Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
δεν ρώτησα...πάντως η γιαγιά Ελένη μου πάσαρε επίμονα την χοντρούλα την Νικόλ , η οποία είχε ξαπλώσει στον καναπέ στο σαλόνι έπαιζε το μουνάκι της
και έλεγε ότι έχει πάρει φωτιά , η γιαγιά Ελένη μου είπε αν θέλω να κλείσει την πόρτα και να πηδήξω την Νικόλ στο σαλόνι....

Ξερόχυσα με καλτ σκηνικό  :cum: :cum: :rockon: :rockon:.Έπρεπε να τις τεστάρεις ν.σμυρνη αν το εννοούν  :grin: :grin:,θα έκανες τρελή παρτούζα  :zfuck: :fuck2: :2on1:.Κρίμα να μην δουλεύει βράδι αυτό το γκράνι  :headbang: :headbang:,συνέχεια εκεί θα ήμουν  :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
επιγραμματικά ενημερωση σφυνακι live ,βολτα μαζι με τον καλο φιλο crazy ivan
ΦΥΛΗΣ
86β Μαρια με ακα κ κωλο
84β Μεγκι απλο προγραμμα
84α Τζωρτζια με ακα
80 Χριστινα απλο
61 Νικη με κωλο
74 δεξια Τερεζα απλο προγραμμα
74 αριστερα Αννα με κωλο
66α Ξενια απλο

ΦΩΚΑΙΑΣ
17β Αλικη απλο
25α Τζουλια με κωλο
27β κατω Βιολετα με ακα τελειωτικο

ΔΙΔΥΜΟΥ
16α Ειρηνη μετα ακα τελειωτικο
18β Αννα ακα τελειωτικο κ κωλο
18α Μαρια ακα τελειωτικο

Υ.Γ λεπτομεριες καποια στιγμη που θα ειμαι σπιτι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
live απο την πιατσα
Αγκυρας  12β Χριστινα απο Φωκαιας 24 κ Διδυμου 8β ξανθια λεπτη με μικρο βυζι ,με ακα κ κωλο

ΦΥΛΗΣ
69α Χριστινα μελαχρινη λεπτη ωραιο κωλο σιλικονατο βυζι ,απλο προγραμμα
67 μια μελαχρινη με κανονικο σωμα (την ειδα μονο πλατη )τατου χαμηλα στη μεση ,με κωλο
65β Μαγια μελαχρινη λεπτη με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα
86β Μαρια ξανθια κανονικο σωμα 1,5αρι βυζι με ακα κ κωλο
66δ Τζουλιανα ξανθια με πιασηματακια 2αρι βυζι με ακα κ κωλο
66α Μιρελα μελαχρινη κοντη με πιασηματακια μικρο βυζι πιρσινγκ στο φρυδι ,απλο προγραμμα και
Αλινα καστανοξανθη με μακρυ ισιο μαλλι κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1,5αρι βυζι απλο προγραμμα

ΔΙΔΥΜΟΥ
25α Τζωρτζια καστανη με καρε μαλλι κανονικο σωμα ωρσιο κωλο μικρο βυζι απλο ανακοινωθηκε
25β Τζουλια ξανθια κοντη κανονικο σωμα 2,5αρια βυζια με κωλο
27α Βικτωρια ξανθια κανονικο σωμα μικρο βυζι με ακα τελειωτικο παντου κ κωλο
27β κατω Ιζαμπελα μελαχρινη πρωην μουναρα εχει αδυνατησει πολυ το προσωπο της εχει μπει μεσα ψηλη μετα 1,5αρι βυζι ,σπλο προγραμμα
27β πανω Καμελια μελαχρινή κανονικο σωμα 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο παντου κ κωλο
24 Αννα πρωην Νελι (ειπε οτιδήποτε το εχει διαγραψει αυτο το ονομα )ξανθια μιλφ κανονικο σωμα τατου σιλικονατο βυζι 2,5αρι ,μετα ακα τελειωτικο στο σωμα ,τιμηθηκε μετα απο χρονια ,θα ακολουθησει κριτικη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
συνεχεια live

Περγαμου 27 Αννα μελαχρινο μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι σωμα με πιασηματα κ 2σρι σιλικονατο βυζι ,με ακα
Αλκαμενους 113 Νικη η κοντη ξανθια μιλφογκικφ φολα απλο προγραμμα και Αλινα ξανθια μιλφογκιλφ σωμα με πιασηματα 3.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα ,κανουν κ παρτουζα
Αλκαμενους 117 Χριστινα η ψηλη γυρολογος κοκκινομαλλα κανονικο σωμα με κσπως ανοιχτη περιφερει;α,με ακα τελειωτικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
συνεχεια
Πιπινου 65Κωνσταντινα κανονικο σωμα 2,5αρια βυζισ με ακα κ κωλο
Φυλης 109β Αννα πιτσος λεπτη μετα 1.5αρι βυζι κ ωραιο κωλο ,με ακα
Ρεμουνδου 21 Λιντα μελαχρινη νταρντανα με 2αρι βυζι ,σπλο 20ευρω ακα συν 10ευρω κωλος συν 10 ευρω και Καρλα ξανθο κοντο μιλφ με πιασηματα κ 2αρι βυζι ,το ιδιο προγραμμα ,για αλλη μια φορα ξεκωλιασα την Καρλα σε φουλ προγραμμα

Καλο βραδυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
συνεχεια
Ρεμουνδου 21 Λιντα μελαχρινη νταρντανα με 2αρι βυζι ,σπλο 20ευρω ακα συν 10ευρω κωλος συν 10 ευρω και Καρλα ξανθο κοντο μιλφ με πιασηματα κ 2αρι βυζι ,το ιδιο προγραμμα ,για αλλη μια φορα ξεκωλιασα την Καρλα σε φουλ προγραμμα

Καλο βραδυ
ρομαντικές φώτος από το δωμάτιο

0891.jpg

0892.jpg

0893.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
συνεχεια
Πιπινου 65Κωνσταντινα κανονικο σωμα 2,5αρια βυζισ με ακα κ κωλο
Φυλης 109β Αννα πιτσος λεπτη μετα 1.5αρι βυζι κ ωραιο κωλο ,με ακα

Καλο βραδυ

Έγκυρος συναγωνιστής με ενημέρωσε ότι αυτή η Κωνσταντίνα είναι χασικλού και μεγάλη ξεπέτα :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:.Την πληροφορία για τα χασίσια την τσέκαρα και από πουτάνα που δούλευε μαζί της ;) ;).Ν.σμυρνη μάλλον έχεις φάει καψούρα μ'αυτήν αλλιώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα 40αρια που της σκας :huh: :rolleyes: :headbang: :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Έγκυρος συναγωνιστής με ενημέρωσε ότι αυτή η Κωνσταντίνα είναι χασικλού και μεγάλη ξεπέτα :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:.Την πληροφορία για τα χασίσια την τσέκαρα και από πουτάνα που δούλευε μαζί της ;) ;).Ν.σμυρνη μάλλον έχεις φάει καψούρα μ'αυτήν αλλιώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα 40αρια που της σκας :huh: :rolleyes: :headbang: :headbang:
δεν ξέρω για την Κωνσταντίνα αλλά αν κρίνω απο το πώς την πετυχαίνω μπορεί και να έχεις και δίκιο...

όσο για την Κάρλα τι καψούρα να έχω φάει , μου έχουν γράψει πολλά αλλά καψούρα με πουτάνα ποτέ ,απλά είναι πολύ  καλή στο κρεβάτι αν και εμφανισιακά είναι μέτρια ,
άσε που η τιμή μόνο 40 ευρώ είναι σούπερ , υπολόγισε σε στούντιο πόσο θα έδινες...
έχω πάει με την Βαλέρια πάνω απο 30 φορές
με την Χριστίνα περίπου το ίδιο
με την Μπάρμπορα πάνω απο 20
με την Σάντρα πάνω απο 15 και μάλιστα μία φορά την πήρα βγήκα απο το δωμάτιο και στα καπάκια ξαναπήγα...
όπως και άλλες πιο παλιές
και με αυτές καψούρα έχω φάει???
μην γράφεται μαλακίες μόνο και μόνο για να γράφεται κάτι γιατί μου θυμίζεις άλλους....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
δεν ξέρω για την Κωνσταντίνα αλλά αν κρίνω απο το πώς την πετυχαίνω μπορεί και να έχεις και δίκιο...

