Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τη δευτερα πηγαμε στο σαλον Φοτομοντελι στη Νιεφσκι.ο Φιντελ και ο Πιτσιλισ(της δεν πολυειχαν ορεξη και δεν  :knockinb:.θελαν κατι αλλο.και πηγαν στη σαουνα που γραφει.με το μασαζ.εγω πηρα τη Λολα για μια ωρα.γελαω ακομα που οταν ειχαμε παει για καφε μου ειχε πει:σκεφτεσαι ετσι γιατι δεν εχεις παιδια :2funny:οταν θα κανεις παιδι θα αλλαξεις τελειως.οταν την εχυσα της ειπα ουι ειναι λιγακι δυσκολο πια να αλλαξω γιατι εχω 4 παιδια και δεν αλλαξα :2funny:!η Λαουρα που ειπε ο Φιντελ ειναι και γαμω!θα παω να την παρω το συντομοτερο!και ας με γδαρει η Λολα!(οι Φωτο της ειναι με Φωτοσοπ της εχουν αλλαξει τη μυτη).την κυριακη πηγαμε παλι Ροσσι ειχε πολυ λιγο κοσμο.και μετα κατσαμε στο καφε Ιλλι.την τριτη το μεσημερι οι Πορνοτουριστες φυγανε.γενικα χαλασαν σε σαλον ο Πιτσιλιστης 10.800 (245 Ευρω) Εμμανουελ 2 φορες απο 1800 μια φορα Φωτομοντελι των 3000 ρουβλιων.και 1500 η σαουνα +2700 το μασαζ (εγω δεν θα πηγαινα ποτε σε σαουνα με μασαζ για τοσα λεφτα.αλλα τα παιδια θελαν να τα δοκιμασουν ολα.και ο Φιντελ 9000 (204 Ευρω)τα ιδια μονο που πηγε μια φορα Εμμανουελ.τωρα τα υπολοιπα εξοδα ας σας τα γραψουν τα παιδια.τα υπολογιζω γυρω στα 500 Ευρω πανω κατω ολα μαζι που χαλασαν.το δωματιο 200 Ευρω το ατομο και αλλα 400 τα εισητηρια τους στοιχισε περιπου 1100-1200 Ευρω ολη η εκδρομη.

Συνημμένα

• lola3.jpg
    lola3.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • lola1.jpg
    lola1.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 23

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Τώρα τι ανακάλυψη κάναμε? Βρήκαμε μασατζίδικο που φραπάς! Χεχε. Ο χώρος είχε γενικά σάουνα μασάζ και τζακούζι. Τις γυναίκες τις διάλεγες από φωτογραφίες που υπήρχαν εκεί και έκαναν διάφορα είδη μασάζ. Υπήρχε τιμοκατάλογος. Με σαπούνια, με λάδια, ιαπωνικά μασάζ, στο τζακούζι, μαζί στη σάουνα κλπ. Η τιμή για μασάζ με φραπέ για μια ώρα - με το ρολόι αυστηρά- ήταν 2 700 ρούβλια. Το μασάζ σε κυριλέ δωμάτιο. Κανονικό κρεβάτι όχι το ιατρικό. Άνετο κρεβατάρα. Η ατμόσφαιρα λουξ. Χαμηλός φωτισμός, μουσική και καλά κατάλληλη για μασάζ . Η μασατζού απλώνει τα λάδια κλπ. Βάζει αρκετό λαδάκι. Γυμνή τελείως. το μασάζ που κάνει κανονικό και καλό. Έπειτα αρχίζει τα κόλπα body μασαζ, με τα βυζιά κλπ. Ο φραπές αριστοτεχνικός!  Και όχι έτσι ξερά. Και στο τέλος ντουσ μαζί με το ξεβρακοκέφαλο πορνίδιο.

Η μασαζοθεραπεία έγινε βραδάκι τελευταίας μέρας ( κατά τις 10 αλλά εκεί ήταν ακόμη μέρα, σαν απόγευμα). Πριν τζακούζι και σάουνα με τον πιτσιλιστή μόνοι μας ώστε να κάνουμε και φωτορεπορτάζ από το χώρο! Ότι έπρεπε για το τέλος!
την πραγματικότητα με κάθε λεπτομέρεια!

αυτά είναι!!!!!!!! :thumbsup:
σωστά λαγωνικά οι σκάουτερς Πίτσι και Ιππότης! :knockinb:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παρτε απο αυτο το βιντεακι ενα παραδειγμα για το πως πρεπει να μην ειστε αν θελετε να εχετε επιτυχια.  [youtube=435,350]HKkKTSN0OBA&feature=channel_page[/youtube]

Δημητράκη, έχουμε λιώσει στα γέλια ΟΛΟΙ εδώ στο γραφείο βλέποντας (κ κυρίως ακούγοντας) το βιντεάκι σου... χαχαχαχα

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tρομερος ο Δημητρακης.

Δημητρακη συνεχισε ετσι........

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αλλά οι γυναίκες εκεί... Το κάτι άλλο... Τα σαλόν και ο αγοραίος έρωτας εκεί, όπου είναι πολύ ποιοτικός και φτηνός σχετικά, είναι έτσι γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει ζήτηση. Και δεν υπάρχει ζήτηση γιατί ουσιαστικά δε χρειάζεται.Τι να χρειαστεί με τέτοιες γυναίκες!!!! Πρέπει να είναι από τις πόλεις με τις κορυφαίες γυναίκες στον κόσμο. Δε ξέρω που αλλού μπορεί να βρει γενικά καλύτερες. Μιλάμε να περπατάς στο δρόμο και να μη ξέρεις ποια να πρωτοκοιτάξεις!!! Δεξιά, αριστερά,απέναντι, στο δρόμο, στο πάρκο, στο μετρό, στο σούπερμάρκετ, στην καφετέρια, παντού, ΠΑΝΤΟΥ! Και μιλάμε για γυναίκες σαν ας πούμε την Κουρνίκοβα ή Σαράποβα? Ε αυτές θα έλεγα είναι μέτριες και συνηθισμένες για τα εκεί δεδομένα. Μιλάμε ότι αρκετές από αυτές εδώ ή και σε άλλη χώρα θα ήταν αρκετά διάσημη, μοντέλο, ηθοποιός κάτι τέτοιο.

Ακριβώς έτσι.
Τα ίδια είχα γράψει πριν δυο-τρία χρόνια και εγώ.

Οι γυναίκες είναι πολύ υψηλού επιπέδου στη Ρωσία. Αξιαγάπητες από όλες τις απόψεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακριβώς έτσι.
Τα ίδια είχα γράψει πριν δυο-τρία χρόνια και εγώ.

Οι γυναίκες είναι πολύ υψηλού επιπέδου στη Ρωσία. Αξιαγάπητες από όλες τις απόψεις.

και από όλες τις απόψεις . Όχι μόνο ξερή ομορφιά. Έχουν και την ομορφιά, ωραίες αναλογίες κλπ. Αλλά έχουν και μια αριστοκρατική χάρη, φινέτσα και θυληκότητα. Επίσης καλλιέργεια και κουλτούρα. Θα τη δεις να διαβάζει λογοτεχνία, να ασχολείται με θέατρο με όπερα κλπ. Απλά άλλη κατηγορία. Αφρόκρεμα. Τσαμπιονς λιγκ και όχι περιφερειακό ερασιτεχνικό.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Tρομερος ο Δημητρακης.

...κ μετά τα πρόσφατα videos από το επιτυχημένο ταξίδι των Συναδέλφων Ιππότη & Πίτσι, ο Συναγωνιστής dimitrakis29 αξίζει να είναι "Τιμημένος" :dancing:

Συγχαρητήρια + καυλά posts! :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
και από όλες τις απόψεις . Όχι μόνο ξερή ομορφιά. Έχουν και την ομορφιά, ωραίες αναλογίες κλπ. Αλλά έχουν και μια αριστοκρατική χάρη, φινέτσα και θυληκότητα. Επίσης καλλιέργεια και κουλτούρα. Θα τη δεις να διαβάζει λογοτεχνία, να ασχολείται με θέατρο με όπερα κλπ. Απλά άλλη κατηγορία. Αφρόκρεμα. Τσαμπιονς λιγκ και όχι περιφερειακό ερασιτεχνικό.

Νιώθουμε ακριβώς τα ίδια αισθήματα για τις Ρωσίδες Fidele.

Θυμάμαι πως εξοργιζόμουν μετά το πρώτο μου ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη όταν άκουγα στην Ελλάδα η λέξη Ρωσίδα να είναι συνόνυμη του πουτάνα.
Ας κοιτάξουν τα χάλια τους οι ντόπιες βρωμιάρες πριν πιάσουν στο στόμα τους τα Ρωσικά αγγελάκια.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
...κ μετά τα πρόσφατα videos από το επιτυχημένο ταξίδι των Συναδέλφων Ιππότη & Πίτσι, ο Συναγωνιστής dimitrakis29 αξίζει να είναι "Τιμημένος" :dancing:

Συγχαρητήρια + καυλά posts! :grin:

Το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ο Δημήτράκης αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον να είναι τιμημένος.
Είναι ο πιο πετυχιμένος πορνομετανάστης. Κάνει λειτούργημα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ο Δημήτράκης αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον να είναι τιμημένος.
Είναι ο πιο πετυχιμένος πορνομετανάστης. Κάνει λειτούργημα!

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΥΓ. ήδη ζήτησα δημόσια συγνώμη για την απαράδεκτη στάση μου στο Δημητράκη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νιώθουμε ακριβώς τα ίδια αισθήματα για τις Ρωσίδες Fidele.

Θυμάμαι πως εξοργιζόμουν μετά το πρώτο μου ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη όταν άκουγα στην Ελλάδα η λέξη Ρωσίδα να είναι συνόνυμη του πουτάνα.
Ας κοιτάξουν τα χάλια τους οι ντόπιες βρωμιάρες πριν πιάσουν στο στόμα τους τα Ρωσικά αγγελάκια.

Όχι καμιά σχέση. Βέβαια πήγαμε στην τοπ πόλη.Δε ξέρουμε πως μπορεί να είναι τα πράγματα σε μέρη όπως το Κρασνοντάρσκ ή το Ροστόφ κλπ. Αλλά η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ότι όχι μόνο πουτάνες δεν ήταν αλλά εκεί αυτός ο ρόλος είναι απαξιωμένος μάλλον.

Αλλά και κάτι Πολωνές γνωστές μου αποκαλούν τις ρωσίδες πουτάνες! Βέβαια αυτή την εντύπωση τη δίνουν ίσως όταν είναι έξω από τη χώρα τους? Η μία πολωνέζα μου είπε ότι προσπαθούν να βρουν σύζηγο ώστε να φύγουν. Και ότι συνήθως τέτοιες είναι από χωριά και υπάρχει μεγάλη εισοδηματική ανισότητα εκεί, επομένως έχουν μια "πουτανίστικη" συμπεριφορά. Και παρόλο που ήταν πιτσιρίκα η πολωνέζα που μου το είπε, είναι αρκετά σοβαρή και έξυπνη και δε νομίζω να το έλεγε από ζήλια. Αλλά και η ίδια γενικά μου μίλησε με καλά λόγια. Απλά είπε αυτή τη συμπεριφορά από κάποιες ρωσίδες που σπούδαζαν στην Αγγλία μαζί.

