Νέα

Ρωσία sex & vodka

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Εμενα εχει πιασει ?? Αφου εσυ ξεκινησες...κ ζηταγες φωτο μωρη λουκριτια.....

Μπριζολιτσα βαζεις στα μαγουλακια ???? Αγγουρακια στα ματια ???? Αχου το μωρε το τζοβενο.....

ΟΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μωρη χαμουρα......δεν ειναι για τα μουτρα σου τα ρωσσιδακια....

Πισω κ σ'εφαγα κακομοιρη μου........μη διανοηθεις κ πας ρωσσια κ τα ξεμυαλισεις τα κοριτσοπουλα θα σε σκοτωσω............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδω μιλαμε για παλιογερο βρε παληκαρι......τι σχεση εχει αυτος με τους φοιτητες......μην πω οτι ειναι πορνογερος κ οχι παλιογερος...τεσπα.....εκει θα πεσει πολυ γελιο......ελπιζω να εχουν καλη φιλοξενια στους παππουδες over -αντα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Για το δικό μου προσωπάκι δεν είναι; last year.    Τζόβενο, τζόβενο άκου να μάθεις.
Ισα μωρή άπειρη :2funny: :2funny: Θα στείλω photo να δεις πως είναι :2funny: :2funny: :2funny: τεκνόγερο
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν στη κουβέντα μας, χωρίς παρεμβολές εταίρων... άλλη μεγάλη σχετικά, κεντρική πόλη που προτείνεις και έχει τέτοια τμήματα/φροντιστήρια ίσως και επαγγελματικά;
 

Επισκέπτης
Λοιπόν στη κουβέντα μας, χωρίς παρεμβολές εταίρων... άλλη μεγάλη σχετικά, κεντρική πόλη που προτείνεις και έχει τέτοια τμήματα/φροντιστήρια ίσως και επαγγελματικά;
Μοσχα φιλε να πας....αν δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα.....εκει δεν συναναστραφικα ΠΟΤΕ με κανεναν βλαχο....
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Να δούμε. Θα συγκεντρώσω value/money + education. Εννοείται κεντρικά
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Kman δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το ύφος. Είπα τη γνώμη μου όπως κι εσύ και έπειτα δε συνέχισα για να μη γεμίσει το thread με αντιπαραθέσεις. Με χτύπησες όμως στο φτερό όταν είπες για την TV (δεν έχω τηλεόραση σπίτι εδώ και χρόνια). Αφού θέλεις τόσο αναλυτικά τη γνώμη μου να σου την πω.

1. Εδώ μάλλον εννοείς την κανονική γραφή και την καλλιγραφική τους. Πχ το "Τ" το λυγίζουν στις άκρες και φαίνεται σαν αγγλικό "m". Εμείς επηρεασμένοι από τα αγγλικά βλέποντάς το το διαβάζουμε σαν Μ αντί του σωστού Τ. Παρόμοιες δυσκολίες υπάρχουν στους περισσότερους καλλιγραφικούς χαρακτήρες. Αυτή όμως η γραφή δε χρησιμοποιείται συχνά. Τη χρησιμοποιούν κατά κόρον μόνο οι μοναχοί/ιερείς και κάποιοι λόγιοι. Σε καθημερινά κείμενα (επίσημα ή εφημερίδες,περιοδικά κλπ) δεν χρησιμοποιείται η καλλιγραφική. Το πολύ πολύ να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο τίτλο αποσπάσματος ή σαν πλάγια γραφή όταν θέλουν να τονίσουν μια λέξη ή φράση. Όποιος δε γνωρίζει την καλλιγραφική μπορεί μια χαρά να διαβάσει ταμπέλες , εφημερίδες , ανακοινώσεις , βιβλία κλπ.
2.  Τι εννοείς ότι είναι διαφορετικός; Ισα ίσα που κάθε χαρακτήρας είναι και ένας φθόγγος. Εκεί δεν υπάρχουν διπλά φωνήεντα ούτε σύμφωνα ((αι)=ε,(οι)=ι,(γγ)=(γκ) κλπ κλπ). Η μόνη εξαίρεση  που ξέρω είναι το щ που είναι δύο φθόγκοι δικοί μας (στσ). Υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες όπως το ь οι οποίοι είναι άηχοι , αλλά εκείνοι ξέρεις ότι πάντα δεν προφέρονται οπότε δεν αποτελούν πρόβλημα. Η μόνη δυσκολία στην προφορά για μένα είναι το Ο που προφέρεται σαν Α όταν δεν τονίζεται , καθώς και ο τόνος που ανεβοκατεβαίνει συχνά (στις πτώσεις , στους χρόνους και τα πρόσωπα του ρήματος κλπ). Πάντως η γραφή είναι το πιο εύκολο κομμάτι , πίστεψέ με.
3. Δηλαδή είναι σα να λες μη μάθετε πως λύνεται μια εξίσωση,είναι δύσκολο. Πιο εύκολο είναι να μάθετε κάθε εξίσωση απ' έξω. Το να μάθει κανείς μερικές κοινές φράσεις παπαγαλία με την ελπίδα να τη συναντήσει έτσι ακριβώς δεν πρόκειται να δουλέψει. Κάποιος μαθαίνει το διάλογο απ’ έξω «Εχετε δωμάτια;» «Εχουμε» «Θα ήθελα ένα μονόκλινο για τρεις μέρες» «Μάλιστα» «Πόσο κοστίζει» «Τόσο» (βέβαια για να μάθεις το «Τόσο» πρέπει να μάθεις άλλες 100 φράσεις και βάλε απ’ έξω,τέλος πάντων). Οταν πας στο ξενοδοχείο όμως στο «Εχετε δωμάτια» μπορεί να σου απαντήσει «Δώστε μου το διαβατήριό σας» ή «Είμαστε πλήρης για σήμερα» ή «Ο αρμόδιος λείπει , περιμένεται δέκα λεπτά» κλπ. Φυσικά για να μάθει κανείς Ρωσικά με αυτό το σύστημα ούτε λόγος,έτσι;
4. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κανείς όταν μιλάει μια γλώσσα. Πρέπει να σκέφτεσαι ρώσικα όταν μιλάς , όχι Ελληνικά. Και αυτό ισχύει για κάθε ξένη γλώσσα γενικά.  Ρώτα όποιο καθηγητή ξένης γλώσσας θέλεις πάνω σ’αυτό να σου πει. Θα πω εδώ μια γκάφα που έκανα με μια Αμερικάνα τουρίστρια πριν χρόνια. Όταν με ρώτησε τι ώρα είναι σκέφτηκα Ελληνικά και της είπα 4 και 5 («Four and  five»).
Την έπιασαν τα γέλια και με ρώτησε (φυσικά κατάλαβε την ώρα , απλά για να με πειράξει) «What time is it, four or five?». Και γελούσε για πέντε λεπτά. Ενα ‘και’ μετέφερα από τα Ελληνικά και πόσο άσχημα χτύπησε στο αυτί.
5. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιούν πολλά απαρέμφατα , αλλά το να πετάς έτσι λέξεις χωρίς γραμματική ή δε θα σε καταλαβαίνουν καθόλου ή θα προκαλέσεις πολύ γέλιο. Πχ πες ότι κάνεις λάθος συζυγία στο ρήμα και λες στη γυναίκα «Εγώ σε αγαπέω,εσύ με αγαπείς;» Αθώο λάθος βέβαια , ο άλλος καταλαβαίνει τι θες να πεις. Αλλά να μπερδεύεις και πρόσωπα και χρόνους ο άλλος ούτε που θα καταλάβει τι λες. ( Εσύ πάω εκεί 7:00 την ώρα). Δλδ Εμείς ήμασταν εκεί στις 7:00 ας πούμε. Παρεκλήσεις από την προφορά μπορούν να συγχωρεθούν (άλλωστε με τους ξένους είναι ελαστικοί,λογικό είναι). Αλλά τα συντακτικά και γραμματικά λάθη φέρνουν ασυνεννοησία ή γέλια.
6.  Εδώ συμφωνούμε , η ρωσσική για μένα είναι η πιο δύσκολη από τις σλαύικες γλώσσες. Αλλά ένας που δε γνωρίζει καμία σλαύικη γλώσσα και ενδιαφέρεται για ρώσσικα θα μάθει κατ’ευθείαν ρώσσικα , δε θα μάθει πρώτα Πολωνικά ας πούμε επειδή είναι πιο εύκολα.
7. Γι’αυτό το θέμα δεν ξέρω και αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο Δημητράκης. Πάντως δε νομίζω αν πεις σε μια υποψήφια «Πριβέτ,τι κρασίβα» ότι αμέσως θα λιώσει και θα κάτσει να σου μάθει τη γλώσσα για να σε απολαύσει.

Τελειώνοντας να πω ότι τα προηγούμενα posts σκοπό δεν είχαν την αντιπαράθεση μαζί σου αλλά τα έκανα για να προστατέψω συναγωνιστές από δω. Δε θέλω να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι διαβάζοντας ένα βιβλίο «Μάθετε ρώσσικα σε 24 ώρες» ή «Ελληνορωσσικοί διάλογοι» θα πάει κανείς στη Ρωσία και θα μπορεί να συννενοηθεί. Και όποιος κάτσει να μάθει τη γλώσσα να το κάνει αν έχει σκοπό να σπουδάσει ή σκοπεύει να μείνει μόνιμα στο μέλλον ή τα χρειάζεται για επεγγελματικούς λόγους. Ή τουλάχιστον σκοπεύει να πηγαίνει για διακοπές στο ανατολικό μπλοκ κάθε χρόνο . Το να κάτσεις να τα μάθεις για μια φορά που θα πας δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ας βάλω και την παράθεση γιατί πέρασαν πολλές σελίδες.

Παιδιά θα προσπαθήσω να σας δώσω μερικές συμβουλές.
1.Τα τυπωμένα ρωσικά γράφονται διαφορετικά από αυτά που γράφονται με το χέρι.Συνεπώς υπάρχουν δύο τύποι και αυτό δυσκολεύει την απομνημόνευση.
2.Ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό.Αλλα λένε μεταξύ τους και αλλιώς γράφουνε στα κείμενα και τις εφημερίδες.Υπάρχει τεράστια διαφορά.
3.Κατά τη γνώμη μου η βασική δομή μιας γλώσσας είναι η πρόταση και όχι η λέξη.Ξεκινήστε να μαθαίνετε προτάσεις απέξω.
4.Είναι σημαντικότερο να απομνημονεύετε από τα ελληνικά στα ρωσικά τις λέξεις παρά από τα ρωσικά στα ελληνικά.
Καλύτερα δηλαδή να ξέρετε πώς είναι το λεωφορείο στα ρωσικά παρά οτι aftobus είναι το λεωφορείο.
5.Τα ρωσικά χρησιμοποιούν ένα κάρο απαρέμφατα οπότε ό,τι και να κάνετε θα μπλεχτείτε.Απλώς πετάτε τις λέξεις στα προφορικά.Δεν είναι ανάγκη να είναι τέλεια η γραμματική αφού πάντα υπάρχει ο απαρεμφατικός τύπος που παίζει.
6.Ξανά,μια άλλη σλαυική γλώσσα όπως τα πολωνικά είναι ευκολότερη και δίνει έτοιμες με λατινικούς χαρακτήρες τις ρίζες των περισσότερων λέξεων
7.Για γκομενικά ρωσικά αρκεί η επικοινωνία με γκόμενες.Σας κάνουν εξπέρ για να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες.

Σε τι διαφωνείς?Παρουσίασα τις καλύτερες μεθόδους που κυκλοφορούν για να μάθεις ρωσικά και έκανα και κριτική.Εγραψα για τα φροντιστήρια που γίνονται στην Αθήνα.Εδωσα και πρακτικές οδηγίες.
Διαφωνώ γενικώς και αορίστως.Τι είναι αυτά?Γράψε διαφωνώ οτι πρέπει να μαθαίνεις προτάσεις αλλά πρέπει να μαθαίνεις λέξεις.Η διαφωνώ οτι πρέπει να μαθαίνεις από τα ελληνικά στα ρωσικά αλλά πιστεύω οτι πρέπει να μαθαίνεις από τα ρωσικά στα ελληνικά.Η διαφωνώ οτι το teach yourself russian και γενικά οι αγγλικές μέθοδοι είναι καλές αλλά πιστεύω οτι οι αμερικανικές όπως το Living Language είναι καλύτερες.
Ετσι λες κάτι.Τώρα δε λες τίποτα.

Εν πάση περιπτώσει τα έγραψα συγκεκριμένα,για τους λάτρεις της γενικολογίας υπάρχει πάντα η TV.Εκεί απολαμβάνουν και τα δικαιώματά τους
 

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Μηνύματα
67
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έλεος όχι άλλες αψιμαχίες...
Μέχρι τώρα είμασταν ένα thread συγκεντρωμένο στο θέμα μας, και ξαφνικά εδώ και μια δυο σελίδες άρχισαν οι κόντρες... :headbang: :headbang:

Λοιπόν για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας: Για το φροντιστήριο στη Ν. Σμύρνη ψήνομαι και εγώ, γιατί με βολεύει η απόσταση.  Από κει και πέρα, θα ψηνόμουν σοβαρά και για ένα μήνα στη Ρωσία αν το κόστος είναι τόσο οσο περιγράφει ο Δημητράκης, αλλά έχω μια ερώτηση: Ξέρω οτι visa βγαίνει σχετικά δύσκολα. Τι θα πούμε όλοι μας, οτι πάμε ένα μήνα φροντιστήριο ξένων γλωσσών? Στην ηλικία μας ρε παιδιά??? Ξέρω γω, αν γίνεται, εγώ είμαι μέσα. Άντε τώρα πάω να ψάξω στοχάρτη που είναι οι πόλεις που είπατε. Κανένα βασικό προσανατολισμό μπορείτε να μου πείτε???
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Φαίνεται αστείο αλλά το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο, να πάω σε μια χώρα ένα μήνα και μη μάθω κάποια
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
7. Γι’αυτό το θέμα δεν ξέρω και αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο Δημητράκης. Πάντως δε νομίζω αν πεις σε μια υποψήφια «Πριβέτ,τι κρασίβα» ότι αμέσως θα λιώσει και θα κάτσει να σου μάθει τη γλώσσα για να σε απολαύσει.
ακουγεται οχι και τοσο ευγενικα.=γεια σου εισαι (πολυ)ωραια.εγω τους το λεω πιο γλυκα.девушка вы такая красивая просто глаз не могу оторвать=κοπελα(δεσποινης)ειστε τοσο ωραια που δεν μπορω να παρω τα ματια μου απο σας(ακριβη μεταφραση).η λεω девушка вы очень привлекательная=δεσποινης ειστε (παρα)πολυ ελκυστικη.πιανει παντα!!!!!η λεω το αλλο που της τρελαινει подари мне одну встречу=κανε μου δωρο μια συναντιση(ραντεβου).αυτο στεκει γραμματικα αλλα οι Ρωσσοι δεν το λενε ποτε ετσι.αυτα τοις τραιλενουνε!!!χτες στην εισοδο της ντισκο ειπα σε μια:вы такая красивая как Принцесса=ειστε τοσο ομορφη σαν πριγγηπισα!επιασε μετα απο 4-5 λεπτα ομηλιας μου αφησε το τηλεφωνο της!!!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Μοσχα φιλε να πας....αν δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα.....εκει δεν συναναστραφικα ΠΟΤΕ με κανεναν βλαχο....
στη Μοσχα θελεις 3000 ευρω και πανω χωρις το διαμερισμα που στοιχιζει το λιγοτερο 1300-1500.οχι στο κεντρο.και να βγαλεις γκομενες ειναι πιο δυσκολο.δεν θα συγκηνισει καμια αν της πεις οτι εισαι απο την Ελλαδα!δηλαδη για Μοσχα υπολογιζε ολα τα εξοδα για ενα μηνα 5500-6000 ευρω!πανεπηστημιο,σπιτι,εισητηρια και αυτα που θα χαλασεις.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Ναι, το φαατάστηκα. Κάτι ενδιάμεσο ψάχνω κεντρικά, με Πανεπιστήμιο. Να μπορώ να δω και Μόσχα, St. Petersbourg και να μην είναι χωριό
 

