dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
θα το σκεφτωΤο ανταλάζεις με δυάρι στην φυλής?
θα το σκεφτωΤο ανταλάζεις με δυάρι στην φυλής?
με τοσα παντως διμητρη βρισκεις κ καλο στο τιρασπολ ΤΩΡΑ ,οσο για γκομενες ,σιγουρα πιο δυσκολα απο εκει θαναι,αλλα αφου ξερεις καλα ρωσικα δυσκολα να μην εχεις ενα δυο νεα προσωπα τη βδομαδα,εισαι κ διπλα απο οντεσσα το καλοκαιρι στη μιαμιση ωρα,ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ νομιζω.....απο τα χωρια προς το Νοβγκοροντ ειναι να εχουν ανεβει τοσο πολυ οι τιμες στα διαμερισματα στο Νοβγκοροντ.πριν την κριση ηθελες για ενα διαμερισμα ενος δωματιου περιπου 50.000 Ευρω.υπολογιζε περιπου τα μοσα απο οτι στην Αγια Πετρουπολη.πιστευω οτι αν πεσει το ρουβλι μεχρι το τελος Φεβρουαριου να εχουν φτασει οι τιμες περιπου 30.000 Ευρω η και παρακατω.εγω 20.000 το πολυ 25.000 για ενα δυαρι τα δινω!ειναι οτι μου χρειαζεται!αυτο το διαμερισμα 50-55 τετραγωνικων στης αθλιες εργατικες πολυκατοικιες το προτιμαω και απο ενα σπιτι στη θαλασσα στην Ελλαδα!οταν εκει νοικιαζα διαμερισμα καθε μερα ειχα 2-3 ραντεβου με παρεες απο κοπελες 3-4 κοριτσια.που της γυριζα με τ'αμαξι.δεν ηξερα ποια να διαλεξω!μεχρι και ο Αγιος ο Αλγερινος ο μεγαλητερος γαμαγε!βεβαια εγω κοιτουσα την ποιοτητα!πιστευω οτι αν τα καταφερω Νεαρχε θα βρεθω παλι στον παραδισο!!!!!
ναι αλλα Οντεσσα απο Αγια Πετρουπολη ειναι 23 ωρες με το λεωφορειο!εκει ειναι το προβλημα.οσο για το πετρελαιο δεν πιστευω οτι η τιμη του θα μεινει για πολυ ψηλα.αφου τα εργοστασια κλεινουν δεν υπαρχει καθολου ζητηση και τα Αμερικανικα αποθεματα αυξανονται συνεχεια.οσο για τη Ρωσσια εκτος απο το πετρελαιο για να σωθει πρεπει να ανεβουν οι τιμες και στα μεταλα και στο ξυλο.λιγο δυσκολο εως αδυνατον.με τοσα παντως διμητρη βρισκεις κ καλο στο τιρασπολ ΤΩΡΑ ,οσο για γκομενες ,σιγουρα πιο δυσκολα απο εκει θαναι,αλλα αφου ξερεις καλα ρωσικα δυσκολα να μην εχεις ενα δυο νεα προσωπα τη βδομαδα,εισαι κ διπλα απο οντεσσα το καλοκαιρι στη μιαμιση ωρα,ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ νομιζω
μηπως πρεπει να το σκεφτεις σαν εναλακτικη?γιατι εγω μ ενα φιλο ελληνοαμερικανο,ασχετο απο γκομενες,σχετικο ομως με τα οικονομικα,μουπε οτι αυτα ειναι κερδοσκοπικα παιχνιδια,ωστε οταν ξαναπαει το βαρελι στα 60-70$,αυτη ειναι η πραγματικη τιμη του λεει αυτος, να φαινεται λογικο στους μαλακες καταναλωτες να πληρωνουν στη λιανικη τη βενζινη κ το πετραιλαιο 1,50ε το λιτρο,αφου θα τους λενε τοτε "το αργο διπλασιασε τη τιμη του"
δυστυχως τον πιστευω κ γι αυτο εξαλλου απο 3ετιας εγκατελειψα κ τα τζιπ που τοσο μ αρεσουν!!!!
ναι και ετσι πρεπει.υπαρχει ενας Ιταλος ειναι διευθυντης στο ξενοδοχειο Αστορια ζει στη Ρωσσια απο το 1993.μιλαει τα Ρωσσικα χωρις προφορα οποτε τον παιρνανε για Ρωσσο!ειναι και μαλακας!αυτοςειναι μεγαλη καταντια!διευθυντης ξενοδοχειου ωραιος με λεφτα μιλαει Ρωσσικα και οι Ιταλοι τελικα ειναι πολυ μαλακες!αν τα μιλας χωρις προφορα χανουν οι γκομενες το ενδιαφερον!μπορει να νομισουν οτι εισαι Ρωσσος ή οτι μενεις μια ζωη εδω οποτε δεν ειναι υπερ σου.....Δημήτρη έχεις προφορά στα Ρωσικά ; Κάποιο accent δηλαδή ;
Δηλαδή καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν είσαι Ρώσος στη καταγωγή όταν μιλάς ;
τους λεω οτι παλια δουλευα στο Ελληνικο Υπουργειο Εξωτερικων!αλλα απολυθηκα γιατι κουραστικα να ταξιδευω σε ολο τον κοσμο!και τωρα ειμαι мененжер по туризму=μαναντζερ τουρισμου!ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!στο Νοβγκοροντ ελεγα οτι ειμαι советник по развитые туризма=συμβουλατορας για την αναπτυξη του τουρισμου!---θυμηθηκα που λες για την προφορα μαι φορα που ειχα παρει απο το Ταλισμαν 3ης γκομενες μια 24χορνη και 2 φιλες της 28-30 χρονες περιπου.και μου ειπε η 24χρονη να της παμε εκει που μενουν και.....Και όταν σε ρωτάνε οι γυναίκες γιατί έχεις έρθει στη Ρωσία τί τους λές ;
Ότι είσαι πορνομετανάστης μαλλον δεν μπορείς να το πεις.
Και όταν σε ρωτάνε τί δουλειά κάνες τί τους λες ;
δε γουσταρουν τους ξενους που δεν μιλανε Ρωσσικα τους τουριστες.για ξενους που μιλανε καλα Ρωσσικα τρελαινονται!το ιδιο ειδα και στην Πολωνια.οταν καμακωνα μιλοντας Ρωσσικα ή γενικα μιλαγα Ρωσσικα δεν μου διναν καμια σημασια.οταν μιλαγα τα λιγα Πολωνικα που ξερω εβλεπα τρομερη διαφορα και αν βλεπανε οτι με τα Πολωνικα δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε μονοι τους μου αρχιζαν να μιλανε Ρωσσικα.η ξενικη προφορα γοητευει η Ελληνικη ή Ιταλικη!εννοειται οχι η Καυκασια που τη συχαινονται!Από τη μία δεν γουστάρουν καθόλου τους ξένους, από την άλλη τους γοητεύει η ξενική προφορά.
παραλιγο να με βιασουνε!τι να ζηλεψουν στο Νοβγκοροντ!η μια απο αυτες ειναι αυτη που της ειχα πει το ρητο:εγω δεν ερχομαι 200χλμ στους κωλοδρομους και δε νοικιαζω διαμερισμα 4000 ρουβλια το μηνα για να ειμαι μονο μαζι σου!οταν ειχε παει να μου κανει ζηλιες επειδει της ειπα οτι θα συναντιθουμε κυριακη και ειχε δει τ'αμαξι μου εξω απο το σπιτι το σαββατο το βραδυ!---δε ζηλευε τοτε αν και μια φιλη της μου την επεφτε αλλα η Άνια ηταν πολυ πιο ομορφη.στο σωμα εμοιαζε παρα πολυ με τη Βικα απο το Εμμανουελ.αλλα στο προσωπο πολυ διαφορετικη μοιαζει της Παμελα Αντερσον αρκετα θα ελεγα.Και με τέσσερα κορίτσια γυμνά στη λίμνη πως μπόρεσες να επικεντρωθείς ;
Δεν είναι ζηλιάρες ;
Όταν χούφτωνες τη μία η άλλες πως αντιδρούσαν ;
η λεξη που χρησιμοποιουνε πιο πολυ για τετοια καπελα ειναι шапка εχω ενα τετοιο μαυρο αλλα φετος δεν το φορεσα καθολου.γενικα τα αποφευγω γιατι μου χαλανε το μαλι.7000 Ευρω εδωσα να βαλω μαλια και θα φοραω καπελο?Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο ;
Έχεις πει στο παρελθόν ότι σου αρέσουν οι γούνες.
Ushanka φοράς ποτέ όταν έχει κρύο ;