Τέσπα σε κάθε χώρα υπάρχουν οι καλές και οι σκάρτες περιπτώσεις. Και σε μια αχανή χώρα βλέπεις πολλές διαφοροποιήσεις. Εγώ όμως θα γράψω για αυτό που είδα. Δηλαδή για το μέρος που πήγα και αυτά που είδα όχι άκουσα. Οι γενικές εντυπώσεις και για το μέρος και για τους ανθρώπους και για τις γυναίκες είναι θετικές. Και τις γυναίκες έτσι όπως τις είδα , έτσι τις περιγράφω. Τώρα αν εγώ κρίνω λάθος θα δείξει, έτσι και αλλιώς.... το αεροδρόμιο ξέρουμε που πέφτει, τα κατατόπια της πόλης τα μάθαμε, ο Τσάρος Δημητράκης ζει και βασιλεύει εκεί, οπότε...έχουμε όλο τον καιρό να τα μάθουμε  όλα με κάθε λεπτομέρεια!

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύντροφοι  μετά  από 15 χρονια  στο ανατολικό μπλόκ και ύστερα από άπειρες συζητήσεις με κουμμουνιστές σε όλα τα οικονομικοκοινωνικά επίπεδα  καταθέτω τα εξής  την περίοδο του "κουμουνισμου"  στο ανατολικό μπλόκ οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πολύ δύσκολες οι γυναίκες μονο ένα όπλο επιβίωσης είχαν το μουνί τους  δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να το δώσουν 1 2 50 1000 φορες στην κυριολεξία  για απλούς λόγους επιβίωσης μέχρι την επίτευξη οποιοιδήποτε στόχων τους  αυτό "βαλτετο" καλά στο μυαλό σας  όλα τα αλλα είναι περιττά  αυτή η νοοτροπία θα αλλάξει κατά την γνώμη μου μετά από 30 χρονια τουλάχιστον  ο xenos είναι σε όλες τις περιπτώσεις έμμεσα η άμεσα η "δολαριομιχανι" δυστυχώς σε αυτό είμαι  απόλυτος για διασκέδαση και καλοπέραση ok  για  σοβαρά  xexasteto    έχω παρα  μα  παρα πολλά  παραδείγματα καμένων ένα θα πω  ελληνάρας χώρισε από ρωσίδα  του πήρε τα παιδιά διά νομου πληρώνει διατροφή και αν ενηλικιωθούν και σπουδάσουν και τα έξοδα σπουδών και  η κυρια έφτασε στο σημείο να διεκδικεί το πατρικό του σπίτι που μένουν μέσα οι γονείς του στην ελλάδα  απλά δεν παίζουμε με την ζωή μας προσοχή  μεγάλη  ξυπνάτε  συναγωνιστές                                φιλικά  yάντις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα δεν είπε κανείς ότι κολάνε σε ξένους. Με ρώσους πηγαίνουν κατά κανόνα. Η συμπεριφορά που περιγράφεις επ ουδενί δεν είναι ο κανόνας αλλά η θλιβερή εξαίρεση. Που μάλιστα είναι και κατάπτυστη για τις κοινωνίες τους. Φυσικά εξαρτάται και τι χώρες. Αυτά που περιγράφεις και τα βάζεις όλα συλλήβδην στο πρώην ανατολικό μπλοκ δε θα τα δεις στην Τσεχία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Κροατια, τη Σλοβενία ή τη Σερβία. Εγώ εκεί που πήγα δε τα είδα.

Και περιγράφαμε γενικά τις εντυπώσεις πως είδαμε τις γυναίκες εκεί. Όχι προτάσεις για συνοικέσια. Ειδικά στο μέρος που πήγαμε, ότι οι γυναίκες ήταν μουνάρες, ευχάριστες και φιλικές δε σημαίνει ότι θα δεχτούν να παντρευτούν ένα μπαστουνόβλαχο ελληνάρα που στο κολοχώρι του γαμάει τις κατσίκες, ούτε θα εντυπωσιαστούν ιδιαίτερα. Το πολύ να τον περάσουν για κάναν αζέρο ή τατζίκο ή τσετσένο. Και άμα επιμένει κιόλας να φωνάξουν και την αστυνομία να τον μπαγλαρώσει:cheesy:

To point είναι να ξεχάσουμε όταν ακούμε τη λέξη ρωσίδα=πουτάνα. Το λειτούργημα αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό της κοινωνίας εκεί, είναι η εξαίρεση και οι γυναίκες αλλά και ο κόσμος γενικά εκεί, άσχετα αν υιοθέτησε κάποιες πρακτικές από ανάγκη, δεν έχει τη νοοτροπία της αρπαχτής, αλλά μάλον τησ συμβίωσης και της αλληλεγγύης. Οι δε γυναίκες θέλουν το φυσιολογικότερο και πιο νορμάλ πράγμα στον κόσμο. Ένα νορμάλ άντρα, καλό και ευγενικό να έχει μια κάποιο άνεση όχι να είναι πλούσιος, απλά να μπορεί να συντηρήσει γάμο. Όλα τα άλλα που λένε ότι ψάχνουν τον πλούσιο γαμπρό να του τα φάνε κλπ είναι μαλακίες και έχουν να κάνουν με το περιθώριο και όχι με την κανονική κοινωνία.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
σύντροφοι  μετά  από 15 χρονια  στο ανατολικό μπλόκ και ύστερα από άπειρες συζητήσεις με κουμμουνιστές σε όλα τα οικονομικοκοινωνικά επίπεδα  καταθέτω τα εξής  την περίοδο του "κουμουνισμου"  στο ανατολικό μπλόκ οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πολύ δύσκολες οι γυναίκες μονο ένα όπλο επιβίωσης είχαν το μουνί τους  δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να το δώσουν 1 2 50 1000 φορες στην κυριολεξία  για απλούς λόγους επιβίωσης μέχρι την επίτευξη οποιοιδήποτε στόχων τους  αυτό "βαλτετο" καλά στο μυαλό σας  όλα τα αλλα είναι περιττά  αυτή η νοοτροπία θα αλλάξει κατά την γνώμη μου μετά από 30 χρονια τουλάχιστον  ο xenos είναι σε όλες τις περιπτώσεις έμμεσα η άμεσα η "δολαριομιχανι" δυστυχώς σε αυτό είμαι  απόλυτος για διασκέδαση και καλοπέραση ok  για  σοβαρά  xexasteto    έχω παρα  μα  παρα πολλά  παραδείγματα καμένων ένα θα πω  ελληνάρας χώρισε από ρωσίδα  του πήρε τα παιδιά διά νομου πληρώνει διατροφή και αν ενηλικιωθούν και σπουδάσουν και τα έξοδα σπουδών και  η κυρια έφτασε στο σημείο να διεκδικεί το πατρικό του σπίτι που μένουν μέσα οι γονείς του στην ελλάδα  απλά δεν παίζουμε με την ζωή μας προσοχή  μεγάλη  ξυπνάτε  συναγωνιστές                                φιλικά  yάντις

Άμα ο άνθρωπος έχει μυαλό, έτσι μιλάει. Εύγε. Να ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύντροφοι η αγια πετρούπολη και η μόσχα είναι οι δυο πιο μεγάλες πολλοίς τις ρωσίας σίγουρα  ο κόσμος είναι πιο πολιτισμένος με σοβαρό μορφωτικό επίπεδο και υψηλά στάνταρ μην ξεχνάμε ότι οι ρώσοι είναι περήφανος λαός  και δεν είναι τυχαίο ότι είχαν τον μισό πλανήτη "δικοτους"  αλλα ο  πόλις κόσμος  είναι  στην πεινα  οποια  ρωσίδα ασχοληθεί με  ευρωπαίο είναι  για  να τον φάει είμαι  απόλυτος  σε  αυτό καλά δεν zizitao  για ουκρανία  ρουμανια  βουλγαρία αλβανία moldavia  προσοχή  μεγάλη  σύντροφοι  τα  έχω δει με  τα ματια  μου δεν τα έχω  ακούσει και σε έληνες  ιταλούς  άραβες αμερικανους  ισραηλινούς  άπειρα παραδείγματα  με πάντοτε πολύ  κακή  κατάληξη  prosoxiiiii  meegggaaalliii :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Χάρηκα πολύ που διάβασα τα μηνύματα των παιδιών.

Η Ρωσία (τότε Σ. Ένωση) ήταν μια απ' τις πρώτες εκτός Ελλάδας εμπειρίες μου.
Όχι αγοραίες, να εξηγούμαστε.

Χαίρομαι που μαθαίνω ότι αυτός ο λαός μέσα στα τόσα που έπαθε,
μετά από μια δεκαετία πείνας, διαφθοράς και γελτσινισμού,
έδειξε χαρακτήρα και διατήρησε τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που είχε κερδίσει
κατά το προηγούμενο διάστημα.

Δεν είναι απλό πράγμα.
Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους θα είχε γονατίσει.

Υποτίθεται ότι στην Ελλάδα 25 χρόνια πασοκικής διαχείρισης έφτασαν και περίσσεψαν,
ώστε να ξεβρακωθούμε (ηθικά, ιδεολογικά κλπ) ως λαός.
--------------------

Θέλω να υπενθυμίσω άλλους δύο παράγοντες, που imho κάνουν τις ρωσίδες ιδιαίτερα ερωτεύσιμες στα μάτια μας.

Δύο, πλέον της ομορφιάς τους, εννοείται, η οποία είναι εξωπραγματική.

Πρώτα-πρώτα, οι ρωσίδες που "παίζουν", αυτές που είναι ελεύθερες δλδ και μέσα στο παιχνίδι των σχέσεων, είναι όλες νεότατες.
Στη Ρωσία (και πολύ περισσότερο σε περιφερειακές χώρες, πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία κλπ τύπου)
στα 20-21 έχεις παντρευτεί.

Έως τα 23 βαρειά ο πιο χαβαλετζής.

Αν αργήσει κάποιος παραπάνω, κάτι παίζει.

Μα είναι εντελώς αποτυχημένος στον ερωτικό τομέα, μα είναι γκέι, μα έχει πρόβλημα υγείας - κάτι, τελοσπάντων δεν πάει καλά.

Θέλω να τονίσω ότι, παρ' όλο που εγώ δεν είμαι υπέρ του γάμου
(παθών και μαθών, άλλωστε)
θεωρώ ότι, εφόσον θέλει κανείς να το κάνει  :idiot:,
η ηλικία αυτή είναι η ενδεδειγμένη πρώτα πρώτα από βιολογική άποψη.

Επομένως, μιλώντας για νεαρά άτομα, κοριτσάκια των 20 ετών,
είναι προφανές ότι βλέποντάς τες δεν μπορεί να πεις εύκολα
"πω πω απαίσιες!".
Απλώς, επειδή πρόκειται για ρωσίδες,
των οποίων, το ξαναλέω, η ομορφιά είναι περά από κάθε περιγραφή,
έχεις να κάνεις με θεές: και νεότατες και ρωσίδες.
Τόσο απλά.

Το άλλο στοιχείο είναι ότι αυτή η ομορφιά + νεότητα των διαθέσιμων ρωσίδων
συνοδεύεται και από μια νοοτροπία πολύ προσγειωμένη
και, μάλιστα, μάλλον φιλήσυχη και νοικοκύρικη.

Θέλουν σοβαρή σχέση και το εννοούν.

Αυτό βρίσκει εντελώς απροετοίμαστο τον έλληνα,
που έχει συνηθίσει γυναίκες εξαιρετικής εμφάνισης και γήινη συμπεριφορά να αποτελούν ασυμβίβαστο: στην Ελλάδα από την κατηγορία της "καλούλας" και πάνω όλες είναι οι χιλίων καρδιναλλίων,
που συν τοις άλλοις κάνουν εντελώς χύμα επιλογές.

Επομένως, αυτή η ρωσική νοοτροπία καλύπτει και την ανασφάλεια του έλληνα.

Γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι,
όσο κι αν έχουμε απομακρυνθεί από την απαίτηση να θέλουμε παρθένα,
επιθυμούμε, ωστόσο, μια απτή απόδειξη ότι έχουμε κατακτήσει τη γυναίκα μας,
άρα το ότι κάνει κάτι σοβαρό και σταθερό με μας και το ότι δενν είναι του σχοινιού + του παλουκιού
μας κάνει να νιώθουμε πιο ασφαλείς.

