Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...δεν έπιασε η διηδονιστική αλχημεία

είχα κανά 4άρι μέρες να εκκενώσω τις σπερμοκύστεις μου, δεν είχα ιδιαίτερη καύλα απλά η διηδονιστική ιδεοληψία  μου, περιέφερε καταναγκαστικά το σαρκίο μου στην πιάτσα προς ανεύρεση προσωρινής καταπραύνσης...
...απέρριψα την επιλογή της ρεμούνδου και παρ'ότι δεν μου γέμιζαν το μάτι πόνταρα στο εν λόγω δίδυμο εξ'ανάγκης.
Κατερίνα: σοκολατόχρωης επιδερμίδας μελαγχροινή μιλφάρα με καυλερά tanlines
Νατάσα: λευκόχρωης επιδερμίδας ξανθιά μιλφάρα
φαινοτυπικά ήταν καλός συνδυασμός ειδικά αυτή η χρωματική αντίθεση με διέγειρε αλλά χρειάζονται και άλλα μαγικά για να δέσει το μείγμα...
έλειχα για κάμποση ώρα τα λευκά πληθωρικά βυζιά με τις επηρμένες σκληρές θηλές της Ν. ενώ η Κ. μου έπαιρνε πίπα και πότε θώπευα τους γλουτούς της Ν. και πότε τα βυζιά της Κ. ...
κάναμε ένα διάλειμμα για να λείξω τους μελανοχρωους με το λευκό κέντρο μαστούς  της Κ. ενώ η Ν. μου χειρομάλασσε το πέος ...
...απέκρουσαν τις αιδοιολειχικές μου τάσεις , καθώς καμία τους δεν κάνει 69 όπως επίσης απέρριψαν και τις λεσβιολαγνικές μου τάσεις καθώς η μια δεν δεχόταν να ακουμπήσει την άλλη...
...η Κ. πεοέλειχε παρατρίβοντας το περίνεό μου και ένιωθα ότι θα χύσω έτσι , φαίνεται ότι η σπερμοδιάταση των 4ημερών λειτουργεί αυτόνομα απο την ύπαρξη ή όχι καυλας και με την αρχή της ελαστικότητας επιβάλλει την εκκένωση του κοιλου σπλάγχνου, απλή μηχανική...
...τέλοσπάντων η Κ. στήθηκε κυνικά εφάρμοσα τον φαλό μου μέσα της ενώ με την πτέρνα της μου έτριβε το περίνεο(!) , συνέχισα να λείχω τα βυζιά της Ν. και μετά 5-6πιστονιές εξέκρινα το υγρό , αφήνοντας αγάμητη τη Ν. ...
...ήταν μια καλή εμπειρία , αλλά κάτω απο το μέσο όρο των  διηδονιστικών μου στάνταρ ,...προφανώς δεν είχε μείνει αρκετή μαγεία στον ρακένδυτο αλχημιστή και έτσι μάζεψε τα κουρέλια του και χώθηκε ημι-ικανοποιημένος στη φωλιά του...
τιμή 30ευρώ

superthumb.jpg

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
καλο μηνα συνκαυλοι... εχθες περιπου τετεια ωρα περασα με την Βικη η Βικτωρια στο Μαραθωνος59α, πρωτη φορα την ειδα εκει... πολυ αδυνατη, πετιτ με προσωπακι που εμενα προσωπικα μου εριξε την κατω γναθο στο πατωμα! Ηλικιακα την εκοψα λιγο πριν τα πρωτα αντα. Αφου περασα μεσα με ποτισε με τα μουνοζουμα της, εγω την καταληλη στιγμη της χαιδεψα απαλα το μουσκεμενο απο τα ζουμια της κωλοτρυπιδι χαριζοντας της οργασμικους σπαζμους :wanker: μετα ηταν η σειρα της, με εβαλε κατω και.... εχυσα σαν ελεφαντας... πρεπει να με ακουσανε μεχρι την Αχιλλεως! :grin: Πολυ ευγενικο κοριτσι!! Εφυγα μπουσουλοντας!!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Ρομαντική φωτό με πολύ καλτίλα από το Φωκαίας 9 (μεσαίο).
Θεόστραβος Καλόγερος (μάλλον κάποια θα προσπάθησε να κάνει pole Dancing), ο τοίχος τίγκα στις χαλκομανίες και ΔΥΟ ηλεκτρολογικοί πίνακες !!!

Συνημμένα

• IMG_155400.jpg
    IMG_155400.jpg
    289,3 KB · Εμφανίσεις: 75

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αρχές 2ης βάρδιας...
...εγαμεύθη η νέα Άννα γυφτοειδές στο Κ.15 δεξιά.
Πολύ amateur...
Δεν προτείνεται...θέλει δουλίτσα... :fuck2:

Είδα τις "Βραζιλιάνες"...στο Διδύμου 20... :grin:
Μπα.... :boobies:
Η μία βγήκε σαν χαζό - η αδύνατη,με τα μικρά βυζάκια της σε κοινή θέα - και η άλλη η πιο εύσωμη κάπως καλύτερα στο σαλόνι... :rolleyes:

Κολωνού 20Α Μπιανκα...ξανθιά
ΕτιμήθΗ...σχετικά καλή... :rockon:

Το διαστημικού τύπου δωμάτιον... :grin:

OgiJHWB.jpg
janxihb.jpg

:kneel: :kneel: :kneel:

1p57YPs.jpg

Επίσης:

Φωκαίας

17 αριστερά - Ειρήνη / μελαχρινή

24 μπαζο-Βιολέτα

27 υπόγειο - Πάολα με κωλάρα

27 ισόγειο - Χριστίνα Στυλιάρι/μελαμψή

27 πάνω - Σιμόνα

Φυλής 66Α - Ρενάτα - ελαφάκι

Μ. Αλεξάνδρου 25 δεξιά - Χριστίνα,καυλιάρα αλβανίδα με ξυρισμένο μαλλί στα πλάγια...τρομερό κωλαράκι.... :wanker:

8e7hADl.jpg

Η τσάρκα τελείωσε με παγωτό,1€ από Everest... :2funny: :2funny: :2funny: :hi: :hi: :hi: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1η βάρδια...... :kneel:

Φ.54 κάτω Βαλέρια
    πάνω Ξένια

Φ.71 κάτω Αντζελα ξανθιά μαυρισμένη,απλό πρόγραμμα

Φ.66Α Πατριτσια

Φ.67 Αλινα και Λαουρα σύμφωνα με τον Άγιο Παντελεήμων,που ήταν απέξω...μεγάλη η χάρη Του... :hi:

Η Ανδριάνα Κ.30 πάνω 1ος όροφος έλειπε...
Υδραυλικό σύστημα...σε 3 μέρες πάλι.

Ιάσωνος 37 κάτω Καρίνα...εγαμεύθΗ...

Κεραμικού 15 πάνω Καμέλια στυλιαρι Ρουμουνα δήλωσε τελικά
Την έσκισα για το παλμαρε...
Άχρηστο έπιπλο αλλά σωματάρα...
Έφαγε καλά... :fuck2:

Κάτω Χριστίνα ΜΠΑΖΟ....με τσα2,Τσαουσοπουλος... :gay:

Φωτό από το δωμάτιο....
Σκατά στο κεφάλι της άχρηστης τσα2.... :vomit: :shit: :shit: :shit:
Καπότες πεταμένες κτλ.....

2wCPwXx.jpg

iMvamUc.jpg
pB7JdME.jpg

Και φωτό από δεμένο σε δέντρο,αυτοκινούμενο όχημα...στην Κεραμικού... :effemine: :effemine: :effemine: :kneel: :kneel: :kneel:

Kl8mpBw.jpg
mTUZsnu.jpg

Να πω ότι σήμερα παρακαλούσαν οι υπηρεσίες τα ορκ,Φυλής να περάσουν δωμάτιο... :orchestra:
Μάλιστα τους μιλάνε και Αγγλικά... :vomit:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1η βάρδια Τώρα λάιβ...επαγγελματικές υποχρεώσεις και όλα τα υπόλοιπα....
Μαζί με Μπεβερλόνι... :orchestra:

Φυλής 69 ισόγειο:
Σοφία χοντρούλα.
67:Λάουρα.
86 ισόγειο:Μαριάννα και Μάγια.
86 όροφος:Λώρα μελαχροινό αδύνατο  πιπινάκι πολύ όμορφο.
84 όροφος:
Ελένη ξανθιά ψηλή άχαρη με πιασίματα.
84 ισόγειο:
Αντελίνα μελαχροινή ζουμερή γυφτοπούλα. :tits2:

Διδύμου 7Β Αλεξάνδρα χοντρή και Τζώρτζια... :wanker:
Κατάθεση στην Τζώρτζια...πολύ καλή για άλλη μία φορά...
Η καλύτερη της περιοχής για εμένα... :-*

Η Αλεξάνδρα πρώτη μέρα στην δουλειά...ωραίο πρόσωπο αλλά πρέπει να χάσει 15 κιλά και θα είναι Ο.Κ.... :)

Επαγγελματικά ραντεβού στην Π.Τσαλδάρη /Πειραιώς...
Με Ντουντάκι... :orchestra:

Συνέχεια Λάιβ τώρα... :gay:

Κολ.11 όροφος:κλειστό
11 ισόγειο:Άννα  η ξανθιά πολύ αδύνατη.
Με χρυσά εσώρουχα!
11 υπόγειο:Άντζελα κοντή μελαχροινή αδύνατη.
15α:Μάγδα η μελαχροινή αδύνατη.
(φόλα)

15β: Έλενα κοντή μελαχροινή αδύνατη με ωραίο μικροσκοπικό κωλί

Κολωνού 30 πάνω -1ος όροφος...
Ανδριάνα με μαύρο εσώρουχο... :wanker:

Η 2η κατάθεση της ημέρας...
Καυλα το μωράκι ακόμα μια φορά...
2 στα 2 σήμερα... :wanker:

Φωτό,από το δωμάτιο... :lheel:

0UAObOF.jpg

Πάω στο διάολο τώρα γιατί κάνει ζέστΑ... :grin:
Καλό μεσημέρι απόγευμα...είχα έχω κάτι απαξιωμένες κολοκυθοπατάτες φούρνου που με περιμένουν τις κούμπωσα... :)

:orchestra:

Και λίγη ρομαντική Ιάσωνος... :kneel: :hi:

7GY9yr6.jpg

:orchestra:

giphy.gif

Αυτά,τα ολίγα... :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
σ'ευχαριστώ μαύρη γαζέλα , το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη!

μια σειρά απο άστυτες εκσπερματίσεις με είχαν απογοητεύσει , ήμουν σε σχετική ανερέθιστη περίοδο , αλλά η παρατολμία με έκανε να ξαναποντάρω στην καύλα...
...το αντικείμενο του πονταρίσματος ήταν μια όμορφη μαύρη γαζέλα με θελκτικές μαστικές καμπυλότητες και ωραίο κωλαράκι...
...ήμουν βέβαιος ότι θα εκσπερμάτιζα χωρίς στύση λόγω κάποιων παράξενων αντανακλαστικών του αυτονόμου, αλλά η κοπέλα βρήκε τρόπο να με καυλώσει ...
έλειχα τα βυζάκια της με τις μαύρες επηρμένες θηλές ενώ χειρομάλασσα το πέος μου...
η ανιούσα αισθητική οδός έδινε ικανοποιητικά τα ερεθίσματα άνωθεν χωρίς να διακόπτεται απο την εκσπερματισιακή τάση του συμπαθητικού , μέχρι που ένας υπερδιατεταμένος φαλός ήταν έτοιμος για διείσδυση...
...της έκανα δίς παράνομες προτάσεις για να γλείψω το μουνάκι της αλλά αρνήθηκε ισάριθμες φορές και έτσι αρκέστηκα να δινω φιλάκια στην υπερηβική και στις μηροβουβνικές της χώρες...
...την έστησα κυνικά , της δάγκωσα τα μαύρα γλουτιαία μήλα της και τον έχωσα μέσα για 5-6 έντονες πιστονιές , στη συνέχεια την έβαλα ύπτια  μπήκα μέσα της και μετά απο μερικές έντονες παρατρίψεις εξέκρινα το υγρό...
...το συνουσιοπιοειδές με έκανε να παίρνω παράξενες γκριμάτσες ευγνωμονώντας τους μαύρους αφρικάνικους θεούς και πνεύματα αυτής γαζέλας που μου χάρισαν έναν καλό οργασμό...
στο τέλος της ιάσωνος ένα τεράστιο μπούγιο απο κουλτουριάδες πιρφόρους παραβίασε τον ιερό πορνικό χώρο με την μαλακοέκθεση μαλακισμένης κουλτούρας που διοργάνωσαν εκεί...

Συνημμένα

• DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 45

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...χύνοντας στις υπερλιπώδεις καμπυλότητες!

...είχα ένα ελάχιστο χρονικό περιθώριο διαθέσιμο και κάποια υπολείμματα καύλας με ανάγκασαν να σύρω το κρέας μου στους μεταξένιους γαμιστρώνες...
...ρουφούσα αργά το φρέντο αναμένοντας τον ερχομό της καύλας και ύστερα βρέθηκα ενώπιον μιας υπερλιπώδους μάζας , με τεράστιες χυτές μαστικές καμπυλότητες φοβερή γλουτιαία λιπώδη περιφέρεια και κρεμάμμενη μπάκα...
...άρχισα να λέιχω τις μαστικές συσσωρεύσεις που μύριζαν σπέρμα ενώ σαν πιθήκι πιρφόριζα το πέος μου που άρχιζε να μαζεύει αιμάτωση και να διογκώνεται ...
...η πίπα της με έκοψε λίγο ...
...άρχισα να της λείχω το αιδοίο και μετά μπήκα μέσα της ιεραποστολικά , όμως αυτό το βουνό απο λίπος που αγκάλιαζε την πύελό μου δεν ευνοούσε τις πεοκολπικές παρατρίψεις
και έτσι βγήκα απο την λιπώδη μέγγενη άβγαλα το λάστιχο , πιρφόρισα λίγο τον φαλό μου και άδειασα ένα μεγάλο φορτίο υγρού στις λιπομαστικές της συσσωρεύσεις , στα σεντόνια και στο πάτωμα...
...περπάταγα τα ομονοιακά στενά όντως υπνηλικός υπο την επίδραση του συνουσιοπιοειδούς σκεπτόμενος ότι όλη η απόλαυση είναι να σου γεννιέται νέος πόθος κάθε φορά και όταν τον ικανοποιήσεις συνεχώς να πηγαίνεις στον επόμενο...

Συνημμένα

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 60

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αυτό το thread χρειάζεται αναζωογόνηση  :coffee:
έχει παρακμάσει τελείως  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάρε τα ποδάρ(γ)ια σου τύπε και ξεκίνα... :dancing:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
Πολύ ρομαντική και η χθεσινή βραδιά με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα και την πιάτσα έρημη  :rockon: :rockon: ήταν ότι έπρεπε για μια απαξιωτική βόλτα στο καλτ μεταξουργείο  :erection: :erection:.Μπαίνω στο Ιάσωνος 10 όροφος και αυτοπαρουσιάζεται μια ψηλή πόρνη με καλές αναλογίες και μου λέει ''πολύ καλό σεξ,νορμάλ πρόγραμμα,έλα θα περάσουμε καλά'',με βλέπει που ξενερώνω,με πλησιάζει,με αγκαλιάζει και με ρωτάει ''χωρίς καπότα'',αμέσως χαμογελάω και είμαι έτοιμος να βγάλω το 10αρικο όμως μου πετάει το εξής '' χωρίς καπότα μόνο μαλακία''  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Την τραμπουκίζω,της πετάω την πόρτα στα μούτρα και φεύγω ενώ εκείνη έχει βγει στις σκάλες και με βρίζει  :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
130
Πόντοι
146
έχουμε ανάγκη φωτογραφικό υλικό ...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=10pt]:cool2: ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ :cool2:[/size]

[size=10pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 20Β [/size]
Καθώς ο ήλιος δύει, ο υπηρέτης μετά από μια κουραστική νύχτα λαγοκοιμάται εν ώρα εργασίας...

[size=10pt]Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 25[/size]
Ο ορισμός της ΚΑΛΤΙΛΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:
Μόνο σκληροπυρηνικοί μύστες κάνουν καταθέσεις σε αυτό το οίκημα

[size=10pt]ΚΟΛΩΝΟΥ 48[/size]

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
130
Πόντοι
146
και ενώ επέστρεφα στη βάση μου, είδα τα φώτα του Λιοσίων 76Β ανοιχτά και είπα να μπω μετά από μεγάλο διάστημα ... κορασίδα η όλγα ένα γκιλφ καλτ, μόνη αλλαγή πως πλέον χτυπάς κουδούνι για να σου ανοίξουν, ο χώρος ίδιος  :hi:

Συνημμένα

• 12204930_770228336433752_2121337463_n.jpg
    12204930_770228336433752_2121337463_n.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 27

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569