chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 2.846
Ένα απ τα πιο βρωμερα και παρακμιακά ρδελα εβερ , έτυχε όμως σε αυτό το ρδελο να έχω ρίξει κορυφαία γαμησια , εποχές κάπου στο 012 είχε ένα φοβερό ξανθό πιπινακι η λεγόμενη Ολλανδεζα με κάτι 3αρια βυζια κόλαση !!! Την είχα καταγαμευσει πάρα πολλές φορές συνήθως μεσημεριανες ώρες παντα να σκάει ο ήλιος πάνω στις βυζαρες της όπως την έχω πάνω μου και της τρώω με λύσσα τα βυζια σαν σκύλος !!!RIP Λεωνιδου 6
![]()
Επίσης έριξα και κάτι τελευταία γαμησια πριν κλησει κάπου το 2015 αν θυμουμαι καλά με την λεπτη ρουμανιτσα Ρωξανα με τα μαυρα μακρια μαλλια , μιλαμε φουλ γλωσσοφιλα με την μικρή και με έξτρα ταλάρα με αφηνε να τα ρίχνω στο γλυκό της στοματάκι , είχαμε χημεία με την ψηλή λιγερη Ρουμάνα και έπαιζαν φουλ εξτραδακια με το ξεκλειδωμα που της είχα κάνει , φοβερά γαμησια στη 3η βάρδια , μετά από κάνα 2 χρόνια την πέτυχα κοντά στη Πιπινου χεράκι χεράκι με Πακη και μετά αφού ρώτησα φίλη της μου είπε ότι τον συγκεκριμένο νεαρό Πακη τον παντρευτηκε η μικρή , δεν θα υπάρξει ποτέ λογική στο μυαλό από τσουρκες Ρουμάνες , η λέξη άβυσσος είναι πολύ μικρή σε ότι υπάρχει στα μυαλά τους ....
Τελευταία τροποποίηση: