jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Επίσης λείπει η επιλογή γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ...
ναι κι αυτο
ειμαστε καθωςπρεπει
Επίσης λείπει η επιλογή γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ...
Προς το παρων ειμαι στην μακρινη ρωσσοναυτικη βαση μου,αλλα οι ανιχνευτες μου ψαχνουν τους μελλοντικους στοχους.ουτως ωστε κατα την καθοδομου στους πορνοδρομους του ρομαντισμου και της ηδονης να τους χτυπησωOk...
Σε ποιο πορνο-ρωσσιδο-μάσαδο είσαι τώρα ;;;
Με το ιδιο ματι θα τον βλεπανε,γιατι ειναι ο μοναδικος στο νησι και δεν θελη να χαλαση κανης την σχεση μαζι του,αλλα κατα την αποψη μου ο σωστος και μοναδικος εμπορος του κρεατος ειναι ο τελικος αποδεκτης της εισπραξης,γιατι λοιπον ο πελατης που εχη παντα δικιο να ειναι παραπονεμενος?θα τους κανη τα δωρακια τους εναν εναν και με την σειρα για να δειξη την ευσπλαχνια του προς τους συναθρωπους του!Συγνώμη για την παρέμβαση: το παράδειγμα σου είναι πολύ καλό αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, του λείπει μια παράμετρος.
Ο έμπορος σε κάποιους από τους πελάτες του βάζει λίγο (ή περισσότερο) παραπάνω κρέας απ' ότι στους άλλους. Ή τους δίνει καλύτερα κομμάτια κρέας απ' ότι στους άλλους. Ή μαζί με το κρέας, τους δίνει δώρο κι ένα κιλό πατάτες κλπ
Το γιατί το κάνει είναι μια άλλη ιστορία. Το ερώτημα είναι το εξής: θα τον βλέπετε/βλέπουμε όλοι στο νησί με το ίδιο μάτι και τα ίδια συναισθήματα;
Με το ιδιο ματι θα τον βλεπανε,γιατι ειναι ο μοναδικος στο νησι και δεν θελη να χαλαση κανης την σχεση μαζι του,αλλα κατα την αποψη μου ο σωστος και μοναδικος εμπορος του κρεατος ειναι ο τελικος αποδεκτης της εισπραξης,γιατι λοιπον ο πελατης που εχη παντα δικιο να ειναι παραπονεμενος?θα τους κανη τα δωρακια τους εναν εναν και με την σειρα για να δειξη την ευσπλαχνια του προς τους συναθρωπους του!
ετσι ειναι φιλε μου ,Αψογο σμπληρωμα,και η κεντρικη ιδεα η ψευδαισθηση-εθισμος,γιατι η πρωτη σε σπρωχνη στον δευτερο.Ποιο το οπλο της πορνης?το καλο πηδημα σαν σωματικη ανταλαγη?η εξαπατηση σαν ψυχικη ανταλαγη?δλδ,σου φερετε γλυκα για να σε ψαρεψη και μετα με ομορφο τροπο σε φερνη στον ιστο της.Δλδ.σαν αραχνη που τσιμπαη με το δηλητηριο της το θυμα που επιασε στον ιστο της,ετσι σου δηλητηριαζη την ψυχη,και ο καθις νομιζη οτι γινετε μοναδικος,οτι πραγματι υπαρχη αισθημα απο την πορνη,στα ματια της ομως εισαι πολυ λιγος,εισαι ενας ακομα πελατης απο τους πολλους που θα πληρωσουν το αντιτιμο της ψυχολογικης τονοσης σου,θα σε κανη να πεταξης στα συννεφα,θα κανη οτι καλυτερο μπορη οταν περνας στο δωματιο,θα σου δινη αυτο που θελης και θα αισθανεσε μοναδικος,ενα ακομα 20αρικο η καποιο αλλο αντιτιμο,αλλα ενας δεν αρκη για να γεμιση ο κουμπαρας,χρειαζετε πολλους,προσοχη λοιπον στους ερωτες......
Φιλε μαθιου,ενταξη ενα παραδειγμα ειναι με κεντρικη ιδεα αλλο πραγμα,ας μην το γενικευουμε,αλλωστε περι πορνων συζηταμε!Χμ, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λιγάκι. Αν είχε πελάτες την Ρία Αντωνίου και την αφεντιά μου, λίγο δύσκολα θα εφάρμοζε το "έναν-έναν" και "με την σειρά"... Θα έτρωγα κατιμά με το τσουβάλι
Ομορφη κοφτη ντριμπλα,εμενα μου αρεση να το εμβαθυνω,και γιατι να μην πουμε οτι το δοχειο ειναι ο εγκεφαλος μας και ειναι στερεοποιημενος-εθισμενος στο τριπτυχο,βλεπω,πληρωνω,εκσπερματωνω!Οι πορνες που αποκαλουμε ψυγειο-κομοδινο η επιπλο ειναι οι ορατες γιατι θελουν να σε ξεπεταξουν αμεσως,αυτες που και καλα σε περιποιουνται δεν βιαζονται σου πιανουν συζητηση και σου χαμογελουν δεν ειναι οι ευκολως ορατες.Δημιουργουν δε γυρω τους αυλη οι οποια την ακολουθη παντου,δλδ.σιγουρο εισοδημα!Καταρχην καλω τον φιλο Μαθιου να μας εξηγησει την δικη του θεση επι του θεματος
Δευτερον, προσωπικα δεν με ενδιαφερει να εστιασω στο κατα ποσο διαφερει η ποσοτητα ή η ποιοτητα κρεατος αλλα στο οτι ειναι αγοραιο και το κυριοτερο γιατι εγινε μονοπωλειο.
ετσι ειναι φιλε μου ,
αλλα οπως ελεγε καποιος : "Ουδείς εκών κακός" αυτες οι κοπελες δεν το κανουν επιτηδες απλα τις αναγκαζει το συστημα στο οποιο εντασσονται να πραττουν ετσι ,
οπως τα υγρα αποκτουν το σχημα του δοχειου στο οποιο εντασσονται ...και μετα απο λιγο καιρο στερεοποιουνται, διαμορφωνοντας τον στερεο χαρακτηρα της "πορνης",
και για να το ξανα-συνδεσουμε με τα λεγομενα του προηγουμενου φιλου που μιλαγε για "ντρομπροσυνη" θα ελεγα οτι αυτη εγκειται στην "ορατοτητα" της πορνειας τους, εν αντιθεσει με καποιες πορνες οχι τοσο ευκολα ορατες.
και μενα μου αρεσει η εμβαθυνση αλλα και η προσπαθεια γενικευσης οποτε:Ομορφη κοφτη ντριμπλα,εμενα μου αρεση να το εμβαθυνω,και γιατι να μην πουμε οτι το δοχειο ειναι ο εγκεφαλος μας και ειναι στερεοποιημενος-εθισμενος στο τριπτυχο,βλεπω,πληρωνω,εκσπερματωνω!Οι πορνες που αποκαλουμε ψυγειο-κομοδινο η επιπλο ειναι οι ορατες γιατι θελουν να σε ξεπεταξουν αμεσως,αυτες που και καλα σε περιποιουνται δεν βιαζονται σου πιανουν συζητηση και σου χαμογελουν δεν ειναι οι ευκολως ορατες.Δημιουργουν δε γυρω τους αυλη οι οποια την ακολουθη παντου,δλδ.σιγουρο εισοδημα!
Καταρχην καλω τον φιλο Μαθιου να μας εξηγησει την δικη του θεση επι του θεματος
φαινεσαι , ευαισθητος και ανθρωποςΑπό κει και πέρα, νομίζω πως ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Και στην περίπτωση μας και στην περίπτωση τους μιλάμε για ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του μοναδική προσωπικότητα, το δικό του χαρακτήρα, τις δικές του επιθυμίες, τα δικά του όνειρα.
Όποια κοπέλα κάνει αυτή τη δουλειά, δεν σημαίνει ότι είναι ίδια με τις άλλες. Αν γνωρίσαμε κάποιες και είναι "έτσι", αυτό δεν σημαίνει πως όλες τους είναι έτσι. Εμένα θα με ενοχλούσε αφάνταστα αν μιλώντας κάποιος για μας (πχ κάποιος που είναι κατά του αγοραίου έρωτα) μας "τσουβάλιαζε" και αναφερόταν σε όοοοοοοοοοοολους εμάς, σαν να είμαστε ακριβώς το ίδιο. Ένα και το αυτό, απλά και μόνο επειδή ασχολούμαστε με το ίδιο "σπορ".
Συμφωνω με τον συναγωνιστη Μαθιου....
οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ αυτές μπορούν να σου χαρίσουν τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής σου!
Ετσι πρεπει να το βλεπουμε και μονο.....Πανω απ ολα ανθρωπινα αλλα και λογικα
Τα περισσοτερα η τα λιγοτερα , οδηγουν αλλου....... ;)
φαινεσαι , ευαισθητος και ανθρωπος
ευχομαι αυτη σου η ευαισθησια στο μελλον να σε κανει να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ "ανθρωπου" και "ατομου"
μεχρι στιγμης προβαλλεις τη δικη σου ανθρωπινη ευαισθησια σε ατομα που δεν την αξιζουν γιατι πολυ απλα δεν την εχουν...
Σ' αυτά τα βιβλία οι ήρωες δεν περιμένουν τίποτε από τα αντικείμενα της λατρείας τους. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία του "δίνω-παίρνω". Τους νοιάζουν άλλα πράγματα. Εστιάζουν την προσοχή τους στα σημαντικά της αγάπης και δίνονται ολοκληρωτικά σ' αυτή τους την προσπάθεια.
Ο ορος "ελκυστικος" για μενα, ειναι ο ανθρωπος που σε ελκυει να προβαλλεις πανω του , τους ποθους σου, χρειαζεται ομως να πληγωθεις για να καταλαβεις οτι η "ελκυστικη" επιφανεια δεν ειναι ομοιογενως κατανεμημενη και στο βαθος.
οποτε φιλε μου Μαθιου ευχομαι [size=14pt]οι πληγες της αγαπης [/size]να σε κανουν να καταλαβεις ωστε να γινει καλυτερος ανθρωπος
Εγω με τα τραυματα του ερωτα θα συμφωνησω,απο την αποψη οχι οτι ειναι ενδοξα,αλλα παθηματα και εμπειριες.Πραγματι πρεπη να ξερης πως θα κοιταξης,και σε ποιο υψος θα σταθης για να κοιταξης.Και οσο για το τελευταιο ο τυφλος βλεπη και περπατα στο σκοταδι,καλυτερα απο αυτον που βλεπη,λογω του οτι οι υπολοιπες αισθησης του λειτουργουν καλυτερα!Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είπε πως τα τραύματα του έρωτα είναι ένδοξα... Πλανεύτρα άποψη με την οποία διαφωνώ.
Παρόλα αυτά, η άποψη μου δεν αλλάζει: ναι, υπάρχει ρομαντισμός σ' αυτή τη "δραστηριότητα" και μάλιστα αρκετός. Για να τον δεις όμως, απλά θα πρέπει να ξέρεις προς τα που να κοιτάξεις
Υ.Γ. Παρακαλώ μην παίρνετε στα σοβαρά αυτά που γράφω. Είμαι "τυφλός" και περπατάω στα σκοτάδια...
(κάπως παράταιρο για ένα Μέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας όπως είμαι εγώ )
Συμφωνω με τον συναγωνιστη Μαθιου....
οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ αυτές μπορούν να σου χαρίσουν τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής σου.
Πολυ σωστα,εξ ου και το της γυναικας η καρδια ειναι αβυσσος!Ο ορος "ελκυστικος" για μενα, ειναι ο ανθρωπος που σε ελκυει να προβαλλεις πανω του , τους ποθους σου, χρειαζεται ομως να πληγωθεις για να καταλαβεις οτι η "ελκυστικη" επιφανεια δεν ειναι ομοιογενως κατανεμημενη και στο βαθος.