Επισκέπτης
στη Μοσχα θελεις 3000 ευρω και πανω χωρις το διαμερισμα που στοιχιζει το λιγοτερο 1300-1500.οχι στο κεντρο.και να βγαλεις γκομενες ειναι πιο δυσκολο.δεν θα συγκηνισει καμια αν της πεις οτι εισαι απο την Ελλαδα!δηλαδη για Μοσχα υπολογιζε ολα τα εξοδα για ενα μηνα 5500-6000 ευρω!πανεπηστημιο,σπιτι,εισητηρια και αυτα που θα χαλασεις.
φιλαρακι ευχαριστω για τις συμβουλες...αλλα εχω παει...ξερω μερικα πραγματα....κ επισης εχω το  μεγα δασκαλο για οποιαδηποτε βοηθεια....ευχαριστω κ παλι....(ααα κ δεν εχω προβλημα με τα $$$)
ααα κ δεν συγκινουμαι ουτε κ εγω αν μου πει καποια ειμαι απ'τη μοσχα...το ιδιο μου αρεσουν ολες οι εμφανισημες/μουναρες γκομενες ανεξαρτητα απ'το που εχουν γεννηθει....κ τελος,ποτε δεν παω σε ενα μερος με βαση του τι γκομενες παιζουν...γιατι ως γνωστον...παντου παιζουν καλες γκομενες....

**Στο νοβγκοροντ που ειχα παει για δουλειες (οπως μοσχα)...ειχα περασει εξισου καλα...κ λιγο φθηνοτερα απο Μοσχα...αλλα διαφορετικες υπηρεσιες....
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
φιλαρακι ευχαριστω για τις συμβουλες...αλλα εχω παει...ξερω μερικα πραγματα....κ επισης εχω το  μεγα δασκαλο για οποιαδηποτε βοηθεια....ευχαριστω κ παλι....(ααα κ δεν εχω προβλημα με τα $$$)
ααα κ δεν συγκινουμαι ουτε κ εγω αν μου πει καποια ειμαι απ'τη μοσχα...το ιδιο μου αρεσουν ολες οι εμφανισημες/μουναρες γκομενες ανεξαρτητα απ'το που εχουν γεννηθει....κ τελος,ποτε δεν παω σε ενα μερος με βαση του τι γκομενες παιζουν...γιατι ως γνωστον...παντου παιζουν καλες γκομενες....

**Στο νοβγκοροντ που ειχα παει παλι δουλειες (οπως μοσχα)...ειχα περασει εξισου καλα...κ λιγο φθηνοτερα απο Μοσχα...αλλα διαφορετικες υπηρεσιες....
το Νοβγκοροντ ειναι παρα πολυ φτηνοτερο απο την Μοσχα!δεν νομιζω οτι με 600 ρουβλια(23 ευρω)τρως με γκομενα σε καλο εστιατοριο στη Μοσχα!!θα ελεγα οτι το Νοβγκοροντ ειναι 3 φορες πιο φτηνο απο τη Μοσχα!οσο για υπερησιες το Νοβγκοροντ δεν εχει καθολου!!!η Μοσχα ειναι ευρωπη ενω εκει ειναι Ρωσσια!θυμιζει Μοσχα τα ετη 1994-1995.δηλαδη ειναι 13 χρονια πισω.εχεις 5500-6000 ευρω για να μηνα πηγαινε Μοσχα.αν εχεις να διαθεσεις 1500-2000 το πολυ.τοτε αναγκαστικα πας σε μια πιο μικρη πολη.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Για κάτι ενδιάμεσο λέμε
 

Επισκέπτης
Για κάτι ενδιάμεσο λέμε
Φιλε μην ψαχνεις πολυ κ τρελαινεσαι....αν θες να περασεις πραγματικα καλα κ χωρις προβληματα(γενικα) οι προορισμοι ειναι γενικα στανταρ για τους ασχετους κ τους ημι-ασχετους.....
Κατα τη γνωμη μου πρεπει να διαλεξεις κατι απ'τα παρακατω...αναλογα με το τι ψαχνεις...κ το πως θα το αποκτησεις...

Εχουμε τα πολυ γνωστα --> Moscow κ St.Petersburg.
Μετα εχουμε --> Murmansk,Tver,Sochi,Perm
Ακολουθουν --> Krasnodar,Ekaterinburg,Pskov,Volgograd

Αυτααααααααααααα...........

***Οτι αλλο θες στειλε πμ...γιατι αυτο το θρεντ ειναι λιγο μαλακια...κ βαριεμαι να γραφω εδω...
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Φιλε μην ψαχνεις πολυ κ τρελαινεσαι....αν θες να περασεις πραγματικα καλα κ χωρις προβληματα(γενικα) οι προορισμοι ειναι γενικα στανταρ για τους ασχετους κ τους ημι-ασχετους.....
Κατα τη γνωμη μου πρεπει να διαλεξεις κατι απ'τα παρακατω...αναλογα με το τι ψαχνεις...κ το πως θα το αποκτησεις...

Εχουμε τα πολυ γνωστα --> Moscow κ St.Petersburg.
Μετα εχουμε --> Murmansk,Tver,Sochi,Perm
Ακολουθουν --> Krasnodar,Ekaterinburg,Pskov,Volgograd

Αυτααααααααααααα...........

***Οτι αλλο θες στειλε πμ...γιατι αυτο το θρεντ ειναι λιγο μαλακια...κ βαριεμαι να γραφω εδω...
το Μουρμανσκ αποριπτεται!εκει υπαρχει χρημα ειναι γεματο Ρωσσους ναυτικους με λεφτα και οι γκομενες ειναι τρομερα κακομαθημενες!Τβερ εχει ενα κακο οτι ειναι κοντα η Μοσχα και πηγαινουνε οι Μοσχοβιτες.Σοτσι δεν εχω παει αλλα ειναι νοτια και οποσδηποτεοι αντρες ειναι πιο καμακιαριδες!για το Περμ εχω ακουσει πολυ καλα λογια.ενας φιλος μου Ιταλος το ελεγε Σπερμ!!!!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Ακολουθουν --> Krasnodar,Ekaterinburg,Pskov,Volgograd
Κρασνονταρ παλι ειναι το ιδιο με το Σοτσι.εχουνε το θετικο τον πολυ καλο καιρο.το χειμωνα δεν κανει κρυο.-Εκατεριμπουργκ εχει πολυ μουνι αλλα ειναι η πρωτη πολη με AIDS στην Ρωσσια μιλανε για τρελα ποσοστα ισως τα παραφουσκονουνε λιγακι.-το Πσκοφ ειναι πολυ μικρη πολη 200.000 περιπου.ειναι ομορφο και φτηνο.αλλα ειναι μικρο και σε μαθαινουνε γρηγορα.Βολγκαγκραντ θα το προτιμουσα πολη πιο μεγαλη κοντα στο 1.000.000 εχει και αρκετες ντισκο ειναι μεν ακριβοτερη απο Πσκοφ και Περμ αλλα οχι ιδιεταιρα ακριβη.στη θεση σου θα το προτιμουσα
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
το Μουρμανσκ αποριπτεται!εκει υπαρχει χρημα ειναι γεματο Ρωσσους ναυτικους με λεφτα και οι γκομενες ειναι τρομερα κακομαθημενες!Τβερ εχει ενα κακο οτι ειναι κοντα η Μοσχα και πηγαινουνε οι Μοσχοβιτες.Σοτσι δεν εχω παει αλλα ειναι νοτια και οποσδηποτεοι αντρες ειναι πιο καμακιαριδες!για το Περμ εχω ακουσει πολυ καλα λογια.ενας φιλος μου Ιταλος το ελεγε Σπερμ!!!!

Κρασνονταρ παλι ειναι το ιδιο με το Σοτσι.εχουνε το θετικο τον πολυ καλο καιρο.το χειμωνα δεν κανει κρυο.-Εκατεριμπουργκ εχει πολυ μουνι αλλα ειναι η πρωτη πολη με AIDS στην Ρωσσια μιλανε για τρελα ποσοστα ισως τα παραφουσκονουνε λιγακι.-το Πσκοφ ειναι πολυ μικρη πολη 200.000 περιπου.ειναι ομορφο και φτηνο.αλλα ειναι μικρο και σε μαθαινουνε γρηγορα.Βολγκαγκραντ θα το προτιμουσα πολη πιο μεγαλη κοντα στο 1.000.000 εχει και αρκετες ντισκο ειναι μεν ακριβοτερη απο Πσκοφ και Περμ αλλα οχι ιδιεταιρα ακριβη.στη θεση σου θα το προτιμουσα

Thx. Stahlingrad δλδ :cheesy:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
γκομενες απο το Σαρατοβ πιο πολυ μου αρεσανε.υπαρχουν παντος και παρα πολλα ακομα μερη οπως η Λευκορωσσια Μινσκ,Μογκιλιοφ και εκει ειναι πολυ καλα.η στην Ουκρανια που ειναι πολυ φτηνοτερη.(μιλαμε για την ανατολικη το Ρωσσοφωνο κομματι)η δυτικη ειναι Ουκρανοφωνη.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom