Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 462K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 137 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 54 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,3%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,6%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 59 8,2%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 3,9%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 56 7,8%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,6%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 52 7,2%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    718

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.628
Πόντοι
2.846
RIP Λεωνιδου 6
20250323_Λεωνιδου 6.jpg
Ένα απ τα πιο βρωμερα και παρακμιακά ρδελα εβερ , έτυχε όμως σε αυτό το ρδελο να έχω ρίξει κορυφαία γαμησια , εποχές κάπου στο 012 είχε ένα φοβερό ξανθό πιπινακι η λεγόμενη Ολλανδεζα με κάτι 3αρια βυζια κόλαση !!! Την είχα καταγαμευσει πάρα πολλές φορές συνήθως μεσημεριανες ώρες παντα να σκάει ο ήλιος πάνω στις βυζαρες της όπως την έχω πάνω μου και της τρώω με λύσσα τα βυζια σαν σκύλος !!!

Επίσης έριξα και κάτι τελευταία γαμησια πριν κλησει κάπου το 2015 αν θυμουμαι καλά με την λεπτη ρουμανιτσα Ρωξανα με τα μαυρα μακρια μαλλια , μιλαμε φουλ γλωσσοφιλα με την μικρή και με έξτρα ταλάρα με αφηνε να τα ρίχνω στο γλυκό της στοματάκι , είχαμε χημεία με την ψηλή λιγερη Ρουμάνα και έπαιζαν φουλ εξτραδακια με το ξεκλειδωμα που της είχα κάνει , φοβερά γαμησια στη 3η βάρδια , μετά από κάνα 2 χρόνια την πέτυχα κοντά στη Πιπινου χεράκι χεράκι με Πακη και μετά αφού ρώτησα φίλη της μου είπε ότι τον συγκεκριμένο νεαρό Πακη τον παντρευτηκε η μικρή , δεν θα υπάρξει ποτέ λογική στο μυαλό από τσουρκες Ρουμάνες , η λέξη άβυσσος είναι πολύ μικρή σε ότι υπάρχει στα μυαλά τους ....

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.088
Πόντοι
6.236
Επίσης έριξα και κάτι τελευταία γαμησια πριν κλησει κάπου το 2015 αν θυμουμαι καλά με την λεπτη ρουμανιτσα Ρωξανα με τα μαυρα μακρια μαλλια , μιλαμε φουλ γλωσσοφιλα με την μικρή και με έξτρα ταλάρα με αφηνε να τα ρίχνω στο γλυκό της στοματάκι , είχαμε χημεία με την ψηλή λιγερη Ρουμάνα και έπαιζαν φουλ εξτραδακια με το ξεκλειδωμα που της είχα κάνει , φοβερά γαμησια στη 3η βάρδια , μετά από κάνα 2 χρόνια την πέτυχα κοντά στη Πιπινου χεράκι χεράκι με Πακη και μετά αφού ρώτησα φίλη της μου είπε ότι τον συγκεκριμένο νεαρό Πακη τον παντρευτηκε η μικρή , δεν θα υπάρξει ποτέ λογική στο μυαλό από τσουρκες Ρουμάνες , η λέξη άβυσσος είναι πολύ μικρή σε ότι υπάρχει στα μυαλά τους ....
Θα προτιμούσες να είχε παντρευτεί εσένα;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.628
Πόντοι
2.846
Θα προτιμούσες να είχε παντρευτεί εσένα;
Με τίποτα τυπε μου , δεν είναι το στυλ μου η τσουρκες , για γάμο με τσουρκες νομίζω ειδικευται ο dimitrarasxXx , βεβαια αν είχα κάνει το λάθος και την επερνα τώρα θα επερνα και επιδόματα πολύτεκνου , αλλά της έριξα ακυρο και από εκδίκηση πήγε και πήρε τον Πακη για να με πικαρει , anyway ας είναι καλά η τσουρκα όπου κι αν βρίσκεται ήταν καλό παιδί άλλωστε δεν ητανε γι αυτή την δουλειά γι αυτό και αποσύρθηκε νωρίς .....

Τελευταία τροποποίηση:

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
114
Πόντοι
1
Ένα απ τα πιο βρωμερα και παρακμιακά ρδελα εβερ , έτυχε όμως σε αυτό το ρδελο να έχω ρίξει κορυφαία γαμησια , εποχές κάπου στο 012 είχε ένα φοβερό ξανθό πιπινακι η λεγόμενη Ολλανδεζα με κάτι 3αρια βυζια κόλαση !!! Την είχα καταγαμευσει πάρα πολλές φορές συνήθως μεσημεριανες ώρες παντα να σκάει ο ήλιος πάνω στις βυζαρες της όπως την έχω πάνω μου και της τρώω με λύσσα τα βυζια σαν σκύλος !!!

Κλείνουν ένας ένας οι οίκοι και μαζί τους και οι αναμνήσεις μας...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.340
Πόντοι
9.297
Με τίποτα τυπε μου , δεν είναι το στυλ μου η τσουρκες , για γάμο με τσουρκες νομίζω ειδικευται ο dimitrarasxXx , βεβαια αν είχα κάνει το λάθος και την επερνα τώρα θα επερνα και επιδόματα πολύτεκνου , αλλά της έριξα ακυρο και από εκδίκηση πήγε και πήρε τον Πακη για να με πικαρει , anyway ας είναι καλά η τσουρκα όπου κι αν βρίσκεται ήταν καλό παιδί άλλωστε δεν ητανε γι αυτή την δουλειά γι αυτό και αποσύρθηκε νωρίς .....
Σωρρυς αλλά...
Τι είναι οι τσουρκες;:think::rolleyes:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.628
Πόντοι
2.846
Σωρρυς αλλά...
Τι είναι οι τσουρκες;:think::rolleyes:
Αυτές οι εκφράσεις είναι αργκό από παλιούς σκληρούς χυστες του σαι , την μάθαμε με τον καιρό όταν παλιοσαμε κι εμείς , που να τα ξέρεις εσύ αυτα πάνω στη Κατζολια που ζειται , είσαι και παλιό μέλος που κατεβαίνει και Αθήνα να τον βρέξει τρομάρα σου .....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.340
Πόντοι
9.297
Αυτές οι εκφράσεις είναι αργκό από παλιούς σκληρούς χυστες του σαι , την μάθαμε με τον καιρό όταν παλιοσαμε κι εμείς , που να τα ξέρεις εσύ αυτα πάνω στη Κατζολια που ζειται , είσαι και παλιό μέλος που κατεβαίνει και Αθήνα να τον βρέξει τρομάρα σου .....
Κατεβαίνω μόνος χωρίς να ακούω μαλακίες από άλλους.
Ποια Κατζολια ρε χαμουτζογιδο...εγώ έκανα δέκα μήνες εκεί ...εσύ μπορεί και να έκανες δέκα τηλέφωνα στον μπάρμπα σου στην Κορώνη για να μην πας εκεί και χάσεις το ζεστό σπιτικό φαγακι,Γιωτα-Ευτυχια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom