Εγω παντα με αεροφλοτ ..
Μου φαίνεται και εγώ Aeroflot θα πάρω.
Από το αεροπλάνο κιόλας αρχίζει η εκδρομή μου στο παράδεισο.
Η ξανθιά αεροσυνοδός θα μου ανεβάσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και αδρεναλίνης ώστε να είμαι έτοιμος μόλις φτάσω.
Εγω παντα με αεροφλοτ ..
χαχαχαχαχα
Μην χερεσε .. οι πιο ασχημες ειναι ...
χαχαχα
εδω ειμαι!ημουνα στο γκαραζ.ετοιμασα τ'αμαξι.αυριο βγαινει!η μπαταρια φορτησμενη.τα λαδια ηταν στο max μονο 300-400 ml υγρο ψυγειου χρειαστηκε να προσθεσω.εβαλα σπρε'ι' συλικονης στα ηλ.παραθυρα,επλυνα τα τζαμια,ελενξα ολους τους ιμαντες!ολα τελεια!...Δημήτρη που είσαι και δεν απαντάς ;;;
Ο λαός σου σε ζητά !
Τλιν εχω να παω πολυ καιρο.οι Εστονες ειναι οι πιο ανωμαλες γυναικες στον κοσμο!μπορει στο ασανσερ να πατησει το στοπ και να σου παρει τσιμπουκι και την αλλη μερα να μην σε αφηνει να τη χουφτωσεις.παντος 50% ειναι Ρωσσοι.ειδεικα στην ανατολικη Εστονια δεν πολυμιλανε Εστονικα.στη δυτικη ειναι οι καθαρα Εστονοι.Επίσης θα ήθελα καμιά πληροφορία για Tallin.
Έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια για τη πόλη και για τις γυναίκες.
Εσύ Δημήτρη έχεις πάει ποτέ ; Δίπλα σου είναι.
Μοσχα δεν ερχομαι γιατι ειναι πανακρυβη και δεν ειναι καθολου ομορφη πολη.προτιμαω της μικρες πολεις για πορνοεκδρομες.Ρε γαμωτο αυτη η υποτιμηση με εχει κανει τσιγκουνη ...
Εχω ευρω .. Και λεω ασε να μην αλλαξω και βγω σημερα .. καλυτερα να αλλαξω αυριο ..
την αλλη μερα παλυ τα ιδια λεω ..
χαχαχα απο την δευτερα μεχρι σημερα μονο σπιτι δουλεια σπιτι δουλεια ειμαι ...
ΑΥριο θα αλλαξω 100 να βγω ... Ρε διμιτρακι ελα κανα σαββατοκυριακο απο μοσχα ...
Θα περασουμε γαματα ...
εγω εχω 2 καρτες βιζα ρουβλιων και μια με Ευρω.τη μια των Ευρω μου την δωσαν δωρο στην τραπεζα.αν σου πω δεν την εχω χρησημοποιησει ποτε.την αλλη με τα ρουβλια βαζω 2000 και την παιρνω μαζι στις εκδρομες αν τυχει κατι να βγαλω λεφτα.προτιμαω τα μετρητα.----η κατασταση μου θυμιζει τη δεκαετια του '90 που αλλαζαμε τα $ καθε 2 μερες οχι πανω απο 20$.παντος εμενα αυτη η κατασταση με συμφερει.Π.Χ. τα κοινοχρηστα μου για τα 2 σπιτια που πληρωνω ειναι 3500+1500.5000 ρουβλια με εισοτημια 1 προς 35 ηταν 143 Ευρω.ενω τωρα με 1 προς 45 ειναι 110 περιπου!και αν σκεφτεις οτι μεχρι το τελος του ετους δεν θα ακριβινουν!αν το ρουβλι καταποντιστει θα ειναι τελεια....Εχω λογαριασμο μισθοδοσιας στην UNICREDIT και μου εχουν δωσει και μια ΒΙΖΑ καρτα , με 600.000 ρουβλια ..
σημερα μου ηρθαν τα καινοθρια επιτοκια .. 26% για αγορεσ . και 36% για αναληψη μετρητων ..
Αχριαστη να ειναι η καρτα ...
Παντος στις αγορεσ εχει 60 μερες περιοδο χαριτοσ που ειναι πολυ καλο ..ψωνιζεισ κατι , και το πληρωνεις μεχρι και 60 μερες ατοκα ..
το ενοικιο θα στο κανουν σε Ευρω ή $.τα τηλεφωνα δεν νομιζω να φτηνηνουν κιαλο!ετσι και αλλιως στη Ρωσσια πανφτηνα ειναι!το ρευμα εγω πληρωνω οσο θελω.εβαλα κατι αστεγους και κλεψαν το ρολο'ι' της ΔΕΗ απο τη σκαλα που ηταν!και ηρθαν και μου το βαλαν στο διαμερισμα.οποτε μονο εγω το βλεπω.δεν ανοιγω ποτε σε κανεναν και πληρωνω 50-60 κιλοβατ το μηνα!δηλαδη 60-70 ρουβλια!!!!και οταν με το καλο θα ειναι να πουλησω το διαμερισμα θα φερω τον ηλεκτρολογο μου και θα μου βαλει ενα καινουργιο ρολο'ι' που θα γραφει αυτα τα κιλοβατ που εχω πληρωσει!αλλα αν δεν εχεις δικο σου διαμερισμα δεν μπορεις να το κανεις αυτο.---για μενα εινα τελεια που παιρνω λεφτα απο το εξωτερικο σε συναλλαγμα.και δεν εξαρταμαι απο τη Ρωσσικη οικονομια για σενα που δουλευεις σε Ρωσσικη εταιρια δεν μπορεις να ξερεις τι θα γινει στο μελλον?Καλημερα ..
Οχι , για τα 130 ρουβλια πρωτη φορα το ακουω ..
Εμενα με συμφερει για το ενοικιο + τηλεφωνα + ρευμα + παρκιγκ .