Παιδια Καλησπερα ..
ΕΛυπα εκτος μοσχας γι αυτο δεν εγραψα τοσο καιρο ..
Λοιπον πρωτα απο ολα .. Δημητρακι δουλευεις μοσχα ? Ποιος αλλος μενει ΜΟΣΧΑ τωρα ? Ασ κανουμε καμια συναντηση εδω ..
Οσο για το ΜΕΤΡΟ . Ειμαι απο τους ελληνες που και στο περιπτερο με αμακσι παω . + Οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγω για διασκεδαση η για καφε με ΜΕΤΡΟ εφοσον εχω αμακσι .. Οπωσ και δουλεια ( το καλομε την δουλεια ειναι οτι απο το σπιτι μου εκει δεν εχει πολυ κινηση ) .
Οσο για την ΒΙΖΑ με πολλαπλα ταξιδια δεν ειναι τουριστικη γι αυτο χριαζετε εξεταση ΕΙΝΤΣ . Οπιος ενδιαφερετε να ερθει ασ βγαλει μια απλη τουριστικη .. δεν ειναι αναγκη να πληρωσει 500 για ετησια πολλαπλα εκτοσ αν ειναι σιγουροσ οτι θα ερχετε καθε μηνα ..
Οσο για το ΜΟΥΣΕΝΙΔΙ ποτε δεν εχω πεταξει . Εχω μια ακρη και κοβω με ΑΕΡΟΦΛΟΤ με 250 ευρω πηγενε ελα ..
Για κλαμπακια ΙΝ καποιος που ειπε .. Πρεπει να πας με ατομο που εχει καρτα μελλους . Στα πολυ ΙΝ δεν μπενεις με τιποτα αν δεν εχεις καρτα , η αν δεν του δωσεισ κανα φιλοδοριμα χοντρο , η αν δεν σε ξερουν ..
Ο καιρος ειναι τελειως .. ΣΗμερα λιακαδα . 22 βαθμους . λιγο φυσουσε ..
ΔΙμιτρακι ποσα χρονια εισαι εδω ? σπουδαζει η δουλευεις ??
Ασ μαζευτουμε ολοι οι τυχεροι που τυχενει και ξενιτευτικαμε στη Μοσχα ...
Οσο για φτηνα εισητιρια μπορειτε να βρητε και στο site της aeroflot
Ο χειμωνας που περασε ηταν ο καλυτερος .. Πριν 3 χρονια , πρωτος μου χειμωνας εδω ειχε -38 .. Αυτο θα πει κρυο ..