You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 454K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.858
- Πόντοι
- 46.232
τον Λαγό ξέχασες.....[size=12pt]Συνάντηση με Πρόεδρο sotirof - Orestis_Kou - Beverlys - mpouzoklidos[/size]
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.858
- Πόντοι
- 46.232
μικρή βόλτα(12.25-13.30) σε μερικά σπιτάκια στην Ιάσωνος , μια κατάθεση στην πιο ωραία κοπέλα που είδα.
Ιάσωνος 27α Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθιά χοντρή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ και Λαρίσα μελαχρινή χοντρή με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 30β Ντενίσα μελαχρινή με καρέ μέχρι τους ώμους σώμα με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31 Άντζελα με το ηλίθιο βλέμμα ,κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ αλλά όποιος θέλει του κάνει και άκα.
Ιάσωνος 31α κλειστό.
Ιάσωνος 33 Κατερίνα καστανή με κοντό καρέ κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Εμμανουέλα καστανόξανθη κατσαρομάλλα χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 36 Ευα ξανθιά μίλφ με γυαλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37 καστανή κοπελίτσα με ίσιο μαλλί κοντή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , νομίζω ότι είνα η Αννα από Κολωνού 11α δεξιά.
Ιάσωνος 37α μελαχρινή μιλφ κατσαρομάλλα με πιασήματα αφράτη κωλάρα κοιλούμπα και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 Σόνια ξανθιά λεπτή με ωραίο μοντελέ κορμί 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Ιάσωνος νέο Σάντρα καστανόξανθη με το μαλλί πιασμένο παχουλή με 2άρι βυζί , τατού σκορπιό στον αριστερό ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46 Αλίνα μελαχρινή κοντή χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Ινέσα καστανή ψηλή παχουλή με πάρα πολύ ατσούμπαλο σώμα και 4.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46β Ντιάνα ξανθιά με πιασίματα πίρσινγκ στη μύτη 2.5άρια κρεμασμένα βυζιά , τατού στο αριστερό βυζί και στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46α Μαρία ξανθιά φάλαινα με 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζιά στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Άντζελα καστανή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και μελαχρινή κοντή χοντρούλα με 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
καλό μεσημέρι να έχουμε.
Ιάσωνος 27α Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθιά χοντρή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ και Λαρίσα μελαχρινή χοντρή με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 30β Ντενίσα μελαχρινή με καρέ μέχρι τους ώμους σώμα με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31 Άντζελα με το ηλίθιο βλέμμα ,κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ αλλά όποιος θέλει του κάνει και άκα.
Ιάσωνος 31α κλειστό.
Ιάσωνος 33 Κατερίνα καστανή με κοντό καρέ κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Εμμανουέλα καστανόξανθη κατσαρομάλλα χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 36 Ευα ξανθιά μίλφ με γυαλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37 καστανή κοπελίτσα με ίσιο μαλλί κοντή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , νομίζω ότι είνα η Αννα από Κολωνού 11α δεξιά.
Ιάσωνος 37α μελαχρινή μιλφ κατσαρομάλλα με πιασήματα αφράτη κωλάρα κοιλούμπα και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 Σόνια ξανθιά λεπτή με ωραίο μοντελέ κορμί 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Ιάσωνος νέο Σάντρα καστανόξανθη με το μαλλί πιασμένο παχουλή με 2άρι βυζί , τατού σκορπιό στον αριστερό ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46 Αλίνα μελαχρινή κοντή χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Ινέσα καστανή ψηλή παχουλή με πάρα πολύ ατσούμπαλο σώμα και 4.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46β Ντιάνα ξανθιά με πιασίματα πίρσινγκ στη μύτη 2.5άρια κρεμασμένα βυζιά , τατού στο αριστερό βυζί και στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46α Μαρία ξανθιά φάλαινα με 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζιά στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Άντζελα καστανή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και μελαχρινή κοντή χοντρούλα με 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
καλό μεσημέρι να έχουμε.
Ρομαντικη μοναχικη πιτσιλιστικη καταδρομικη.
Ο πυρος μου βαραγε κοκκινα ηξερα οτι στο πρωτο που θα μπω δεν θα αντεχα και θα ηθελα να πιρφορισω ... ετσι και εγινε...
Διδυμου 8Β ισογειο.
Εμφανιστικαν 2 κορασιδες, η γνωστη Αννιτα η ξανθια πιπινα next door girl με τη φιλη της Νικολ αν συγκρατησα καλα το ονομα που δεν μιλαγε ελληνικα.
20euro η μια, 30 οι 2 ... ειπα στην τσα2 οτι θελω μονο την ξανθια (αννιτα) μετα λεω τι ψυχη εχει ενα 10αρικο για μια εμπειρια ζωης ... πες και στις 2 να περασουν στο δωματιο.
Ακαποτο τρομπονι και τα 2 κοριτσια, (η νικολ εδινε και κωλο) μετα το πνευστο (καλυτερη η νικολ 1-0) , ηρθε η ισοφαριση με την Αννιτα στα 4 για να γινει το 1-1
Δεν προλαβα να πιρφορισω και τη μελαχροινη νικολ αλλα η καυλα ειχε φτασει στο απροχωρητο...
Ακολουθουν ρομαντικες φωτο πορνοδωματιου και τον καλυτερο νιπτηρα - μπαταρια Ever ... και 2 a/c στο δωματιο
καλα πιρφορισματα συναγωνιστες !
Ο πυρος μου βαραγε κοκκινα ηξερα οτι στο πρωτο που θα μπω δεν θα αντεχα και θα ηθελα να πιρφορισω ... ετσι και εγινε...
Διδυμου 8Β ισογειο.
Εμφανιστικαν 2 κορασιδες, η γνωστη Αννιτα η ξανθια πιπινα next door girl με τη φιλη της Νικολ αν συγκρατησα καλα το ονομα που δεν μιλαγε ελληνικα.
20euro η μια, 30 οι 2 ... ειπα στην τσα2 οτι θελω μονο την ξανθια (αννιτα) μετα λεω τι ψυχη εχει ενα 10αρικο για μια εμπειρια ζωης ... πες και στις 2 να περασουν στο δωματιο.
Ακαποτο τρομπονι και τα 2 κοριτσια, (η νικολ εδινε και κωλο) μετα το πνευστο (καλυτερη η νικολ 1-0) , ηρθε η ισοφαριση με την Αννιτα στα 4 για να γινει το 1-1
Δεν προλαβα να πιρφορισω και τη μελαχροινη νικολ αλλα η καυλα ειχε φτασει στο απροχωρητο...
Ακολουθουν ρομαντικες φωτο πορνοδωματιου και τον καλυτερο νιπτηρα - μπαταρια Ever ... και 2 a/c στο δωματιο
Μπράβο ρε BMWPOWER.
Να ενημερώσω ότι στο "Lifo" έχει αναφορά στο μπουρδέλο της Έλλης. Παραθέτω το λίνκ, να δείτε και τα επικά σχόλια από κάτω:
www.lifo.gr/team/omorfia/39964#comments]http://www.lifo.gr/team/omorfia/39964#comments[/url]
ο χρήστης "drink your coffe" φαίνεται τουλάχιστον τεράστιος. Ας τον προσκαλέσουμε στο site.
Να ενημερώσω ότι στο "Lifo" έχει αναφορά στο μπουρδέλο της Έλλης. Παραθέτω το λίνκ, να δείτε και τα επικά σχόλια από κάτω:
www.lifo.gr/team/omorfia/39964#comments]http://www.lifo.gr/team/omorfia/39964#comments[/url]
ο χρήστης "drink your coffe" φαίνεται τουλάχιστον τεράστιος. Ας τον προσκαλέσουμε στο site.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ενεργοί πολίτες φωτίζουν την οδό Ιάσονος στο Μεταξουργείο
Η ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά & η Ελληνική Εταιρεία
Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, με την ευγενική
χορηγία της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, την υποστήριξη της
Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ. ΠΟ. Κ.
Α.) και του Δήμου Αθηναίων, προγραμματίζουν
μία νέα δράση στην περιοχή Κεραμεικού –
Μεταξουργείου για την ανάδειξη της οδού
Ιάσονος.
Σε συνέχεια της δράσης της για την ανάδειξη
και προστασία της περιοχής από το 2009 έως
και σήμερα (Ευαισθητοποίηση για την
ανακύκλωση, ‘Προσωρινοί κήποι’, ‘Προσωρινός
παιδικός κήπος’, ‘Το Δημόσιο Σήμα ενώνει’,
‘Δημόσιο Σήμα ΙΙ’), η ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά σε
συνεργασία & συντονισμό με τις αρμόδιες
υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ξεκινούν
εργασίες για την αναβάθμιση του αστικού
εξοπλισμού της οδού Ιάσονος και την ανάδειξη
της αρχιτεκτονικής των κτιρίων της.
Συγκεκριμένα:
- Αντικατάσταση του δημόσιου φωτισμού με
φωτιστικά τεχνολογίας LED για εξοικονόμηση
ενέργειας τουλάχιστον 50% σε σχέση με τα
υπάρχοντα φωτιστικά και για την βελτίωση της
ποιότητας και ποσότητας φωτισμού
- Αποκατάσταση των 25 παρτεριών του
πεζόδρομου και των μικρών κάθετών του
Περδίκα και Λεοννάτου, και του πρασίνου
- Αποκατάσταση του πλακόστρωτου (σπασμένες
πλάκες, πλάκες που λείπουν κλπ)
Παράλληλα, το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής
Κληρονομιάς της Ελληνικής Εταιρείας
Περιβάλλοντος και Πολιτισμού προβαίνει στην
επιλογή και περιγραφή ενός δείγματος του
αρχιτεκτονικού πλούτου της οδού Ιάσονος, το
οποίο θα σημανθεί για την επί τόπου
ενημέρωση του κοινού.
Την Κυριακή 26/1/2014 ολοκληρώνονται οι
εργασίες στην Ιάσονος και από τις 3μμ
άνθρωποι από την γειτονιά, την εταιρία
Παπαστράτος, άνθρωποι του πολιτισμού,
ενεργοί πολίτες, ο Δήμαρχος Αθηναίων και
άνθρωποι από τις υπηρεσίες του Δήμου, βάζουν
τις τελευταίες πινελιές σε μια συμβολική
γιορτή, με γεύσεις από τα εστιατόρια της
περιοχής Safka και Aleria και ζωντανή μουσική
από τους Swing Shoes και τη Sugahspank (στις
5μμ)
Η ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά & η Ελληνική Εταιρεία
Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, με την ευγενική
χορηγία της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, την υποστήριξη της
Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ. ΠΟ. Κ.
Α.) και του Δήμου Αθηναίων, προγραμματίζουν
μία νέα δράση στην περιοχή Κεραμεικού –
Μεταξουργείου για την ανάδειξη της οδού
Ιάσονος.
Σε συνέχεια της δράσης της για την ανάδειξη
και προστασία της περιοχής από το 2009 έως
και σήμερα (Ευαισθητοποίηση για την
ανακύκλωση, ‘Προσωρινοί κήποι’, ‘Προσωρινός
παιδικός κήπος’, ‘Το Δημόσιο Σήμα ενώνει’,
‘Δημόσιο Σήμα ΙΙ’), η ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά σε
συνεργασία & συντονισμό με τις αρμόδιες
υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ξεκινούν
εργασίες για την αναβάθμιση του αστικού
εξοπλισμού της οδού Ιάσονος και την ανάδειξη
της αρχιτεκτονικής των κτιρίων της.
Συγκεκριμένα:
- Αντικατάσταση του δημόσιου φωτισμού με
φωτιστικά τεχνολογίας LED για εξοικονόμηση
ενέργειας τουλάχιστον 50% σε σχέση με τα
υπάρχοντα φωτιστικά και για την βελτίωση της
ποιότητας και ποσότητας φωτισμού
- Αποκατάσταση των 25 παρτεριών του
πεζόδρομου και των μικρών κάθετών του
Περδίκα και Λεοννάτου, και του πρασίνου
- Αποκατάσταση του πλακόστρωτου (σπασμένες
πλάκες, πλάκες που λείπουν κλπ)
Παράλληλα, το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής
Κληρονομιάς της Ελληνικής Εταιρείας
Περιβάλλοντος και Πολιτισμού προβαίνει στην
επιλογή και περιγραφή ενός δείγματος του
αρχιτεκτονικού πλούτου της οδού Ιάσονος, το
οποίο θα σημανθεί για την επί τόπου
ενημέρωση του κοινού.
Την Κυριακή 26/1/2014 ολοκληρώνονται οι
εργασίες στην Ιάσονος και από τις 3μμ
άνθρωποι από την γειτονιά, την εταιρία
Παπαστράτος, άνθρωποι του πολιτισμού,
ενεργοί πολίτες, ο Δήμαρχος Αθηναίων και
άνθρωποι από τις υπηρεσίες του Δήμου, βάζουν
τις τελευταίες πινελιές σε μια συμβολική
γιορτή, με γεύσεις από τα εστιατόρια της
περιοχής Safka και Aleria και ζωντανή μουσική
από τους Swing Shoes και τη Sugahspank (στις
5μμ)
Επέστρεψα πριν λίγο από ρομαντική τσάρκα Μεταξουργείο/Φυλής......έφαγα την βροχή της αρκούδας.....
Φωτό από Ιάσωνος 27Α,που τίμησα τη καύλα μαυρούλα/γαζέλα που κάνει και κώλο στα 15€ (πήρα απλό με 69 στα 10€,δεν είχα ανάγκη τον κωλαράκο της)....
Μετά από λίγο μεταφέρθηκα Φυλής & Διδύμου....πάμε λοιπόν να δούμε κάποια λίγα που μπήκα!
Φυλής
71 κάτω Στεφανία,πληθωρική κορασίδα (η υπηρεσία είχε φρικάρει λόγω αναδουλειάς)
71 πάνω Μαρίνα,μπάζο με μαύρο μαλλί....ατσούμπαλο σώμα (το ζόμπι η τσα2,όταν έφευγα έριξε μια ελαφριά καραμούζα του στυλ -"Έτσι κάνει αυτός,δεν περνάει"...ρε Άστα Διάλα )
69 Β Λάουρα,καθόλου του γούστου μου...μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά πάντως...
69 Α Χριστίνα - Καζακστάν
59 πάνω,Νίκη ex-Ρομπέρτα (πολύ ωραίο σώμα η καύλα,έσκασε ξεβράκωτη στο σαλόνι...την παρουσίασε ο υπηρέτης με την γνωστή παντόφλα/άσπρη αθλητική κοντομάνικη μπλούζα)
59 κάτω,Αντίνα....με τις τορπίλες (ο κυρ.Βασίλης κλασικά τα δικά του)
66Δ,Μπιάνκα με πρωκτικό - καύλα η τσιγγανο-Ρουμάνα/Βραζιλιάνα
56,Πατρίτσια μοντελέ καυλάκι με απίστευτο σώμα/στυλιάρι (πρέπει να τιμηθεί πάραυτα )
54,Βαλέρια λίγο περίεργο σώμα...δε μου έκανε κλικ.
40,κλασικά Έλενα...δεν χρειάζεται συστάσεις...
Διδύμου συνάντησα τον Πατριάρχη Παντελεήμων,ο οποίος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του! Μου είπε να μεταφέρω ότι η Έλενα/Αθηνά από Φωκαίας θα βρίσκεται Φυλής 69Β τα πρωινά.....όσοι την ψάχνατε την βρήκατε.....
Διδύμου
7Α Σουζάνα/Σούζη....έχει μακρύνει το μαλλί αλλά έχει γίνει μπάζο κατά την γνώμη μου...πλαδαρή και έτσι......κρίμα η "Τσέχα"...
Φωτό από Ιάσωνος 27Α,που τίμησα τη καύλα μαυρούλα/γαζέλα που κάνει και κώλο στα 15€ (πήρα απλό με 69 στα 10€,δεν είχα ανάγκη τον κωλαράκο της)....
Μετά από λίγο μεταφέρθηκα Φυλής & Διδύμου....πάμε λοιπόν να δούμε κάποια λίγα που μπήκα!
Φυλής
71 κάτω Στεφανία,πληθωρική κορασίδα (η υπηρεσία είχε φρικάρει λόγω αναδουλειάς)
71 πάνω Μαρίνα,μπάζο με μαύρο μαλλί....ατσούμπαλο σώμα (το ζόμπι η τσα2,όταν έφευγα έριξε μια ελαφριά καραμούζα του στυλ -"Έτσι κάνει αυτός,δεν περνάει"...ρε Άστα Διάλα )
69 Β Λάουρα,καθόλου του γούστου μου...μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά πάντως...
69 Α Χριστίνα - Καζακστάν
59 πάνω,Νίκη ex-Ρομπέρτα (πολύ ωραίο σώμα η καύλα,έσκασε ξεβράκωτη στο σαλόνι...την παρουσίασε ο υπηρέτης με την γνωστή παντόφλα/άσπρη αθλητική κοντομάνικη μπλούζα)
59 κάτω,Αντίνα....με τις τορπίλες (ο κυρ.Βασίλης κλασικά τα δικά του)
66Δ,Μπιάνκα με πρωκτικό - καύλα η τσιγγανο-Ρουμάνα/Βραζιλιάνα
56,Πατρίτσια μοντελέ καυλάκι με απίστευτο σώμα/στυλιάρι (πρέπει να τιμηθεί πάραυτα )
54,Βαλέρια λίγο περίεργο σώμα...δε μου έκανε κλικ.
40,κλασικά Έλενα...δεν χρειάζεται συστάσεις...
Διδύμου συνάντησα τον Πατριάρχη Παντελεήμων,ο οποίος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του! Μου είπε να μεταφέρω ότι η Έλενα/Αθηνά από Φωκαίας θα βρίσκεται Φυλής 69Β τα πρωινά.....όσοι την ψάχνατε την βρήκατε.....
Διδύμου
7Α Σουζάνα/Σούζη....έχει μακρύνει το μαλλί αλλά έχει γίνει μπάζο κατά την γνώμη μου...πλαδαρή και έτσι......κρίμα η "Τσέχα"...
Μοναχική τσάρκα Μεταξουργείο........με κατάθεση στο Κολωνού 15 (δεξιά)......στην Άντζελα......
Το εσωτερικό του τσαρδιού......
Μια μαγευτική άποψη του άδειου Μεταξουργείου.......
Μετά την κατάθεση κατέβηκα Φυλής........
Πάμε να κάνουμε μια ενημέρωση.......
Αγκύρας 12Α Μίλα (η γνωστή milf)
Φυλής
71 κάτω Στεφανία (με την κωλάρα)
71 πάνω Νέλλυ (έχει αδυνατίσει και είναι καύλα)
69Β Νικόλ (εξακολουθεί να μην μου αρέσει)
69Α Χριστίνα (κλασικά Καζακστάν)
86 κάτω Αλίνα & Μισέλ (η Αλίνα μου έκανε τρελό πέσιμο με γλυψίματα σε αυτιά/λαιμό.....μου έκατσε απάνω στο καυλί μου.......το έπιανε,δε με άφηνε να φύγω)
86 πάνω Τζούλια (πίρσινγκ)
84 πάνω Γκαμπριέλα (το καλύτερο μωρό που υπάρχει Φυλής,δεν έκανα τον κόπο να ρωτήσω για 69 )
84 κάτω Αντριάνα (πιπίνι,φόλα)
80 Μαρίνα (νέα παρουσία,μπάζο)
66Δ Μπιάνκα (με φούλ)
66Α Ιωάννα (ψηλή μουνάρα)
59 κάτω κλειστό
59 πάνω Νίκη (πρώην Ρομπέρτα,με εσώρουχο το καυλάκι σήμερα)
56 κλειστό
54Β Ντενίσα (με φωσφοριζέ εσώρουχο)
Η Νικολέτα επιστρέφει τέλος της εβδομάδας,αρχές της άλλης..............
Διδύμου
7Α Σουζάνα (Σούζι)
7Β Αντριάνα (με τα γυαλάκια)
18A Aλιόνα (gilf)
18Β Άννα (σάντουιτς)
20 Νίκα (αξιόλογο milf)
Τα 2 φαλάφελ που κούμπωσα...........
Το εσωτερικό του τσαρδιού......
Μια μαγευτική άποψη του άδειου Μεταξουργείου.......
Μετά την κατάθεση κατέβηκα Φυλής........
Πάμε να κάνουμε μια ενημέρωση.......
Αγκύρας 12Α Μίλα (η γνωστή milf)
Φυλής
71 κάτω Στεφανία (με την κωλάρα)
71 πάνω Νέλλυ (έχει αδυνατίσει και είναι καύλα)
69Β Νικόλ (εξακολουθεί να μην μου αρέσει)
69Α Χριστίνα (κλασικά Καζακστάν)
86 κάτω Αλίνα & Μισέλ (η Αλίνα μου έκανε τρελό πέσιμο με γλυψίματα σε αυτιά/λαιμό.....μου έκατσε απάνω στο καυλί μου.......το έπιανε,δε με άφηνε να φύγω)
86 πάνω Τζούλια (πίρσινγκ)
84 πάνω Γκαμπριέλα (το καλύτερο μωρό που υπάρχει Φυλής,δεν έκανα τον κόπο να ρωτήσω για 69 )
84 κάτω Αντριάνα (πιπίνι,φόλα)
80 Μαρίνα (νέα παρουσία,μπάζο)
66Δ Μπιάνκα (με φούλ)
66Α Ιωάννα (ψηλή μουνάρα)
59 κάτω κλειστό
59 πάνω Νίκη (πρώην Ρομπέρτα,με εσώρουχο το καυλάκι σήμερα)
56 κλειστό
54Β Ντενίσα (με φωσφοριζέ εσώρουχο)
Η Νικολέτα επιστρέφει τέλος της εβδομάδας,αρχές της άλλης..............
Διδύμου
7Α Σουζάνα (Σούζι)
7Β Αντριάνα (με τα γυαλάκια)
18A Aλιόνα (gilf)
18Β Άννα (σάντουιτς)
20 Νίκα (αξιόλογο milf)
Τα 2 φαλάφελ που κούμπωσα...........
Απο που τα πηρες τα φαλαφελ ?
Αχαρνών,στο Περσικο.....πριν το Ελ-Μπασα........
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
περσέπολις ;)Αχαρνών,στο Περσικο.....πριν το Ελ-Μπασα........
περσέπολις ;)
Έτσι! ;)
[size=14pt]Μέχρι να ανεβάσει ο BMWPOWER,την αποψινή ενημέρωση....ας δούμε μερικά πράγματα......[/size]
[size=12pt]Βρέθηκα Μεταξουργείο......με στόχευση/κατάθεση,πάλι με την Εσμεράλδα - Ιάσωνος 20Γ (...πετυχημένη κατάθεση και πάλι...)...
Στο Ιάσωνος 20Α εμφανίσθηκε νέα κορασίδα,κατά την υπηρεσία...με το όνομα "Κίκη" .........αρκετά όμορφη....με λευκό/κανονικό σώμα....μελαχρινή....με δυάρι βυζάκι..... Τα δωμάτια γεμάτα.....και περίμεναν πολλοί χύστες να περάσουν και αυτοί......[/size]
[size=12pt]Μερικές ρομαντικές φωτό...........[/size]
Μεταξουργείο[size=12pt][/size]
[size=12pt]Φωκαίας[/size]
[size=12pt]Αγ.Παντελεήμων - Πλ.Αττικής[/size]
[size=12pt]Βρέθηκα Μεταξουργείο......με στόχευση/κατάθεση,πάλι με την Εσμεράλδα - Ιάσωνος 20Γ (...πετυχημένη κατάθεση και πάλι...)...
Στο Ιάσωνος 20Α εμφανίσθηκε νέα κορασίδα,κατά την υπηρεσία...με το όνομα "Κίκη" .........αρκετά όμορφη....με λευκό/κανονικό σώμα....μελαχρινή....με δυάρι βυζάκι..... Τα δωμάτια γεμάτα.....και περίμεναν πολλοί χύστες να περάσουν και αυτοί......[/size]
[size=12pt]Μερικές ρομαντικές φωτό...........[/size]
Μεταξουργείο[size=12pt][/size]
[size=12pt]Φωκαίας[/size]
[size=12pt]Αγ.Παντελεήμων - Πλ.Αττικής[/size]
Ελα ρε billy, και εγω Εσμεραλντα πηγα. Iσως και να σε πετυχα στην αναμονη.
Δεν είχε αναμονή.....7 και κάτι ήμουν εκεί.....
Το χρώμα στο μαλλί του καραφλο-τσα2...όλα τα €..............
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 606
στα μπουρδελα ειναι πολυ ρομαντικα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ανέβασε κριτική ρε τύπεΕλα ρε billy, και εγω Εσμεραλντα πηγα. Iσως και να σε πετυχα στην αναμονη.
Ειναι το γνωστο χρωμα "τα εκανα σκατα με την βαφη".Δεν είχε αναμονή.....7 και κάτι ήμουν εκεί.....
Το χρώμα στο μαλλί του καραφλο-τσα2...όλα τα €..............
Προχθές ανέβασα....εγώ....πάλι για την ίδια....... Πάνω κάτω πέρασα όπως στην 2η σερί μου κατάθεση.....και ακόμα καλύτερα.... Με θυμήθηκε (όπως και ο καραφλο/βαψομαλλιάς τσα2)...... Με πάει η κορασίδα......μου είπε ότι έχω καλύτερο σώμα από πολλούς 20ρηδες........ενώ μου έσφιγγε και πάλι το στήθος........ανέβασε κριτική ρε τύπε
Ευτυχώς δεν φώναξε ο τσα2 και έμεινα μέσα 15 λεπτάκια.....
Ειναι το γνωστο χρωμα "τα εκανα σκατα με την βαφη".
Γελάει ο κόσμος....αλλά ευτυχώς δεν φωνάζει στο 10λεπτο.....σαν τον άλλον τον γυναικωτό....με το μακρύ μαλλί.......στο 10 λεπτο....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 14K
- Εμφανίσεις
- 230K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις