dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
σεν ξερω ποτε ειχες παει Αγια Πετρουπολη?παντος η Ρωσσια ειναι πολυ περιεργη χωρα!στα ξενοδοχεια οι μισθοι ειναι της πεινας!περιπου 400 ευρω το μηνα.τα ιδια παιρνει και καποιος που δουλευει σε ενα τουρηστικο γραφειο με γνες Αγγληκων και Γερμανικων η Ιταλικων!γι αυτο και εχει ελληψη προσωπικου!!δεν παει κανενας!ενας καθηγητης πανεπηστημιου παιρνει καμια 500αρια ευρω το μηνα.ενας πολιτης κινητων τηλεφωνων σε μαγαζι μπορει να εχει μισθο και 800 Ευρω το μηνα!εβλεπα σε αγγελιες οτι ζητουναι οδηγους σε φορτηγακια β κατηγοριας να μοιραζει γαλατα στην πολη εγραφε μισθος 30.000-35.000 ρουβλια(845-985)ευρω το μηνα!!!!τα ξενοδοχεια ειναι δυστηχως βουρκος!παντος στις πουτανες δεν ειναι οπως στην Ελλαδα.παρα πολλοι ιδιοκτητες απο τα κρυφα μασσατζαδικα τα εχουν αστυνομικοι.και τα υπολυπα τους πληρωνουνε καθε μηνα 500-800 ευρω περιπου για να τους καλυπτουνε και να προιδοποιουνε οταν βγαινει το τμημα ηθων να κανει εφοδους!ισως και γι αυτο νταβατζιδες οπως στην Ελλαδα δεν υπαρχουνε.παρα πολλες κοπελιτσες φοιτητριες πανε και δουλευουνε εκει 1-2 μερες την εβδομαδα για χαρτζηλικι.ολα ειναι πιο κυριλε απο οτι στην Ελλαδα.εχει τσακωμους αναμεσα σε μεθυσμενους το βραδυ.αλλα αυτη η βρωμια που εχει μαζευτη στην Ελλαδα δεν υπαρχει....Αγαπητέ latex μπορώ να καταλάβω απο το πως γράφει ο καθένας εδώ μέσα και τι μορφωτικό επίπεδο έχει πάνω κάτω.Στο forum γράφουμε Ελληνικά και στα εκτός Ελλάδος Αγγλικά κυρίως που τα καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.Εσύ συγκεκριμένα έγραφες Ρωσικά με Γλαγωλιτικό αλφάβητο σε κοινά thread του forum με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει η πλειοψηφία τι έγραφες.
Ρωσόφωνοι εξάλλου εδώ μέσα πέρα απο τις πουτάνες,τις τσατσάδες,τους νταβάδες και των διαφόρων αφεντικών των χώρων αυτών (οι οποίοι φυσικά δεν γράφουν παρά μόνο βλέπουν όπως ξέρεις πολύ καλά) οι υπόλοιποι είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που γνωρίζουν αυτή την γλώσσα!!!
Το forum μην ξεχνάμε είναι Ελληνικό έτσι? Εγώ γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά,Γερμανικά και λίγα Ολλανδικά.Τι πρέπει να κάνω? Να γράφω σε κάθε thread Γερμανικά και Ολλανδικά να το παίξω 'ανώτερος' πνευματικά επειδή ξέρω αυτές τις γλώσσες?
Ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην υπάρχει παρεξήγηση καμία σε αυτά που έγραψα και καταλαβαίνεις ότι κανένας προσωπικά απο δω μέσα moderator δεν έχει ρατσιστικές αντιλήψεις εναντίων των Ρώσων και οποιουδήποτε έθνους.Ιδιαίτερα εγώ δεν χρειάζεται να σου απολογηθώ πόσο πολύ αγαπάω αυτή την χώρα γιατί και με Ρωσίδες συναναστρέφομαι και είναι πολύ καλά παιδιά και πρόσφατα είχα ταξιδέψει και στην Αγ.Πετρούπολη όπου είναι σαν πόλη η 'Βενετία του Βορά' και έμεινα με πολύ καλές εντυπώσεις.Στο θέμα όμως της εγκληματικότητας και της πορνείας η Ρωσία είναι όμως σε τραγική κατάσταση κύριε latex.Δεν υπολογίζουν τίποτα για το χρήμα.Είδα με τα μάτια μου να εκδίδονται Ρώσοι άντρες σε group τουριστών Γερμανών και Αράβων για λίγα Ευρώ σε ξενοδοχείο 4αστέρων που ήμουνα.Ο δε ρεσεψιονίστ με βέρα στο χέρι του, ήθελε να μου πασάρει την γυναίκα του να την γαμήσω και να του δώσω 150 €ευρώ.Φυσικά οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω τέτοια πράγματα και προτίμησα call girl ξενοδοχείου 22 Μαϊων που αλλάξαμε και e-mail και είχαμε μέχρι τώρα κάποια επικοινωνία.Μιλούσε άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά σαν εμένα και το όνειρό της είναι να έρθει σε κάποια Δυτική χώρα να δουλέψει σαν πουτάνα για να βγάλει εύκολο χρήμα.Κρίμα αυτή η χώρα που έπεσε τόσο χαμηλά.