Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τον Μπιλαν δεν τον παω καθολου γιατι ειναι και Καυκασιος και πουστης!!!!

Το ξανθό που είχε δίπλα του όμως στο καναπέ ήταν γνήσιο Βορ, Σλάβα μέχρι το κόκκαλο, γνήσια απόγονη Βίκινγκ, με άλλα λόγια ... γυναικάρα !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ξανθό που είχε δίπλα του όμως στο καναπέ ήταν γνήσιο Βορ, Σλάβα μέχρι το κόκκαλο, γνήσια απόγονη Βίκινγκ, με άλλα λόγια ... γυναικάρα !
αυτο ναι!!γκομεναρα!!!αλλα ο Μπιλαν ειναι πολυ συχαμερος.ειναι ο Ρουβας της Ρωσσιας!!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Tι μουναρα ηταν αυτη διπλα...
Θεα.........
Πρεπει να εθω Ρωσια επειγοντως...........
Σιγουρα θα αρχισω Ρωσικα..........

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως στη τηλεόραση είπαν ότι θα γίνει Πετρούπολη.

Όπου και να γίνει, θα αναστενάξουν τα ξανθά ! Θα ετοιμάσουμε απόβαση από το site.
μακαρι να γινει.αν γινει Αγια Πετρουπολη μαλλον θα γινει στο ледовый дворец καμια 300αρια μετρα απο το σπιτι μου!!!!

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
απο ασφαλεια προβλημα δεν θα εχεις αλλα αν δεν ξερεις την γλωσσα θα σου ειναι σχεδον αδυνατον να εχεις επυτηχια.καλητερα βρες καποιον που να μενει εκει.οχι Ρωσσοποντιο.Ελληνα η Ιταλο.ειναι οι καλητεροι στα θεματα καμακιου!!!!
Εμ, παλιότερα είχατε γράψει για δωρεάν μαθήματα της γλώσσας...Δεν κάνατε τίποτα όμως, ούτε για τα βασικά :- Άντε τώρα να καταφέρω να μάθω τα βασικά από το Ιντερνετ :headbang: :helpplea:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Για βαλτε κανα site.
Θα ψαξω και εγω να βρω.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835

Πάντως για να μάθεις μόνο από site λίγο δύσκολο. Εγώ που ξέρω και λίγα Βουλγαρικα και δυσκολεύομαι. Αν κάποις έχει να προτείνει βιβλία,βιβλιοπβλείο ή καμιά καλή σχολή καλό θα είναι να το αναφέρει.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Επιτελους χθες συναντη8ηκα με τον Σοβιετολογο του site: "Dimitrakis29"
Καλα μιλαμε οτι το ατομο αποτελει περιπτωση ψυχιατρικης μελετης (Με την καλη εννοια το λεω)
Ειναι φυσικα αυτονοητο οτι μονο ενας "τρελλαρας" θα εγκατελειπε την χωρα που γεννηθηκε στα 22 του
για να παει να ζηση στη χωρα που "το μουνι βραζει"
Η πλακα ειναι οτι ενω στην αρχη του εκανα κηρυγμα για το "λαθος του" καταφερε με επιχειρηματα και με επεισε οτι εγω ειμαι λαθος.
Φιλε Dimitrakis29 σου 'ρχομαι πολυ συντομα ( επιστρεφω  αυριο Ελλαδα και σε εναμιση μηνα υπολογιζω να γυρισω μονιμα στη χωρα του μουνιου)
Και οπως ειπαμε:
1) 20.000 ευρω για τα εξοδα του διαμερισματος για ενα χρονο. (οχι δεν σκοπευω να αγορασω ωσπου να σιγουρευτω οτι θα καθησω τελικα μονιμα)
2)45.000 Ευρω για το Hammer 3 (αυτο μπορω να το πουλησω αν τελικα - ω μη γενοιτο - μετανοιωσω καποια στιγμη)
3) 25.000 Ευρω για τα πρωτα εξοδα και τα εξοδα του πρωτου χρονου
Μουρατο κινητο εχω, οποτε συνολο 90.000 ευρωπουλα.  :o :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Καλη επιτυχια  Dimitrakis με τη manager. Σου ευχομαι σε 3 μερες να την εχεις στο κρεβαττι σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επιτελους χθες συναντη8ηκα με τον Σοβιετολογο του site: "Dimitrakis29"
Καλα μιλαμε οτι το ατομο αποτελει περιπτωση ψυχιατρικης μελετης (Με την καλη εννοια το λεω)
Ειναι φυσικα αυτονοητο οτι μονο ενας "τρελλαρας" θα εγκατελειπε την χωρα που γεννηθηκε στα 22 του
για να παει να ζηση στη χωρα που "το μουνι βραζει"
Η πλακα ειναι οτι ενω στην αρχη του εκανα κηρυγμα για το "λαθος του" καταφερε με επιχειρηματα και με επεισε οτι εγω ειμαι λαθος.
Φιλε Dimitrakis29 σου 'ρχομαι πολυ συντομα ( επιστρεφω  αυριο Ελλαδα και σε εναμιση μηνα υπολογιζω να γυρισω μονιμα στη χωρα του μουνιου)
Και οπως ειπαμε:
1) 20.000 ευρω για τα εξοδα του διαμερισματος για ενα χρονο. (οχι δεν σκοπευω να αγορασω ωσπου να σιγουρευτω οτι θα καθησω τελικα μονιμα)
2)45.000 Ευρω για το Hammer 3 (αυτο μπορω να το πουλησω αν τελικα - ω μη γενοιτο - μετανοιωσω καποια στιγμη)
3) 25.000 Ευρω για τα πρωτα εξοδα και τα εξοδα του πρωτου χρονου
Μουρατο κινητο εχω, οποτε συνολο 90.000 ευρωπουλα.  :o :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Καλη επιτυχια  Dimitrakis με τη manager. Σου ευχομαι σε 3 μερες να την εχεις στο κρεβαττι σου.
κατρχην ειμαι εδω απο τα 18 μου ειμαι στον παραδισο 15,5 χρονια!λες αυτην την Μαναντζερ που καμακωσα.θελει να δειξω ενδιαφερον.αν παω μια δυο φορες θα παιχτει.σου εστηλα της φοτο μου ελπιζω να σου αρεσουνε.με τη φουστανελα ειναι οι καινουργιες.ειχα παει στο Χριστο και πριν 2 ωρες περιπου με φοτογραφισε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Πάντως για να μάθεις μόνο από site λίγο δύσκολο. Εγώ που ξέρω και λίγα Βουλγαρικα και δυσκολεύομαι. Αν κάποις έχει να προτείνει βιβλία,βιβλιοπβλείο ή καμιά καλή σχολή καλό θα είναι να το αναφέρει.
μεχρι προτινος υπηρχε ενα βιβλιο ΜΕΘΟΔΟς ΤΗς ΡΟΥΣΣΙΚΗς ΓΛΩΣΣΑς.Νινα Ποταποβα.ειναι λιγακι παλιο και χωρις κασσετες.αν εισαι Αγγλομαθεις εχει πολλα.καλο ειναι το Λιγκουαφον 2 βιβλια και 5 κασσετες.το εχω παρει για Πολωνικα.αλλα πρεπει να ξερεις καλα Αγγλικα.γιατι ειναι στα Αγγλικα!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Οι βασικές μέθοδοι είναι η Rosetta Stone,το Living Language series και μια ακόμα αμερικάνικη(δε θυμάμαι τώρα το όνομα).Ολες υπάρχουν στο βιβλιοπωλείο του Ελευθερουδάκη.
Θέλουν όμως χρόνο.Για γρήγορα αποτελέσματα για να μιλάτε ρωσικά σε basic.conversational level υπάρχουν οι αγγλικές μέθοδοι teach yourself russian και colloquial russian.Καλοί μάγκες οι Αγγλοι.Σε κάνουν ξεφτέρι από την αρχή ενώ οι Αμερικανοί θέλουν δουλειά.
Εγώ με την εκ των υστέρων γνώση θα προτιμούσα να ξεκινήσω με teach yourself russian και μετά να περάσω στο advanced book,CDs των Living language series.
Φροντιστήρια ρωσικών γίνονται σε φροντιστήριο στην οδό Βουλής 22 στο Σύνταγμα όπου σε προετοιμάζουν για λήψη διπλώματος στη Μόσχα μετά 2 χρόνια μαθημάτων.Είναι αρκετά ακριβά αλλά αξίζουν τον κόπο.(πολύ ολιγομελή τμήματα).
Προσωπικά ξέρω και γερμανικά,νορβηγικά,τσέχικα,και λίγα πολωνικά οπότε τα ρωσικά μου φάνηκαν οικεία καθ'΄ότι μοιάζουν με τα πολωνικά στις λέξεις.Το αγγούρι είναι το κυριλλικό αλφάβητο που κάνει δύσκολη την απομνημόνευση λέξεων.
Εξυπνο είναι να ξεκινήσεις με πολωνικά και να περάσεις στα ρωσικά για να ξέρεις ήδη αρκετές λέξεις με λατινικούς χαρακτήρες.

Αντε,εξπέρ σας έκανα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Προσωπικά ξέρω και γερμανικά,νορβηγικά,τσέχικα,και λίγα πολωνικά οπότε
Δηλαδη τα μιλας κανονικα?
ποσο σου πηρε για Πολωνικα?
Αυτο με τα Πολωνικα δλδ ειναι σιγουρο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι βασικές μέθοδοι είναι η Rosetta Stone,το Living Language series και μια ακόμα αμερικάνικη(δε θυμάμαι τώρα το όνομα).Ολες υπάρχουν στο βιβλιοπωλείο του Ελευθερουδάκη.
Θέλουν όμως χρόνο.Για γρήγορα αποτελέσματα για να μιλάτε ρωσικά σε basic.conversational level υπάρχουν οι αγγλικές μέθοδοι teach yourself russian και colloquial russian.Καλοί μάγκες οι Αγγλοι.Σε κάνουν ξεφτέρι από την αρχή ενώ οι Αμερικανοί θέλουν δουλειά.
Εγώ με την εκ των υστέρων γνώση θα προτιμούσα να ξεκινήσω με teach yourself russian και μετά να περάσω στο advanced book,CDs των Living language series.
Φροντιστήρια ρωσικών γίνονται σε φροντιστήριο στην οδό Βουλής 22 στο Σύνταγμα όπου σε προετοιμάζουν για λήψη διπλώματος στη Μόσχα μετά 2 χρόνια μαθημάτων.Είναι αρκετά ακριβά αλλά αξίζουν τον κόπο.(πολύ ολιγομελή τμήματα).
Προσωπικά ξέρω και γερμανικά,νορβηγικά,τσέχικα,και λίγα πολωνικά οπότε τα ρωσικά μου φάνηκαν οικεία καθ'΄ότι μοιάζουν με τα πολωνικά στις λέξεις.Το αγγούρι είναι το κυριλλικό αλφάβητο που κάνει δύσκολη την απομνημόνευση λέξεων.
Εξυπνο είναι να ξεκινήσεις με πολωνικά και να περάσεις στα ρωσικά για να ξέρεις ήδη αρκετές λέξεις με λατινικούς χαρακτήρες.

Αντε,εξπέρ σας έκανα.
δεν ξερω βρε παιδια.αλλα εμενα το Λατηνικο αλφαβητο με μπερδευει.το κυρηλικο μου ειναι πιο ευκολο και ειναι πιο κοντα στο Ελληνικο.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δηλαδη τα μιλας κανονικα?
ποσο σου πηρα για Πολωνικα?
Αυτο με τα Πολωνικα δλδ ειναι σιγουρο?

Τσέχικα μιλάω και καταλαβαίνω κανονικά.Πολωνικά καταλαβαίνω αυτά που λένε και μιλάω λίγο αλλά αν προσπαθήσω,συγκεντρωθώ μπορώ να συνεννοηθώ.Δηλαδή με Πολωνέζα μπορώ να μιλήσω αν ασχοληθώ 2-3 μέρες με πολωνικά.
Με Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορωσίδες μιλάω πάντα ρωσικά.Εάν είσαι συντονισμένος στα ρωσικά,χρησιμοποιείς ρωσικές λέξεις όταν μιλάς πολωνικά και το αντίστροφο.
Κατά τη γνώμη μου τα πολωνικά είναι ευκολότερα από τα ρωσικά.Βασικά είναι το λατινικό αλφάβητο,στο οποίο είμαστε πιο συνηθισμένοι οπτικά.Μπορείς να απομνημονεύσεις λέξεις.
Τα ρωσικά έχουν δύο μορφές λέξεων,μία στον τυπωμένο λόγο και μία στο χειρόγραφο οπότε μπορεί να μπλεχτείς.Είναι πολλοί οι χαρακτήρες και ασυνήθιστοι.Μπορείς να τα γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες αλλά δεν έχει νόημα.

Είναι άλλη φάση τα ρωσικά.
Ας πούμε πολωνικά dzien dobry=καλημέρα,ρωσικά dobre utro(με λατινικούς χαρακτήρες).
Πολωνικά samolot=αεροπλάνο,ρωσικά samoliot,πολωνικά dziewczyna=κοπέλα,ρωσικά debochka κοκ.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Ρωσικη γραφη φανταζει αρκετα δυσκολη,ποσο μαλλον σε καποιον που θα παει για να μεινει εκει αλλα δεν τη ξερει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι άλλη φάση τα ρωσικά.
Ας πούμε πολωνικά dzien dobry=καλημέρα,ρωσικά dobre utro(με λατινικούς χαρακτήρες).
Πολωνικά samolot=αεροπλάνο,ρωσικά samoliot,πολωνικά dziewczyna=κοπέλα,ρωσικά debochka κοκ.
το dzen dobriy στα Ρωσσιακα ειναι dobryi dzen.το Dobroe ytro που εγραψες εχει αντοιστηχο στα Πωλονικα το Dobre Rano.ετσι καλημεριζονται μεχρι της 10 το πρω'ι'.μεταφραζετζι κατα λεξη το Dobroe Ytro σαν Καλο Πρω'ι' και το Dobre Rano σαν Καλο Νωρις!!!!το Dobryi dzen μεταφραζεται ακριβως σαν καλημερα.Το Dziewszyna αντοιστιχει με το Ρωσσικο Dzeftsonka.το Dzevotska πιο πολυ ταιριαζει να το πεις σε μικρο κοριτσακι.-ακομα ο βασικος κανονας στα Ρωσσικα ειναι οτι το Ο οταν δεν τονιζεται προφερεται με εναν ηχο πιο πολυ σαν Α.δηλαδη ο Ρωσσος θα πει Ντομπραε Ουτρα.ακομα στα χωρια της Ρωσσιας και στην Ουκρανια το Γ δεν το προφερουνε σαν ΓΚ αλλα σαν ενα Χ απο το Λαριγγα οχι σαν το Ελληνικο που το λεμε ΧΙ αλλα ενα βαρυ ΧΑ.οπως και το αεροπλανο στα Ρωσσικα προφερεται ΣΑΜΑΛΙΟΤ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν ξεκινάμε με τα βασικά, ήτοι με το κυριλλικό (ρώσσικο εν προκειμένω αλφάβητο) :hmm:.

Συνημμένα

• russian.gif
    russian.gif
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • russian_cursive.gif
    russian_cursive.gif
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 42

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
το dzen dobriy στα Ρωσσιακα ειναι dobryi dzen.το Dobroe ytro που εγραψες εχει αντοιστηχο στα Πωλονικα το Dobre Rano.ετσι καλημεριζονται μεχρι της 10 το πρω'ι'.μεταφραζετζι κατα λεξη το Dobroe Ytro σαν Καλο Πρω'ι' και το Dobre Rano σαν Καλο Νωρις!!!!το Dobryi dzen μεταφραζεται ακριβως σαν καλημερα.Το Dziewszyna αντοιστιχει με το Ρωσσικο Dzeftsonka.το Dzevotska πιο πολυ ταιριαζει να το πεις σε μικρο κοριτσακι.-ακομα ο βασικος κανονας στα Ρωσσικα ειναι οτι το Ο οταν δεν τονιζεται προφερεται με εναν ηχο πιο πολυ σαν Α.δηλαδη ο Ρωσσος θα πει Ντομπραε Ουτρα.ακομα στα χωρια της Ρωσσιας και στην Ουκρανια το Γ δεν το προφερουνε σαν ΓΚ αλλα σαν ενα Χ απο το Λαριγγα οχι σαν το Ελληνικο που το λεμε ΧΙ αλλα ενα βαρυ ΧΑ.οπως και το αεροπλανο στα Ρωσσικα προφερεται ΣΑΜΑΛΙΟΤ.

Παιδιά αφήστε τα αεροπλάνα και γράψτε κάτι πιο χρήσιμο :think: :think: Θα βρω την άλλη στο δρόμο και θα της λέω για αεροπλάνα και βαπόρια??? :headbang: :headbang: Κάτι για καθημερινή χρήση αν γίνεται. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom