You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 810K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σύντροφe η οποιαδήποτε άποψη σου είναι σεβαστή εγώ μεταφέρω την πείρα μου και αναλύω τα λεγόμενα μου για να μην την πατήσει κανένας συναγωνιστής τώρα τα επί προσωπικού δεν με αγγίζουν και λυπούμαι πραγματικά
Και η δική σου σεβαστότατη είναι και καλά κάνεις και τα λές φυσικά! Για αυτό είμαστε εδώ για να λέμε τις απόψεις μας.
Για τα προσωπικά όντως δεν έχει νόημα να τα συζητάμε. Αν νομίζεις ότι έχεις αρκετό χρόνο και όρεξη να κάνεις κλώνους και να στέλνεις ποστ που με δυσκολία βγάζεις νόημα τι γράφουν είναι πραγματικά δικό σου θέμα. Φυσικά εννοείται ότι ξέρουμε και κάτι παραπάνω. Μη κοιτάς που δεν ασχολούμαστε και κάνουμε τους μαλάκες!
Τέσπα έληξε αυτό, στο θέμα μας. Γράφε όπως θες, redpeainz, VirtualnRomania, SexyStephania, PetarMK,GreekManSwedishWoman αλλά εντός θέματος. Απλά εσύ δε θα ταλαιπωρείσαι γράφοντας με ένα λογαριασμό.Για σένα το λέω. Εμείς στα @@ μας. Οκ απαγορεύτεται και καλά να γράφεις με πολλούς αλλά εμείς που ξέρουμε τι γίνεται κάνουμε τα στραβά μάτια καθώς θεωρούμε ότι για να το κάνει ένα μέλος κάποιο λόγο θαχει!
Επισκέπτης
Χάρηκα πολύ που διάβασα τα μηνύματα των παιδιών.
Η Ρωσία (τότε Σ. Ένωση) ήταν μια απ' τις πρώτες εκτός Ελλάδας εμπειρίες μου.
Όχι αγοραίες, να εξηγούμαστε.
Χαίρομαι που μαθαίνω ότι αυτός ο λαός μέσα στα τόσα που έπαθε,
μετά από μια δεκαετία πείνας, διαφθοράς και γελτσινισμού,
έδειξε χαρακτήρα και διατήρησε τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που είχε κερδίσει
κατά το προηγούμενο διάστημα.
Δεν είναι απλό πράγμα.
Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους θα είχε γονατίσει.
Υποτίθεται ότι στην Ελλάδα 25 χρόνια πασοκικής διαχείρισης έφτασαν και περίσσεψαν,
ώστε να ξεβρακωθούμε (ηθικά, ιδεολογικά κλπ) ως λαός.
--------------------
Θέλω να υπενθυμίσω άλλους δύο παράγοντες, που imho κάνουν τις ρωσίδες ιδιαίτερα ερωτεύσιμες στα μάτια μας.
Δύο, πλέον της ομορφιάς τους, εννοείται, η οποία είναι εξωπραγματική.
Πρώτα-πρώτα, οι ρωσίδες που "παίζουν", αυτές που είναι ελεύθερες δλδ και μέσα στο παιχνίδι των σχέσεων, είναι όλες νεότατες.
Στη Ρωσία (και πολύ περισσότερο σε περιφερειακές χώρες, πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία κλπ τύπου)
στα 20-21 έχεις παντρευτεί.
Έως τα 23 βαρειά ο πιο χαβαλετζής.
Αν αργήσει κάποιος παραπάνω, κάτι παίζει.
Μα είναι εντελώς αποτυχημένος στον ερωτικό τομέα, μα είναι γκέι, μα έχει πρόβλημα υγείας - κάτι, τελοσπάντων δεν πάει καλά.
Θέλω να τονίσω ότι, παρ' όλο που εγώ δεν είμαι υπέρ του γάμου
(παθών και μαθών, άλλωστε)
θεωρώ ότι, εφόσον θέλει κανείς να το κάνει ,
η ηλικία αυτή είναι η ενδεδειγμένη πρώτα πρώτα από βιολογική άποψη.
Επομένως, μιλώντας για νεαρά άτομα, κοριτσάκια των 20 ετών,
είναι προφανές ότι βλέποντάς τες δεν μπορεί να πεις εύκολα
"πω πω απαίσιες!".
Απλώς, επειδή πρόκειται για ρωσίδες,
των οποίων, το ξαναλέω, η ομορφιά είναι περά από κάθε περιγραφή,
έχεις να κάνεις με θεές: και νεότατες και ρωσίδες.
Τόσο απλά.
Το άλλο στοιχείο είναι ότι αυτή η ομορφιά + νεότητα των διαθέσιμων ρωσίδων
συνοδεύεται και από μια νοοτροπία πολύ προσγειωμένη
και, μάλιστα, μάλλον φιλήσυχη και νοικοκύρικη.
Θέλουν σοβαρή σχέση και το εννοούν.
Αυτό βρίσκει εντελώς απροετοίμαστο τον έλληνα,
που έχει συνηθίσει γυναίκες εξαιρετικής εμφάνισης και γήινη συμπεριφορά να αποτελούν ασυμβίβαστο: στην Ελλάδα από την κατηγορία της "καλούλας" και πάνω όλες είναι οι χιλίων καρδιναλλίων,
που συν τοις άλλοις κάνουν εντελώς χύμα επιλογές.
Επομένως, αυτή η ρωσική νοοτροπία καλύπτει και την ανασφάλεια του έλληνα.
Γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι,
όσο κι αν έχουμε απομακρυνθεί από την απαίτηση να θέλουμε παρθένα,
επιθυμούμε, ωστόσο, μια απτή απόδειξη ότι έχουμε κατακτήσει τη γυναίκα μας,
άρα το ότι κάνει κάτι σοβαρό και σταθερό με μας και το ότι δενν είναι του σχοινιού + του παλουκιού
μας κάνει να νιώθουμε πιο ασφαλείς.
Με δυο λόγια ισχύει το "και μουνάρα και πιστή",
που ο έλληνας δεν τολμάει να το δει ούτε στον ύπνο του.
Πάντως, προειδοποιώ όλους φιλικά
ότι το εν λόγω είδος μπορεί να προκαλέσει ΕΡΩΤΑ κανονικά,
συνεπώς ό,τι κάνετε το κάνετε εν γνώσει των συνεπειών του νόμου.
Τουλάχιστον εγώ πρόλαβα να την πατήσω στα 18 μου... :-
Με αγάπη+συμπάθεια προς όλους
Πολύ καλή ανάλυση φίλε.... με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο
σύντροφε κανεις μεγάλο λάθος εγώ μονο σαν yάντις γράφω πάντοτε και με προσβάλεις συνεχεια λέγοντας μου για κλώνους κτλ δεν είμαι κάνα παιδί να κάνω χαβαλέ και πάντοτε αποδεικνύω αυτά που γράφω τέλος πάντων από ότι κατάλαβα ενοχλώ τους φωστήρες και πολύξερους του site οποτε δεν xanagrapfo αλλα στους σοβαρούς αναγνώστες καλο καλοκαίρι και τα ξαναλέμε σε κάνα αξιόπιστο site που σέβεται τους αναγνώστες του kind regards yantis
Άμα ο άνθρωπος έχει μυαλό, έτσι μιλάει. Εύγε. Να ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε.
Ας το μυαλό.
Στηρίχθηκαν τα κόμπλεξ σου από μια μαλακία που έγραψε κάποιος και αμέσως ξαλάφρωσες και επικροτείς
Επισκέπτης
Χάρηκα πολύ που διάβασα τα μηνύματα των παιδιών.
Η Ρωσία (τότε Σ. Ένωση) ήταν μια απ' τις πρώτες εκτός Ελλάδας εμπειρίες μου.
Όχι αγοραίες, να εξηγούμαστε.
Χαίρομαι που μαθαίνω ότι αυτός ο λαός μέσα στα τόσα που έπαθε,
μετά από μια δεκαετία πείνας, διαφθοράς και γελτσινισμού,
έδειξε χαρακτήρα και διατήρησε τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που είχε κερδίσει
κατά το προηγούμενο διάστημα.
Δεν είναι απλό πράγμα.
Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους θα είχε γονατίσει.
Υποτίθεται ότι στην Ελλάδα 25 χρόνια πασοκικής διαχείρισης έφτασαν και περίσσεψαν,
ώστε να ξεβρακωθούμε (ηθικά, ιδεολογικά κλπ) ως λαός.
--------------------
Θέλω να υπενθυμίσω άλλους δύο παράγοντες, που imho κάνουν τις ρωσίδες ιδιαίτερα ερωτεύσιμες στα μάτια μας.
Δύο, πλέον της ομορφιάς τους, εννοείται, η οποία είναι εξωπραγματική.
Πρώτα-πρώτα, οι ρωσίδες που "παίζουν", αυτές που είναι ελεύθερες δλδ και μέσα στο παιχνίδι των σχέσεων, είναι όλες νεότατες.
Στη Ρωσία (και πολύ περισσότερο σε περιφερειακές χώρες, πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία κλπ τύπου)
στα 20-21 έχεις παντρευτεί.
Έως τα 23 βαρειά ο πιο χαβαλετζής.
Αν αργήσει κάποιος παραπάνω, κάτι παίζει.
Μα είναι εντελώς αποτυχημένος στον ερωτικό τομέα, μα είναι γκέι, μα έχει πρόβλημα υγείας - κάτι, τελοσπάντων δεν πάει καλά.
Θέλω να τονίσω ότι, παρ' όλο που εγώ δεν είμαι υπέρ του γάμου
(παθών και μαθών, άλλωστε)
θεωρώ ότι, εφόσον θέλει κανείς να το κάνει ,
η ηλικία αυτή είναι η ενδεδειγμένη πρώτα πρώτα από βιολογική άποψη.
Επομένως, μιλώντας για νεαρά άτομα, κοριτσάκια των 20 ετών,
είναι προφανές ότι βλέποντάς τες δεν μπορεί να πεις εύκολα
"πω πω απαίσιες!".
Απλώς, επειδή πρόκειται για ρωσίδες,
των οποίων, το ξαναλέω, η ομορφιά είναι περά από κάθε περιγραφή,
έχεις να κάνεις με θεές: και νεότατες και ρωσίδες.
Τόσο απλά.
Το άλλο στοιχείο είναι ότι αυτή η ομορφιά + νεότητα των διαθέσιμων ρωσίδων
συνοδεύεται και από μια νοοτροπία πολύ προσγειωμένη
και, μάλιστα, μάλλον φιλήσυχη και νοικοκύρικη.
Θέλουν σοβαρή σχέση και το εννοούν.
Αυτό βρίσκει εντελώς απροετοίμαστο τον έλληνα,
που έχει συνηθίσει γυναίκες εξαιρετικής εμφάνισης και γήινη συμπεριφορά να αποτελούν ασυμβίβαστο: στην Ελλάδα από την κατηγορία της "καλούλας" και πάνω όλες είναι οι χιλίων καρδιναλλίων,
που συν τοις άλλοις κάνουν εντελώς χύμα επιλογές.
Επομένως, αυτή η ρωσική νοοτροπία καλύπτει και την ανασφάλεια του έλληνα.
Γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι,
όσο κι αν έχουμε απομακρυνθεί από την απαίτηση να θέλουμε παρθένα,
επιθυμούμε, ωστόσο, μια απτή απόδειξη ότι έχουμε κατακτήσει τη γυναίκα μας,
άρα το ότι κάνει κάτι σοβαρό και σταθερό με μας και το ότι δενν είναι του σχοινιού + του παλουκιού
μας κάνει να νιώθουμε πιο ασφαλείς.
Με δυο λόγια ισχύει το "και μουνάρα και πιστή",
που ο έλληνας δεν τολμάει να το δει ούτε στον ύπνο του.
Πάντως, προειδοποιώ όλους φιλικά
ότι το εν λόγω είδος μπορεί να προκαλέσει ΕΡΩΤΑ κανονικά,
συνεπώς ό,τι κάνετε το κάνετε εν γνώσει των συνεπειών του νόμου.
Τουλάχιστον εγώ πρόλαβα να την πατήσω στα 18 μου... :-
Με αγάπη+συμπάθεια προς όλους
Τυπικὴ ἔλλειψις μέτρου. Ἐὰν τὰ πράγματα ἦσαν οὕτω, τότε θὰ εἴχατε ἀνακαλύψῃ τὸν ἐπίγειον παράδεισον καὶ δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ πράξητε ἕτερον τι ἐν τῷ βίῳ σας ἤ νὰ μεταβῆτε εἰς Ρωσσίαν.
Ἡ πραγματικότης εἶναι ὅλως διάφορος.
Ἡ Ρωσσία εἶναι εἰς τὴν οὐσίαν μία χώρα σκληρὰ καὶ βάρβαρος, μηδέποτε γνωρίσασα πολιτικὴν καὶ οἰκονομικὴν ἐλευθερίαν καὶ οὐδὲν τὸ κοινὸν ἔχουσα μὲ τὴν Εὐρώπην. Οἱ Ρῶσσοι, καῖτοι ἀρκούντως μεμορφωμένοι διανοητικῶς, ἐπιδεικνύουν περιφρόνησιν πρὸς τὴν ἀνθρωπίνην ζωήν, τόσον τῶν ἄλλων ὅσον καὶ τὴν ἰδικὴν των.
Δὲν εἶναι τυχαῖον ὅτι τὸ εἰδεχθέστερον πολιτικὸν καὶ κοινωνικὸν σύστημα τῶν αἰώνων, ὀ κομμουνισμὸς, ἐγεννήθη μὲν ἐν Γερμανίᾳ, ἐπεβλήθη ὅμως καὶ κατέστη παγκόσμιος ἀπειλή ἐν Ρωσσίᾳ. Μόνον ἐκεῖ ἦτο δυνατὸν νὰ λαμβάνουν χώρα μαζικαὶ ἐξοντώσεις πληθυσμοῦ ἄνευ ἐξεγέρσεως ἤ διαμαρτυρίας.
Ἡ Ρωσσία τῆς σήμερον δὲν διαφέρει οὐσιαστικῶς ἀπὸ τὴν Ρωσσίαν τοῦ χθές. Μία δρὰξ ὀλιγαρχῶν κατέχει τὸ σύνολον τοῦ πλουτοπαραγωγικῶν πόρων. Οἱαδήποτε οἰκονομικὴ δραστηριότης ὑπόκειται εἰς ἕν καθεστὼς πολυπλόκων καὶ δαπανηρῶν ἀδειοδοτήσεων καθισταμένη πρακτικῶς ἀδύνατος διὰ τὸν ἁπλὸν ἄνθρωπον. Οἱ μπᾶτσοι καὶ οἱ καραβανᾶδες ἀποτελοῦν ἀνωτέραν κοινωνικὴν τάξιν. Ἡ παραγωγικότης εἰς τὴν μεταποίησιν εἶναι χαμηλοτάτη καὶ τὰ παραγόμενα προϊόντα κατωτάτης ποιότητος. Ὁ κατεχόμενος πλοῦτος διὰ τὸ 99,5% τοῦ πληθυσμοῦ εἶναι χαμηλότατος τόσον διότι τὰ εἰσοδήματὰ των εἶναι μηδαμινὰ ὅσον καὶ διότι ἡ ἀποταμίευσις εἶναι δι' αὐτοὺς ἄγνωστος ἔννοια. Ἡ ὑγεία τοῦ πληθυσμοῦ εἶναι κακίστη, ἡ κοινωνικὴ ἀσφάλισις καὶ ἡ νοσοκομειακὴ περίθαλψις ἀνύπαρκτος καὶ τὸ προσδόκιμον τοῦ βίου χαμηλόν.
Αἱ Ρωσσῖδαι εἶναι ἀσφαλῶς ὡραιώταται (γενετικὴ προδιάθεσις) ἀλλὰ αἱ ἐπιλογαὶ μας ἐν τῷ βίῳ θὰ ἔδεε νὰ διέπονται ὑπὸ κανόνων διαφόρων ἐκείνων οἵτινες διέπουν μίαν περιήγησιν μας ἀνὰ τὰ πορνεῖα (εἰς τὴν ὁποίαν, ἐννοεῖται, εὐχαρίστως συμμετέχω).
Το θέμα μου στην ως άνω έκθεση ιδεών μου, φίλτατε,
δεν ήταν η κοινωνική και πολιτική ιστορία της Ρωσίας,
αλλά η αξιολόγηση των θηλέων μελών της κοινωνίας της.
Και αληθή, επομένως, υποτιθέμενα όσα γράφεις
και πάλι δεν αποφεύγουν τη σε βάρος τους κατηγορία ότι είναι εκτός θέματος.
Επειδή, όμως, μπήκες στον κόπο να πεις όσα είπες,
έχε υπόψη σου ότι πόρρω απέσχες της αληθείας,
που θά 'λεγε κι ο bakalhs,
ιδίως στα εξής.
Οι διανοητικώς μεμορφωμένοι,
εφόσον τους αποδίδεις αυτή την ιδιότητα,
δε θα ήταν καθόλου απ' αυτό, αλλά απ' το άλλο, τους αμόρφωτους,
εάν ήταν οι κανίβαλοι, που λες.
Προσωπική μου αίσθηση και άποψη από την εκεί παραμονή μου
ηταν ότι πρόκειται περί ενός εξαιρετικά ευγενούς λαού,
που, συν τοις άλλοις έχει συνδυάσει αυτή την ευγένεια,
την οποία είχε ούτως ή άλλως στην κουλτούρα του,
με μια πολύ προχωρημένη αίσθηση συλλογικότητας και κοινωνικής ευθύνης,
λόγω του περιεχομένου της κοινωνικοποίησής του.
Είναι εντελώς κωμικό εμείς ως έλληνες να έχουμε τάχα μου άποψη και μάλιστα να τοποθετούμαστε και δημόσια
νομιμοποιώντας τους εαυτούς μας σε ρόλο αξιολογητή των δομών μιας κοινωνίας,
που παρά τις όποιες αδυναμίες και ανισότητές της,
ήταν απλά μη συγκρίσιμο μέγεθος με την ελληνική κοινωνία.
Όσο για το πιο βάρβραρο κοινωνικό σύστημα που λες,
όντως γεννήθηκε και μεγαλούργησε στη Γερμανία,
αλλά αφού, όπως βλέπω, ενώ γνωρίζεις από ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία,
παρ' όλ' αυτά δεν το έχεις εντοπίσει,
σιωπώ, διότι, όσο και να σε υποψιάσω, πάλι δε θα μαντέψεις περί ποίου πρόκειται.
Στη θέση σου, πάντως, θα το ξανασκεφτόμουν να πω ότι
μια κοινωνία, η οποία βρισκόταν σε επαναστατικό αναβρασμό
-ασχέτως αποτελεσμάτων-
επί 20 και πλέον χρόνια
και στην οποία πρέπει να πιστωθεί μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές επαναστάσεις των αιώνων
-ασχέτως του συστήματος, που επεβλήθη μετά την επικράτησή της-
είναι καλό κλινικό παράδειγμα κοινωνίας που ποτέ δεν εξεγείρεται και δε διαμαρτύρεται, όπως μας είπες.
Παρεμπιπτόντως, έαν έψαχνα σώνει και καλά ένα τέτοιο παράδειγμα,
θα ήταν πιο φρόνιμο να το αναζητήσω πιο χαμηλά στο χάρτη.
Και πιο χαμηλά.
Κατέβα κι άλλο.
Ώπα, εδώ είμαστε.
Η δική μου η ανησυχία ήταν μήπως η εισβολή του (ανοιχτού) καπιταλισμού εκεί πάνω
-διότι συγκεκαλυμμένος και κρατικά διευθετημένος λειτουργούσε ήδη επί Σ. Ένωσης-
αποδομούσε την οργάνωση αυτής της κοινωνίας και τις προσωπικότηες των ανθρώπων της,
οι οποίοι, όπως και κάθε ανώτερος ποιοτικά άνθρωπος,
σου τονίζω πάσει ειλικρινεία ότι ήταν επί της ουσίας καλλιεργημένοι και εξωφρενικά αθώοι για τα ελληνικά μέτρα τα δικά μας.
Και διαβάζοντας τα ποστ των παιδιών χάρηκα που άκουσα ότι αυτή η ποιότητα ζει ακόμη,
γι' αυτό και τους έκανε εντύπωση η ροπή των ανθρώπων αυτών προς την κουλτούρα και η ευγένειά τους.
Προφανέστατα, η ρωσική κοινωνία έχει αδυναμίες και τρομακτικά προβλήματα,
όπως είχε και στο παρελθόν.
Είναι γεγονός ότι οι ανισότητες είναι μεγάλες, ότι οι καταπιεστικές δομές του παρελθόντος διατηρήθηκαν,
ώστε να κάνει την δουλειά της η ομάδα των ανθρώπων που εσύ ονομάζεις δράκα ολιγαρχών.
Ωστόσο, ουδέποτε, ούτε κατά την επίσκεψή μου εκεί,
ούτε κατά την εδώ επαφή μου με ανθρώπους εκείθεν προερχόμενους
-άρα κατά τεκμήριο ανθρώπους χαμηλών οικονομικών στρωμάτων και ενδεχομένως και λουμπενικές καταστάσεις-
δεν ένιωσα την κλεισούρα, την απαιδευσιά, τη ρουφιανιά στο μάτι, την καφρίλα, την πονηριά, την έλλειψη κοινωνικής αγωγής και γενικά τη βαρβαρότητα στη νοοτροπία,
που είναι γνήσιο χαρακτηριστικό ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ζήσει σε καταπιεστικά και ανελεύθερα κοινωνικά περιβάλλοντα,
τα οποία έχουν μάθει, καθιστάμενοι οι ίδιοι δικτατορίσκοι, φοβικοί και κάφροι, να τα αναπαράγουν εις το διηνεκές.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι η εγκατάσταση αυτής της νοοτροπίας και της αγωγής ζωής
εκτιμάς ότι κάνει τις ρωσίδες κατάλληλες απλά να στελεχώνουν "τα πορνεία, στα οποία περιηγούμαστε",
σταματώ εδώ.
Φιλικά, εννοείται.
ιδίως στα εξής.
Είναι εντελώς κωμικό εμείς ως έλληνες να έχουμε τάχα μου άποψη και μάλιστα να τοποθετούμαστε και δημόσια
σιωπώ, διότι, όσο και να σε υποψιάσω, πάλι δε θα μαντέψεις περί ποίου πρόκειται.
-ασχέτως αποτελεσμάτων-
επί 20 και πλέον χρόνια
και στην οποία πρέπει να πιστωθεί μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές επαναστάσεις των αιώνων
είναι καλό κλινικό παράδειγμα κοινωνίας που ποτέ δεν εξεγείρεται και δε διαμαρτύρεται, όπως μας είπες.
Και πιο χαμηλά.
Κατέβα κι άλλο.
Ώπα, εδώ είμαστε.
Η δική μου η ανησυχία ήταν μήπως η εισβολή του (ανοιχτού) καπιταλισμού εκεί πάνω
-διότι συγκεκαλυμμένος και κρατικά διευθετημένος λειτουργούσε ήδη επί Σ. Ένωσης-
αποδομούσε την οργάνωση αυτής της κοινωνίας και τις προσωπικότηες των ανθρώπων της,
σου τονίζω πάσει ειλικρινεία ότι ήταν επί της ουσίας καλλιεργημένοι και εξωφρενικά αθώοι για τα ελληνικά μέτρα τα δικά μας.
Και διαβάζοντας τα ποστ των παιδιών χάρηκα που άκουσα ότι αυτή η ποιότητα ζει ακόμη,
γι' αυτό και τους έκανε εντύπωση η ροπή των ανθρώπων αυτών προς την κουλτούρα και η ευγένειά τους.
Είναι γεγονός ότι οι ανισότητες είναι μεγάλες, ότι οι καταπιεστικές δομές του παρελθόντος διατηρήθηκαν,
ώστε να κάνει την δουλειά της η ομάδα των ανθρώπων που εσύ ονομάζεις δράκα ολιγαρχών.
-άρα κατά τεκμήριο ανθρώπους χαμηλών οικονομικών στρωμάτων και ενδεχομένως και λουμπενικές καταστάσεις-
δεν ένιωσα την κλεισούρα, την απαιδευσιά, τη ρουφιανιά στο μάτι, την καφρίλα, την πονηριά, την έλλειψη κοινωνικής αγωγής και γενικά τη βαρβαρότητα στη νοοτροπία,
που είναι γνήσιο χαρακτηριστικό ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ζήσει σε καταπιεστικά και ανελεύθερα κοινωνικά περιβάλλοντα,
τα οποία έχουν μάθει, καθιστάμενοι οι ίδιοι δικτατορίσκοι, φοβικοί και κάφροι, να τα αναπαράγουν εις το διηνεκές.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι η εγκατάσταση αυτής της νοοτροπίας και της αγωγής ζωής
εκτιμάς ότι κάνει τις ρωσίδες κατάλληλες απλά να στελεχώνουν "τα πορνεία, στα οποία περιηγούμαστε",
σταματώ εδώ.
Φιλικά, εννοείται.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ας το μυαλό.
Στηρίχθηκαν τα κόμπλεξ σου από μια μαλακία που έγραψε κάποιος και αμέσως ξαλάφρωσες και επικροτείς
Λες ε;
Έχω κόμπλεξ με τις ρωσίδες ε;
Να σου πω κάτι νέαρχε, δεν είστε μόνο εσείς που γαμάτε/αγαπάτε ρωσίδες που έχετε συναναστραφεί μαζί τους. Υπάρχει και άλλος κόσμος, like it or not. Αν δε σ' αρέσει ν' ακούς ΚΑΙ αυτή την πλευρά, δε φταίω.
Φταίω όμως στο εξής: Λάθος μου, που δε διευκρίνησα ότι υπάρχουν - προφανώς πολλές, πολύ περισσότερες από ελληνίδες, και αυτό λόγω πληθυσμού αλλά ίσως όχι μόνο - που και σωστές είναι και αξίες έχουν και αρχές.
Παρόλα αυτά, είμαι σίγουρη ότι δε θα διαφωνήσεις πως οι Ρώσοι είναι εν γένει πολύ σκληρός λαός, ενίοτε και πολύ ψυχρός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας μιλήσω για τις γυναίκες, μιας και αυτό το θέμα θίγεται εδώ, που προκειμένου να επιβιώσουν, είναι ικανές να κάνουν πολλά πράγματα, που οι -γεμάτες αρχές ελληνίδεςς - κατακρίνουν διότι ποτέ δε θα έκαναν ( )
Σε πληροφορώ, έτσι για την ιστορία, ότι έχω φίλη ρωσίδα που είναι παντρεμένη με έλληνα, τον αγαπάει τρελά και έχουν ένα παιδάκι. Έχω μιλήσει τόσο πολύ μαζί της και ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτονται γενικά οι ρωσίδες.
Γι' αυτό μη μου λες μαλακίες ότι έχω κόμπλεξ και τις ζηλεύω.
Επικροτώ και κατακρίνω μόνο συγκεκριμένες συμπεριφορές.
Понятно?
Я так думаю...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ας το μυαλό.
και που να ξερες μεγάλε ψυχολόγε....
και επειδή οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το θέμα ρωσσίδες ακόμα ως κάτι το εξωτικό ή ως κάτι ονειρικό να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγαμτα για να τελειώσει το παραμύθι.
Ωραιότερες ρωσσόφωνες δεν είναι οι Ρωσσίδες. Είναι σε σύνολο και ποσότητα οι Λευκορώσες και οι Λεττονές.
Υπάρχουν πολλές μπαζόλες Ρωσσίδες, οι περισσότερες είναι τόσο βαρετές και γαιδούρες στην καθημερινή τους ζωή που ούτε 2 χρόνια δε θα άντεχε μαζί τους ο μέσος νορμάλ έλληνας.
Το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν οι Ρώσσοι ως λαός είναι η απαράμιλλη γυναικεία ομορφιά σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κομματια και το μορφωτικό επίπεδο όσων το έλαβαν μέχρι τη διάλυση της σοβιετικής ένωσης. Κατά τα λοιπά είναι ένας ανέραστος κρύος λαός με ένα παντελώς ανύπαρκτο χιούμορ και γενική συμπεριφορά που θυμίζει περισσότερο χρυσόψαρο παρά ανθρώπινο όν.
Τέλος μεταξύ άλλων οι Ρωσσίδες έχουν τεράστια έλλειψη κοινωνικότητας και συντροφικότητας και άλλων πολλών με αποκορύφωμα στις ελλείψεις αυτήν της κυτταρίτιδας.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τέλος μεταξύ άλλων οι Ρωσσίδες έχουν τεράστια έλλειψη κοινωνικότητας....
Aυτο ειναι προσον και οχι μειονεκτημα.
Επισκέπτης
Το θέμα μου στην ως άνω έκθεση ιδεών μου, φίλτατε,
ιδίως στα εξής.
-ασχέτως αποτελεσμάτων-
επί 20 και πλέον χρόνια
Και πιο χαμηλά.
Κατέβα κι άλλο.
Ώπα, εδώ είμαστε.
σταματώ εδώ.
Φιλικά, εννοείται.
Εὐχαριστῶ διὰ τὴν σημασίαν τὴν ὁποίαν ἀποδώσατε εἰς τὰ γραφόμενὰ μου καὶ ὑποκύπτω εἰς τὸν πειρασμὸν νὰ σᾶς ἀπαντήσω παρὰ τὸν φόρτον ἐργασίας αὐτῆς τῆς ὑπερλάμπρου - ἐκ τοῦ Ἑλληνικοῦ Φωτός - πρωΐας.
Ὁ τῖτλος τοῦ νἠματος εἶναι πολὺ γενικὸς διὰ νὰ ἰσχυρισθῆτε ὅτι εὑρίσκομαι ἐκτὸς θέματος. Ὁ γενετησιασμὸς - μὲ τὸν ὁποῖον ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον ἀσχολεῖται ὁ παρὼν ἱστότοπος - ἐξαρτᾶται τὰ μᾶλα ὑπὸ τὰς περιρρέουσας κοινωνικὰς συνθῆκας καὶ ἐπειδὴ ὁμιλοῦμεν διὰ Ρωσσίδας καὶ γενετησίας ἐπαφὰς μετ' αὐτῶν δέον ὅπως γνωρίσωμεν στοιχεῖα τινα τῆς - ἐπαναλαμβάνω σκληρᾶς καὶ βαρβάρου - ρωσσικῆς κοινωνίας.
Ἡ μόρφωσις καθ' ἑαυτὴ δὲν ἐξασφαλίζει ἀνθρωπινωτέραν κοινωνίαν. Αὔτη ἐξασφαλίζεται μόνον διὰ τῶν ἠθικῶν ἀρχῶν αἱ ὁποῖαι ἐφοδιάζουν τὸν ἄνθρωπον μὲ σαφὴν καὶ ἀμετακίνητον συναίσθησιν τοῦ καλοῦ καὶ τοῦ κακοῦ πέραν οἱωνδήποτε σκοπιμοτήτων ἤ προσωρινῶν ὠφελιμιστικῶν διευθετήσεων. Εἰς τὰς συνθὴκας δεσποτισμοῦ ὑφ' ἅς διεβίουν (καὶ διαβιοῦν) οἱ Ρῶσσοι δὲν ὑπῆρχε ἔδαφος ἀναπτύξεως ἠθικῶν ἀρχῶν. Μετὰ τὴν Ὀκτωβριανὴν ἐπανάστασιν (ἐν τῇ πραγματικότητι πραξικόπημα) ὁποιαδήποτε ἔννοια ἀνθρωπίνων ἀρχῶν κατελύθη ἀντικατασταθείσα ὑπὸ τοῦ ἰδεολογικοῦ καὶ κομματικοῦ ὠφελιμισμοῦ. Κοινῶς "ἦταν στραβὸ τὸ κλῆμα, τὸ'φαγε κι ὁ γάϊδαρος".
Ὑποπίπτετε καὶ ἐσεῖς εἰς τὸ τετριμμένον σφᾶλμα τῆς ὑποτιμήσεως καὶ λοιδωρίας τῆς Ἑλλᾶδος καὶ τῶν Ἑλλήνων. Τὰ ἱστορικὰ καὶ οἰκονομικὰ δεδομένα εἶναι ἐναντῖον σας. Ἡ δῆθεν μικρὰ Ἑλλὰς εὑρίσκεται εἰς πολὺ καλὴν θέσιν μεταξὺ τῶν ἐθνῶν ἀπὸ ἀπόψεως εὐημερίας καὶ ποιότητος βίου, ὁ δῆθεν κολοσσὸς εἰς τὸν ὁποῖον δίδετε τὸν ὁλόψυχον θαυμασμὸν σας μὲ θέρμην νεοφωτίστου (ὑποθέτω βασίμως ὅτι εἶσθε καὶ νέος ἡλικιακῶς) εἶναι ἕν σύνολον ἀνθρωπίνων τραγωδιῶν.
Τέλος ἀναμφισβητήτως γνωρίζετε καὶ ἐσεῖς Εύρωπαϊκῆν ἱστορίαν καὶ ἀσφαλῶς ἀναφέρεσθε εἰς τὸ ἐθνικοσοσιαλιστικὸν καθεστὼς ἐν Γερμανίᾳ ὅταν μὲ κατηγορεῖτε ὡς παιδάριον ὅτι "δὲν ἔχω ἐντοπίσει τὸ πιὸ βάρβαρο κοινωνικὸ σύστημα". Τὸ θέμα ἔχει ἀναπτυχθεῖ εἰς ἕτερα νήματα τὰ ὁποῖα θὰ πρέπῃ νὰ ἀναζητήσητε. Ἐν συντομίᾳ πάντως, ὁ ἐθνικοσοσιαλισμὸς εἶχε ἀρκετὰ κοινὰ στοιχεῖα μὲ τὸν κομμουνισμόν, ἁπλῶς τὸ ἱερατεῖον τοῦ τελευταίου δὲν ἐχώνευσεν ποτὲ ὅτι ὁ Χῖτλερ ἔδρασε ἀνεξαρτήτως. Ἤθελαν - καὶ θέλουν - δι' αὐτοὺς τὸ μονοπώλιον εἰς τὸ ἔγκλημα.
Τέλος πιστεύω ὅτι θὰ συμφωνήσητε ὅτι ἡ θεώρησὶς σας ὅτι ἐν Ἑλλᾶδι διαβιοῦμε "σὲ καταπιεστικὰ καὶ ἀνελεύθερα κοινωνικὰ περιβάλλοντα" εἶναι κωμικὴ, ἰδιαίτερα ὅταν ὁμιλῶμεν διὰ τὸ κοινωνικὸν περιβᾶλλον τῆς Ρωσσίας!
Σᾶς εὐχομαι καλὴν ὑπόλοιπον ἠμέραν κατὰ προτίμησιν εἰς μίαν ὠραίαν Ἑλληνικὴν παραλίαν ἀπολαμβάνων τὸν ἥλιον, τὴν θάλασσαν καὶ τὴν εὐημερίαν σας.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Aυτο ειναι προσον και οχι μειονεκτημα.
η έλλειψη κυτταρίτιδας τι είναι;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ὑποπίπτετε καὶ ἐσεῖς εἰς τὸ τετριμμένον σφᾶλμα τῆς ὑποτιμήσεως καὶ λοιδωρίας τῆς Ἑλλᾶδος καὶ τῶν Ἑλλήνων. Τὰ ἱστορικὰ καὶ οἰκονομικὰ δεδομένα εἶναι ἐναντῖον σας. Ἡ δῆθεν μικρὰ Ἑλλὰς εὑρίσκεται εἰς πολὺ καλὴν θέσιν μεταξὺ τῶν ἐθνῶν ἀπὸ ἀπόψεως εὐημερίας καὶ ποιότητος βίου, ὁ δῆθεν κολοσσὸς εἰς τὸν ὁποῖον δίδετε τὸν ὁλόψυχον θαυμασμὸν σας μὲ θέρμην νεοφωτίστου (ὑποθέτω βασίμως ὅτι εἶσθε καὶ νέος ἡλικιακῶς) εἶναι ἕν σύνολον ἀνθρωπίνων τραγωδιῶν.
Έτσι, έτσι κύριε Μπακάλη.
Αν και το έχετε αναφέρει και το έχετε τονίσει πολλάκις η γκρίνια εδώ μέσα καλά κρατεί. Τόσο που είναι πραγματικά χαμένος χρόνος να κάνει κάποιος σύγκριση της Ελλάδας με χώρες με παρόμοια πληθυσμιακά και οικονομικά χαρακτηριστικά (το έχω προσπαθήσει νομίζω με την Πορτογαλία).
Φευ, χαμένος κόπος, διαρκής γκρίνια και μιζέρια.
Έχω όμως τελικά φθάσει σε ένα συμπέρασμα σχετικά με όλους αυτούς που γκρινιάζουν: είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι και δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτε άλλο στην ζωή τους παρά να μεμψιμοιρούν.
(Τώρα για το γεγονός ότι οι πρώην πράκτορες της KGB θεωρούνται οι σωτήρες της Ελλάδας δεν θα το σχολιάσω. Πάλι καλά που δεν θεωρούνται πρότυπα πολιτικών οι ανεκδιήγητοι αδελφοί Κατζίνσκι της Πολωνίας).
Επισκέπτης
(Τώρα για το γεγονός ότι οι πρώην πράκτορες της KGB θεωρούνται οι σωτήρες της Ελλάδας δεν θα το σχολιάσω. Πάλι καλά που δεν θεωρούνται πρότυπα πολιτικών οι ανεκδιήγητοι αδελφοί Κατζίνσκι της Πολωνίας).
Ἐδῶ ὄντως ἔχομεν θέμα.
Ἐξωνημένοι εἰς τὴν Σοβιετίαν βεβαίως ὑπῆρξαν καὶ ὑπάρχουν καὶ εἰς ἑτέρας πεπολιτισμένας χώρας, ἴσως καὶ περισσότεροι.
Τοῦτο βεβαίως οὐδόλως ἀπαλλάσσει ἡμᾶς τῶν εὐθυνῶν μας.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Νομίζω ότι ο Μπακάλης κάπως υπερβάλει. Σίγουρα δημοκρατικό καθεστώς οι Ρώσοι δεν έχουν. Ενδεχομένως και να μη τσολούσε το πράγμα όμως με δημοκρατία γιατί όντες λίγο κοιμισμένοι χρειάζονται λίγο σπρώξιμο. Για μια δυτικοευρωπαική χώρα η Ρωσία είναι πίσω ως κοινωνία. Έχουν πόρους αλλά ξοδεύονται και πάρα πολλά για στρατιωτικούς σκοπούς ή έρευνες πάνω σε αυτά.
Ο μέσος Ρώσος είναι σχετικά " σπαρτιάτης". Αρκείται στα λίγα. Αυτό που ήθελα να τονίζω είναι ότι δεν έχει περάσει η κουλτούρα του εμπορίου και της ελεύθερης οικονομίας στο φουλ. Κοινωνική Αλληλεγγύη υπάρχει.
Πάντως εν συγκρίση με την Ελλάδα νομίζω ότι η παλάτζα είναι σαφώς εναντίον της Ελλάδας. Η τριτοκοσμική βαλκανική χώρα που ζει αποκλειστικά επειδή την ταίζει ο ένας και ο άλλος ( πρώτα αμερικάνοι , τώρα οι κουτόφραγκοι ευρωπαίοι), θα ήταν στο επίπεδο της Συρίας της Αιγύπτου ή της Αλβανίας αν δεν ήταν οι κύριοι Ντελόρ ή Σαντέρ με τα ωραία τους πακέτα.
Φυσικά η Ρωσία δεν είναι κάνας παράδεισος. Αλλά έστω και τώρα το επίπεδο ζωής υπερέχει του ελληνικού . Γιατί άμα μου πείτε για το κάθε κολομέρος θα σας πω και εγώ να μου πείτε το επίπεδο ζωής σε Ευρυτανία, Γρεβενά, Άρτα, Αιτολωακαρνανία κλπ. Κυκλοφοριακό, τσακωμοί στους δρόμους, πρεζάκια και κάθε λογής λούμπεν να έχουν καταλάβει το κέντρο της πόλης, κολόβλαχοι μαγαζάτορες να φωνάζουν και να σε κλέβουν στα ρέστα, έλλειψη πράσινου, πάρκων και πλατειών, νέφος, έλλειψη πεζοδρομίων δε τα είδα. Τι να πω δε βολιδοσκόπησα την κοινωνία σε βάθος αλλά γενικά είδα επίπεδο εμφανώς ανώτερο σε σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα. Και σε σχέση με άλλες χώρες ακόμη, ουσιαστικά η Ελλάδα στο μόνο που υπερτερεί είναι φαγητό και κλίμα. Σε όλα τα άλλα είναι πίσω. Και βαίνει ολοταχώς πιο πίσω.
Οι συγκρίσεις για το αν είναι έτσι και αλλιώς, ειδικά η Ρωσία γίνονται εν σχέση με Η.Π.Α. ή Κίνα και όχι φυσικά με Ελλάδα. Από την Ελλάδα είναι σαφώς ανώτερη.Θα μου πεις κλείνουν εκεί εργοστάσια ή το ένα ή το άλλο. Γιατί εδώ τι κάνουν?
Που είναι πάντως η ζωή ανθρώπινη εδώ? Στον Άγιο Παντελεήμονα? Στα Κάτω Πατήσια? Στους βρώμικους δρόμους? Στην κίνηση που τρως ώρες ολόκληρες? Στο κακό οδικό δίκτυο που χάνονται πόλεις ολόκληρες κάθε χρόνο σε ατυχήματα? Στα αχούρια νοσοκομεία? Υπάρχει εδώ κοινωνική περίθαλψη ? Στημ αμορφωσιά? Στο ότι δεν υπάρχει έρευνα ή τεχνολογία?
Εδώ τα μόνα θετικά είναι ο ήλιος, η θάλασσα το φαγητό και ότι οι ιστορικές συγκυρίες έφεραν τη χώρα να συντηρείται από τους Ευρωπαίους.
Πάντως η ρωσική κοινωνία δε φαίνεται σκληρή και βάρβαρη. Ίσα ίσα μάλλον ευγενική , πολιτισμένη και κάπως ρομαντική. Στο αρνητικό τους ότι είναι τα ζώα μου αργά. Και δε τους κόβει και πάρα πολύ σε ορισμένα πράγματα. Δεν έχουν τη σπιρτάδα και το τσαγανό. Θέλουν κάποιον να τους κουρδίζει και μετά να πηγαίνουν στον αυτόματο.
Βαρβαρότατη κοινωνία θα χαρακτήριζα την ελληνική, επίσης,την τουρκική, την αλβανική και ίσως- αν και δεν έχω πάει- μερικές σκληρές μουσουλμανικές. Αν και εκεί αν δε πας να δεις τη φυσιογνωμία του κόσμου και το χαρακτήρα τους δε μπορείς να καταλάβεις. Άλλο οι πολιτικές συνθήκες, άλλο η κοινωνία και ο κόσμος. Και περισσότερο αγενείς, ρουφιάνους, κακεντρεχείς, κομπλεξικούς και θρασύδειλους από τους Έλληνες δύσκολα θα βρει κανείς.
Ο μέσος Ρώσος είναι σχετικά " σπαρτιάτης". Αρκείται στα λίγα. Αυτό που ήθελα να τονίζω είναι ότι δεν έχει περάσει η κουλτούρα του εμπορίου και της ελεύθερης οικονομίας στο φουλ. Κοινωνική Αλληλεγγύη υπάρχει.
Πάντως εν συγκρίση με την Ελλάδα νομίζω ότι η παλάτζα είναι σαφώς εναντίον της Ελλάδας. Η τριτοκοσμική βαλκανική χώρα που ζει αποκλειστικά επειδή την ταίζει ο ένας και ο άλλος ( πρώτα αμερικάνοι , τώρα οι κουτόφραγκοι ευρωπαίοι), θα ήταν στο επίπεδο της Συρίας της Αιγύπτου ή της Αλβανίας αν δεν ήταν οι κύριοι Ντελόρ ή Σαντέρ με τα ωραία τους πακέτα.
Φυσικά η Ρωσία δεν είναι κάνας παράδεισος. Αλλά έστω και τώρα το επίπεδο ζωής υπερέχει του ελληνικού . Γιατί άμα μου πείτε για το κάθε κολομέρος θα σας πω και εγώ να μου πείτε το επίπεδο ζωής σε Ευρυτανία, Γρεβενά, Άρτα, Αιτολωακαρνανία κλπ. Κυκλοφοριακό, τσακωμοί στους δρόμους, πρεζάκια και κάθε λογής λούμπεν να έχουν καταλάβει το κέντρο της πόλης, κολόβλαχοι μαγαζάτορες να φωνάζουν και να σε κλέβουν στα ρέστα, έλλειψη πράσινου, πάρκων και πλατειών, νέφος, έλλειψη πεζοδρομίων δε τα είδα. Τι να πω δε βολιδοσκόπησα την κοινωνία σε βάθος αλλά γενικά είδα επίπεδο εμφανώς ανώτερο σε σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα. Και σε σχέση με άλλες χώρες ακόμη, ουσιαστικά η Ελλάδα στο μόνο που υπερτερεί είναι φαγητό και κλίμα. Σε όλα τα άλλα είναι πίσω. Και βαίνει ολοταχώς πιο πίσω.
Οι συγκρίσεις για το αν είναι έτσι και αλλιώς, ειδικά η Ρωσία γίνονται εν σχέση με Η.Π.Α. ή Κίνα και όχι φυσικά με Ελλάδα. Από την Ελλάδα είναι σαφώς ανώτερη.Θα μου πεις κλείνουν εκεί εργοστάσια ή το ένα ή το άλλο. Γιατί εδώ τι κάνουν?
Που είναι πάντως η ζωή ανθρώπινη εδώ? Στον Άγιο Παντελεήμονα? Στα Κάτω Πατήσια? Στους βρώμικους δρόμους? Στην κίνηση που τρως ώρες ολόκληρες? Στο κακό οδικό δίκτυο που χάνονται πόλεις ολόκληρες κάθε χρόνο σε ατυχήματα? Στα αχούρια νοσοκομεία? Υπάρχει εδώ κοινωνική περίθαλψη ? Στημ αμορφωσιά? Στο ότι δεν υπάρχει έρευνα ή τεχνολογία?
Εδώ τα μόνα θετικά είναι ο ήλιος, η θάλασσα το φαγητό και ότι οι ιστορικές συγκυρίες έφεραν τη χώρα να συντηρείται από τους Ευρωπαίους.
Πάντως η ρωσική κοινωνία δε φαίνεται σκληρή και βάρβαρη. Ίσα ίσα μάλλον ευγενική , πολιτισμένη και κάπως ρομαντική. Στο αρνητικό τους ότι είναι τα ζώα μου αργά. Και δε τους κόβει και πάρα πολύ σε ορισμένα πράγματα. Δεν έχουν τη σπιρτάδα και το τσαγανό. Θέλουν κάποιον να τους κουρδίζει και μετά να πηγαίνουν στον αυτόματο.
Βαρβαρότατη κοινωνία θα χαρακτήριζα την ελληνική, επίσης,την τουρκική, την αλβανική και ίσως- αν και δεν έχω πάει- μερικές σκληρές μουσουλμανικές. Αν και εκεί αν δε πας να δεις τη φυσιογνωμία του κόσμου και το χαρακτήρα τους δε μπορείς να καταλάβεις. Άλλο οι πολιτικές συνθήκες, άλλο η κοινωνία και ο κόσμος. Και περισσότερο αγενείς, ρουφιάνους, κακεντρεχείς, κομπλεξικούς και θρασύδειλους από τους Έλληνες δύσκολα θα βρει κανείς.
κύριε βακαλη μήπως εσκεφθήκατε λεω ότι το πληκτρολόγιον σας χρειάζεται τινά ρύθμηση όπερ να μήν εξαρθρώνωμεν τα ομάτια μας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Λούτσος?δ? ?ντως ?χομεν θέμα.
?ξωνημένοι ε?ς τ?ν Σοβιετίαν βεβαίως ?π?ρξαν κα? ?πάρχουν κα? ε?ς ?τέρας πεπολιτισμένας χώρας, ?σως κα? περισσότεροι.
Το?το βεβαίως ο?δόλως ?παλλάσσει ?μ?ς τ?ν ε?θυν?ν μας.
Σεβαστέ Ιππότα μου, οι αναλύσεις σου ειναι πολύ σωστές κατά την γνώμη μου.
Κάπως έτσι τα είδα και εγώ πέρσι τα πραγματα (δεν είχα παει για σεξοτουρισμο δυστηχώς) που έμεινα ενα μήνα +.
Αν βρεθεί κάποιος να καταλάβει πραγματικά αυτούς τους λαούς θα μπορέσει να τους κατακτήσει.
Ευτυχώς είναι ακατανοήτοι ουσιαστικά.
Εχουν τεράστια κουλτούρα σε όλα τα επίπεδα, άρα βάρβαροι δεν είναι (μετέχουν και ενός σεβαστου ποσοστου ελληνικής παιδείας). Δλδ, δεν είναι αμερικανάκια.
Δημοκρατεία δεν έχουνε (μάλλον δεν τους βολεύει) αλλά έχουν ανθρωπισμό,αλλυλεγγυη και σεβασμό (ένα διευθνηστικό υπόλημα).
Όταν όμως πληγοθούνε (στην εθνική τους υπερηφανεια πχ) είναι σκυλία -χάσκοι. Δεν μασάνε.
Ο Κοκκινος Στρατός είναι το καμάρι τους (φυσικά έχει δικό του τηλεοπτικό κανάλι)
Κάπως έτσι τα είδα και εγώ πέρσι τα πραγματα (δεν είχα παει για σεξοτουρισμο δυστηχώς) που έμεινα ενα μήνα +.
Αν βρεθεί κάποιος να καταλάβει πραγματικά αυτούς τους λαούς θα μπορέσει να τους κατακτήσει.
Εχουν τεράστια κουλτούρα σε όλα τα επίπεδα, άρα βάρβαροι δεν είναι (μετέχουν και ενός σεβαστου ποσοστου ελληνικής παιδείας). Δλδ, δεν είναι αμερικανάκια.
Δημοκρατεία δεν έχουνε (μάλλον δεν τους βολεύει) αλλά έχουν ανθρωπισμό,αλλυλεγγυη και σεβασμό (ένα διευθνηστικό υπόλημα).
Όταν όμως πληγοθούνε (στην εθνική τους υπερηφανεια πχ) είναι σκυλία -χάσκοι. Δεν μασάνε.
Ο Κοκκινος Στρατός είναι το καμάρι τους (φυσικά έχει δικό του τηλεοπτικό κανάλι)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Σεβαστέ Ιππότα μου, οι αναλύσεις σου ειναι πολύ σωστές κατά την γνώμη μου.
Aκριβώς τρίκαρδε! Με λίγα λόγια τα λες όπως είναι! Επαναλαμβάνω δεν έχω αξιώσεις να έχω μάθει μια ολόκληρη χώρα με λίγες μέρες παραμονής. Απλά λέω τι είδα εκεί που πήγα για όσο πήγα. Μήπως έτυχε και είδα τις εξαιρέσεις? Μήπως σκηνοθετήθηκαν διαφορετικά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ξένων?
Αν άλλη φορά ξαναπάω και μείνω περισσότερο θα δω. Πιστεύω όμως σε αυτό που λένε " πρώτη εντύπωση" η αίσθηση την οποία έχω καταλάβει ότι μπορείς να την εμπιστεύεσαι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Aκριβώς τρίκαρδε! Με λίγα λόγια τα λες όπως είναι! Επαναλαμβάνω δεν έχω αξιώσεις να έχω μάθει μια ολόκληρη χώρα με λίγες μέρες παραμονής. Απλά λέω τι είδα εκεί που πήγα για όσο πήγα. Μήπως έτυχε και είδα τις εξαιρέσεις? Μήπως σκηνοθετήθηκαν διαφορετικά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ξένων?
Αν άλλη φορά ξαναπάω και μείνω περισσότερο θα δω. Πιστεύω όμως σε αυτό που λένε " πρώτη εντύπωση" η αίσθηση την οποία έχω καταλάβει ότι μπορείς να την εμπιστεύεσαι.
ρώτα έναν μαλάκα τουρίστα για την πρώτη του εντύπωση από την Ελλάδα στα νησία....
Παράδεισος θα σου πεί.
Αλλο διακοπές και άλλο λίβινγκ ιν.....
Οποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μια ζωή τουρίστας στη ζωή θα είναι.
Υ.Γ.
Στη Ρωσσία είναι κοινός τόπος να πεθαίνουν στα παγκάκια άνθρωποι από την πείνα και το αλκοόλ.
Το χειμώνα με μείον μάλιστα τους αφήνουν και στην ψύξη για αρκετές μέρες μέχρι να τους μαζέψουν. Δε βρωμάνε και κατά συνέπεια μπορουν να περιμένουν.
ρώτα έναν μαλάκα τουρίστα για την πρώτη του εντύπωση από την Ελλάδα στα νησία....
Παράδεισος θα σου πεί.
Αλλο διακοπές και άλλο λίβινγκ ιν.....
Οποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μια ζωή τουρίστας στη ζωή θα είναι.
Υ.Γ.
Στη Ρωσσία είναι κοινός τόπος να πεθαίνουν στα παγκάκια άνθρωποι από την πείνα και το αλκοόλ.
Το χειμώνα με μείον μάλιστα τους αφήνουν και στην ψύξη για αρκετές μέρες μέχρι να τους μαζέψουν. Δε βρωμάνε και κατά συνέπεια μπορουν να περιμένουν.
Φίλε μου Περσόνα, εγώ δύο φορές που πήγα Μόσχα, ήταν Μαί και Αύγουστο.
Δεν έγραψα πουθενά οτι είδα τον Παράδεισο (είμαι δυσπιστος και από την φύση μου)
Πάντως επειδή έμαθαν ότι είμουνα Μόσχα, δεν είδα κόσμο να κοιμάτε στα παγκάκια
Και να φανταστεις είχε καλή θερμοκτασία.
Στα σούπερ μάρκετ (τα περισσότερα στιλ Λιντλ) οι τιμές ήταν σαφός πολύ καλύτερες από εδώ και τα ράφια τίγκα. (μια εργαζόμενη μου είπε ότι άλλαζαν τις τιμές όταν έμπενα στο μαγαζί)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις