ΧαχαΤάσο αλάνι άναψε ντουμανι!
εσενα θα σου δειξω και το βιντεο οταν το βρω , το ειχα σε στικακι αλλα δεν θυμαμαι που το εβαλα ...
POV anal με a2m , εχω σταθερο χερι
ΧαχαΤάσο αλάνι άναψε ντουμανι!
Αν ήσουν μόνιμος λογικά θα είχες και αυτή την κάρτα θα με 2.500 ρούβλιακαι πιο φθηνα απο 75 ,,, η Αγια Πετρουπολη ειναι παραδεισος.
προπερσι καλοκαιρι ειχα παρει αυτη με 50 (3.500 ρουβλια) για μια ωρα (2 μανικια)
ενδιαμεσα μου προσφεραν καφε και με αφησαν να καπνισω
Αν θες να χέσεις Πολωνέζες όπως ο Βλάκμαν πιστεύω ότι με μοσχαρίσιο κρέας είναι καλύτερο!Και πιό βρωμερά χέζεις και περισσότεροtασο3 ρωτησα για καβουρμα και οντως στη νοτια ελλαδα τον κανουν κ με χοιρινο αλλα ο γνησιος ειναι με μοσχαρισιο κρεας αφου τ χοιρινο κρεας το εφερε η χουντα στην ελλαδα
παντως ο κλασικος ο θρακιωτικς ειναι απο μοσχαρακι 'η μαλατσκια
40-45άρες όσες θέλεις το κακό είναι ότι δυσκιλεύομαι να της τη σκιουρίνα που είναι 29 αλλά μεγαλοδείχνει γιά να την κλείνω το φως,αλλιώς σα το Βλάκμαν δε μου σηκώνετεΔημητράκη, εγώ δεν μοιάζω για έλληνας ή σκούρος, μοιάζω για βόρειος. Συχνά ρώσοι και σέρβοι με περνάνε για δικό τους και πάνε να μου μιλήσουν στη γλώσσα τους, ειδικά στην ευρώπη.
Είμαι 45ρης όμως. Αν ερχόμουν ρωσία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΛΩΣΣΑ, ένα παπάρι δεν θα έπαιρνα ;
Και να είχα λεφτά , υπήρχε δυνατότητα να φάω εκτός από πουτάνες ;;;
Έχω το αβαντάζ, ότι γαμάω για πλάκα ηλικίες άνω των 30 ... και άνω των 35 .... μέχρι τα 45, αν δεν είναι χοντρές και είναι ψηλές, τους δίνω το κωλάντερο στο χέρι !
Οπότε αν τέτοιες θεωρούνται αζήτητες εκεί , λες να έκανα ... σόου ;;;
Αυτές στ'αλήθεια δεν είναι πουτάνες κλέφτρες είναι σου τα παίρνουν και δε σου κάθονται κιόλας .Το θέμα είναι να γαμησεις μη πουτανα μοντελε σα σεξοτουριστας.Εκει παίζουν τελείως διαφορετικά ποσα αυτα που περιγραφω στο θρεντ για το σπονσορινγκ.
Βέβαια τις προϋποθέσεις που θετω μη πουτανα,μοντελε σεξοτουριστας οι άλλοι τις απορρίπτουν σα mission impossible.
Λενε δε γίνεται και αν γίνεται δεν αξίζει οικονομικά.
Απλά θεός!!! respect αν ισχύει!!Χαχα
εσενα θα σου δειξω και το βιντεο οταν το βρω , το ειχα σε στικακι αλλα δεν θυμαμαι που το εβαλα ...
POV anal με a2m , εχω σταθερο χερι
Σχετικά με τον ιό έχει πάρα πολύ λίγο κόσμο στο δρόμο.Στη Μόσχα έχει απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά ακόμα ούτε πρόστιμο έχει,ούτε ειδικές άδειες κυκλοφορίας δεν το έχουν ακόμα αποφασίσει.
Το κακό είναι ότι έκλεισαν τα πάντα και το επίδομα 19.500 ρούβλια θα το πάρουν ΜΌΝΟ όσοι έχουν ρεγκιστράτσια στη Μόσχα δηλαδή οι μισοί !
Εδώ απαγορεύεται η κυκλοφορία γιά άτομα άνω των 65 ετών αν τους πιάσουν τους κώβουν τα επιδόματα της σύνταξης .Για τους υπόλοιπους λένε να κάτσουν σπίτι.
Στο δρόμο έχει πολύ λίγα αυτοκίνητα,στα μαγαζιά έχει τα πάντα μόνο κάποια πολύ φτηνά μακαρόνια έχουν αδειάσει.Βρίσκεις δε πολύ μεγάλες προσφορές από προ'ι'όντα που θα λείξουν σε 3-4 μέρες όπως π.χ. το φιλέτο κοτόπουλο που ήταν τσάμπα!Όπως και οι ντομάτες.Σήμερα και το ψωμί σε εξευτελιστικές τιμές ήταν στο АШАН μάσκες σήμερα φοράγαν περισσότεροι από χτες περίπου το ποσοστό είναι 30% στα μαγαζιά φοράνε μάσκες,στο δρόμο γύρω στο 20%.
Τα αρνητικά ότι τα λεμόνια και τα λά'ι'μ ήταν παλιά.Δεν έχουν φέρει λεμόνια σε όλα τα μαγαζιά εδώ και καμιά 20αριά μέρες!
Συνεχίζω με το Καρουσέλ.....
στα μαγαζιά έχει τα πάντα μόνο κάποια πολύ φτηνά μακαρόνια έχουν αδειάσει.Βρίσκεις δε πολύ μεγάλες προσφορές από προ'ι'όντα που θα λείξουν σε 3-4 μέρες όπως π.χ. το φιλέτο κοτόπουλο που ήταν τσάμπα!Όπως και οι ντομάτες.Σήμερα και το ψωμί σε εξευτελιστικές τιμές ήταν στο АШАН
Δυστηχώς μόνο όποιος γραφτεί στο ταμείο ανεργίας ή είναι ήδη γραμμένος.εννοείται ότι πρέπει να έχει ρεγκιστράτσια στη Μόσχα.Μήτσο τι επίδομα είναι αυτό, ποιος το δικαιούται? Ο καθένας με διεύθυνση στη Μόσχα? Έχει ηλικιακά ή εισοδηματικά κριτήρια?
Αυτή τη μαλακία τη σκέφτηκες πολύ γιά να την γράψεις? γιατί να μη σου βάλουν ένα Warning γιά να σκεφτεσαι μετά πριν γράψεις .Ρε συ Μήτσο,τι σκατά είναι αυτά που σας ταΐζουν?
Ρε συ Μήτσο,τι σκατά είναι αυτά που σας ταΐζουν?
Πού ακριβώς είδες τα σκατα ρε τύπε?
Γράψε και τίποτα καινούργιο βρε κακομοίρηΔε γράφω για τα ληγμένα κοτόπουλα που αγοράζει για να κάνει οικονομία.
Για αυτά τα σκατά γράφω...
Οταν έρχομαι Ελλάδα βλέπω ότι δεν έχει τίποτα! Βέβαια αυτοί οι κακομοίρηδες στην Ελλάδα έχουν μείνει στο 1990 .Πού ακριβώς είδες τα σκατα ρε τύπε?
Υπόψη πως α) το Auchan είναι γαλλική αλυσίδα σουπερμάρκετ, και β) η Ρωσική αγορά είναι από τις πλέον καπιταλιστικές, αν σε πιάσουν να έχεις κανει μαλακια (πχ σάπια τρόφιμα) τη γαμησες.
Επίσης να επιβεβαιώσω το Μήτσο ως προς την πολύ μεγαλύτερη ποικιλία εκεί.
Γράψε και τίποτα καινούργιο