Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδιά νέκρωσε το thread , τι έγινε;  Ο Νέαρχος που χάθηκε;
εχεις δικιο τον Νεαρχο εχω καιρο να τον ακουσω!εγω τωρα ετοιμαζομαι να βγω στις ντισκο!σημερα δεν θα εχει πολυ κοσμο.αυριο θα ειναι καλητερα.στο ЛЁД ЛИМОН αυριο θα εχει Χαβανεζικο παρτυ!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ωχ , και μόνο που σκέφτομαι ρωσσιδούλες ντυμένεσ χαβανέζες (δηλ. σχεδόν τίποτα  :boobies:) τρέμουν τα πόδια μου από τη συγκίνηση.
Δημητράκη θέλουμε φωτό από αυτό το πάρτυ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χτες στις ντισκο ειχε παρα πολυ λιγο κοσμο.σημερα ειναι εργασιμη μερα!κανανε λεει αυτο το σαββατο εργασιμη για να εχουμε λεει 4 μερες διακοπες στις 12 Ιουνιου που ειναι η μερα της ανεξαρτησιας!σημερα στις ντισκο πρεπει να ειναι πολυ καλα.βεβαια φιλε Μακη δεν συγκρινεται με το ΠΜΡ εκει ειναι παραδισος!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε Μακη και σημερα στις Ντισκο ειχε παρα πολυ λιγο κοσμο!πηγα στο РОССИ καλα ητανε.γνωρισα κατι γκομενες και της πηγα με τ'αμαξι σπιτι.πηρα το νουμερο τους. για σαββατο το Ροσσι ειχε παρα πολυ λιγο κοσμο. μετα πηγα ЛЮДОВИК στην εισοδο καμακωσα μια γκομενα αλλα δεν ηθελε να μου δωσει το νουμερο της.και εκει καλα ητανε χωρις να εχει πολυ κοσμο. μετα περασα απο το МАГРИБ μια απο τα ιδια.εκατσα λιγο και τα ειπα με τους Ιταλους που ειναι συνεχεια εκει.και πηγα ЛЁД ЛИМОН να δω το Χαβανεζικο παρτυ!για Σαββατο και εκει ειχε λιγο κοσμο.οσο για την πισσινα παρτηνα σε φοτο!!!!γελαω ακομα!!!!!μια μαλακια και μιση ητανε!!!!!

Συνημμένα

• Photo-0139.jpg
    Photo-0139.jpg
    137,1 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και μια φοτο απο την βεραντα του ЛЁД ЛИМОН στη κουνια καθονται 2 ωραια μουνακια που εχουνε βαλει τα ποδια στην μπαλλα.αλλα δυστηχως με ξερουνε γιατι παω συνεχεια εκει!!!και ξερουνε τι ψαχνω!!!!

Συνημμένα

• Photo-0138.jpg
    Photo-0138.jpg
    140,6 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια διαβαζω για τους σεισμους και βλεπω αλλο ενα πλεονεκτημα στο να ζει κανεις στην Ρωσσια!ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕΙΣΜΟΥς!!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πω - πω ρε Δημήτρη, πολύ ξενερα η πισίνα. Νόμιζα ότι θάναι πιο χλιδάτα .
Τουλάχιστον στην ΠΜΡ είναι εξίσου κακόγουστα τα "θεματικά" πάρτυς, αλλά το μαγαζί βάζει και 2-3 στρίπερς !
Απογοητεύτηκα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τουλάχιστον στην ΠΜΡ είναι εξίσου κακόγουστα τα "θεματικά" πάρτυς, αλλά το μαγαζί βάζει και 2-3 στρίπερς !
Απογοητεύτηκα.
εγω να δεις!δεν ξερω ποιος το σκεφτηκε?ηταν μια μαλακια και μιση!μεσα πανω απο την πιστα παντα εχει με μαγιο που χωρευουν.αυτο ειναι κλειστο κλαμπ που υποτιθεται μπαινεις μονο με V.I.P καρτα αλλα τωρα μπαινεις και με λεφτα.500 (14 ευρω περιπου)ρουβλια εισοδο αν δεν εχεις καρτα.γενικα οι ντισκο τωρα ειναι πιο πεσμενες δεν ξερω γιατι?πεμπτη ξερα'ι'λα παλια γινοτανε χαμος.κυριακη τιποτα!παλια ολο και κατι γινοτανε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Απογοητεύτηκα.
Ενα τετοιο παρτυ με τετοιες πισινες.... πετυχα και εγω μια βραδια στο Βαρονις,ειχε πολυ πλακα.Μπορει το ντεκορ να ειναι για γελια,αλλα οι γκομενες στο μαγαζι ηταν το κατι αλλο.ειχε και παιχνιδακια...απο αυτα που λατρευουν οι Ρωσοι και διαγωνισμο στριπτιζ απο πελατισες,εκει να δεις τα 18χρονα να ξεβρακωνονται :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμότω. Και εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν, αλλά ... :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα τετοιο παρτυ με τετοιες πισινες.... πετυχα και εγω μια βραδια στο Βαρονις,ειχε πολυ πλακα.Μπορει το ντεκορ να ειναι για γελια,αλλα οι γκομενες στο μαγαζι ηταν το κατι αλλο.ειχε και παιχνιδακια...απο αυτα που λατρευουν οι Ρωσοι και διαγωνισμο στριπτιζ απο πελατισες,εκει να δεις τα 18χρονα να ξεβρακωνονται :rockon:
αυτα ηταν παλια τωρα το εχουνε μαλακεψει!το παιζουν ολοι σοβαροι!!!!και δεν ξερω γιατι οι ντισκο το τελευταιο 6μηνο εχουν λιγο κοσμο???

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μου εχουν πει για Donetsk στην Ουκρανια οτι ειναι τελεια.Τεραστια αναλογια γυναικες-αντρες και ειναι μοντελα ολες!
διαβασε αν θες αντιστοιχο θρεντ στο φορουμ με τιτλο ουκρανια ντονετσκ με 46 απαντησεις!εχει σκορπια κι αλλα για ουκρανια.
υγ.δημητρακη μπραβο σου που βοηθας τους συναγωνιστες με τις συμβουλες σου και κυριως τον lefteri38 ο οποιος θελει να κανει καινουριο ξεκινημα στη ζωη του.

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θυμαμαι αυτο που ειπε ο lefteris38 για το δημητρακη οτι του εκανε κυρηγμα οταν συναντηθηκαν στη ρωσια και τελικα με επιχειρηματα ο δευτερος τον επεισε για τα πιστευω του.ετσι εγινε και με μενα εδω στην αθηνα οταν συναντηθηκαμε.δηλαδη εγω του εκανα το δικηγορο του διαβολου λιγο.ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ παντα!τελικα με εψησε για τις θεσεις του και ολα καλα.ετσι ειναι ο δημητρακης, πλακατζης και χαβαλετζης.λιγο αποτομα για μενα επειδη ειμαι κλειστος βουνισιος τυπος και οχι χαλαρος και παρείστικος.

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές, γύρισα από Μόσχα :dancing: :dancing: :dancing:...αν θέλετε να συζητήσουμε διάφορα θέματα είμαι στη διάθεσή σας :rockon: :rockon: :rockon:

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον, πρέπει να πω οτι είδα ελάχιστα πράγματα λόγω φόρτου εργασίας  :jerking: :jerking: :jerking:...Τέλος πάντων, μετά από συμβουλές άλλου αξιότιμου μέλους της παρέας, πήγα σε διάφορα μαγαζάκια, μάλλον από τα καλά μαγαζιά της μόσχας (Fabrique, Opera, etc) και βέβαια είδα τα τρελά παιδιά :rockon:...όμως, όμως, όμως στην Ουκρανία είναι καλύτερα τα πράγματα (θα ήθελα τη γνώμη και άλλων συναθλητών σε αυτό το θέμα). Βεβαια στη Μόσχα είναι πιο πρωτευουσιάνες και το δείχνουν, έχουν άλλο αέρα, αλλά σε γενικές γραμμές βρίσκεις περισσότερες μέτριες σε σχέση με το Κίεβο...Παράλληλα, τα πρακτορεία στην Ουκρανία είναι μάλλον καλύτερα, ή τέλος πάντων σου στέλνουν αυτές που έχουν φωτογραφίες, ενώ στη Μόσχα, δεν μου έτυχε κάτι ακριβώς όπως το έβλεπα (χωρίς να είναι μπάζα, έτσι???).

Σε κάθε περίπτωση οι γκόμενες (όχι οι εργαζόμενες) είναι μια χαρά παιδιά, αλλά έχουν μεγάλο θέμα με τη γλώσσα...στην ουκρανία, κοιτάζουν να μάθουν και λίγα αγγλικά, έστω για να συνενοηθούν...στην Μόσχα όμως αυτό το νιετ ρε παιδί μου όταν τις ρωτάς για Αγγλικά, τι να πω...είχαν δίκιο οι συναθλητές που έλεγαν για τη γλώσσα...

Βασικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γράψω ρε παιδιά! :think:

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, πρέπει να πω οτι είδα ελάχιστα πράγματα λόγω φόρτου εργασίας 
Με τον ev συναντηθηκες;ειχε δηλωσει οτι οποιος βρεθει Μοσχα και μπορει να συναντηθουν.εγω παντως ετσι χωρις ιδιαιτερο λογο του εστειλα ενα πμ και ας μην παω!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
scientist θέλουμε κι άλλες λεπτομέρειες, δεν καθαρίζεις έτσι εύκολα  :)  Όποτε έχεις χρόνο γράψε κι άλλα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη29 όποτε έχεις χρόνο και όρεξη, και αν γνωρίζεις, θα ήθελα να πεις δυο λόγια για τα τρία πιο κάτω μαγαζιά:

- Magrib
- Marstalls
- Tribunal

Είναι μπαρ ή ντίσκο;
Που περίπου είναι;
Είναι για κανονικό καμάκι ή για P2P (pay to play) καταστάσεις;

Ευχαριστώ πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom