Επισκέπτης
Ουτε εσυ του εβαλες ζωνη.
Μυαλο δε βαζει ο κμαν.
Ορειβατικα παπουτσια, τζιν παντελονι, πουκαμισο με ριγες, αδιορθωτος , δεν ταιριαζουν στην περισταση παραπανω.
Σαν εικονα διπλα στην κοπελα υστερει
Εχω την εντυπωση πως χρειαζεται style transformation-makeover.
Οριστε και ορισμενα χρησιμα links
Πουκαμισακι μονοχρωμο
Ρολογακι Vincero
Παπουτσακι Oxford μαυρο
Αρωματακι Paco Rabanne
Παντελονακι
και προς θεου οχι σκελεα σαν εσωρουχο τυπε
επελεξε boxer
και βουρ στα μουνολιβαδα
Μια και το ανέφερες εσύ, εγώ δεν κάνω μόνος μου χρηματοοικονομικές αναλύσεις για λεφτά άλλων. Έδωσες 250€, για να βγείτε ΚΑΙ ΙΣΩΣ στη συνέχεια πηδούσες. Ποιος είναι ο λόγος που δεν πήρες μια θεά, με λιγότερα λεφτά, η οποία θα κάνει στο κρεββάτι οτιδήποτε της ζητήσεις και δεν θα πρέπει να προσέχεις τι λες, τι κάνεις, που να πας, πως να φερθείς κλπ σπασαρχιδιές;
μου φαίνεται κ ψηλότερος αυτή την φοραΜια χαρα ειναι ο Αρχηγος αυτες ντυνονται για δεξιωση με καθε ευκαιρια
πηγαινε για την επομενη Κ. το ρωσικο σκατ πρεπει να ειναι ο τελικος στοχος.Τελικά το γύρισα το παιχνίδι και γαμησα.Εχω τώρα τη γκομενα στο ξενοδοχείο.Πολυ δυνατή πίπα κλασεις ανώτερη απο την ουκρανικη.Ρομαντισμός,love story τα πάντα όλα.
Έξοδο σήμερα μόνο 5000 ρουβλια στην παμπ.
Να δούμε αν καταφέρω να βγάλω γυμνές φωτο.
Είδα μαζί της και θεατρικό έργο στα ρώσικα στο κεντρικό θέατρο της πόλης παναθεμα κι αν κατάλαβα τίποτα.
Αυτο ειναι η επιτομη της Πολιτιστικης Διπλωματιας! Στα χναρια του Μεγαλεξανδρου!Είδα μαζί της και θεατρικό έργο στα ρώσικα στο κεντρικό θέατρο της πόλης παναθεμα κι αν κατάλαβα τίποτα.
Κμαν εχει σκεφτει να βγαλεις σε δημοπρασια την φανελα που φορεσε η σπονσορετς? Πολλοι οπαδοι σου θα πληρωναν να εχουν αναμνηστικα απο την εκστρατεια στην βαθια Ρωσσια!Η γκομενα τιμάει τα χρώματα της φανέλας Palco σήμερα το πρωί.
αρχηγε πολυ κομψη εμφανιση ειδικα το χτενισμα σου τα σπάει,αλλά βασικα πρέπeι να σκασεις απλα με φορμα adidas σαν αυθεντικος σλαβοβαλκaνιος τσοπάνης που εισαι
σωστή παρατήρησηαρχηγε πολυ κομψη εμφανιση ειδικα το χτενισμα σου τα σπάει,αλλά βασικα πρέπeι να σκασεις απλα με φορμα adidas σαν αυθεντικος σλαβοβαλκaνιος τσοπάνης που εισαι
καλα ρε τύπε,δε πηγε και στη βαθια ρωσια που γραφει ο αρχηγός,εξω απο τη μόσχα πετάχτηκεκινδυνεύει να φάει κάνα ξύλο ως νέος ψ(Χ)αρης
καλα ρε τύπε,δε πηγε και στη βαθια ρωσια που γραφει ο αρχηγός,εξω απο τη μόσχα πετάχτηκε
αρχηγε πολυ κομψη εμφανιση ειδικα το χτενισμα σου τα σπάει,αλλά βασικα πρέπeι να σκασεις απλα με φορμα adidas σαν αυθεντικος σλαβοβαλκaνιος τσοπάνης που εισαι
πάνω που θα τον ξεβρακωνουν θα δουν το Μινερβα και θα προσκυνησουν τον βαλκανιο τσομπάνη και μπράτ kman2θα καταλήξει σύντομα αρνάκι της σούβλας...