You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 446K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.857
- Πόντοι
- 46.232
πριν απο καμιά ώρα πρόσθεσα στο παλαμαρέ(που λέει και ο φίλος ινδιάνος)την Κλεοπάτρα απο Περγάμου 27(και Ιουλιανού 71)
πρόκειται για μιά τεράστια ξανθιά ρωσίδα και όταν λέω τεράστια κυριολεκτώ.....έχει και 4άρια + πεσμένα βυζιά , θα ακολουθήσει κριτική
ρομαντικές φώτος απο το δωμάτιο
πρόκειται για μιά τεράστια ξανθιά ρωσίδα και όταν λέω τεράστια κυριολεκτώ.....έχει και 4άρια + πεσμένα βυζιά , θα ακολουθήσει κριτική
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.857
- Πόντοι
- 46.232
πριν απο λίγο , στοχευμένη καταδρομική εξελίχτηκε σε μινι τσάρκα
Βέργας 6α Αλεξάνδρα/Σασα , για αυτήν κατέβηκα , ξανθιά μίλφ με πιασίματα 2.5άρια βυζί ,απλό πρόγραμμα και έξτρα μέσα , ρώτησα τι έξτρα κάνει η κοπέλα , είπε ακα και κώλο , τις λέω θα περάσω
με φούλ , πόσο είναι , μου κάνει ξανά τι θέλεις να κάνεις , απαντάω ακα και κώλο και μου απαντάει 80 ευρώ της λέω πόσα , 80 μου κάνει , ξέρεις τόσα πέρνουν στα στούντιο
και η κοπέλα είναι απο στούντιο...της κάνω ότι στο Ιωαννίνων την είχα πάρει 40 φουλ και φεύγω , ποία είναι η πλάκα , ότι τα λεφτά μου τα είχα ξεχάσει στο παντελόνι που έκανα στην απογευματινή μου τσάρκα,
κάτι που το κατάλαβα στο τέλος της τσάρκας...
Βέργας 2 Μαρίνα καστανό σκούρο μαλλί λεπτή 2.5άρι μακρόστενο βυζί ,απλό ανακοινώνεται.
Χωματιανού 11β καινούργια κοπέλα, αβάφτιστη μίας και ο τσατσος μου έλεγε ότι δεν μπορει να μου πει το κανονικό της όνομα , ξανθιά με πιασίματα και 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 25α καινούργια κοπέλα Γιούλη καστανή ψηλόλιγνη(με τακούνια με πέρναγε ελάχιστα)1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Αννα Κου μελαχρινή μαυρισμένη κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ελένη η πεταλούδα(λόγω του τατού στον αυχένα)ξανθιά μαυριδερή κανονικό σώμα χορταστική κωλάρα 1.5άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω Ανκα το μελαχρινό ζυμαράκι , κοντούλα με κανονικό ωραίο κορμάκι φοβερό κωλαράκι μικρό στητό βυζάκι ,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος , πάλι σαλονάρισε τσίτσιδη.
Φωκαίας 27Β πάνω Αλέξια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 24 κανούργια κοπέλα Ελληνίδα , Αννι ψηλόλιγνη(με τα τακούνια στο ύψος μου)με καστανά μαλλιά φοβερό χαμόγελο 1.5άρι βυζί , στο πρόσωπο φέρνει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή(ειδίκα όταν χαμογελάει), με ακα ,
φυσικά με το που την είδα πέρασα στο δωμάτιο για δοκιμή , αμ δε...σε αυτό το σημείο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω τα χρήματα πάνω μου :'( :'( :'( ,έφυγα λέγοντας την αλήθεια και η δοκιμή αναβλήθηκε
καλό ξημέρωμα
Βέργας 6α Αλεξάνδρα/Σασα , για αυτήν κατέβηκα , ξανθιά μίλφ με πιασίματα 2.5άρια βυζί ,απλό πρόγραμμα και έξτρα μέσα , ρώτησα τι έξτρα κάνει η κοπέλα , είπε ακα και κώλο , τις λέω θα περάσω
με φούλ , πόσο είναι , μου κάνει ξανά τι θέλεις να κάνεις , απαντάω ακα και κώλο και μου απαντάει 80 ευρώ της λέω πόσα , 80 μου κάνει , ξέρεις τόσα πέρνουν στα στούντιο
και η κοπέλα είναι απο στούντιο...της κάνω ότι στο Ιωαννίνων την είχα πάρει 40 φουλ και φεύγω , ποία είναι η πλάκα , ότι τα λεφτά μου τα είχα ξεχάσει στο παντελόνι που έκανα στην απογευματινή μου τσάρκα,
κάτι που το κατάλαβα στο τέλος της τσάρκας...
