Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
πάνω που θα τον ξεβρακωνουν θα δουν το Μινερβα και θα προσκυνησουν τον βαλκανιο τσομπάνη και μπράτ kman2
πάνω που θα τον ξεβρακωνουν θα δουν το Μινερβα και θα προσκυνησουν τον βαλκανιο τσομπάνη και μπράτ kman2
δεν εχεισ ακουσει την εκφραση και στο πουτσο του λουλουδια;; ε τι πανω τι κατω κεφαλιΜα καλα τι παθαν οι Ρώσοι, τους έχουν κοψει τα αρχίδια οι Ρωσιδες?
Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα να σε βαζει η γκομενα να βγαινεις φώτο με λουλούδια στο κεφάλι??
What am i missing?
Το πρόσωπο της γιά δε μας το δείχνεις? Μήπως είναι χάλια τελείως?Τελικά οι Ρωσίδες οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο πονηρές από τις Ουκρανές και πολυεξοδες.Μου έφυγαν σήμερα 250 ευρώ σε γεύματα,δύο φορέματα και ζωολογικό κήπο.
Εδω φωτό από το τελευταίο ρεστωραν κλαμπ.
Η γκόμενα έχει φοβερα πόδια ήταν χτες με μίνι φούστα και τα έβλεπα όλα.
Η δικιά μου είναι η ψηλή ξανθιά που φαίνεται από πίσω.
Το βαλκανικό χέρι σε δράση.
Γενικά διαπίστωσα ότι οι Ρωσίδες τρελαίνονται για Βαλκάνιους.Εχει όμως πολλά αρνητικά εδώ.
1.Προχωρανε αργά
2.Ζητανε πολλά.Η γκόμενα μου ζήτησε να της αγοράσω διαμέρισμα αν είναι δυνατόν.
3.Εχει πολλούς επικίνδυνους τύπους ιδίως όταν μεθάνε.
4.Οι γκόμενες είναι γενικά κοντές και κατώτερες από τις Ουκρανές σε εμφάνιση και μεθάνε πολύ περισσότερο.
Τελικά παίδες με τις Ουκρανές κλέβαμε το σύστημα αυτό έχω καταλάβει εδώ Ρωσία.Κανονικα το επίπεδο που γαμαμε Ουκρανία κάθεται Ρωσία με τα τριπλά αν το βρεις δηλαδή που δεν είναι διαθέσιμο.
Αυτό που έχω να παραδεχτώ είναι ότι έχεις μεγάλο ταλέντο σαν στυλίστας του έδειξες ρούχα που είναι όμορφα και δεν κοστίζουν τίποτα λεφτά.Η δε ζώνη,το ρολό'ι',τα παπούτσια και το κινητο τηλέφωνο είναι από τα πιό σημαντικά πράγματα στο ντύσιμο.Καλό είναι η ζώνη να είναι ή από φίδι ή από σαλάχι.Μυαλο δε βαζει ο κμαν.
Ορειβατικα παπουτσια, τζιν παντελονι, πουκαμισο με ριγες, αδιορθωτος , δεν ταιριαζουν στην περισταση παραπανω.
Σαν εικονα διπλα στην κοπελα υστερει
Εχω την εντυπωση πως χρειαζεται style transformation-makeover.
Οριστε και ορισμενα χρησιμα links
Πουκαμισακι μονοχρωμο
Ρολογακι Vincero
Παπουτσακι Oxford μαυρο
Αρωματακι Paco Rabanne
Παντελονακι
και προς θεου οχι σκελεα σαν εσωρουχο τυπε
επελεξε boxer
και βουρ στα μουνολιβαδα
σε αυτο σε βρισκο σοστοΔε νομίζω ότι κάποιος χρειάζεται γιά να γαμίσει πάνω από 2 ώρες
Το πρόσωπο της γιά δε μας το δείχνεις? Μήπως είναι χάλια τελείως?
Τελικά αποδειχτηκε αυτό που λέω ότι η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς οι αδυναμοι κάθονται Ελλάδα .
Αυτά είναι τρελλά φορέματα εστιατόρια και να μην σου κάτσει κιόλας!Που στην επαρχία σε παρακαλάνε!τρελένονται μόλις δούνε πινακίδα Αγίας Πετρούπολης!Οι ντόπιοι ναι μεν έχουν ανέβει σε σχέση με τα προηγούμεν χρόνια αλλά δεν παύουν να είναι σε άθλια κατάσταση.Αλλά εσύ έτσι όπως είσαι ντυμένος και με την Ελληνική καφρίλα και μιζέρια που κουβαλάς είσαι ακόμα χειρότερος απ'αυτούς .
Αυτή δεν μπορεί να είναι 1.80 γιατί εσύ πρέπει να είσαι 1.55 σαν τον Χάρη.
Εχουμε καμια ινφο για την τουμπανιδου πισω δεξια με το γκρι;
Ναι καθε μέρα της παίρνουν φόρεμα γιά μαλάκες σαν κ'εσένα τους έχεις τους ντόπιουςΠόσα κιλά μαλάκας είσαι?Δηλαδή οι γκόμενες και οι Ρώσοι που τους ρίχνει η γκόμενα ένα κεφάλι στην πίστα,1.50 είναι?
Το φόρεμα εγώ της το αγόρασα.Για την ακρίβεια δύο φορέματα στα 5000 ρούβλια έκαστο.Και αυτά είναι αστεία ποσά για Ρωσία.
Εδώ στο ξενοδοχείο.
αρχηγε το φερμουάρ είναι μισανοιχτοПоехали!Καλωσήρθατε στο βαλκανιοπουτσισμό.
Σου εχω πει οτι δεν ασχολουμαι με αρρωστες φαντασιωσεις τυπου κομπλεασκου!Κομπλεασκο θέλουμε συγκριτικό
Κομωση μαλλί μαδημενο κμαν vs μαλλί φθτευτο Πορδομεταναστη