Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Δεν ειναι η καρλα παντως .
μεταξι;;;;;;;ιασωνος;;;;;;;
Δεν ειναι η καρλα παντως .
Στο 43 μετα εφυγε ο καναπες και ντυσαν στα πορτοκαλι την κουκλαμεταξι;;;;;;;ιασωνος;;;;;;;
Μπιλ αυτος ο τρισαθλιος τυπος που βγηκε γυρω γυρω με ενα 10ευρω στο χερι και πηγαινε απο οικο σε οικο με τις λαστιχενιες σαγιοναρες τι ηταν?μεταξι;;;;;;;ιασωνος;;;;;;;
Μπιλ αυτος ο τρισαθλιος τυπος που βγηκε γυρω γυρω με ενα 10ευρω στο χερι και πηγαινε απο οικο σε οικο με τις λαστιχενιες σαγιοναρες τι ηταν?
ΧΑΧΑΧΑ!και γυρναγε την μιση Κολωνου. !τσατσος
ηθελε να κανει το 10ευρο λιανα
Αν μου ειπαν σωστα πρεπη να ηταν απο το ιντερνετ καφε χαχαχα!τσατσος
ηθελε να κανει το 10ευρο λιανα
αυτο ακριβωςαρα λεμε για εικονικη και πραγματικη χαρα,στην πρωτη νομιζης οτι εισαι χαρουμενος,ενω στην δευτερη εισαι πραγματικα χαρουμενος και το ζης,εξου και η ποιοτητα που λες!
δηλαδη ακομα μια εκφανση της σαβουρας της κοινωνιας...Την εικονικη θα μπορουσες να την πης και προσπιητη,δλδ κανω τον χαρουμενο για να δειχνω οτι ειμαι,ενω μεσα σου συμβαινουν αλλα πραγματα!
στο πρωτο σκελος συμφωνω,στο δευτερο σκελος θα συναντησουμε την σωματικη αναγκη και την ψυχοσωματικη,δλδ.κανω κατι επειδη το εχω αναγκη,δλδ.το απολαμβανω εν μερη,για αυτο στην βαθμολογια προηγηται η αναγκη,ενω στο δευτερο ειναι ο συνδιασμος ψυχης σωματος με το γνωστο αποτελεσμα της πραγματικης λυτρωσης κατα καποιο τροπο του σωματος και της ψυχης,αρα της πληρης πραγματικης χαρας!Νομιζω οτι τα ευστοχα ερωτηματα της ψηφοφοριας εχουν απαντηθη κατα καποιο τροπο ορθα συμφωνα με τις αναγκες τις μαζας!αυτο ακριβως
νομιζω οτι η πραγματικη χαρα ειναι η "ευδαιμονια" που ελεγε ο Σωκρατης ,ενω η κοινωνικη χαρα προερχεται απο την προσαρμογη στις επιταγες που σου βαζει το συστημα σου.
δηλαδη ακομα μια εκφανση της σαβουρας της κοινωνιας...
και κατι αλλο που μου ηρθε τωρα ειναι οτι:
γενικοτερα η ελευθεριοτητα ειναι ικανη αλλα οχι αναγκαια συνθηκη πνευματικοτητας
γιατι πολυ απλα υπαρχουν πολλοι που απλα γαμανε για να γαμανε
δεν γαμανε για να απευλεθερωσουν τη σκεψη τους απο τα δεσμα της σαρκας
νομιζω οτι μονο μ'αυτη την προυποθεση μπορει να υπαρξει "Ρομαντισμος
στα Μπουρδελα" δηλαδη αδειαζοντας τα χοντραδια σου σ'αυτον τον συφερτο
εκτρωματων και βδελυγματων που ενδημουν στην πιατσα ,αφηνεις αθωο
και ρομαντικο το πνευμα σου...
Ειναι απο τα φοβερα ρομαντικα κομματια του παπακωνσταντινου!
Κατα πρωτον ευτηχως που υπαρχη ο συμφερτος εκτρωματων και βδελυγματων που ενδημουν στην πιατσα,οπως ανεφερες,οποτε τα χοντραδια φευγουη και αφηνης ρομαντικο και αθωο η οχι το πνευμα σου,κατα δευτερον υπαρχη και ο ρομαντισμος της περιπλανισης,ατακες απο τις τσα η απο τους χιστες,και ενα ακομα που αναφερες για την σαβουρα,μηπως το συστημα μας εχη ενγκλοβηση ολους στο ασκι της σαβουρας με διαφορες παραπλανησης και απλα εμεις προσπαθουμε να επιπλευσουμε στον αφρο?και κατι αλλο που μου ηρθε τωρα ειναι οτι:
γενικοτερα η ελευθεριοτητα ειναι ικανη αλλα οχι αναγκαια συνθηκη πνευματικοτητας
γιατι πολυ απλα υπαρχουν πολλοι που απλα γαμανε για να γαμανε
δεν γαμανε για να απευλεθερωσουν τη σκεψη τους απο τα δεσμα της σαρκας
νομιζω οτι μονο μ'αυτη την προυποθεση μπορει να υπαρξει "Ρομαντισμος
στα Μπουρδελα" δηλαδη αδειαζοντας τα χοντραδια σου σ'αυτον τον συφερτο
εκτρωματων και βδελυγματων που ενδημουν στην πιατσα ,αφηνεις αθωο
και ρομαντικο το πνευμα σου...
Σε γενικες γραμμες αυτα εχη η αγαπη,δυσκολο να ειναι και οι δυο κερδισμενοι,σχεδον παντα καποιος φευγη ηττημενος!Μηπως κλαψω και το χωμα μαλακοσο......
Ακριβως μακη και αντε να ξεφυγης!!μπρος γκρεμός και πίσω εσύ που λέμε
Ακριβως μακη και αντε να ξεφυγης!!
Ειναι γλυκια αιχμαλωσιαεγώ θέλω να ξεφυγώ αλλά δεν μπορώ