όσο για την Κάρλα τι καψούρα να έχω φάει , μου έχουν γράψει πολλά αλλά καψούρα με πουτάνα ποτέ ,απλά είναι πολύ  καλή στο κρεβάτι αν και εμφανισιακά είναι μέτρια ,
άσε που η τιμή μόνο 40 ευρώ είναι σούπερ , υπολόγισε σε στούντιο πόσο θα έδινες...
έχω πάει με την Βαλέρια πάνω απο 30 φορές
με την Χριστίνα περίπου το ίδιο
με την Μπάρμπορα πάνω απο 20
με την Σάντρα πάνω απο 15 και μάλιστα μία φορά την πήρα βγήκα απο το δωμάτιο και στα καπάκια ξαναπήγα...
όπως και άλλες πιο παλιές
και με αυτές καψούρα έχω φάει???
μην γράφεται μαλακίες μόνο και μόνο για να γράφεται κάτι γιατί μου θυμίζεις άλλους....

Μη φορτώνεις ν.σμυρνη,δεν ήθελα να σε θίξω :S :S.Απλά απόρρησα με το 40αρι που δίνει ένας έμπειρος χύστης σαν εσένα στο μπουρδέλο :huh: :huh:.Οι άλλες που αναφέρεις είναι στο 20ρικο απ'ότι ξέρω και φυσικά ποτέ δεν το έχω σχολιάσει αρνητικά ;) ;).Η γνώμη μου είναι ότι τέτοια μπουρδέλα πρέπει να απαξιώνονται σε μια εποχή κρίσης :sunglasses: :sunglasses:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Να ανοίξετε δικό σας site κύριε αν δεν θέλετε να βλέπετε τις απόψεις μας.
Το κύριε σε αυτάκια  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Να ανοίξετε δικό σας site κύριε αν δεν θέλετε να βλέπετε τις απόψεις μας.
Το κύριε σε αυτάκια  ;)
στα αρχίδια μου σε έχω γραμμένο εσένα..........είδες πουθενά ρε παπάρα να γράφω ότι δεν θέλω
να βλέπω απόψεις άλλων  :jerking: :jerking: :jerking: , έτσι κι αλλιώς και εγώ την γνώμη μου έγραψα.
στο κάτω κάτω της γραφής εγώ με τον  kostakis27 γνωριζόμαστε....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
απογευματινή βόλτα(19.10-20.40) στην 2ή βάρδια στο Μεταξουργείο.

Καλλέργη 33 Γκαλίνα ξανθιά μαυριδερή γυφτοβουλγάρα χοντρούλα με 3άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) και Τάνια μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ειρήνη και Μαρία , ξανθιά και μελαχρινή και οι δύο ίδιο σωματότυπο χοντρούλες με 2άρια βυζιά ,με ακα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 ισόγειο Καίτη(συνήθος δουλεύει στο υπόγειο)μελαχρινή χοντρή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 υπόγειο Μαρία μελαχρινή νταρντάνα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ήταν ανοιχτά όπως ανεβαίνεις τις σκάλες το αριστερό δούλευε η Ασπα  :S :S :S μελαχρινό τραβέλι , μεταβολή και έφυγα πετώντας...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Πάολα η χοντρή με τα 2.5άρια βυζί , με ακα στα 10 ευρώ και η Φλόρα μελαχρινή χοντρούλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο , 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 53 Νικόλ ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 3.5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 48 Βαλέρια ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Νίκη ξανθιά κοντή με κοντό μαλλί με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Κολωνού 47 κάτω Ζανα ξανθό κοντόχοντρο γκίλφ με 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 32α μελαχρινή παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30α Άντζελα ξανθό κατσαρομάλλικο ζυμαροστυλίαρι με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27α Λάουρα ξανθοκάστανή με το μαλλί αλογοουρά λεπτή με ωραίο κορμί , ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27β καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15α Μάγδα ξανθιά χοντρή(όλο και παχαίνει)με 1.5άρι βυζί τατού στο αριστερό στήθος ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15β Μαρία καστανή με το μαλλί αλογοουρά με πιασηματάκια και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11α ισόγειο Αννα η γυρολόγος ξανθιά  καρέ μαλλί πολύ λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Λάουρα μελαχρινή κανονικό σώμα 3άρι βυζί πίρσινγκ στα χείλη τατού ήλιο στον αριστερό ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ .

Κολωνού 11α όροφος Μαρία καστανή με ωραίο πρόσωπο λεπτή μς 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , ανεβαίνοντας την σκάλα έχουν βάλει και φωτεινή επιγραφή ότι ο οίκος είναι ανοιχτός , αλλά λείπουν λαμπάκια.
0897.jpg

0897_001.jpg

Ιάσωνος 2α Μαρία ξανθιά παχουλή με 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 2β Αλεξάνδρα μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1α δούλευε η μελαχρινή Λολίτα , δεν την είδα γιατί κάπου είχε πεταχτεί ......

Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλία μελαχρινή κοντή με κοντό μαλλί παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και επειδή είμαι Έλληνας μπορώ να τελειώσω στα βυζιά είπε η τσατσα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Ελενίτσα κοκκκινομάλικο πίπίνι με το μαλλί πιασμένο κότσο λεπτή με ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί , πίρσινγκ στη μύτη και τατού αστεράκια χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 10 όροφος την κοπάναγε η Ντιάνα και βγήκε να δουλέψει η Νίνα με καστανοκόκκινα μαλλιά λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

φώτο απο το πόστερ που βρίσκεται στο σαλόνι του ορόφου
0901.jpg

φώτο απο τον διάδρομο του οίκου
0902.jpg

μόλις βγήκα απο τον οίκο πέτυχα τον beverlys και συνεχίσαμε μαζί.

Ιάσωνος 20α Γιασμίν η φόλα γυρολόγος , μελαχρινή με πιασίματα και 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 19α Μαρία το κοντόπουτανο ζυμαράκι φόλα  απο Ιάσωνος 20γ κανονικό σώμα πολύ ωραίο κωλαράκι μικρό στητό βυζί , απο ξανθιά τώρα έγινε μελαχρινή ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 27α Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , κώλο στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 30α Τζέσικα μελαχρινή μαυριδερή λεπτή με ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , τατού τριαντάφυλλο χαμηλά στο δεξί πόδι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Τζένη/Τζούλια η μαυρούλα με το ωραίο κορμί και το πολύ καλό 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 33 Μαρία μελαχρινή μαυριδερή με τουρλωτό ωραίο κωλαράκι και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 37α δύο νέες παρουσίες Ισαβέλλα ξανθογυφτοπούλα με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Μαρία ξανθογυφτοπούλα με κατσαρό μαλλί λεπτή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
ανεβαίνοντας τις σκάλες για να μπούμε στον οίκο μείναμε ακίνητοι με την καλτίλα...έβγαινε ασπρομάλλης ηλικιωμένος που φορούσε πιτζάμες....

Ιάσωνος 37β Τζανίνα απο Κολωνού 23 η ξανθιά φολάρα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

φεύγοντας πετύχαμε ξανά τον τύπο με τις πυτζάμες να βολτάρει στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην συνέχεια να πέρνει νερά και μπίρες στην Αχιλλέως, δεν κρατήθηκε και τον τράβηξα φωτογραφίες...
0905_001.jpg
0906.jpg

Καλό βράδυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
μικρή βόλτα(19.30-20.05) στη δεύτερη βάρδια πριν από λίγο 

Μαραθώνος 59 Ευα μελαχρινή με πιασηματάκια περισσότερο στην περιοχή της κοιλίας 3άρια βυζιά , με ακα.

Παιανέων 24 Αννα ξανθιά μιλφ με κοντά μαλλιά , κοντή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά , με ακα και τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166β Αννα με καστανοκόκκινα μαλλιά λεπτή με 3άρια βυζιά , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.

Κωνσταντινουπόλεως 166α Ναταλία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 1.5άρι βυζί , με ακα.

Ελευσινίων 22 ξανθιά ελληνίδα μιλφογκίλφ χοντρή ασπρουλιάρα μες στην κυτταρίτιδα 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό κώλο και άνεση χρόνου....

Χωματιανού 11β Αννα μελαχρινό ζυμαράκι με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο και 1.5άρι θεόστητο λεμονάκι βυζί κάτασπρο που ερχόταν σε αντίθεση με την πιο σκούρα επιδερμίδα της ,απλό πρόγραμμα.

Λιοσίων 76    Ναταλία καστανόξανθη κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα

Λιοσίων 76β Μαργαρίτα η καστανή μουνάρα με το μακρύ ίσιο μαλλί , ψιλή λεπτή με 3άρι+ βυζί , απλό πρόγραμμα και μασάζ , τα έχουμε ξαναπεί η κοπέλα είναι μουνάρα αλλά δυστυχώς μέσα είναι
πιο κρύα και απο παγάκι , αν είχε υπηρεσίες θα είχε ουρές , εγώ με δυσκολία κρατιέμαι και δεν ξαναπερνάω...

Εξηκίου 18β Έλλη ξανθό μιλφ στουμπουλό με 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Εξηκίου 18 Έλενα μελαχρινή παχουλή με 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και κώλο.

Εξηκίου 18γ Πωλίνα ξανθιά με πιασηματάκια χορταστική τουρλωτή κωλάρα και 2άρι βυζί , με ακα , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

Καλό βράδυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
συνεχιζοντας και εγω με την σειρα μου τις καθημερινες μου ενημερώσεις , βόλτα(19.00- μέχρι πριν μερικά λεπτα)

Βέργας 2 Αλεξανδρα απο Εξηκίου 18 ξανθιά μιλφ με πιασηματα και 2άρι βυζί , με ακα.

Βεργας 3 αριστερα Ιωάννα καινούργια κοπέλα που ανεφερε και ο xilnic , μελαχρινή ψιλόλιγνη με μικρό βυζί και παραξενη μύτη , με ακα.

Βεργάς 3 δεξιά Ορνέλα μελαχρινή νταρντάνα(χάλασε πολύ γρήγορα αυτή)με 2άρι βυζί , με ακα.

Παιωνίου 47 Ελλη απο Εξηκίου 18γ και Βέργας 2 μελαχρινή με πιασήματα και 2.5άρι βυζί , με ακα.

Λιοσιών 91 Στέλλα κοκκινομάλλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κώλο και μιά κοπέλα στο δωμάτιο.

Αδάνων 2 Μπάρμπορα ξανθοκάστανη πια , λεπτή με 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και κώλο.

Προύσης 22 Αλίκη καστανό γκίλφ με καρέ μαλλί σώμα με πιασήματα και 2άρι βυζί ,απλό ανακοινώνεται , έχει 3 καρέκλες στο σαλόνι στην μερία του τοίχου , η μεσαία δεν έχει κάθισμα , της το είπε και μου είπε
ειναι μοντέρνα πράγματα αυτά , μην σεν νοιάζουν , έλα να δείς το σωμάτιο....

Κνίδου 18 Αννα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο κότσο παχουλή απο την μέση και κάτω με 1.5άαρι βυζί , με ακα τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπόλεως 206  Νατάσα ξανθιά με το μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα σφιχτό ψραίο κώλο 2άρι μακρόστενο στητό βυζί , με ακα , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

Ξανθίπης 2 Φλόρα μελαχρινή με ωραία μάτια και πρόσωπο πολύ μακρύ ίσιο μαλλί μέχρι τον κώλο(για τον farkeli ,τον πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα)κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.

Ιωνίας 12 Βικτώρια ξανθιά γκίλφ  με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό ανακοινώθηκε.

Καλύμνου 48 Αννα ξανθιά μίλφ με πιασήματσα 2άρι βυζί , απλό ανακοινώθηκε.

καλή συνέχεια....

Υ.Γ μόλις μου έστειλε μήνυμα ο farkeli και βρισκεται στο δωμάτιο με την Φλόρα και μετά θέλει να βρεθούμε....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
τώρα αυτήν τη στιγμη.....

Πιπίνου 65 Τζουλια ξανθια μιλφ με μπουκλε μαλλί χοντρουλα με 2.5άρια βυζιά ,απλο προγραμμα.
Φυλής 136 Κωνσταντινα καστανη λεπτή με 2.5άρια βυζια , με ακα και κωλο ,απαραδεχτη βγήκε τρεχοντας ξυπολυτη και μιλωντας στο τηλεφωνο.
Φυλής 134β Αννα ξανθιά με κατσαρο μαλλί μεχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι ,απλό προγραμμα.
Φυλης 134α Αννα ξανθοκαστανα μαλλια πιασμενα αλογοουρα κανονικό σωμα 2άρι βυζί ,απλό προγραμμα.
Φυλής 134 κλειστο
Φυλής 109β Αννα πιτσος λεπτη με 2άρι βυζί ωραιο κωλο με ακα
Φυλής 109α Λαουρα η μελαχρινή κορμαρα με τον υπεροχο κωλο και 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα και Λαουρα η ξανθιά ,με την αφρατη κωλαρα με πιασιματα και 2.5αρια βυζια ,απλό προγραμμα
η τσα τσα τις παρουσιασε σαν την φραουλιτσα και την μπανανα , αν τις παρεις παρτουζα θα κανεις σαλατα  :grin:
Φυλής 71α Στεφανια ξανθοκαστανη το μαλλι αλογουρα εχει αδυνατησει αρκετα και τηνει να γίνει νουναρα , ψηλη νταρντανα με κωλαρα και 1.5αρι βυζι ,απλό προγραμμα.
Φυλής 71 Νελι ξανθιά λεπτη με 2.5άρι βυζί ωραίο κώλο γενικά υπεροχο κορμί , με κωλο.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 69α κλειστο.
Φυλής 67 κλειστο.
Φυλής 65β κλειστό.
Φυλής 65α κλειστό.
Φυλής 86β κλειστο.
Φυλής 86α κλειστο.
Φυλής 84β Μεγκι ξανθιά με πιασηματακια και 2αρι βυζι ,απλό προγραμμα.
Φυλής 84α Βερα(απο μεταξουργειο με αλλο ονομα και παλιοτερα παλι Φυλης)καστανή χοντρούλα 2.5άρι βυζι ,απλό προγραμμα
Φυλής 80 Νανσι ξανθοκαστανη με καρε μαλλι λεπτή με 4άρια βυζια ,απλό προφραμμα
Φυλής 61 κλειστο.

σεν κατέθεσα , έφυγα γρήγορα γρήγορα να γρτάψω την ενημέρωση και να παψω για καφε....καλο απογευμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
τωρα live απο ΔΙΔΥΜΟΥ

7α Πατριτσια το ξανθο λεπτο πιπινι με 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα
7β Βαλερια ξανθια μετα κοκκινες ανταυγιες κανκνικο σωμα 2αρι βυζι ,σπλο προγραμμσ
8α Αννα καστανη μιλφ με κανονικο σωμα κωλαρα 2αρι βυζι μετσιτα ρογγα ,απλο προγραμμα
8β Αλεξανδρα ξανθια κοντη λεπτη με μικρο βυζι μετα ακα κ κωλο κ Χριστινα καστανη λεπτη μετα 1.5σρι βυζι ,με κωλο ,κανουν κ παρτουζα
16α Μελινα ξανθια μιλφ με πιασηματακια κ 2αρι βυζι ,με ακα κ η μιλφαρα Συλβια στο δωματιο ,κανουν κ παρτουζα
18β Αννα ξανθια χοντρη με ματαρες κ 3.5αρια βυζια με ακα τελειωτικό κ κωλο
18α Σοφια μελαχρινη μιλφ μετα πιασηματακια2αρι βυζι με ακα τελειωτικο ,συμφωνα με την υπηρεσια η Αλιονα γυριζει μετα τις 20 Σεπτεμβρίου και αν . 
20 Ολγα καστανομελι ισιο μαλλι κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι με ακα
27 Ελενη ξανθο γκιλφ κανονικο σωμα 2.5σρια βυζια μετα ακα τελειωτικό και η Αννας στο δωματιο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κωνσταντινουπολεως 166β Αννα ξανθοκοκκινα μαλλια λεπτη με 3αρια βυζια ,με κωλο κτελειωτικό στα βυζια
Κωνσταντινουπολεως 166α Ναταλια ξανθια κανονικο σωμα ωραιο κωλο μικρο βυζι ,με ακα κ μια κοπελα στο δωματιο
Χωματιανου 11α Ντενισα ξανθια με κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι και σουπερ κωλαρα ,απλο προγραμμα
Χωματιανου 11β Αννα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα
Λιοσιων 76 Ναταλια ξανθοκαστανη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι με ακα
Λιοσιων 76β Μαργαριτα η ψιλολιγνη κορμαρα του xilnik με 3αρι βυζι ,απλο προγραμμα και μασαζ
Βεργας 3 αριστερα Ιωαννα μελαχρινη  ψιλολιγνη με στητο μικρο βυζι ,με ακα ,τιμηθηκεντρο θα ακολουθησει κριτικη ,25χρονων απο Ουκρανια μιλαει μονο λιγα αγγλικα ,δεν φιλαει δεν αφηνει 69 και προσπαθει να σε τελιωσει με πιπα χρησιμοποιωντας πολυ χερι
Βεργας 3 δεξια Ορνελα μελαχρινη ψηλη νταρντανα μετα 2αρι βυζι ,με ακα ,ειναι απιστευτη η μεταλαξη της σεξ τοσο συντομο χρονικο διαστημα
Βεργας 2 Τζουλια μελαχρινη μιλφογκικφ με πολλα πιασηματα 2.5αρι πεσμενο βυζι τατου αριστερη ωμοπλατη ,σπλο προγραμμα
Βεργας 6α Σοφια ξανθια μιλφογκιλφ παχουλη μετα 2αρι βυζι ταινία παντα εκτος σπο κωλο οπως ειπε
Αγαπης 7 & Μνηστηρων γωνια(νεος οικος ) Πηνελοπη με ξανθομελαχρινοκαστανομελι μαλλια πολυ μακρια μεχρι το υψος των ωμου  ,ψιλολιγνη με κανονικο σωμα μετα πολλα πιασηματα μικρο 3.5αρι βυζι στητο ελαφρως πεσμενο ,απλο προγραμμα με ακα τελειωτικο παντου κωλο χωρις 69 ,δεχεται να τις κανεις μασαζ ,θα δουλευει πρωι απογευμα κ βραδυ καθε μερα
δεν τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη σε πμ ....

