[size=10pt]7000[/size] Ευρω εδωσα να βαλω μαλια και θα φοραω καπελο?
Με σόκαρες !
[size=10pt]7000[/size] Ευρω εδωσα να βαλω μαλια και θα φοραω καπελο?
καλητερα να πηγαινα στο σαλον!σηναντιθηκαμε και πηγαμε βολτα.μετα πηγαμε σπιτι μου.μου ζαλισε τ'αρχηδια!!!!!οτι εχει κουραστει και αλλες μαλακιες!!!!της ειχα πει να πουλισει ενα σπιτι στο Σαρατοβ που εχει και να παρει τα λεφτα 20.000-25.000 ευρω περιπου να τα κανει Ευρω και να τα κρατισει μεχρι να πεσουν οι τιμες και μετα προσθετοντας λιγα λεφτα να παρει ενα διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη.ειπε οτι θα το κανει.τελικα δεν το εκανε γιατι βαριοταν να ασχολιθει.....Η Βίκα δουλεύει ακόμα ;
Την πήρες πρόσφατα ;
καλητερα να πηγαινα στο σαλον!σηναντιθηκαμε και πηγαμε βολτα.μετα πηγαμε σπιτι μου.μου ζαλισε τ'αρχηδια!!!!!οτι εχει κουραστει και αλλες μαλακιες!!!!της ειχα πει να πουλισει ενα σπιτι στο Σαρατοβ που εχει και να παρει τα λεφτα 20.000-25.000 ευρω περιπου να τα κανει Ευρω και να τα κρατισει μεχρι να πεσουν οι τιμες και μετα προσθετοντας λιγα λεφτα να παρει ενα διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη.ειπε οτι θα το κανει.τελικα δεν το εκανε γιατι βαριοταν να ασχολιθει.....
ΝΥΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ!!!!!!!
ναι ολη τη νυχτα με αφησε μονο 3 φορες!μια φορα το απογευμα.μετα οταν σηκωθηκε τη νυχτα να κατουρισει την πηρα απο πισω της σκουπισα με τη γλωσσα το μουνακι και την πηγα αγκαλια μεχρι το κρεβατι και μετα οταν ξυπνησε και της εφερα να φαει στο κρεβατι στεκοτανε γυμνη μπροστα στον καθρεφτη και κοιτιοτανε και μετα ηρθε και με αγκαλιασε.καλητερη απο την Κορεατισα.η Κορεατισα δεν σε αφηνει οταν κοιμασε να την αγκαλιαζεις.αλλα η Κορεατισα δεν τσιγκουνευεται τα λεφτα.οταν ημαστε μαζι μπορει να χαλασει για παρτι μου ενω αυτη τα μετραει!Τελικά τη γάμησες η όχι ;
δεν με πληρονουνε!ριχνουνε το δολωμα για να πιασουνε το ψαρι!οσο πιο καλο δολωμα βαλεις τοσο πιο καλο ψαρι θα πιασεις!οπως καταλαβα θελουν να μεινουν μαζι μου και μετα σιγα σιγα να με φτιαξουν οπως θελουν αυτες!Κύριοι ο Δημητράκης είναι φιλόσοφος.
Τιμήστε τον κατεπειγόντως.
Έχει προσφέρει πάρα πολλά.
Είναι ο μόνος που γαμάει Θεϊκές πουτάνες και τον πληρώνουν κιόλας.
προφερεται SHAPKA Σ(το παχυ σ)άπκαшапка πως προφέρετε στα ελληνικά ;
οπως καταλαβα θελουν να μεινουν μαζι μου και μετα σιγα σιγα να με φτιαξουν οπως θελουν αυτες!
ηθελα να το κανω αλλα οι Ρωσσοι ειναι πολυ μαλακες και ανοργανωτοι και οπως καταλαβα εγω επρεπε να τρεξω για ολα.το κακο ειναι οτι θα ειχα ολο προβληματα ειναι αδυνατον να βρεις σοβαρο Αντμινιστράτορ.και χωρις σοβαρο αντμινιστρατορ δεν γινεται δουλεια.Καλά βρε αθεόφοβε, τα κορίτσάκια βγάζουν τα λεφτά τους με τον πιο σκληρό τρόπο και εσύ τους τα τρως ;
Θα έπρεπε να είχε ανοίξει δικιά σου αλυσίδα με σαλόν ! Θα έκανες κάθε μήνα περιοδία στην επαρχία για να φέρεις καινούργια κορίτσια. Θα είσουν ο καλύτερος
EGω EIPA AN EMENES καποιους μηνες μονιμα στο τιρασπολ ειναι κοντα η οδυσσοςναι αλλα Οντεσσα απο Αγια Πετρουπολη ειναι 23 ωρες με το λεωφορειο!εκει ειναι το προβλημα.οσο για το πετρελαιο δεν πιστευω οτι η τιμη του θα μεινει για πολυ ψηλα.αφου τα εργοστασια κλεινουν δεν υπαρχει καθολου ζητηση και τα Αμερικανικα αποθεματα αυξανονται συνεχεια.οσο για τη Ρωσσια εκτος απο το πετρελαιο για να σωθει πρεπει να ανεβουν οι τιμες και στα μεταλα και στο ξυλο.λιγο δυσκολο εως αδυνατον.
σε ενα αλλο αγγλοφωνο σαιτ που γραφω,οταν τους λεω οτι μπορουν να γαμανε μουναρες τζαπα στην ουκρανια,αρκει να βλεπονται λιγο κ κανα δυο ρωσικα,με βριζουν,με λενε ψωνιο ψευτη κλπ,θα τουε βαλω τωρα αυτο το δικο σου θα γινει πολεμος!!!!!,θα ξηφισουν να με διωξουν απο μεσαναι ολη τη νυχτα με αφησε μονο 3 φορες!μια φορα το απογευμα.μετα οταν σηκωθηκε τη νυχτα να κατουρισει την πηρα απο πισω της σκουπισα με τη γλωσσα το μουνακι και την πηγα αγκαλια μεχρι το κρεβατι και μετα οταν ξυπνησε και της εφερα να φαει στο κρεβατι στεκοτανε γυμνη μπροστα στον καθρεφτη και κοιτιοτανε και μετα ηρθε και με αγκαλιασε.καλητερη απο την Κορεατισα.η Κορεατισα δεν σε αφηνει οταν κοιμασε να την αγκαλιαζεις.αλλα η Κορεατισα δεν τσιγκουνευεται τα λεφτα.οταν ημαστε μαζι μπορει να χαλασει για παρτι μου ενω αυτη τα μετραει!
κοιτα για να βγαζεις γκομενες πρεπει να πιασεις τον παλμο του λαου.να καταλαβεις πως σκεφτονται.και το σημαντικοτερο να μενεις μονιμα.αν ερθεις για μια βδομαδα οσο καλα Ρωσσικα και να μιλας δεν θα εχεις και μεγαλες επυτηχιες.αυτοι οι Αγγλοι ειναι να τους χεσεις!αχριστοι!τι να γαμησουν?οσο για το αεροπλανο εχει μονο για Κιεβο και οι τιμες ειναι πανακρυβες!!!!!ειχα ακουσει για 400 Ευρω.το Κιεβο απο εδω απεχει 1139χλμ.(ετσι γραφουν οι ταμπελες).σε ενα αλλο αγγλοφωνο σαιτ που γραφω,οταν τους λεω οτι μπορουν να γαμανε μουναρες τζαπα στην ουκρανια,αρκει να βλεπονται λιγο κ κανα δυο ρωσικα,με βριζουν,με λενε ψωνιο ψευτη κλπ,θα τουε βαλω τωρα αυτο το δικο σου θα γινει πολεμος!!!!!,θα ξηφισουν να με διωξουν απο μεσα
Τιρασπολ ετσι πρεπει αν ερθει κανεις να μεινει μερικους μηνες.αλλα εγω δεν αντεχω στης μικρες πολεις πανω απο 4-5 μερες.ειναι πολυ πληκτηκα!δεν ξερεις τι να κανεις!οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια και τα ιδια μερη!οσο για τη ζεστη δεν την αντεχω με τιποτα.η ιδανικη θερμοκρασια για μενα ειναι 15 βαθμοι πανω απο 22 νιωθω ασχημα και πανω απο 25 σπανια βγαινω απο το σπιτι.EGω EIPA AN EMENES καποιους μηνες μονιμα στο τιρασπολ.οπως κ ναναι καλοκαιρι στην πετρουπολη σιγουρα η φαση θαλασσα κ καιρος στην οντεσσα κ το τιρασπολ θαναι καλυτερα νομιζω
αποκλειεται καλοκαιρι να μην εχει φτηνα τσαρτερκοιτα για να βγαζεις γκομενες πρεπει να πιασεις τον παλμο του λαου.να καταλαβεις πως σκεφτονται.και το σημαντικοτερο να μενεις μονιμα.αν ερθεις για μια βδομαδα οσο καλα Ρωσσικα και να μιλας δεν θα εχεις και μεγαλες επυτηχιες.αυτοι οι Αγγλοι ειναι να τους χεσεις!αχριστοι!τι να γαμησουν?οσο για το αεροπλανο εχει μονο για Κιεβο και οι τιμες ειναι πανακρυβες!!!!!ειχα ακουσει για 400 Ευρω.το Κιεβο απο εδω απεχει 1139χλμ.(ετσι γραφουν οι ταμπελες).
ρε συ εγω κανω κρα να πιασουνε ζεστες να ξεβρακωθουν αυτες οι "αρρωστες"Τιρασπολ ετσι πρεπει αν ερθει κανεις να μεινει μερικους μηνες.αλλα εγω δεν αντεχω στης μικρες πολεις πανω απο 4-5 μερες.ειναι πολυ πληκτηκα!δεν ξερεις τι να κανεις!οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια και τα ιδια μερη!οσο για τη ζεστη δεν την αντεχω με τιποτα.η ιδανικη θερμοκρασια για μενα ειναι 15 βαθμοι πανω απο 22 νιωθω ασχημα και πανω απο 25 σπανια βγαινω απο το σπιτι.