ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
kalispera se olous!
kalispera se olous!
ναι πρεπει να ερθεις στον παραδισο.(το γραφω για τους αλλους που δεν εχουν γνωση οτι η κοπελα που δουλευε στο μπακαλικο θα ηταν μουναρα!αν δειτε τι θεες δουλευουν στα μπακαλικα τη νυχτα ΕΙΔΕΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ!στην Ελλαδα για μια τετοια θα ξαναγινοταν τρω'ι'κος πολεμος!).στην Ελλαδα θα βολευτω με Φυλης και 10-12 μερες ειναι θα περασουν!!!!!!δημητρακι 29 κατεβασα τωρα δυο διπιτα σασλικ και πιβα παγωμενη και αναπολω οταν ημουνα στο εκατερινμπουργκ σπιτωμενος στο σπιτι μιας γκομενας
ειχα κατσει ενα διμηνο και καθε βραδυ οταν εκεινη πηγαινε για δουλεια(δουλευε στο καζινο 6 το αποφευμα με 5 το πρωι)επερνα απο το μπακαλικακι απο κατω κατι μπαλτικα μπυρες και μαζι ερχοταν και αυτη που δουλευε στο μπακαλικο οταν τελειωνε τη βαρδια της.
αστα δημητρακι ετοιμος ειμαι να ξαναανεβω προς τα πανω
εδω εχουμε -1 για τη Ρωσσια η πιο συγκεκριμενα για την Αγια Πετρουπολη.το νερο στην Αγια Πετρουπολη απο τον ποταμο Νεβα ειναι σκατα!οταν γυριζω απο Ελλαδα δεν μπορω να το πιω!ειναι απαισιο και βρωμαει σαν ψαριλα(ισως απο το χλωριο?)στο Νοβγκοροντ παντος εχουν πολυ καλητερο νερο απο τον ποταμο Βολχοβ.στον Καυκασο το νερο ειναι κλασεις ανωτερο απο της Ελλαδας.παντος αυτος δεν ειναι λογος για να παω να μενω Ελλαδα ας πινω το σκατονερο δεν με νοιαζει!!!!μπορεί να μου πει κάποιος τι νερό πίνουν εκεί πάνω στην μαμά ρωσία να το δώσω στη δικιά μου
μπας και γίνει και αυτή έτσι
παρτε ΕΛΛΗΝΕς και ανοιχτε τα ματια σας με τις πατσαβουροχαμηλοκολελεινηδες
Δημήτρη στο Τιράσπολ πάντως έχει διανυκτερεύοντα ποτάδικα !!! Μην τυχόν και ξεμείνουν από βότκα στις 4 το πρωι !!η Ρωσσια εκτος απο τα 24ωρα πολυκαταστηματα εχει και 24ωρα συνεργεια!!
Φανταστικες αραπηνες!σκιζουν!ναι αλλα ο κολιος στο λαδι μπηκε μεσα σε μερικες ωρες απο την πρωτη γνωριμια μας
παρτε και μια κουβα να με θυμαστε
δημητρακι29 σε εσενα την αφιερωνω
εδω παμε πισω Μακη.απο ης 23 μεχρι της 5 ή 6 ή 8 το πρω'ι' απαγορευεται η πωλησης οινοπνευματοσων ποτων εκτος απο μπυρα και κρασι.στις 22.45 εχει παντου τρομερες ουρες!ολοι πανε να προλαβουν!πριν της 11.Δημήτρη στο Τιράσπολ πάντως έχει διανυκτερεύοντα ποτάδικα !!! Μην τυχόν και ξεμείνουν από βότκα στις 4 το πρωι !!