ναι φιλε xilnik η αναζητηση θα  συνεχιζεται καθε μερα  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
τωρα live 
Φυλής 67 Τζωρτζιανα απο  Φυλης 65β,80,74α καστανη καρε μαλλι κανονικο σωμα ωραιο πεταχτω κωλαρακι 1.5αρι βυζι απλο προγραμμα
65β Μαγια μελαχρινη λεπτη με 2αρια βυζια απλο προγραμμα
86β Μαρια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι με ακα κ κωλο
86α Λαβινια μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι πιασμενο αλογοουρα λεπτη με ωραιο στητο 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα
84β Αλινα επεστρεψε σημερα ξανθια με ανταυγιες ψηλη νταρντανα με μικρο βυζι ,με ακα
84α Βερα μελαχρινη χοντρουλα με 2.5αρια βυζια με ακα
74δεξιαΤερεζα ξανθια λεπτη με 3.5αρια βυζια απλο προγραμμα
74αριστερα Μαντα μελαχρινη μεπιασηματα 1.5αρι βυζι με κωλο κ Αννα ξανθια με κανονικο ωραιο κορμι και στητο 2αρι βυζι ,επισης μετα κωλο

τιμηθηκαν η Λαβινια στο 86α και η Αννα στο 74 ,θα ακολουθησουν κριτικες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.177
Πόντοι
5.916
τωρα live 
Φυλής 67 Τζωρτζιανα απο  Φυλης 65β,80,74α καστανη καρε μαλλι κανονικο σωμα ωραιο πεταχτω κωλαρακι 1.5αρι βυζι απλο προγραμμα
65β Μαγια μελαχρινη λεπτη με 2αρια βυζια απλο προγραμμα
86β Μαρια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι με ακα κ κωλο
86α Λαβινια μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι πιασμενο αλογοουρα λεπτη με ωραιο στητο 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα
84β Αλινα επεστρεψε σημερα ξανθια με ανταυγιες ψηλη νταρντανα με μικρο βυζι ,με ακα
84α Βερα μελαχρινη χοντρουλα με 2.5αρια βυζια με ακα
74δεξιαΤερεζα ξανθια λεπτη με 3.5αρια βυζια απλο προγραμμα
74αριστερα Μαντα μελαχρινη μεπιασηματα 1.5αρι βυζι με κωλο κ Αννα ξανθια με κανονικο ωραιο κορμι και στητο 2αρι βυζι ,επισης μετα κωλο

τιμηθηκαν η Λαβινια στο 86α και η Αννα στο 74 ,θα ακολουθησουν κριτικες

που είναι ο ρομαντισμός σου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom