argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.087
- Πόντοι
- 9.297
O Σουγκαρ νταντυς είναι ιδιότητα ,δεν σχετίζεται με την ηλικία.τΙ σουγκαρ νταντυ ρε , μικρό παιδι
O Σουγκαρ νταντυς είναι ιδιότητα ,δεν σχετίζεται με την ηλικία.τΙ σουγκαρ νταντυ ρε , μικρό παιδι
Ένα γυραδικο που απευθύνεται σε κάθε κατηγορία γευσεων έχει προτάσεις για ολους νηστευοντες και μη.Έχω φάει και εγώ μαν
Νηστίσιμα τυλιχτα
Το τυλιχτο με μπιφτέκι λαχανικών μούφα μεν αλλά αυτό με τα καλαμαράκια γαμεί
O Σουγκαρ νταντυς είναι ιδιότητα ,δεν σχετίζεται με την ηλικία.
Οι ιός Riz.Gof.2025 έπληξε με τις νοσηρες του ακίδες και δεύτερο μέλος...Γνήσιες
Αυθεντικές
Χορταστικες
Τι νούμερο τα μακαρόνια μαν ?Μακαρόνια με λευκή σάλτσα και τριμμενο τυρί. Χορτάτος για τις υπόλοιπες 8 ώρες
Πω ρε πούστηταχινι εσπρεσσο,ταχινι πρωτεινη,ταχινι μαστιχα,ταχινι ροδι και κρανμπερις,καφε τετραπλο
οχι μια χαρα και τα 4 βαζακια ανοιχτα τσουκου τσουκου απο λιγο το καθεναΠω ρε πούστη
Μην τα μπερδεύεις τα ταχίνια μαν , μη σε πειράξουν
Με πορτοκάλι και με σοκολάτα είναι για μένα κορυφήοχι μια χαρα και τα 4 βαζακια ανοιχτα τσουκου τσουκου απο λιγο το καθενα
με πορτοκαλι δεν μου αρεσει εχω παρει και με σοκολατα και με μπισκοτοΜε πορτοκάλι και με σοκολάτα είναι για μένα κορυφή
No 6Τι νούμερο τα μακαρόνια μαν ?
Γιατί κάποιοι εδώ είναι με το ρουφιανόκουμπο στο χέρι
Πόσο τυπε μισή κατσαρόλα εφαγες?Μακαρόνια με λευκή σάλτσα και τριμμενο τυρί. Χορτάτος για τις υπόλοιπες 8 ώρες
δοκιμασε μακαρονια τρουμπετινες και θα με θυμηθεις
Αυθεντικά Μακαρόνια είναι ΜΟΝΟ το Νούμερο 10 - ΜελισσαΤι νούμερο τα μακαρόνια μαν ?
Γιατί κάποιοι εδώ είναι με το ρουφιανόκουμπο στο χέρι
Τσάκο Μια .. για τις τρουμπετίνεςδοκιμασε μακαρονια τρουμπετινες και θα με θυμηθεις
Αυθεντικά Γεμιστά εννοεις .. Με κιμάΓεμιστά με κιμά και ρύζι.
Αυθεντικά Μακαρόνια είναι ΜΟΝΟ το Νούμερο 10 - Μελισσα