να παρε και μια παλια φωτο!μεχρι και λουρακια τους βαζω!παρε να βλεπεις!
για να σου κλεισω το στομα!
ςχω και μαρτηρες αλλα ΣΤΙς 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ ο CHAVALLIER FIDEL και ο PITSILISTIS αν μετραω ή οχι θα το γραψουνε και αυτοι!δε νομιζω οτι οι γκομενες μου ειναι μικροαστες με μετρια εμφανιση!και δε νομιζω οτι πιστευει το ιδιο και κανεις αλλος?---εγω δεν λεω μεγαλα λογια και τα πιστευω μου δεν τα αλλαζω!ειχα πει κατι και εξακολουθω να το λεω:δεν θα θελα ποτέ να γεννηθω ΕΛΕΗΝΙΔΑ,ΑΡΑΠΗς ή Ρωσσος!Ελεηνιδα γιατι οι αντρες θα τρεχαν πισω απο τις ξενες και θα ημουνα μια λυση αναγκης.Αραπης γιατι θα ειμουνα αξιολυπητος και θα ντρεπομουνα οτι ειμαι αραπης.και Ρωσσος γιατι οι γυναικες δεν θα με θελανε και θα ηταν για μενα ενα μεγαλο μειονεκτημα και παλι υποτημιτικα θα ενιωθα!!!μονο το οτι εισαι Ελεηνιδα σε λυπαμαι!αφου ειμαι κλοουν γιατι ασχολισε μαζι μου?---ξερω θα μου πεις οτι τους δινω λεφτα!στο Μακ Ντοναλντς της πηγαινω!και τρωμε
παρε φωτο να με θαυμαζεις.και κοιτα να μαζεψεις καλη προικα για να βρεις γαμπρο με 2-3 διαμερισματα ολο και καποιον θα βρεις!και μην ασχολεισε μαζι μου!
γιατι στην εποχη μας Ελληνιδα χωρις προικα μενει στο ραφι!