gambit(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
απο οτι εχω καταλαβει οι 2 μαυρες στο Φωκαίας 27Β παιζουν μονο αργα το βραδυ?ή ειμαι λαθος?
ευχαριστω πριν τις 12 δυσκολο δηλαδη.ναι συνηθως βραδυ 3η βαρδια ;)
ευχαριστω πριν τις 12 δυσκολο δηλαδη.
η ξανθια χοντρουλα υπαλληλος του προποτζιδικου διπλα στο αναψυκτηριο κασιμας στην ιασωνος βγηκε εξω με ενα θυρωδες βλεμα και τρομαξα μηπως με εκραζε που με ειδε εξω απο μπουρδελο
ηταν ολα τα πρεζακια ταυλα και βαραγανε, ταυτοχρονα ηρθε ενα αμαξι με δυο περιεργους τυπους μεσα, εναν καραφλο και εναν μαλια, ασφαλιτες ηταν τωρα αυτοι? Γιατι το ειπε σε αυτους?
τεσπα, εγω εσπρωξα την τζουλιαννα σημερα στο ιασωνος 30β που ξερει καλη ποδομαλακια,φερθηκε καλυτερα αυτη τη φορα διοτη ειχε καλη διαθεση, ειχα πει θα κοψω το μεταξι και καταφερα και το κοψα δεν πατησα καν για πολυ καιρο ε, ενα που και που επιβαλεται να το ριχνουμε μην μας αραχνιασει και το πουλι μετα..
Υστερα απο αυτο πηγα ετσι για σπασιμο στην ελεινιδα στο προποτζιδικο να παιξω ενα κινο με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια
Τα παπαρια μου πηρα 1.5 ευρω τσαμπα
αυτα..
Αυτό όντως ήταν ρομαντικό σκηνικό...............η άχρηστη πληροφορία της ημέρας αλλά έμενα μου έκανε εντύπωση ήταν ,ένας τύπος που καθόταν λίγο πιο δεξιά απο το φ61 που ήταν κλειστό και έπαιζε φλογέρα..........
Ναι μακη ηθελε το κρεατινο ραβδι σουρομαντικό σκηνικό σήμερα το απόγευμα καθώς ήμουν στο δωμάτιο μου χωρίς να φοράω μπλούζα λόγω ζέστης οπότε το επάνω μέρος του σώματος ήταν γυμνό....καθώς είχα σηκωθεί από την καρέκλα και έξυνα το παπάρι μου από το απέναντι μπαλκόνι μιλφ γειτόνισσα είχε καρφωθεί στο λάγνο μου κορμί ενώ με έτρωγε με τα μάτια της Ντράπηκα αλλά εκείνη απτόητη συνέχιζε να με κοιτάει