Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Μπράβο ρε φίλε!!! Σε ευχαριστώ! Και γιατί ήταν γαμάτη η ταινία αλλά και γιατί ήταν ρωσική με Ελληνικούς υπότιτλους που ψάχνω!
Θα νομίζουν ότι είσαι ντόπιος.Αν όμως δεν είσαι καλά ντυμένος θα νομίζουν ότι είσαι Ρώσσος από την επαρχία.Εχει πλάκα που θα παραξενεύονται όταν θα σου μιλάνε Ρώσσικα και δεν θα καταλαβαίνεις
Ξέρει κάποιος πως θα βρω Ρωσικές ταινίες με ελληνικούς η ρωσικούς υπότιτλους? Βοηθάνε πολύ στην εκμάθηση της γλώσσας.
Θα σου απαντήσω με ένα παρόμοιο ερώτημα?Γιατί οι Αλβανοί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη λένε ότι είναι Ελληνες?Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Ρωσσόφωνους.Η πλάκα είναι που όλοι λένε ότι είναι από την ΜόσχαΔημήτρη για ποιο λόγο οι ρωσοφωνοι οταν βγαίνουν απο τη χώρα τους λένε πως ειναι Ρώσοι? Βάσει εμπειρίας, ουτε 10% οσων συναντας εκτος Ρωσίας είναι όντως Ρωσοι.
Και δε λεω μόνο για πουτανες. Πχ είναι ο αλλος προγραμματιστης, σου λεει πως ειναι Ρώσος αλλά οταν ρωτάς λεπτομέρειες καταλαβαίνεις πως ειναι Ουκρανός.
Ξέρει κάποιος πως θα βρω Ρωσικές ταινίες με ελληνικούς η ρωσικούς υπότιτλους? Βοηθάνε πολύ στην εκμάθηση της γλώσσας.
Εδώ, θα βρείς νομίζω χρήσιμο υλικό, ειδικά αν γνωρίζεις καλά αγγλικά και μπορείς
να συσχετίζεις στοιχειωδώς με τα ρωσικά (αν και πάντα χάνουν οι υπότιτλοι, σε όποια γλώσσα).
Anyway, ρίξε μια ματιά, δεν χάνεις κάτι:
Πολύ καλό!!! Για σινεφίλ είναι ό,τι πρέπει
Και τοτεψειχε πάρα πολλά θετικά αλλά τώρα πιστεύω είναι καλύτερα από τότε.Την Ρωσία όποιος την έζησε την δεκαετία 90-2000 και παει και τώρα καταλαβαίνει οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Και τοτεψειχε πάρα πολλά θετικά αλλά τώρα πιστεύω είναι καλύτερα από τότε.
Τότε δεν είχες καμία άνεση,μπορει ν σου έκλεβαν τους καθαριστηρες από το αμάξι,τους καθρέφτες .τότε έπρεπε να ξεχιονίζεις τ αμάξι κάθε μέρα,τα λάστιχα με καρφακια στους 2 τροχούς (τους κινητηριους) ήταν πολύ Μεγάλη πολυτέλεια!Πολλά πράγματα όπως π.χ. απορρυπαντικά και διάφορα αρωματικά τα έφερνα από Ελλάδα.Η εγκληματικότητα βάραγε κόκκινο (βέβαια αν έλεγες στους μπάτσους ποιον υποψιάζεσαι τον ξεσκιζαν).Δεν είχε μετά της 20.00 ένα μέρος να πας,το βράδυ όλα ήταν με $ από τα εστιατόρια μέχρι και τους ταξιτζήδες!
Βεβαια είχε πάρα πολλά θετικά,αν έλεγες Ότι έχεις Sega οι γκόμενες από μόνες τους σου έλεγαν να έρθουν σπίτι σου για να παίξουν sega .Αν ήθελες τότε να μαζέψεις λεφτά ήταν πανεύκολο γιατί όλα ήταν πάμφθηνα.
Βέβαια και τώρα έχει πολλά θετικά όπως ότι σε πολλα σημεια εχει υπογεια παρκινγκ,η εγκληματικότητα Ειναιβπαρα πολύ χαμηλή,στα μαγαζιά έχει τα πάντα και σε σχέση με Ελλάδα είναι πάμφθηνα!έχει τεράστια εμπορικά κέντρα που δουλεύουν μέχρι της 22.00-23.00.Γκόμενες πάλι βρίσκεις,όχι βέβαια τόσο εύκολα οπως τότε απλός τότε ήθελες 500 $ το μήνα αν είχες δικό σου διαμέρισμα (Με τη σημερινή αξία του $ ειναι σαν 1.000-1.200) τωρα θέλεις 1.000 ευρώ με δικό σου διαμέρισμα για να ζεις σχετικα ανετα.
Εμένα τώρα μου αρέσει πολύ περισσότερο από τότε.
μωρη σαπια καποτα,εσυ ο μεθυστανας με τα σαλαχια,τα φιδια,τα πεπονια κ τα κατσικακια,μας γραφεις οτι τα 29ευρω την ημερα για ενα διαμερισμα δεν ειναι φθηνα(αρα κατ εσε ακριβα)???Τέτοιο γέλιο όπως έκανα με το Βλάκμαν και την κατάντια του έχω να κάνω πολύ καιρό και ο ξεφωνημενος ο Τραμουντάνα είχε γέλιο .
Σχετικά με την Σιβηρία.αταρχηνΚ η βίζα είναι για Καλινινγκραντ,Αγία Πετρούπολη και Βλαντιβοστόκ (Δεν ξέρω Αν είναι και για Μόσχα).Ρεγκιστράτσια λένε ότι δεν θέλει.Αυτη η ηλεκτρονική βίζα όμως δεν ανανεώνεται σε 8 μέρες πρέπει να φύγεις!
Φτηνά δεν είναι,για ένα διαμέρισμα τη μέρα θέλεις 2.000 ρούβλια!
Το mail.ru εινσι μια απάτη!
Εκεί αν Θες να εχεις επητυχια πρεπει να πας για 15-20 μερες και εννοειται να μιλας Ρωσσικά.