kantilanaftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βλεπω παιδια στην ψηφοφορια οτι η αναγκη προηγητε,αναγκη ομως απο ποιας αποψης προεδρε?
Απλά η πουτανιά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το σεξ. Λάθος αναφέρονται εδώ μέσα οι πόρνες ως πουτάνες. Πουτανιά είναι η εκμετάλλευση των συναισθημάτων κάποιου ανθρώπου. Πορνεία είναι η σεξουαλική ικανοποίηση με χρηματικό αντίτιμο. Εμπορική συναλλαγή δλδ. Ε εντελώς άσχετες έννοιες μεταξύ τους, δεν νομίζετε;
Τυγχάνει απλά εμείς οι άντρες να είμαστε κατά κόρον επιρρεπής στο σεξ/έρωτα κι έτσι οι πουτάνες μας εκμεταλεύονται χρησιμοποιώντας αυτό το αδύναμο σημείο μας.
Έναν ομοφυλόφιλο για παράδειγμα, μια πουτάνα θα τον εκμεταλλευόταν με διαφορετικό τρόπο εφόσον δεν του ασκεί ερωτική έλξη. Πάλι πουτάνα είναι.
Δεν παιζη τυπε,καθε συναγωνιστης εχη τις δικες του εμπειριες,απλα αυτες αποτυπονονται αναλογα και την μορφωση του καθενος και την εμπειρια του,με την δικια του εκδοχη.Για ψαγμένους των ψαγμένων το θεματάκι...ενδιαφέρον.Παίζει και καμιά ανθολογία μπουρδελο-ποιημάτων και μυθιστορημάτων;
Σωστα,υπαρχη συναισθημα,μου αρεση η πορνη ,την γουσταρω και την θελω,ειναι το πρωτο,το δευτερο ειναι κανω την ανταλλαγη χρημα σωμα,και το τριτο ειναι η εκσπερματωση=ευχαριστηση!οπως ειχα γραψει και πιο πριν περι "ψυχοσωματικης οντοτητας" , δεν πιστευω οτι μπορει να υπαρξει αμιγες σεξ χωρις καποιου τυπου συναισθημα...απλα αυτη η "ντομπροσυνη" που λες, πιο πολυ την εκλαμβανω ως "φανερη πορνεια" ενω σε μερικες γυναικες μη εκδιδομενες ειναι "μη φανερη πορνεια" , οταν ειναι φανερη μια παγιδα ας πουμε αποκλειεται να πεσεις μεσα , το δυσκολο ειναι στις κρυφες.
Το λεη ο τιτλος του θρεντ,ρομαντισμος και μπουρδελα,υπαρχουν πολλες αναγκες οπως η σεξουλικη,αλλα και η αναγκη της τσαρκας,το βλεμα στην πορνη το ποιημα της τσα,καθως και τα μπινελικια που σερνουν χαμηλοφωνα η υψηλοφωνα, στης γειτονιες της ανομιας και της ηδονης,η ελξη χωρις αυτου καθε αυτου της σεξουαλικης συνεβρεσης,εγω προσωπικα εννοω την δευτερη,αλλα επειδη δεν υπαρχη διευκρινιση,οπως το παρη ο καθις!Βλεπω παιδια στην ψηφοφορια οτι η αναγκη προηγητε,αναγκη ομως απο ποιας αποψης προεδρε?
Καλη η σκεψη,αλλα μην το λες οτι αποκλειετε να πεσης μεσα,υπαρχουν και ανθρωποι που πεσαν στην παγιδα γιατι ειδαν το νινι,το δημιουργημα της χαρας του εγκεφαλου τους και δεν ειδαν της συνεπειες,αργοτερα βεβαια πληρωσαν το τιμημα,και το μοναδικο κερδος ηταν το μαθημα που πηραν και μερικες εκσπερματωσης!οταν ειναι φανερη μια παγιδα ας πουμε αποκλειεται να πεσεις μεσα , το δυσκολο ειναι στις κρυφες.
πολυ σωστα!Καλη η σκεψη,αλλα μην το λες οτι αποκλειετε να πεσης μεσα,υπαρχουν και ανθρωποι που πεσαν στην παγιδα γιατι ειδαν το νινι,το δημιουργημα της χαρας του εγκεφαλου τους και δεν ειδαν της συνεπειες,αργοτερα βεβαια πληρωσαν το τιμημα,και το μοναδικο κερδος ηταν το μαθημα που πηραν και μερικες εκσπερματωσης!
Αψογο σμπληρωμα,και η κεντρικη ιδεα η ψευδαισθηση-εθισμος,γιατι η πρωτη σε σπρωχνη στον δευτερο.Ποιο το οπλο της πορνης?το καλο πηδημα σαν σωματικη ανταλαγη?η εξαπατηση σαν ψυχικη ανταλαγη?δλδ,σου φερετε γλυκα για να σε ψαρεψη και μετα με ομορφο τροπο σε φερνη στον ιστο της.Δλδ.σαν αραχνη που τσιμπαη με το δηλητηριο της το θυμα που επιασε στον ιστο της,ετσι σου δηλητηριαζη την ψυχη,και ο καθις νομιζη οτι γινετε μοναδικος,οτι πραγματι υπαρχη αισθημα απο την πορνη,στα ματια της ομως εισαι πολυ λιγος,εισαι ενας ακομα πελατης απο τους πολλους που θα πληρωσουν το αντιτιμο της ψυχολογικης τονοσης σου,θα σε κανη να πεταξης στα συννεφα,θα κανη οτι καλυτερο μπορη οταν περνας στο δωματιο,θα σου δινη αυτο που θελης και θα αισθανεσε μοναδικος,ενα ακομα 20αρικο η καποιο αλλο αντιτιμο,αλλα ενας δεν αρκη για να γεμιση ο κουμπαρας,χρειαζετε πολλους,προσοχη λοιπον στους ερωτες......ας προσεξουμε λοιπον τα μονοπωλεια ικανοποιησης της πεινας γιατι δημιουργουν εθισμους και την ψευδαισθηση οτι δεν ειναι τεχνητα...
Τα σεβη μου στρατηγε,απλα ειχα δεκτη πολλα πυρα στο (μετωπο) τελευταια και ειπα να αποφυγω τον συνοστισμοSotirof να σου πω φιλικά μην φαίνεσαι αποσυνδεμένος ... ;)
Προσωπικά (παρότι σε γνωρίζω "προσωπικά") δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
;)
πολυ σωστα!
θελω να προσθεσω και κατι ακομα, επειδη παρατηρουνται πολλα συμπτωματα πουτανοκαψουρας/λατρειας ή τελοσπαντων πολλοι ειναι υπερ το δεον θετικα προσκειμενοι στο χαρακτηρα της πουτανας διαπιστωνω οτι αυτος ειναι και ο λογος που η πορνεια διατηρειται και ανθει, δλδ ο υποβοσκων πουτανοερωτας.
συνεχιζω με μια ακραια μεταφορα:
Ας πουμε οτι ειμαστε σ'ενα απομονωμενο νησι μια παρεα πεινασμενων ανθρωπων ,δεν υπαρχει καμια πηγη τροφης παρα μονο ενας φιλαργυρος αναξιοπρεπης εμπορος κρεατος ο οποιος εχει το μονοπωλειο και στην τροφη αλλα και στην επιβιωση μας.
Επειδη αυτος ο εμπορος ειναι η μοναδικη πηγη ικανοποιησης της πεινας μας , ολοι εμεις τον αγαπαμε και τον θεωρουμε καλο ανθρωπο , ομως οι δικιες μας θεωρησεις δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ,καθολου δεν αναιρουν το οτι ειναι φιλαργυρος και αναξιοπρεπης .
Αν δεν τον πληρωναμε δεν θα μας εδινε ουτε κοκκαλακι...!
ας προσεξουμε λοιπον τα μονοπωλεια ικανοποιησης της πεινας γιατι δημιουργουν εθισμους και την ψευδαισθηση οτι δεν ειναι τεχνητα...
Βλεπω παιδια στην ψηφοφορια οτι η αναγκη προηγητε,αναγκη ομως απο ποιας αποψης προεδρε?
Καταλαβαίνω ... ;)Τα σεβη μου στρατηγε,απλα ειχα δεκτη πολλα πυρα στο (μετωπο) τελευταια και ειπα να αποφυγω τον συνοστισμο
λειπει η επιλογη " Διασκεδαση "
Τακτοποιηθηκαν ολες οι αιτησεις στρατηγε μου !!Καταλαβαίνω ... ;)
Όμως (κατα την γνώμη μου) δεν είναι η καλύτερη επιλογή ...
παρότι παρέχεται (ως επιλογή) απο το σαϊτ ;)