GANG BANG TEAM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.196
- Πόντοι
- 726
Βουτιές στα παγωμένα νερά του Βλαδιβοστόκ
Βουτιές στα παγωμένα νερά του Βλαδιβοστόκ
Ωραίες!
Πρεπει να ναι ωραια φαση παντως.
Στέπες, χιόνια, βουνά, παγωμένα νερά,
αλλά απο γυναικές να μην τις προλαβαίνεις!
Ζωάρα!
Φίλε μην αγχώνεσαι , θα τον βρουν αυτές έτσι κι αλιως σίγουρα !καλησπερα παιδια! Εχω ενα φιλο που θα παει στη μοσχα για 4 μερες. Εχουμε κανενα γραφειο να του δωσω να εχει μαζι του? να τον φτιαξω?? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Η αποζημίωση για τα εμπόδια που σου βάζουν είναι πως περιφέρεσαι ανάμεσα σε καθαρό Ρωσικο πληθυσμό χωρίς μαυρους, φώκιες, πουστάκια, λοατκι, λάθρο , κατοικίδια, λέτσους και λοιπή δυτική ΣΑΠΙΛΑ!!!!Γενικά εδώ Ρωσία είναι απίστευτα αρχιδοσπαστικοι.Κλεβουν συνέχεια.
Σήμερα έχουν αργία οι τράπεζες και δεν μπορώ να αλλάξω λεφτά.Αυτο δε συμβαίνει ποτέ Ουκρανία.
Γενικά δεν εξυπηρετούν και τα κάνουν όλα δύσκολα.Ουκρανια είναι πολύ εύκολα.
Είναι πιο κοντοί από τους Πολωνούς αλλά γυμνασμένοι και έχουν τσαγανό.Η οικονομία πολύ χάλια επαρχία,άθλια μαγαζιά.
Οι μουνίτσες καλές αλλά όχι καλύτερες από τις Ουκρανές.Εχουν ίσως πιο γεμάτους κώλους.
Χτες έπεσε μπαλαμουτι με τη δικιά μου,με περίμενε στο ξενοδοχείο μία η ώρα τη νύχτα που έφτασα.
Στο σώμα οχτάρι,φονικά πόδια,αλλά εξαρι στο πρόσωπο,φαίνεται έχει μεγάλη φωτογένεια ή πειράζει τις φωτογραφίες.
Εξαιρετική όμως συμπεριφορά καμία σχέση με τις Ουκρανές.
Γενικά Ρωσία έχει ευκαιρίες αλλά σου πρήζουν τόσο τα αρχίδια με μαλακίες και ψευτοκανονισμούς που η Ουκρανία είναι πολύ καλύτερη.Ουκρανια γαμείς και δέρνεις με τα euros δεν έχεις όλη αυτή την αντίσταση.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η 9 ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ,ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙΣ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΡΕ ΤΥΠΕ!!!Γενικά εδώ Ρωσία είναι απίστευτα αρχιδοσπαστικοι.Κλεβουν συνέχεια.
Σήμερα έχουν αργία οι τράπεζες και δεν μπορώ να αλλάξω λεφτά.Αυτο δε συμβαίνει ποτέ Ουκρανία.
Γενικά δεν εξυπηρετούν και τα κάνουν όλα δύσκολα.Ουκρανια είναι πολύ εύκολα.
Είναι πιο κοντοί από τους Πολωνούς αλλά γυμνασμένοι και έχουν τσαγανό.Η οικονομία πολύ χάλια επαρχία,άθλια μαγαζιά.
Οι μουνίτσες καλές αλλά όχι καλύτερες από τις Ουκρανές.Εχουν ίσως πιο γεμάτους κώλους.
Χτες έπεσε μπαλαμουτι με τη δικιά μου,με περίμενε στο ξενοδοχείο μία η ώρα τη νύχτα που έφτασα.
Στο σώμα οχτάρι,φονικά πόδια,αλλά εξαρι στο πρόσωπο,φαίνεται έχει μεγάλη φωτογένεια ή πειράζει τις φωτογραφίες.
Εξαιρετική όμως συμπεριφορά καμία σχέση με τις Ουκρανές.
Γενικά Ρωσία έχει ευκαιρίες αλλά σου πρήζουν τόσο τα αρχίδια με μαλακίες και ψευτοκανονισμούς που η Ουκρανία είναι πολύ καλύτερη.Ουκρανια γαμείς και δέρνεις με τα euros δεν έχεις όλη αυτή την αντίσταση.
Η αποζημίωση για τα εμπόδια που σου βάζουν είναι πως περιφέρεσαι ανάμεσα σε καθαρό Ρωσικο πληθυσμό χωρίς μαυρους, φώκιες, πουστάκια, λοατκι, λάθρο , κατοικίδια, λέτσους και λοιπή δυτική ΣΑΠΙΛΑ!!!!
ΓΑΜΗΣΕΣ ή παλι μονο μπαλαμουτι???Τελικά οι Ρωσίδες οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο πονηρές από τις Ουκρανές και πολυεξοδες.Μου έφυγαν σήμερα 250 ευρώ σε γεύματα,δύο φορέματα και ζωολογικό κήπο.
Εδω φωτό από το τελευταίο ρεστωραν κλαμπ.
Η γκόμενα έχει φοβερα πόδια ήταν χτες με μίνι φούστα και τα έβλεπα όλα.
Η δικιά μου είναι η ψηλή ξανθιά που φαίνεται από πίσω.
Το βαλκανικό χέρι σε δράση.
Γενικά διαπίστωσα ότι οι Ρωσίδες τρελαίνονται για Βαλκάνιους.Εχει όμως πολλά αρνητικά εδώ.
1.Προχωρανε αργά
2.Ζητανε πολλά.Η γκόμενα μου ζήτησε να της αγοράσω διαμέρισμα αν είναι δυνατόν.
3.Εχει πολλούς επικίνδυνους τύπους ιδίως όταν μεθάνε.
4.Οι γκόμενες είναι γενικά κοντές και κατώτερες από τις Ουκρανές σε εμφάνιση και μεθάνε πολύ περισσότερο.
Τελικά παίδες με τις Ουκρανές κλέβαμε το σύστημα αυτό έχω καταλάβει εδώ Ρωσία.Κανονικα το επίπεδο που γαμαμε Ουκρανία κάθεται Ρωσία με τα τριπλά αν το βρεις δηλαδή που δεν είναι διαθέσιμο.
Σωστος ακριβως ετσι ειναιΗ αποζημίωση για τα εμπόδια που σου βάζουν είναι πως περιφέρεσαι ανάμεσα σε καθαρό Ρωσικο πληθυσμό χωρίς μαυρους, φώκιες, πουστάκια, λοατκι, λάθρο , κατοικίδια, λέτσους και λοιπή δυτική ΣΑΠΙΛΑ!!!!
ααααα..Πιο μοντερνα ντυμενοςο δρ Κ στη φωτο. Επιβαλλεται ομως να φορας ζωνη.
Τελικά οι Ρωσίδες οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο πονηρές από τις Ουκρανές και πολυεξοδες.Μου έφυγαν σήμερα 250 ευρώ σε γεύματα,δύο φορέματα και ζωολογικό κήπο.
Η γκόμενα έχει φοβερα πόδια ήταν χτες με μίνι φούστα και τα έβλεπα όλα.
Η δικιά μου είναι η ψηλή ξανθιά που φαίνεται από πίσω.
Το βαλκανικό χέρι σε δράση.
Γενικά διαπίστωσα ότι οι Ρωσίδες τρελαίνονται για Βαλκάνιους.Εχει όμως πολλά αρνητικά εδώ.
1.Προχωρανε αργά
2.Ζητανε πολλά.Η γκόμενα μου ζήτησε να της αγοράσω διαμέρισμα αν είναι δυνατόν.
3.Εχει πολλούς επικίνδυνους τύπους ιδίως όταν μεθάνε.
4.Οι γκόμενες είναι γενικά κοντές και κατώτερες από τις Ουκρανές σε εμφάνιση και μεθάνε πολύ περισσότερο.
Τελικά παίδες με τις Ουκρανές κλέβαμε το σύστημα αυτό έχω καταλάβει εδώ Ρωσία.Κανονικα το επίπεδο που γαμαμε Ουκρανία κάθεται Ρωσία με τα τριπλά αν το βρεις δηλαδή που δεν είναι διαθέσιμο.
Τελικά οι Ρωσίδες οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο πονηρές από τις Ουκρανές και πολυεξοδες.Μου έφυγαν σήμερα 250 ευρώ σε γεύματα,δύο φορέματα και ζωολογικό κήπο.
Πιο μοντερνα ντυμενοςο δρ Κ στη φωτο. Επιβαλλεται ομως να φορας ζωνη.