Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Δημητράκι σε 'να πράγμα μόνο διαφωνώ μαζί σου,που πήγες και 'βαλές μαλλιά...ίδιος ο Βέγγος θα 'σουνα ρε κορόιδο!
25 το ατομο με κρασια ειναι εξαιρετικη τιμηΔεν έχει να πάει σε κυριλέ εστιατόρια.Για αυτό και δεν βλέπεις καμιά γκόμενα μαζί του.Σιγά μη δεχτεί σοβαρή γκόμενα να την κεράσεις στα Mc Donalds αν είσαι σαραντάρης.Δεκαετία του 90 ίσως.
Ενώ Ρωσία τώρα με την πτώση του ρουβλίου οι τιμές στα εστιατόρια είναι σε αρκετά λογικό επίπεδο.Με 50 ευρώ για δύο άτομα τρως επαρχία στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης με κρασιά κτλ μέσα.Μόσχα παίζουν σε όλα διπλές τιμές.
Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο σε όλη αυτή την ιστορία Αν θυμάσαι έλεγα για σένα ότι είσαι πολύ λαϊκός τότε που σε είχα συναντήσει.Μπορει να είσαι λαϊκός να θυμίζεις έμπορο στη Λαϊκή και αυτό το στυλ στην Αγία Πετρούπολη δεν το γουστάρουν ΑΛΛΑ πρώτον είσαι ένας νορμάλ ανθρωπος ενω ο Βλάκμαν δεν ειναι.Και δεύτερων σε αυτές της πόλεις της Σιβηρίας που ο κόσμος ειναι ντυμένος σαν τη δεκαετία του '80 και οι άντρες είναι αλκοολικοί εκεί εσύ θα είσαι έτη φωτός μπροστά από τους ντόπιους!Οι διαφορες ειναι δυο
Ο πιθηκας την μεθαγε κ της εσκιζε τον πατο
Αυτο ηταν το βασικο του προσον
Αυτο ο κμαν αδυνατει να το κανει κ γι αυτο ψαχνει εστιατορια κλπ μλκιες
Κ το δευτερο
αυτη η πολη ειδα ειναι Σιβηρία??οχι ρωσσια
Ισχυει??
Μουχει πει ημιαξιοπιστοσ φιλος 40αρης με ρωσθκα παει συχνα τομσκ κ περιξ οτι ειναι πολυ ιζυγκοινγκ η φαση εκει αν κοιταγεσαι καπως κι εχεισ δυο φραγκα ακιμα κ σαν τουριστας δεκαημερου
Ισχυει???Αν ειναι να παει ο καμαν μοας κ γαμησει τελικα πανω απο τρεις ωρες με λιγιτερο απο 500 την μερα
Φοιτητριες γαμαςι αυτος εχω δει κ φωτο αρκετές
Γ'αυτους που γράφουν για εστιατόρια πας εδώ και σκας στο σούσι με 20 ευρώ.Δωσαμε τρια ατομα (εγω και 2 φιλες μου)1.400 ρουβλια (ακριβως 20 ευρω).Για σούσι πηγαίνω μια φορά στις 2-3 βδομάδες.25 το ατομο με κρασια ειναι εξαιρετικη τιμη
Δημητρακη μιας και μιλας για μαυριδερους σε αυτο το θρεντ πες μας
οι ρωσιδες δεν πανε με μαυρους, σωστα?
ουκρανιδες και πολωνες εχω δει με μαυρους.
Σα το Βλάκμαν κατάντησες βάζεις βιντεοκλίπ .
Ναι συμπληρώνεις μια ηλεκτρονικη αιτηση και σε 1-4 μερες σου ερχεται η απαντηση,πρέπει να έχεις πάρει από πριν ασφάλεια (0.5-1 ευρώ τη μέρα) έτσι δικαιούσαι να έρχεσαι 8 μέρες κάθε μήνα.Καταργήθηκε η Visa για 8 μέρες στην Αγ Πετρούπολη;Ισχίει;
Σήμερα γιορτάζω τα 27 χρόνια στην Ρωσσία!
Μαζί μου είχαν έρθει άλλα έξι άτομα 9 νομεβρίου 1992 αλλά αυτοί γύρισαν Ελλάδα άλλος γρήγορα και άλλος μετά της σπουδές.Λογικά και αυτοί έχουν την ίδια γιορτή με μένα.Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που το γιορτάζει...
Μαζί μου είχαν έρθει άλλα έξι άτομα 9 νομεβρίου 1992 αλλά αυτοί γύρισαν Ελλάδα άλλος γρήγορα και άλλος μετά της σπουδές.Λογικά και αυτοί έχουν την ίδια γιορτή με μένα.
Αγία Πετρούπολη η αλήθεια είναι λιγάκι διαφορετική αν είσαι μαυριδερός σε συχαίνοντε πόσο μάλλον αράπης.
Μόσχα είναι πιό χαλαροί.
Θα νομίζουν ότι είσαι ντόπιος.Αν όμως δεν είσαι καλά ντυμένος θα νομίζουν ότι είσαι Ρώσσος από την επαρχία.Εχει πλάκα που θα παραξενεύονται όταν θα σου μιλάνε Ρώσσικα και δεν θα καταλαβαίνειςΜήτσο ... εγώ που είμαι ψηλός και ανοιχτόχρωμος, στη ρωσία θα έχω σουξέ λογικά , έτσι ;;;
Στην ευρώπη, ειδικά όταν ... έχω πιεί λιγάκι παραπάνω , έχουν έρθει πολλοί ρώσοι και μου μιλάνε, με θεωρουν δικό τους !!!!
(πιθανόν κάποιοι να ήταν και σέρβοι , δεν ξεχωρίζω γλώσσες).
εγώ που είμαι ψηλός και ανοιχτόχρωμος, στη ρωσία θα έχω σουξέ λογικά , έτσι ;;;
Στην ευρώπη, ειδικά όταν ... έχω πιεί λιγάκι παραπάνω , έχουν έρθει πολλοί ρώσοι και μου μιλάνε, με θεωρουν δικό τους !!!!
(πιθανόν κάποιοι να ήταν και σέρβοι , δεν ξεχωρίζω γλώσσες).
καθεις με τα γουστα τουΤί να το κάνεις αν σου μιλάνε μόνο Ρώσοι και Σέρβοι και όχι Ρωσίδες και Σέρβες