Βέργας 2 Μαρίνα καστανό σκούρο μαλλί λεπτή 2.5άρι μακρόστενο βυζί ,απλό ανακοινώνεται.
Χωματιανού 11β καινούργια κοπέλα, αβάφτιστη μίας και ο τσατσος μου έλεγε ότι δεν μπορει να μου πει το κανονικό της όνομα , ξανθιά με πιασίματα και 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 25α καινούργια κοπέλα Γιούλη καστανή ψηλόλιγνη(με τακούνια με πέρναγε ελάχιστα)1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Αννα Κου μελαχρινή μαυρισμένη κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ελένη η πεταλούδα(λόγω του τατού στον αυχένα)ξανθιά μαυριδερή κανονικό σώμα χορταστική κωλάρα 1.5άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω Ανκα το μελαχρινό ζυμαράκι , κοντούλα με κανονικό ωραίο κορμάκι φοβερό κωλαράκι μικρό στητό βυζάκι ,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος , πάλι σαλονάρισε τσίτσιδη.
Φωκαίας 27Β πάνω Αλέξια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 24 κανούργια κοπέλα Ελληνίδα , Αννι ψηλόλιγνη(με τα τακούνια στο ύψος μου)με καστανά μαλλιά φοβερό χαμόγελο 1.5άρι βυζί , στο πρόσωπο φέρνει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή(ειδίκα όταν χαμογελάει), με ακα ,
φυσικά με το που την είδα πέρασα στο δωμάτιο για δοκιμή , αμ δε...σε αυτό το σημείο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω τα χρήματα πάνω μου :'( :'( :'( ,έφυγα λέγοντας την αλήθεια και η δοκιμή αναβλήθηκε
καλό ξημέρωμα
πριν απο καμιά ώρα πρόσθεσα στο παλαμαρέ(που λέει και ο φίλος ινδιάνος)την Κλεοπάτρα απο Περγάμου 27(και Ιουλιανού 71)
Πολύ ρομαντικές φωτό...
Αφού έκανε ενημέρωση ο τύπος tay65...θα συμπληρώσω με ρομαντικές φωτό και διάφορες χρηστικές πληροφορίες...
2 καταθέσεις σήμερα,έγραψε το κοντέρ...
Τσάρκα σε Μεταξουργείο - Φυλής/Αγκύρας με beverlys - asslacta0 και dmtrsxxx...
Η πρέζα πήγαινε σύννεφο.....
Κεραμεικού 13Γ: Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος)
Ιάσωνος 20Γ: Άννα (το στυλιάρι από Αλβανία,τιμήθηκε πάλι χωρίς να ξέρω τον λόγο με σούπερ εντυπώσεις)....
Το ρομαντικό πλακάκι τοίχου του δωματίου,που κατέθεσα...
Ιάσωνος 33 Αλεξάνδρα (Το γνωστό ζώον από Ιάσωνος 37Α....μιλάμε για βλήμα....μακρυά - φόλα)
Συνάντηση με asslacta0...πήγαμε από...
Αγκύρας 1: Βίκυ (σε μεγάλο πρόγραμμα)
Δεν δούλευε η φίλη μας η sexy barbie...
Φυλής 86 κάτω: Αλίνα (η κορασίδα με την μεγάλη κολάρα...δεν είναι στα δικά μου στάνταρ)
Φυλής 67: Αντίνα (επέστρεψε και είναι πολύ μουνάρα)...
Επιστροφή Μεταξουργείο με dmtrsxxx....
Ιάσωνος 10 κάτω: Ελένα - Νίνα (η κοπέλα που πήρα πριν μερικές μέρες,με άριστες εντυπώσεις)
Ιάσωνος 10 πάνω: Ανδριάνα (η κορασίδα/στυλιάρι με τα γυαλάκια,με καύλωσε και εδώ έγινε η 2η κατάθεση...θα ανέβει κριτική γιατί πέρασα τέλεια και μου δάγκωσε το στήθος )...
Ρομαντική κουρτίνα και black light...από το τσαρδί,που τίμησα την καύλα Ανδριάνα!!!
Ιστοριούλα...
Σε μια φάση στην Κολωνού...μαζί με beverlys...μας πλησιάζει ένας Νιγηριανός τύπος...
Μας ρώτησε σε αγγλο/ελληνικά...που θα βρει αγόρι στο Μεταξουργείο...
Αφού κοιταχτήκαμε...νομίζαμε ότι ήθελε τράβελο....
Μας είπε όμως ότι ήταν 4 χρόνια φυλακή.....και από ότι φαίνεται του είχαν κάνει την σούφρα "τάλαρο"...
Μάλλον έψαχνε να γαμήσει αντρικό κωλαράκι σε οίκο,για να πάρει το αίμα του πίσω...
Του είπαμε να έρθει πάλι το βράδυ,κάτι θα βρει....μας ευχαρίστησε και έφυγε...
Αυτά τα λίγα ως συμπλήρωμα κύριοι και μπράβο σε όλους όσους ενημερώνουν! :thumbsup
Η πρέζα πήγαινε σύννεφο.....
Κεραμεικού 13Γ: Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος)
Ιάσωνος 20Γ: Άννα (το στυλιάρι από Αλβανία,τιμήθηκε πάλι χωρίς να ξέρω τον λόγο με σούπερ εντυπώσεις)....
Το ρομαντικό πλακάκι τοίχου του δωματίου,που κατέθεσα...
Ιάσωνος 33 Αλεξάνδρα (Το γνωστό ζώον από Ιάσωνος 37Α....μιλάμε για βλήμα....μακρυά - φόλα)
Συνάντηση με asslacta0...πήγαμε από...
Αγκύρας 1: Βίκυ (σε μεγάλο πρόγραμμα)
Δεν δούλευε η φίλη μας η sexy barbie...
Φυλής 86 κάτω: Αλίνα (η κορασίδα με την μεγάλη κολάρα...δεν είναι στα δικά μου στάνταρ)
Φυλής 67: Αντίνα (επέστρεψε και είναι πολύ μουνάρα)...
Επιστροφή Μεταξουργείο με dmtrsxxx....
Ιάσωνος 10 κάτω: Ελένα - Νίνα (η κοπέλα που πήρα πριν μερικές μέρες,με άριστες εντυπώσεις)
Ιάσωνος 10 πάνω: Ανδριάνα (η κορασίδα/στυλιάρι με τα γυαλάκια,με καύλωσε και εδώ έγινε η 2η κατάθεση...θα ανέβει κριτική γιατί πέρασα τέλεια και μου δάγκωσε το στήθος )...
Ρομαντική κουρτίνα και black light...από το τσαρδί,που τίμησα την καύλα Ανδριάνα!!!
Ιστοριούλα...
Σε μια φάση στην Κολωνού...μαζί με beverlys...μας πλησιάζει ένας Νιγηριανός τύπος...
Μας είπε όμως ότι ήταν 4 χρόνια φυλακή.....και από ότι φαίνεται του είχαν κάνει την σούφρα "τάλαρο"...
Μάλλον έψαχνε να γαμήσει αντρικό κωλαράκι σε οίκο,για να πάρει το αίμα του πίσω...
Αυτά τα λίγα ως συμπλήρωμα κύριοι και μπράβο σε όλους όσους ενημερώνουν! :thumbsup
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
ο ρομαντισμος ηταν διαχυτος μπιλυ!
ο ρομαντισμος ηταν διαχυτος μπιλυ!
Ναι ειδικά την στιγμή που τα ζάκια...μοίραζαν την πρέζα και τα μπούμπλε...εμφανίστηκε μια και φώναζε...:
-"Ρεεεεέ,ποιος έχει σέα"......
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Ιστοριούλα...
τυπε μηπως ηταν ο ιπποτης69 μεταμφιεσμενος,κι εψαχνε τιποτα φανταρους να γαμησει κωλο; :S
τυπε μηπως ηταν ο ιπποτης69 μεταμφιεσμενος,κι εψαχνε τιποτα φανταρους να γαμησει κωλο; :S
Όχι ρε μαν...πιο μαύρος,δεν γινόταν...
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Όχι ρε μαν...πιο μαύρος,δεν γινόταν...
τυπε μπορει να ειχε βαφτει με φουμο
αν επιπλεον κρατουσε και τιποτα cd με ψωλες στο εξωφυλλο,ηταν σιγουρα αυτος :S
τυπε μπορει να ειχε βαφτει με φουμο
αν επιπλεον κρατουσε και τιποτα cd με ψωλες στο εξωφυλλο,ηταν σιγουρα αυτος :S
Δεν ήταν φούμο ρε τύπε λέμε...ήταν πιο μαύρος και από τον Πίου!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Δεν ήταν φούμο ρε τύπε λέμε...ήταν πιο μαύρος και από τον Πίου!
http://[URL unfurl="true"]www.mediasoup.gr/sites/default/files/images/Pioy-to-mayro-pistoli.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ο ιπποτης για να γαμησει αντρικο κωλο μπορει να λουστει και με πισσα :S
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε ο ιπποτης για να γαμησει αντρικο κωλο μπορει να λουστει και με πισσα :S
καπως ετσι τυπε
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
καπως ετσι τυπε
τυπε γιατι νομιζεις οτι εξαφανιστηκαν απο τους δρομους οι μαυροι που πουλουσαν cd; :S
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιατι πηγαν να πουλησουν στις παραλιες καπελα και γυαλια τυπε,ξερω γω :Sτυπε γιατι νομιζεις οτι εξαφανιστηκαν απο τους δρομους οι μαυροι που πουλουσαν cd; :S
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.953
- Πόντοι
- 41.129
Αφού έκανε ενημέρωση ο τύπος tay65...θα συμπληρώσω με ρομαντικές φωτό και διάφορες χρηστικές πληροφορίες...
λιγο καθυστερημένα.... φυλης & χευδεν
Συνημμένα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.857
- Πόντοι
- 46.232
τωρα live Φωκαιας
27β πανω Μεγκι ξανθια κανονικο σωμσ 2αρι βυζι ,με ακα
27β κατω Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη λεπτη 2αρι βυζι,με ακα κ 8 στασεις μεσα στο δωματιο
27α Μαρια μελαχρινη κοντο μαλλι κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο στα βυζια
25β Τζουλια ξανθια κοντη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια ,με κωλο
25α Βικη μελαχρινη με μακρυ μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι,απλο προγραμμα ,Ρουμανα 21 ετων καινουργια
24 Αλινα μελαχρινη με πολλα τατου κανονικο σωμα 2.5 αρια βυζια ,με ακα και Αννι καστανη λεπτη ψηλη μρ 1.5αρι βυζι τατου μισοτελειωμενη ζαρτιερα στα δεξια πλευρα,μ ακα,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
19 Αντωνια μελαχρινη πολυψηλη κανονικο σωμα μικρο βυζι,με ακα τελειωτικο,μουτρωμενη στο σαλοναρισμα
27β πανω Μεγκι ξανθια κανονικο σωμσ 2αρι βυζι ,με ακα
27β κατω Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη λεπτη 2αρι βυζι,με ακα κ 8 στασεις μεσα στο δωματιο
27α Μαρια μελαχρινη κοντο μαλλι κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο στα βυζια
25β Τζουλια ξανθια κοντη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια ,με κωλο
25α Βικη μελαχρινη με μακρυ μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι,απλο προγραμμα ,Ρουμανα 21 ετων καινουργια
24 Αλινα μελαχρινη με πολλα τατου κανονικο σωμα 2.5 αρια βυζια ,με ακα και Αννι καστανη λεπτη ψηλη μρ 1.5αρι βυζι τατου μισοτελειωμενη ζαρτιερα στα δεξια πλευρα,μ ακα,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
19 Αντωνια μελαχρινη πολυψηλη κανονικο σωμα μικρο βυζι,με ακα τελειωτικο,μουτρωμενη στο σαλοναρισμα
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=125558.0;attach=576766;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ρομαντικότατος... ;D
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.857
- Πόντοι
- 46.232
συνεχεια live Διδυμου
7α Αλινα καστανη με ισιο μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι,σπλο προγραμμα
7β Μελινα μελαχρινη κανονικο σωμα 1.5σρι βυζι,απλο προγραμμα
8α Νατασα μελαχρινη κατσαρομαλλα με πιασηματακια 2αρι βυζι,απλο προγραμμα
16α Μελινα ξανθια μιλφ κανονικο σωμα 2 αρι βυζι,μρ ακα κ Ειρηνη ξανθια μιλφογκιλφ με κοντπ μαλλι ,με ακα
18β Ιζαμπελα με την τεραστια κωλαρα,με κωλο,ηταν στο δωματιο
18α Σοφια μελαχρινη μιλφ μρ κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα
20 Χριστινα ξανθια λεπτη με μικρο βυζι,σημερα ανακοινωθηκε μονο ακα οχι κωλος
7α Αλινα καστανη με ισιο μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι,σπλο προγραμμα
7β Μελινα μελαχρινη κανονικο σωμα 1.5σρι βυζι,απλο προγραμμα
8α Νατασα μελαχρινη κατσαρομαλλα με πιασηματακια 2αρι βυζι,απλο προγραμμα
16α Μελινα ξανθια μιλφ κανονικο σωμα 2 αρι βυζι,μρ ακα κ Ειρηνη ξανθια μιλφογκιλφ με κοντπ μαλλι ,με ακα
18β Ιζαμπελα με την τεραστια κωλαρα,με κωλο,ηταν στο δωματιο
18α Σοφια μελαχρινη μιλφ μρ κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα
20 Χριστινα ξανθια λεπτη με μικρο βυζι,σημερα ανακοινωθηκε μονο ακα οχι κωλος
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656