Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
το πρώτο αριστερά ?
2282642.jpg

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σλαβυανκα παρε λιγο την τριχα με την μηχανη βελιγκεκα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
το αστειο ειναι οτι εχεις ξαπλωσει με τα μπουτια ανοιχτα σαν πορνολορδος πανω σε σεντονι με πακιστανικο κατουρο σκατο κ χυσαμολι  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τρυφερή νύχτα

...όσο νύχτωνε μια παράξενη τρυφερότητα μας κατέκλυζε , και φτάσαμε να ανταλλάσουμε ρομαντικά λόγια με τον Δάσκαλο πίνοντας προκαταρκτικό καφέ...
...είμασταν αποφασισμένοι να μην κεράσουμε χορό ή πότο και να αντλήσουμε όση απτική απόλαυση ήταν δυνατόν τζάμπα , αλλά οι απότομες αντιδράσεις των κοριτστιών  στην απόρριψη της προτάσεών τους για κέρασμα  ήταν πληγή για μια ευάλωτη καρδιά σαν τη δική μου ...
τα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν:
-ο Δάσκαλος προσέλκυε σαν μαγνήτης τα κορίτσια και ως άλλος σκηνοθέτης εξέφραζε τη γνώμη του για την πορνική χορογραφία!
-χυλός 1:η κοπέλα με τα γυαλιά και τον κώτσο μου έκανε γκριμάτσα απαξίωσης μου μίλησε απότομα μετά την απόρριψη, και έτσι βρήκα παρηγοριά στο  1ο show με τον antonio να γαμεί και μετά να απεμπλέκεται απο την εκάστοτε παρτενέρ στέλνωντάς τη στα θυμαράκια για να καλέσει αμέσως μετά την επόμενη σε ένα σπιράλ καύλας που λέγεται alcatraz psycho...
-χυλός 2: μια μελαγχροινή με πλαστικούς μαστούς με το που αρνήθηκα το χορό εκνευρισμένη σηκώθηκε και έφυγε όμως και πάλι αποζημιώθηκα παρακολουθώντας την ,επι σκηνής σε λεσβιακές περιπτύξεις με μια ξανθιά συμμαθήτριά της στο 2ο show 
-με απαξίωσαν κανα 2 φορές ακόμα ( αν και η μια με μούτζωσε!) , αλλά η βραδιά έγινε ενδιαφέρουσα με την είσοδο ερασιτεχνών στο μαγαζί: μια μιλφ βυζαρού με τον συνοδό της , κανα δυό ζευγαράκια , και μια κοριτσοπαρέα με μια μελλόνυμφη συνέθεταν το ειδυλλιακό σκηνικό...
...show για γυναίκες ...καιπαραδόξως η μιλφ βυζαρού δεν ανέβηκε στην πίστα αλλά το έκανε η μέλλουσα νύφη και η σεμνότυφη γκόμενα ενός πιρφόρου...η νύφη είχε ξεσαλώσει , της έπιαναν τα βυζιά και γούσταρε , μας έδειξε το άσπρο βρακάκι της ενώ έπαιζε αντίστοιχα με το πουλί του στρίπη , ενώ η σεμνότυφη ήταν πιο σεμνότυφη αλλά έπαιζε και αυτή με τον στρίπη , να ναι καλά τα κορίτσια μας καύλωσαν και ελπίζω να μην χαλάσει ο δεσμός τους... !
...ακόμη ένα show με ολοκληρωτικό γυμνό απο 3 κοπέλες και ο λάμπρος (πελάτης) αποδέχτηκε την πρόταση του σχολιαστή να γαμήσει επι σκηνής τη μια... , μας επέδειξε τη στύση του αλλά η κοπέλα δεν τον βοήθησε να ολοκληρώσει και έτσι βρέθηκε να πιρφορίζει τον φαλό του μπροστά σε όλους (!) , να ναι καλά το παληκάρι μας προσέφερε λίγο κωμικό ηδονισμό...
ανασύρω απο τη μνήμη μου, ενα συνεσταλμένο μπαζάκι που είχε καυλώσει επι σκηνής, μια υπερπαραγωγή show το prison break , επίσης θυμάμαι τους μεγάλης διάρκειας χορούς επι σκηνής , το ικανοποιητικό εμφανισιακό επίπεδο των κοριτσιών αν και προσωπικά το πλαστικό και το κατα κοινής ομολογίας όμορφο σώμα δεν με καυλώνει, αντιθέτως με τον Δάσκαλο που είχε στύση και μου έτριβε αισθησιακά το χεράκι (χιουμορ!)...
Συμπέρασμα: τις 15 μάρκες που ποντάραμε τις βγάλαμε και με το παραπάνω απο το show επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών που παρακολουθήσαμε, τα κορίτσια όμως ήταν πολύ απότομα και δεν αντιδρούσαν και πολύ τρυφερά στην άρνηση των προτάσεών τους , επίσης βλέπουμε ότι το μαγαζί προσελκύει πιρφοροπαρέες κοριτσοπαρές και ζευγαράκια , πιρφορίζοντας το όλο σκηνικό...anyway η βραδιά ήταν πολύ τρυφερή με την ρομαντική ημισέληνο απο πάνω να μας λούζει με το ασημένιο της φώς...!

φ1 : ημισέληνος πάνω απο το alcatraz
φ2 : μάρκες τζογαδορικής ηδονής

Συνημμένα

• DSC_0011.JPG
    DSC_0011.JPG
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSC_0010.JPG
    DSC_0010.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 33

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
http://[URL unfurl="true"]www.paintingsforsalediscount.com/image-paintings/vincent-van-gogh/vincent-van-gogh-starry-night-3077.jpg[/img[/URL]]

τρυφερή νύχτα !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φιλαρακι καλη η αννουλα ε?
ρομαντική  :)

Πηγε με λαμποργκινι να γαμησει στο μεταξι ;;;;  :wanker:  :erection:  :headbang: :headbang: :headbang:

μπορεί να ήταν κανενός νταβά , αλλιώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι που να παρκάρουν 300000ευρώ στο μετάξι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάμε λίγο,να κάνουμε ανασκόπηση εβδομάδος... :)

Τετάρτη βράδυ/3η βάρδια 5-8-15 / ετιμήθη η Νίκη πρώην Ρομπέρτα από Φωκαίας 25 πάνω... Συνάντηση με άρχοντας69... :kneel:
Τώρα κατάλαβα γιατί ρεμβάζει από το μπαλκόνι,είναι εντελώς άχρηστη στο δωμάτιο! Μετά από εμένα,πέρασε μαζί της εξωθεσμικός που είχε την ίδια εμπειρία...
Έχει όμως τέλειο κωλάκι και 2 βυζάκια σούπερ στητά... :tits2:
Θα ανέβει κριτική...
Φωτό από το άθλιο δωμάτιο!
:)

QFAMPPf.jpg

Φυλής 69 αριστερά νέα κοπέλα.
Μικη...στυλιαρι...σκουρόχρωμη,μικρό βυζάκι.
Εντελώς απλό χωρίς 69 πρόγραμμα.  :vomit:
Περιμένω λεπτομέρειες από φιλαράκι που πέρασε δωμάτιο. :wanker:

Τελικά ο άλλος εξωθεσμικός φίλος,μου απάντησε ότι είναι άβγαλτη αλλά το προσπαθεί!
Το εντελώς απλό πρόγραμμα όμως είναι αποτρεπτικό!
Είναι η ίδια κοπέλα που μετά από κάποιες μέρες το άλλαξε όνομα,όπως πολύ σωστά έγραψε ο @Dude... :sunglasses:

Στο Φυλής 69 όροφος είναι η καινούρια Μάγια...
Σήμερα την πρόσεξα καλύτερα...
Καστανή πιτσιρίκα με γλυκό προσωπάκι,με ανοικτόχρωμα μάτια...
Δεν είναι κοντή!
Έχει πολύ αδύνατο κορμάκι με ανύπαρκτο βυζάκι και εξίσου μικροσκοπικό κωλαράκι...

Επίσης Παρασκευή βράδυ...η Κατρίν στο Φυλής 71 πάνω έλειπε... >:(
Σε ερώτηση προς την υπηρεσία....η απάντηση της ήταν"

-" H Κατρίν λείπει"..... :think:

VpJ29AV.jpg

gHUeRNl.jpg

Κατάθεση εξωθεσμικού στην Άννα - Φυλής 66Α με σχετικά καλές εντυπώσεις...
Έκπληξη η παρουσία της Τζωρτζιάννας στο Διδύμου 7Β σχεδόν 1 το βράδυ.
Δεν έχασα ευκαιρία και την τίμησα.
Πριν τον 15-γουστο θα φύγει για διακοπές... :wanker:

Συνάντηση με millepetrozza,που είχε περάσει από Μεταξουργείο....
Ευτυχώς με γλύτωσε από μια άσκοπη επίσκεψη στην περιοχή!
:hi:

KehoYsH.jpg

Bonus φωτό από τραβελοκορασίδα την ώρα που περνούσε από μπροστά μας (Φ.71 κάτω)...πηγαίνοντας για δουλειά;  :grin: :rolleyes:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν αναγκαστικά κοντά στις πιάτσες...τι να έκανα άνθρωπος είμαι και εγώ...υπέκυψα.  :sunglasses:
Τα πειστήρια των υποχρεώσεων που με έφεραν στην περιοχή! :)

ivR3BIA.jpg

MM8HA9a.jpg

Πρωινή βάρδια και λίγο μετά τις 5 σε μερικά...

JS4EzUJ.jpg

iB46UxE.jpg

Ιάσωνος

33 Χριστίνα στυλιάρι (Φρου φρου και ο ξυλουργός)  :cheesy:

2k2CWqd.jpg

19 πάνω Χριστίνα η γνωστή με ακα μπούκι-τσι

Κολωνού

15 αριστερά Νικόλ απλό πρόγραμμα (σε ερώτηση αν κάνει 69 όπως πριν,μου ζήτησε 5€ παραπάνω  :birdman: :birdman: :birdman: ,φυσικά πήρε τα @@ μου...μαύρο στο ζώον  :o)

15 Δεξιά Έλενα στυλιάρι με απλό πρόγραμμα,ωραίο πιπίνι  :cum:

Μετά τις 5... 15 αριστερά Άννα & Δεξιά Μόνικα

30 πάνω Έλενα Το ζώο,βγήκε με τουπέ πάλι  :helpplea: :headbang: :uglystupid:...φυσικά πήρε και αυτή τα αρχίδια μου....έδιωξα και ένα παιδί που θα έτρωγε το κεφάλι του με τη σαβούρα.... Δρόμο κυρία μου,είσαι άχρηστη πλέον... :sunglasses:

7TqXPOZ.jpg

23 Αντελίνα (η ξανθιά Ρουμούνα,με το πίρσινγκ στο χείλος....αδυνάτησε αρκετά και ετιμήθη από εμένα με καλές εντυπώσεις....ποιος να το περίμενε...θα ανέβει κριτική! :pipa1:

32 & Λεωνίδου Τζέσικα με γυαλάκια,αναβαθμισμένη...αλλά ακόμα την έχω στο ψυγείο  ;)

mkNKQ4w.jpg

Συνεχίζουμε με επαγγελματικές υποχρεώσεις... :orchestra:

3zVNIym.jpg

Φυλής 65 κάτω  Ντιάνα το πιπίνι...

Πολλά κλειστά,αλλά αναβαθμισμένα τσαρδιά.... :rockon: :rockon: :rockon:

tIBYAWm.jpg

Διδύμου 7Β Τζωρτζιάννα....2η σημερινή κατάθεση,η κοπέλα ήταν κατάκοπη....
Καλό θα ήταν να λυσει η ίδια το θέμα....εχθές μέχρι 2 το βράδυ εκεί ήταν...όπως και την Παρασκευή...είναι δυνατόν;
Θα πέσει κάτω στο τέλος...

bSGbCBs.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει,για τσάρκα σε τσαρδιά...αυτό το στυλ... :)
Λεπτομέρεια το λευκό σκαρπίνι με αντίστοιχη κάλτσα... :rolleyes:

:orchestra:

www.bild.me] [/URL]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τριηδονισμός.

βγήκε το πρόγραμμα εφημεριών του σεπτεμβρίου και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα το γλιτώσω το ψυχωσικό επεισόδιο , γι'αυτό μ'έχει πιάσει μια παράξενη carpediemική τάση ηδονισμού πριν το μοιραίο...
είμαι αλχημιστής...μετατουσιώνω ταπεινά υλικά σε στιγμές μαγείας και ύστερα εξαφανίζονται...
...μπήκαν στο δωμάτιο η Ελπίδα και η Κατερίνα , είχαν αμφότερες ικανοποιητικές μαστικές καμπυλότητες και κάπως μελανόχρωη επιδερμίδα και η παρουσία της μιας προκαλούσε άγχος σητν άλλη πράγμα που εκδηλωνόταν με γέλωτες αμηχανίας...
σε κάποια φάση μπήκε και η μικρή μέσα , η Αλεξάνδρα , και είχα στην αγγαλιά μου 3 ζεύγη μαστών και γλουτών και 3 οπές , ένιωσα σαν σε σκηνή απο τσόντα με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη εμένα...
η Κ. μου έλειχε το πέος και γώ τους μαστούς των άλλων 2 και ικανοποιούσα τα απτικά μου ένστικτα με τις γλουτιαίες καμπυλότητές τους...
ύστερα με ίππευσε η Ε. ενώ θώπευα τις άλλες 2 και ανταλάσσαμε λόγια ρομαντικά μεταξύ μας !
...η μικρή Αλεξανδρα ήταν η πιο ντροπαλή απ'όλες και ερυθριούσε στο θέαμα των γυμνών σωμάτων των φιλενάδων της , και έτσι έβαλα τις άλλες 2 να της χουφτώσουν τα βυζιά και κείνη ντρεπόταν όλο και πιο πολύ!...είχα καυλώσει! το μικρό λύθηκε και μου πήρε μια μανιασμένη πίπα ενώ εγω ασχολιόμουν με τις καμπυλότητες των άλλων δυο που δεν είχαν πρόβλημα να αλληλοχουφτωθούν
στη συνέχεια το μικρό ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να συσπάται σαν το ψάρι ενω μου έλεγε ότι δεν ήταν λεσβία και να αφήσω τα βυζιά των αλλονών να πιάσω τα δικά της
είχα καυλώσει αρκετά και τελείωσα απεκκρίνοντας το υγρό μην έχοντας προλάβει να γευτώ πεϊκά την Κ. , αλλά είχα ήδη χαράξει στον ιππόκαμπό μου μια ζεστή ρομαντική σκηνή τριηδονισμού!
...βγήκα στο δρόμο και δεν ένιωθα άγχος, απέφυγα εκ νέου την εισβολή των αντικειμένων ηδονής στον προσωπικό μου χώρο... , το τριηδονιστικό ευφοριστικό οπιοειδές που δημιούργησα απο μηδέν , ελπίζω να με κρατήσει πράο για κανα 2 μέρες...

:)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...στριπικός διηδονισμός , μεταξύ πολλών άλλων!

η βραδιά ήταν πολύ ρομαντική...
διεξήχθη συμπόσιο μεταξύ κύριου Πρύτανη , Δασκάλου και της αφεντιάς μου
και η νοητική διέγερση του φλοιού έπρεπε να εξελιχθεί σε διέγερση του αισθητικού φλοιού και έτσι κουβαλήσαμε τα φιλήδονα άκρα μας για λίγο πολυπρόσωπο και ως εκ τουτου απρόσωπο απτικό ηδονισμό...
ανταλλάξαμε ρομαντικά λόγια με το δάσκαλο και χωρίς να το καταλάβω βάλθηκα να τρίβομαι με την Αλίνα μια γατούλα απο την λιθουανία...
...εκεί άρχισε ο πραγματικός ρομαντισμός!
ήμουν στον καναπέ μεταξύ Αλίνας και Έμης και τριβόμασταν (αν και λίγο απ'το τρίψιμο ήταν με τον ώμο του δασκάλου!), τέλοσπάντων, αυτό εξελίχθηκε σε στριπικό διηδονισμό!
η μια έπιανε τα βυζιά της άλλης και γώ εναλλάξ όλες τις καμπυλότητες τους και λίγο την πρόσθια κοιλότητα της Έμης, είχα καυλώσει πολύ έχοντας 2 ημίγυμνα γυναικεία σώματα δίπλα μου που αλληλοχουφτώνονταν!
...στη συνέχεια ήθελα κάτι πιο αισθησιακό , ανάγκη την οποία μου ικανοποίησε η όμορφη Λούντα, πραγματικά πολύ ωραία γυναίκα
...είχα κλείσει απο χορούς , αλλά ένα μικρό ξανθό γατάκι μ'έκανε να αναθεωρήσω , ανταλλάξαμε ρομαντικά γλωσσόφιλα , του έτριβα την κλειτορίδα και κείνη μου έγλυφε τα δάχτυλα που είχαν πριν εισέλθει στον κόλπο της, ήταν πολύ ρομαντική κοπέλα!
...η βραδιά έκλεισε ρομαντικά με πρωταγωνιστή το δάσκαλο ...
η Λούντα με χαιρέτησε ρομαντικά μ'ένα πονηρό μειδίαμα , ανταπέδωσα , αλλά στη συνέχεια κατάλαβα ότι ο λόγος ήταν η αισθησιακή εκσπερμάτιση του δασκάλου με τη χρήση του παλλόμενου σώματός της !
ήταν μια πολύ ρομαντική βραδιά!

φ: ηδονιστικό συν-ποντάρισμα με τον δάσκαλο !

Συνημμένα

• DSC_0013.JPG
    DSC_0013.JPG
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom