Ξεκινάω με άσχημα νέα για τους τύπους που ψάχνουν Νικολέτα από Φ.56-66Α... Κατά 99,99%....αυτήν την φορά δεν θα επιστρέψει Ελλάδα (εγώ αμφιβάλλω βέβαια )...σύμφωνα με άτομο που εμπιστεύομαι...
Το είπε σε εμένα...τον Πρόεδρο sotirof και τον dimitrisxxx... Ο χρόνος θα δείξει...
Συνάντηση Μεταξουργείο κατά τις 5 το απόγευμα...κατάθεση από dimitrisxxx σε Αλεξάνδρα Κολωνού 11Α και από εμένα,με Άννα από Κολωνού 15 (αριστερά)...
Το γεγονός της ημέρας ήταν η εμφάνιση delivery (karampinas )...o οποίος έφερε τομάτες στην κορασίδα Αλεξάνδρα...
Μετά κατευθυνθήκαμε προς Φυλής... Θα γίνει ενημέρωση από την τσάρκα και θα ανέβει κριτική για την Άννα - Κολωνού 15...
Συνέχεια Φυλής,μαζί με Πρόεδρο sotirof και dimitrisxxx...
Φυλής
40 Έλενα (Ρωσίδα με φουλ πρόγραμμα)
54 Βαλέρια (ωραίο καυλάκι με απλό πρόγραμμα)
56 Ορόρα (κανονικό και 69)
66Α Άννα/Ιλόνα (καύλα ήταν σήμερα)
66Δ κλειστό
59 πάνω Νικόλ (μπάζο)
59 κάτω (κυρ.Βασίλης κλειστό )
61 Αλεξάνδρα -τσουτσούνι (Σέρβα ...μας καυλάντησε πολύ)
80 Εύα μελαχρινό μπάζο και Τζένη (μουνάρα,με ματάρες...τέλειο σώμα και βυζάκια,πάθαμε πλάκα με τον dimitrisxxx...θα την γαμεύσουμε σίγουρα)
65 πάνω Λάουρα (αδιάφορη για τα γούστα του billy13 :o ;) )
65 κάτω Μπάρμπαρα/Λάουρα-Μάγια (στυλιάρι/μουνάρα...μου είπε να περάσω δωμάτιο,αλλά την πήρα πολύ πρόσφατα) και Γκάμπι (για 10€ είναι ότι πρέπει,όχι 20€ Φυλής)
67 Aλίσια (καύλα,αγόραζε σουτιέν το στυλιάρι)
74 υπόγειο Τερέζα (έχει φτιάξει το μωρό...έχει φοβερές βυζάρες... Το αριστερά κλειστό.
69Α Χριστίνα Καζακστάν (με όρεξη το μωράκι σήμερα)... :-* :-* :-*
69Β Μικαέλα (από Κολωνού 32Β - πρώην Μισέλ)
71 πάνω Κλαούντια (με αφράτη κωλάρα/δε μου άρεσε καθόλου)...
71 κάτω Αντζελίνα (θεόμουνο,έχει χάσει λίγο βάρος και είναι τεράστια καύλα το μωρό )
86 πάνω Μισέλ (είχε βγει στο παράθυρο)...
86 κάτω Αλίνα (μου φώναζε από την πόρτα,να πάω να περάσω μαζί της)
Ο πρόεδρος είπε να πάμε Διδύμου - Ιουλιανού - Αλκιβιάδου...φυσικά ακολουθήσαμε...
Διδύμου
7Α Ντενίσα (ολόξανθη η κούκλα πλέον)
8 Χριστίνα και Μαρία (αδιάφορα μπάζα...η Μαρία σαλονάρισε με σαγιονάρα).
16 Μαρία και Ειρήνη (μπάζα)
18Α Άννα σάντουιτς (250 κιλά έχει γίνει πλέον...αλλά είχε ωραίο μαλλί/πλεκτό)
18Β Αλιόνα
20 Κάτια (ούτε αυτή μου άρεσε)
27 Ελένη (τρομακτική γκιλφ) και Άννα...μας απείλησαν,να της πάρουμε παρτούζα... :S
Ιουλιανού 71 Ένα τρομαχτικό μπαζο-μιλφο/γκίλφ...
Αλκιβιάδου
16Α Τσουρκοειδές/γυφτοειδές μπάζο,δεν αναφέρθηκε όνομα...
16Β Χριστίνα μελαχρινή με κώλο (μπάζο)
16Γ Νίκα Ρωσοειδές μιλφ (η πιο ωραία από τις κοπέλες που είδαμε στα "παρακμιακά σπίτια")...
Το είπε σε εμένα...τον Πρόεδρο sotirof και τον dimitrisxxx... Ο χρόνος θα δείξει...
Συνάντηση Μεταξουργείο κατά τις 5 το απόγευμα...κατάθεση από dimitrisxxx σε Αλεξάνδρα Κολωνού 11Α και από εμένα,με Άννα από Κολωνού 15 (αριστερά)...
Το γεγονός της ημέρας ήταν η εμφάνιση delivery (karampinas )...o οποίος έφερε τομάτες στην κορασίδα Αλεξάνδρα...
Μετά κατευθυνθήκαμε προς Φυλής... Θα γίνει ενημέρωση από την τσάρκα και θα ανέβει κριτική για την Άννα - Κολωνού 15...
Συνέχεια Φυλής,μαζί με Πρόεδρο sotirof και dimitrisxxx...
Φυλής
40 Έλενα (Ρωσίδα με φουλ πρόγραμμα)
54 Βαλέρια (ωραίο καυλάκι με απλό πρόγραμμα)
56 Ορόρα (κανονικό και 69)
66Α Άννα/Ιλόνα (καύλα ήταν σήμερα)
66Δ κλειστό
59 πάνω Νικόλ (μπάζο)
59 κάτω (κυρ.Βασίλης κλειστό )
61 Αλεξάνδρα -τσουτσούνι (Σέρβα ...μας καυλάντησε πολύ)
80 Εύα μελαχρινό μπάζο και Τζένη (μουνάρα,με ματάρες...τέλειο σώμα και βυζάκια,πάθαμε πλάκα με τον dimitrisxxx...θα την γαμεύσουμε σίγουρα)
65 πάνω Λάουρα (αδιάφορη για τα γούστα του billy13 :o ;) )
65 κάτω Μπάρμπαρα/Λάουρα-Μάγια (στυλιάρι/μουνάρα...μου είπε να περάσω δωμάτιο,αλλά την πήρα πολύ πρόσφατα) και Γκάμπι (για 10€ είναι ότι πρέπει,όχι 20€ Φυλής)
67 Aλίσια (καύλα,αγόραζε σουτιέν το στυλιάρι)
74 υπόγειο Τερέζα (έχει φτιάξει το μωρό...έχει φοβερές βυζάρες... Το αριστερά κλειστό.
69Α Χριστίνα Καζακστάν (με όρεξη το μωράκι σήμερα)... :-* :-* :-*
69Β Μικαέλα (από Κολωνού 32Β - πρώην Μισέλ)
71 πάνω Κλαούντια (με αφράτη κωλάρα/δε μου άρεσε καθόλου)...
71 κάτω Αντζελίνα (θεόμουνο,έχει χάσει λίγο βάρος και είναι τεράστια καύλα το μωρό )
86 πάνω Μισέλ (είχε βγει στο παράθυρο)...
86 κάτω Αλίνα (μου φώναζε από την πόρτα,να πάω να περάσω μαζί της)
Ο πρόεδρος είπε να πάμε Διδύμου - Ιουλιανού - Αλκιβιάδου...φυσικά ακολουθήσαμε...
Διδύμου
7Α Ντενίσα (ολόξανθη η κούκλα πλέον)
8 Χριστίνα και Μαρία (αδιάφορα μπάζα...η Μαρία σαλονάρισε με σαγιονάρα).
16 Μαρία και Ειρήνη (μπάζα)
18Α Άννα σάντουιτς (250 κιλά έχει γίνει πλέον...αλλά είχε ωραίο μαλλί/πλεκτό)
18Β Αλιόνα
20 Κάτια (ούτε αυτή μου άρεσε)
27 Ελένη (τρομακτική γκιλφ) και Άννα...μας απείλησαν,να της πάρουμε παρτούζα... :S
Ιουλιανού 71 Ένα τρομαχτικό μπαζο-μιλφο/γκίλφ...
Αλκιβιάδου
16Α Τσουρκοειδές/γυφτοειδές μπάζο,δεν αναφέρθηκε όνομα...
16Β Χριστίνα μελαχρινή με κώλο (μπάζο)
16Γ Νίκα Ρωσοειδές μιλφ (η πιο ωραία από τις κοπέλες που είδαμε στα "παρακμιακά σπίτια")...