Με δυο λόγια ισχύει το "και μουνάρα και πιστή",
που ο έλληνας δεν τολμάει να το δει ούτε στον ύπνο του.

Πάντως, προειδοποιώ όλους φιλικά
ότι το εν λόγω είδος μπορεί να προκαλέσει ΕΡΩΤΑ κανονικά,
συνεπώς ό,τι κάνετε το κάνετε εν γνώσει των συνεπειών του νόμου.

Τουλάχιστον εγώ πρόλαβα να την πατήσω στα 18 μου... :-

Με αγάπη+συμπάθεια προς όλους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σύντροφοι η αγια πετρούπολη και η μόσχα είναι οι δυο πιο μεγάλες πολλοίς τις ρωσίας σίγουρα  ο κόσμος είναι πιο πολιτισμένος με σοβαρό μορφωτικό επίπεδο και υψηλά στάνταρ μην ξεχνάμε ότι οι ρώσοι είναι περήφανος λαός  και δεν είναι τυχαίο ότι είχαν τον μισό πλανήτη "δικοτους"  αλλα ο  πόλις κόσμος  είναι  στην πεινα  οποια  ρωσίδα ασχοληθεί με  ευρωπαίο είναι  για  να τον φάει είμαι  απόλυτος  σε  αυτό καλά δεν zizitao  για ουκρανία  ρουμανια  βουλγαρία αλβανία moldavia   προσοχή  μεγάλη  σύντροφοι  τα   έχω δει με  τα ματια  μου δεν τα έχω  ακούσει και σε έληνες  ιταλούς  άραβες αμερικανους   ισραηλινούς  άπειρα παραδείγματα  με πάντοτε πολύ  κακή  κατάληξη  prosoxiiiii   meegggaaalliii :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Φίλε ρεντπέηνζ ( αμάν τι πάθατε όλοι με τους κλώνους! Βάλτε ΈΝΑ νικ να συννενοούμαστε! :2funny:) μη ξαναλέμε τα ίδια.Η μέση ρωσίδα δε θα ασχοληθεί με τον ευρωπαίο. Εκτός και αν κρίνει ότι αξίζει να το κάνει. Και η ρωσίδα της περιφέρειας θα κοιτάξει μάλλον να πάει σε μια μεγάλη πόλη της χώρας παρά στην Ευρώπη.
Εσύ τώρα κάθεσαι και ασχολείσαι με περιπτώσεις που πραγματικά είναι του περιθωρίου και όχι ο κανόνας. Φυσικά όλα αυτά για Μολδαβοαλβανίες είναι εντελώς άκυρα με το παρόν θρεντ. Άλλες χώρες εντελώς διαφορετικές. Δε μιλάμε γενικά εδώ για πρώην ανατολικό μπλοκ αλλά για Ρωσία.

Κατά τα άλλη έχει δίκιο ο jimmy.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μα δεν είπε κανείς ότι κολάνε σε ξένους. Με ρώσους πηγαίνουν κατά κανόνα. Η συμπεριφορά που περιγράφεις επ ουδενί δεν είναι ο κανόνας αλλά η θλιβερή εξαίρεση. Που μάλιστα είναι και κατάπτυστη για τις κοινωνίες τους. Φυσικά εξαρτάται και τι χώρες. Αυτά που περιγράφεις και τα βάζεις όλα συλλήβδην στο πρώην ανατολικό μπλοκ δε θα τα δεις στην Τσεχία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Κροατια, τη Σλοβενία ή τη Σερβία. Εγώ εκεί που πήγα δε τα είδα.

Και περιγράφαμε γενικά τις εντυπώσεις πως είδαμε τις γυναίκες εκεί. Όχι προτάσεις για συνοικέσια. Ειδικά στο μέρος που πήγαμε, ότι οι γυναίκες ήταν μουνάρες, ευχάριστες και φιλικές δε σημαίνει ότι θα δεχτούν να παντρευτούν ένα μπαστουνόβλαχο ελληνάρα που στο κολοχώρι του γαμάει τις κατσίκες, ούτε θα εντυπωσιαστούν ιδιαίτερα. Το πολύ να τον περάσουν για κάναν αζέρο ή τατζίκο ή τσετσένο. Και άμα επιμένει κιόλας να φωνάξουν και την αστυνομία να τον μπαγλαρώσει:cheesy:

To point είναι να ξεχάσουμε όταν ακούμε τη λέξη ρωσίδα=πουτάνα. Το λειτούργημα αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό της κοινωνίας εκεί, είναι η εξαίρεση και οι γυναίκες αλλά και ο κόσμος γενικά εκεί, άσχετα αν υιοθέτησε κάποιες πρακτικές από ανάγκη, δεν έχει τη νοοτροπία της αρπαχτής, αλλά μάλον τησ συμβίωσης και της αλληλεγγύης. Οι δε γυναίκες θέλουν το φυσιολογικότερο και πιο νορμάλ πράγμα στον κόσμο. Ένα νορμάλ άντρα, καλό και ευγενικό να έχει μια κάποιο άνεση όχι να είναι πλούσιος, απλά να μπορεί να συντηρήσει γάμο. Όλα τα άλλα που λένε ότι ψάχνουν τον πλούσιο γαμπρό να του τα φάνε κλπ είναι μαλακίες και έχουν να κάνουν με το περιθώριο και όχι με την κανονική κοινωνία.
  σύντροφε  εσύ ανάφερες τις μισές χώρες του ανατολικού μπλόκ και εγώ σου απάντησα  με τις άλλες μισές όπου τυχαίνει  να  έχω ίδια  πείρα επίσης  εγώ δεν αναφέρθηκα επί προσωπικού αναφέροντας ότι είσαι κλώνος οποιουδήποτε    και επίσης  μιας  και  είσαι  του  site  σου προτείνω  από  την "adresa"  ip  και την  φυσική  dieudinsi  του υπολογιστή  να  δεις  ποιος είναι κλώνοs  και  ποιος όχι  σε  παρακαλώ  να  είσαι  σοβαρός  διαβάζουν  και  σοβαροί  αναγνώστες  το  site  και  εσύ  είσαι  και  διαχειριστής                    μετά  τιμής  yάντις

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Με δυο λόγια ισχύει το "και μουνάρα και πιστή",
που ο έλληνας δεν τολμάει να το δει ούτε στον ύπνο του.

Adultery is rather a social problem than a moral issue in Russia. According to the 1998 opinion poll, almost 40% of the Russians believed that an act of adultery was either “never a mistake” or “sometimes a mistake,” compared to 6% of the Americans who shared the viewpoint.

But if we're bad, there are plenty of other places which are worse. Although a national survey has never been carried out in Russia, a 1996 poll in St Petersburg found that almost half the men there admitted to having had an affair. Druckerman came away feeling that adultery in Russia was rampant. "It got to the point where I thought people were lying, saying that they had cheated, as it would look bad if they hadn't," she says. "One psychologist, after filling me in on all her flings, even told me she thought affairs should be obligatory as they make for stronger marriages." An issue of Russian Cosmopolitan which Druckerman found even provided tips for women on how to hide their affairs from their husbands: "Try not to look too happy," it advised. "If you never sang in the shower, don't start now."

RW=Russian Wife

Συνημμένα

• forum.gif
    forum.gif
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • RussianWomenDiscussion2.gif
    RussianWomenDiscussion2.gif
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kάνουμε καμιά φορά το μαλάκα αλλά δε σημαίνει ότι είμαστε κιόλας ;). Οκ μίστερ Virtual Romania Petar και δε θυμάμαι κ εγώ τι άλλο? :cheesy:  :2funny:

Στο θέμα μας τώρα, πρώτα εσύ ανέφερες ΟΛΕΣ τις ανατολικοευρωπαικές χώρες για αυτό εγώ έφερα παραδείγματα από εκεί για να πω ότι δεν είναι έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom