Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Α, εδώ δεν έχει τέτοια ! Σκέψου ότι το χειμώνα λειτουργεί ειδικό αστυνομικό σώμα για να μαζεύει όσους κοιμούνται αναίσθητοι στους δρόμους πάνω στο χιόνι.
Τους μαζεύουν, τους πάνε σε ειδικο κρατητήριο, τους δίνουν κουβερτουλες... Το πρωι τσαγάκι και 20 δολλάρια για τα έξοδα!! Αν δεν έχεις 50$ штраф (πρόστιμο)!!
Θεωρητικά πάντως η δημοσία κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται. :idiot:
αυτο και εδω το εχει το θρυλικο отрезвытель.θυμαμαι εναν Ελληνα φοιτητη σε μια βδομαδα τον ειχαν παει 2 φορες εκει!και εδω απαγορευεται η δημοσια καταναλωση αλκοολ αλλα ολοι πινουν τα παντα και παντου!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εδω παμε πισω Μακη.απο ης 23 μεχρι της 5 ή 6 ή 8 το πρω'ι' απαγορευεται η πωλησης οινοπνευματοσων ποτων εκτος απο μπυρα και κρασι.στις 22.45 εχει παντου τρομερες ουρες!ολοι πανε να προλαβουν!πριν της 11.

Χειρότερα και από την Αμερική.

Εκεί (στις πιό αυστηρές πολιτείες) η πώληση του αλκοόλ σταματάει από τις 2 μέχρι τις 6 το πρωΐ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
χτες πηγα σε ενα μαγαζι και πηρα καλοκαιρινα λαστιχα και ζαντες.

Μου θυμίζεις το τικ-τικ-τικ-τικ-τικ-τικ-τικ που άκουγα από τα καρφάκια που είχαν στα λάστιχα τα αυτοκίνητα στην Αγία Πετρούπολη.
Μουσική στα αυτιά μου.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
η Ρωσσια εκτος απο τα 24ωρα πολυκαταστηματα εχει και 24ωρα συνεργεια!!και τωρα με την κριση δεν εχουνε ιδιεταιρη κινηση τη νυχτα.χτες πηγα σε ενα μαγαζι και πηρα καλοκαιρινα λαστιχα και ζαντες.ενω μου αλλαξανε τα 3 (μου βαλανε τα ζαντολαστιχα στ'αμαξι.στο τεταρτο εσπασε το μπουλονι ενω ο μαστορας πηγε να το ξεσφιξει.ηταν 22 το βραδυ περιπου.μου εδιξε ενα κοντινο 24ωρο συνεργειο.εκει δεν πολυθελαν να ασχολειθουνε(μετα που μιλησα με ενα φιλο μου στο τηλεφωνο μου ειπε οτι σε  εκεινο το συνεργειο ειναι πολυ  :jerking:.πηγα σε ενα που πηγαινω παντα λιγο μακρια βεβαια.αλλα αν δε μου κωβανε τη σπασμενη βιδα δεν θα μπορουσα ποτέ να αλλαξω το πισω αριστερο λαστιχο που ειχε γινει το κακο!!!!πηγα και σε κανα μισαωρο ολα ηταν ετοιμα.να λοιπον αλλο ενα πλεονεκτημα της Ρωσσιας!στην Ελλαδα θυμαμαι τα συνεργεια ουτε το σαββατο δεν δουλευουν!ενω εδω παρα πολλα ειναι 24ωρα!και παλια πολυ συχνα πηγαινα να φτιαξω τ'αμαξι το βραδυ στις 12 και στης 1.αλλα παλια ειχε λιγακι κοσμο και επρεπε να περιμενεις να ελευθερωθει καποιος μαστορας για να ερθει η σειρα σου.τωρα ομως ηταν αδειο!!!

Ελλαδα δεν θα γινει ποτε σαν Ρωσια...
ουτε στις γυναικες, ουτε στην εξυπηρετηση...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Ελλαδα δεν θα γινει ποτε σαν Ρωσια...
ουτε στις γυναικες, ουτε στην εξυπηρετηση...

Δυστηχώς ούτε στο κλίμα.
Με 5 άντε 10 μέρες κρύο τον χρόνο δεν μπορω να φοράω συνέχεια το γούνινο παλτό μου :helpplea:
Πρέπει να μεταναστευσουμε όλοι στην Ρωσία.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Δυστηχώς ούτε στο κλίμα.
Με 5 άντε 10 μέρες κρύο τον χρόνο δεν μπορω να φοράω συνέχεια το γούνινο παλτό μου :helpplea:
Πρέπει να μεταναστευσουμε όλοι στην Ρωσία.

Ασε γιατι το λεμε για πλακα αλλα ειναι αληθεια.
Ανεβαινει η θερμοκρασια, σε λιγο βλεπω να γινομαστε αφρικη απο τη ζεστη. Ηδη αφρικανικη σκονη στον αερα την εχουμε...
Θα επιζησουν (να λειτουργει το μυαλο, οχι νιρβανα-αποβλακωση λογω ζεστης...) μονο οι βορειοι λαοι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι σε αυτο!κοιτα αυτο το βιντεακι στη ντισκο Οκεαν!αν προσεξεις ολο γκομενες χορευουν!  [youtube=425,350]pVrOw-Qm23E&feature=related[/youtube] 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρεπει να 'ναι λιγο πριν κλησει η ντισκο κατα της 5 το πρω'ι'.γι αυτο εχουν μεινει τοσοι λιγοι.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
που να γινει τετοιο πραμα στην ελλαδα
να χορευουν γκομενες μονες τους
εδω μονο μπακουρια χορευουν αναμεταξυ τους σαν ζευγαρακια

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Ενα μυθιστορηματικο-ολιγον φιλοσοφικο κειμενο, υμνος στην ρωσικη -ιδιαιτερη- ομορφια...

Καλα, βλεποντας το παραπανω βιντεακι, μεταφερθηκα νοερα στη ντισκο...επαθα την πλακα μου...και εδω ελλαδα βαζουν πορτα αν πανε να περασουν 2 αντρες μαζι! σε λαθος χωρα ειμαστε, το χουμε ξαναπει...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η Ρωσσια εκτος απο τα 24ωρα πολυκαταστηματα εχει και 24ωρα συνεργεια!!και τωρα με την κριση δεν εχουνε ιδιεταιρη κινηση τη νυχτα.χτες πηγα σε ενα μαγαζι και πηρα καλοκαιρινα λαστιχα και ζαντες.ενω μου αλλαξανε τα 3 (μου βαλανε τα ζαντολαστιχα στ'αμαξι.στο τεταρτο εσπασε το μπουλονι ενω ο μαστορας πηγε να το ξεσφιξει.ηταν 22 το βραδυ περιπου.μου εδιξε ενα κοντινο 24ωρο συνεργειο.εκει δεν πολυθελαν να ασχολειθουνε(μετα που μιλησα με ενα φιλο μου στο τηλεφωνο μου ειπε οτι σε  εκεινο το συνεργειο ειναι πολυ  :jerking:.πηγα σε ενα που πηγαινω παντα λιγο μακρια βεβαια.αλλα αν δε μου κωβανε τη σπασμενη βιδα δεν θα μπορουσα ποτέ να αλλαξω το πισω αριστερο λαστιχο που ειχε γινει το κακο!!!!πηγα και σε κανα μισαωρο ολα ηταν ετοιμα.να λοιπον αλλο ενα πλεονεκτημα της Ρωσσιας!στην Ελλαδα θυμαμαι τα συνεργεια ουτε το σαββατο δεν δουλευουν!ενω εδω παρα πολλα ειναι 24ωρα!και παλια πολυ συχνα πηγαινα να φτιαξω τ'αμαξι το βραδυ στις 12 και στης 1.αλλα παλια ειχε λιγακι κοσμο και επρεπε να περιμενεις να ελευθερωθει καποιος μαστορας για να ερθει η σειρα σου.τωρα ομως ηταν αδειο!!!

Δημήτρη γιατί έκοψε το μπουλόνι;;;
Με αερόκλειδο σφίγγουν τα μπουλόνια ή με τα χέρια;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειχα ουτε ενα σκασμενο λαστιχο ολο το χειμωνα.τελευταια φορα που σφιχθηκαν οι βιδες ηταν αρχες νοεμβριου.και με τ'αλατια ολο το χειμωνα το μεταλλο σκευρωσε και εγινε το μπουλονι ενα σωμα με τη ροδα.και οταν πηγε να το ξεσφιξει εσπασε.

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι σε αυτο!κοιτα αυτο το βιντεακι στη ντισκο Οκεαν!αν προσεξεις ολο γκομενες χορευουν!  [youtube=425,350]pVrOw-Qm23E&feature=related[/youtube] 

Θα μεταναστευσω στη Ρωσσια ! ...αλλα δε ξερω ρωσικα ρε γαμωτο ! ... μ'αγγλικα profficiency κανουμε τιποτα ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα μεταναστευσω στη Ρωσσια ! ...αλλα δε ξερω ρωσικα ρε γαμωτο ! ... μ'αγγλικα profficiency κανουμε τιποτα ?
τίποτα.ουτε το 1% δεν ξερει Αγγλικα!αν δεν ξερεις τι γλωσσα δεν συνενοησε!

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Βεβαίως... θα γνωρίσεις όλες τις πουτάνες της πόλης που θα πας... γι αυτό να πάς σε μεγάλη πόλη...
(Το αυτό συμβαίνει σε ολες τις πρώην σοβιετικές χώρες)

Πριν λίγους μήνες κατεβήκαμε με ενα φίλο σε μια disco στο κέντρο του Pleven (βόρεια Βουλγαρία).

Ο τυπάς μίλαγε καλά αγγλικά, είναι πολύ εμφανίσιμος και ευγενικός.
(Δουλεύει πωλητής σε μια απο τις καλύτερες εταιρείες επίπλων στα βόρεια προάστια)
Είχε πάρει στην τσέπη του πολλάααα προφυλακτικά -γιατί φοβόταν ότι δεν θα του έφτανε ένα-.

Μίλαγε το αγγλικό με τα πτυχία του άριστα...
Οι γκόμενες έφυγαν σα να βλέπαν ποντίκι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βεβαίως... θα γνωρίσεις όλες τις πουτάνες της πόλης που θα πας... γι αυτό να πάς σε μεγάλη πόλη...
ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΔΕ ΓΑΜΑς ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑς ΡΩΣΣΙΚΑ!!!!!αν ηξεραν Αγγλικα δεν θα γιναντανε πουτανες?!!!εδω ουτε στα ξενοδοχεια δεν μιλανε Αγγλικα!

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΔΕ ΓΑΜΑς ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑς ΡΩΣΣΙΚΑ!!!!!

Αν ηξεραν Αγγλικα δεν θα γιναντανε πουτανες?!!!

Εδω ουτε στα ξενοδοχεια δεν μιλανε Αγγλικα!

ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
:2funny:

Όταν γύρισε ο πατέρας μου από ταξίδι στην Ρωσία (εν έτη 1980), μου είπε να πάω να μάθω Ρώσικα γιατί όταν μεγαλώσω θα μου χρειαστούν.
Γιατί ρε γαμώτο δεν ακούω τους μεγαλύτερους. :headbang:

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και να σκεφτείς ότι ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος πήγαν εκεί πάνω, για να διδάξουν Ελληνικά.!!!
:headbang: :headbang: :headbang:

Ο Δημητράκης είναι η τελευταία μας ελπίδα...
;)

Επισκέπτης
δεν ειχα ουτε ενα σκασμενο λαστιχο ολο το χειμωνα.τελευταια φορα που σφιχθηκαν οι βιδες ηταν αρχες νοεμβριου.και με τ'αλατια ολο το χειμωνα το μεταλλο σκευρωσε και εγινε το μπουλονι ενα σωμα με τη ροδα.και οταν πηγε να το ξεσφιξει εσπασε.
:2funny: Ἐπὶ τέλους καὶ ἕν μειονέκτημα τῆς Ρωσσίας τὸ ὁποῖον ἐμμέσως ὡμολογήσατε! Τὸ Datsun μου τοῦ 1975 ἐπωλήθη τῷ 1991 καὶ ἦτο ὡς καινούριο. Ἐν Ρωσσίᾳ αὐτοκίνητον 5 ἐτῶν εἶναι σωρὸς σιδηρικῶν :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom