Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγω παντα με αεροφλοτ ..

Μου φαίνεται και εγώ Aeroflot θα πάρω.

Από το αεροπλάνο κιόλας αρχίζει η εκδρομή μου στο παράδεισο.
Η ξανθιά αεροσυνοδός θα μου ανεβάσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και αδρεναλίνης ώστε να είμαι έτοιμος μόλις φτάσω.

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα

Μην χερεσε .. οι πιο ασχημες ειναι ...
χαχαχα

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρα μιλαω ...
η SAUDIA AURLINES και η SUDAN AIRLINES εχει πολυ πιο ωραιες ..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
:hmm:

Συνημμένα

• russian hostess.jpg
    russian hostess.jpg
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • russian hostess2.jpg
    russian hostess2.jpg
    114,1 KB · Εμφανίσεις: 46

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Mε αεροφλοτ πεταω καθε μηνα ...
Τετοιες δεν εχω δει ..
Μουνια εχει η S7 ... εκει εχει μουναρες ...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
S7 ???

Τί είναι αυτό ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επίσης θα ήθελα καμιά πληροφορία για Tallin.
Έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια για τη πόλη και για τις γυναίκες.

Εσύ Δημήτρη έχεις πάει ποτέ ; Δίπλα σου είναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη που είσαι και δεν απαντάς ;;;

Ο λαός σου σε ζητά !
εδω ειμαι!ημουνα στο γκαραζ.ετοιμασα τ'αμαξι.αυριο βγαινει!η μπαταρια φορτησμενη.τα λαδια ηταν στο max μονο 300-400 ml υγρο ψυγειου χρειαστηκε να προσθεσω.εβαλα σπρε'ι' συλικονης στα ηλ.παραθυρα,επλυνα τα τζαμια,ελενξα ολους τους ιμαντες!ολα τελεια!...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα δεν πολυπηγαινω γιατι πρεπει να μαζεψω λεφτα.το ρουβλι παντος επεσε κιαλο.2,47% σε μια μερα.εφτασε τα 45 ρουβλια το Ευρω.2 μερες ημουνα χωρις λεφτα γιατι περιμενα αυτην την ανοδο του Ευρω.τελικα κερδισα καπου 700 ρουβλια!δεν ειναι και λιγα.η πλακα ειναι οτι η Νικα με τη Βικα με πηραν τηλεφωνο.στην αρχη μιλισε η Νικα.ηταν στο διαμερισμα που νοικιαζουν μου ειπανε οτι τους λειπω.θελανε να ερθω.αλλα δεν ειχα το αμαξι και για ταξι δεν ειχα λεφτα αφου 2 μερες ειχα μονο 1,8 ρουβλια στην τσεπη!τους εχω πει οτι τωρα μου δινεται η ευκαιρια να πετυχω κατι!αυτο που μου αρεσει με της Ρωσσιδες  ειναι οτι....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...εχουν κατανοηση!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗς ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΙΔΕς!καταλαβαινουν οτι αν παρω ενα διαμερισμα με Τζακουζι αυτες θα ειναι μαζι μου και αυτες θα γλυφω.και κανουν μεγαλη υπομονη!μαλιστα η Κορεατισα (θα συναντιθουμε το σαββατοκυριακο)τωρα τα πληρωνει ολα αυτη και δεν ζηταει ουτε τσιχλες!μου ειπε δε οτι αν παρω μεγαλο διαμερισμα να παρω σαουνα υπρυθρη και να βαλω και οχι απλη!η υπερυθρη λεει ειναι καλητερη!και η Βικα θελει να μενει μαζι μου.αλλα καπνιζει σα φουγαρο!θα μου κατακαπνισει το σπιτι!----οσο για την Αεροφλοτ και καλα αεροπλανα να εχει οι Ρωσσοι πιλοτοι ειναι οι χειροτερη το κοσμου!εγω παντος προτιμαω τη Λουφχανσα αν και ποτε δεν εισαι σιγουρος 100% τουλαχιστον μειωνεις της πιθανοτητες!γιατι να παθανω απο το κωλοαεροπλανο τωρα που τ εχω ολα?διαμερισματα,Ρσσικο διαβατηριο...και ζω στον παραδισο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επίσης θα ήθελα καμιά πληροφορία για Tallin.
Έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια για τη πόλη και για τις γυναίκες.

Εσύ Δημήτρη έχεις πάει ποτέ ; Δίπλα σου είναι.
Τλιν εχω να παω πολυ καιρο.οι Εστονες ειναι οι πιο ανωμαλες γυναικες στον κοσμο!μπορει στο ασανσερ να πατησει το στοπ και να σου παρει τσιμπουκι και την αλλη μερα να μην σε αφηνει να τη χουφτωσεις.παντος 50% ειναι Ρωσσοι.ειδεικα στην ανατολικη Εστονια δεν πολυμιλανε Εστονικα.στη δυτικη ειναι οι καθαρα Εστονοι.

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γαμωτο αυτη η υποτιμηση με εχει κανει τσιγκουνη ...
Εχω ευρω .. Και λεω ασε να μην αλλαξω και βγω σημερα .. καλυτερα να αλλαξω αυριο ..
την αλλη μερα παλυ τα ιδια λεω ..
χαχαχα απο την δευτερα μεχρι σημερα μονο σπιτι δουλεια σπιτι δουλεια ειμαι ...
ΑΥριο θα αλλαξω 100 να βγω ...  Ρε διμιτρακι ελα κανα σαββατοκυριακο απο μοσχα ...
Θα περασουμε γαματα ...

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω λογαριασμο μισθοδοσιας στην UNICREDIT και μου εχουν δωσει και μια ΒΙΖΑ καρτα , με 600.000 ρουβλια ..
σημερα μου ηρθαν τα καινοθρια επιτοκια ..  26% για αγορεσ . και 36% για αναληψη μετρητων ..
Αχριαστη να ειναι η καρτα ...

Παντος στις αγορεσ εχει 60 μερες περιοδο χαριτοσ που ειναι πολυ καλο ..ψωνιζεισ κατι , και το πληρωνεις μεχρι και  60 μερες ατοκα ..

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και παλυ κλαιω που πηρα το ανιο αυτοκινητου σε δολλαρια ..
γαμωτο ....
607 δολλαρια . η 607 Χ 34,6847 ..
Ενω παλια πληρωνα 607 Χ 24
6000 ρουβλια παραπανω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε γαμωτο αυτη η υποτιμηση με εχει κανει τσιγκουνη ...
Εχω ευρω .. Και λεω ασε να μην αλλαξω και βγω σημερα .. καλυτερα να αλλαξω αυριο ..
την αλλη μερα παλυ τα ιδια λεω ..
χαχαχα απο την δευτερα μεχρι σημερα μονο σπιτι δουλεια σπιτι δουλεια ειμαι ...
ΑΥριο θα αλλαξω 100 να βγω ...  Ρε διμιτρακι ελα κανα σαββατοκυριακο απο μοσχα ...
Θα περασουμε γαματα ...
Μοσχα δεν ερχομαι γιατι ειναι πανακρυβη και δεν ειναι καθολου ομορφη πολη.προτιμαω της μικρες πολεις για πορνοεκδρομες.
Εχω λογαριασμο μισθοδοσιας στην UNICREDIT και μου εχουν δωσει και μια ΒΙΖΑ καρτα , με 600.000 ρουβλια ..
σημερα μου ηρθαν τα καινοθρια επιτοκια ..  26% για αγορεσ . και 36% για αναληψη μετρητων ..
Αχριαστη να ειναι η καρτα ...

Παντος στις αγορεσ εχει 60 μερες περιοδο χαριτοσ που ειναι πολυ καλο ..ψωνιζεισ κατι , και το πληρωνεις μεχρι και  60 μερες ατοκα ..
εγω εχω 2 καρτες βιζα ρουβλιων και μια με Ευρω.τη μια των Ευρω μου την δωσαν δωρο στην τραπεζα.αν σου πω δεν την εχω χρησημοποιησει ποτε.την αλλη με τα ρουβλια βαζω 2000 και την παιρνω μαζι στις εκδρομες αν τυχει κατι να βγαλω λεφτα.προτιμαω τα μετρητα.----η κατασταση μου θυμιζει τη δεκαετια του '90 που αλλαζαμε τα $ καθε 2 μερες οχι πανω απο 20$.παντος εμενα αυτη η κατασταση με συμφερει.Π.Χ. τα κοινοχρηστα μου για τα 2 σπιτια που πληρωνω ειναι 3500+1500.5000 ρουβλια με εισοτημια 1 προς 35 ηταν 143 Ευρω.ενω τωρα με 1 προς 45 ειναι 110 περιπου!και αν σκεφτεις οτι μεχρι το τελος του ετους δεν θα ακριβινουν!αν το ρουβλι καταποντιστει θα ειναι τελεια....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....πιστευω εχεις ακουσει της φημες οτι το Ευρω θα φτασει 130 ρουβλια.το βλεπω λιγο δυσκολο αλλα 100 ρουβλια το Ευρω πιστευω θα παει μεχρι το τελος του ετους.

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ..
Οχι , για τα 130 ρουβλια πρωτη φορα το ακουω ..
Εμενα με συμφερει για το ενοικιο + τηλεφωνα + ρευμα + παρκιγκ .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημερα ..
Οχι , για τα 130 ρουβλια πρωτη φορα το ακουω ..
Εμενα με συμφερει για το ενοικιο + τηλεφωνα + ρευμα + παρκιγκ .
το ενοικιο θα στο κανουν σε Ευρω ή $.τα τηλεφωνα δεν νομιζω να φτηνηνουν κιαλο!ετσι και αλλιως στη Ρωσσια πανφτηνα ειναι!το ρευμα εγω πληρωνω οσο θελω.εβαλα κατι αστεγους και κλεψαν το ρολο'ι' της ΔΕΗ απο τη σκαλα που ηταν!και ηρθαν και μου το βαλαν στο διαμερισμα.οποτε μονο εγω το βλεπω.δεν ανοιγω ποτε σε κανεναν και πληρωνω 50-60 κιλοβατ το μηνα!δηλαδη 60-70 ρουβλια!!!!και οταν με το καλο θα ειναι να πουλησω το διαμερισμα θα φερω τον ηλεκτρολογο μου και θα μου βαλει ενα καινουργιο ρολο'ι' που θα γραφει αυτα τα κιλοβατ που εχω πληρωσει!αλλα αν δεν εχεις δικο σου διαμερισμα δεν μπορεις να το κανεις αυτο.---για μενα εινα τελεια που παιρνω λεφτα απο το εξωτερικο σε συναλλαγμα.και δεν εξαρταμαι απο τη Ρωσσικη οικονομια για σενα που δουλευεις σε Ρωσσικη εταιρια δεν μπορεις να ξερεις τι θα γινει στο μελλον?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom