Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

gambit(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
68
Πόντοι
1
απο οτι εχω καταλαβει οι 2 μαυρες στο Φωκαίας 27Β παιζουν μονο αργα το βραδυ?ή ειμαι λαθος?

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
ευχαριστω πριν τις 12 δυσκολο δηλαδη.

την προηγουμενη βδομαδα τις ειχα πετυχει απογευμα στο 27 υπογειο...τωρα ολο αλλαζουν βαρδιες οποτε ποτε δεν ξερεις... :rolleyes:

gambit(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
68
Πόντοι
1
ευχαριστω συναγωνιστες για τις απαντησεις σας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
μπέμπα ξεχάστηκες.....................

στην Ιάσωνος τελειωμένη πεζού έτρεχε πανικόβλητη φωνάζοντας
Μοχαμεντ Μοχάμεντ, ρε παιδιά μου πήραν την τσάντα μου πήραν την τσάντα
γιατί δεν είχα τίποτα μέσα Μοχαμέντ Μοχάμεντ.............. 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η ξανθια χοντρουλα υπαλληλος του προποτζιδικου διπλα στο αναψυκτηριο κασιμας στην ιασωνος βγηκε εξω με ενα θυρωδες βλεμα και τρομαξα μηπως με εκραζε που με ειδε εξω απο μπουρδελο  :2funny: :2funny:

ηταν ολα τα πρεζακια ταυλα και βαραγανε, ταυτοχρονα ηρθε ενα αμαξι με δυο περιεργους τυπους μεσα, εναν καραφλο και εναν μαλια, ασφαλιτες ηταν τωρα αυτοι? :think: Γιατι το ειπε σε αυτους? :think:

τεσπα, εγω εσπρωξα την τζουλιαννα σημερα  στο ιασωνος 30β που ξερει καλη ποδομαλακια,φερθηκε καλυτερα αυτη τη φορα διοτη ειχε καλη διαθεση, ειχα πει θα κοψω το μεταξι και καταφερα και το κοψα δεν πατησα καν για πολυ καιρο ε, ενα που και που επιβαλεται να το ριχνουμε μην μας αραχνιασει και το πουλι μετα..

Υστερα απο αυτο πηγα ετσι για σπασιμο στην ελεινιδα στο προποτζιδικο να παιξω ενα κινο με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια  :zfuck:

Τα παπαρια μου πηρα  :2funny: 1.5 ευρω τσαμπα  :tickedoff: 

αυτα..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
η ξανθια χοντρουλα υπαλληλος του προποτζιδικου διπλα στο αναψυκτηριο κασιμας στην ιασωνος βγηκε εξω με ενα θυρωδες βλεμα και τρομαξα μηπως με εκραζε που με ειδε εξω απο μπουρδελο  :2funny: :2funny:

ηταν ολα τα πρεζακια ταυλα και βαραγανε, ταυτοχρονα ηρθε ενα αμαξι με δυο περιεργους τυπους μεσα, εναν καραφλο και εναν μαλια, ασφαλιτες ηταν τωρα αυτοι? :think: Γιατι το ειπε σε αυτους? :think:

τεσπα, εγω εσπρωξα την τζουλιαννα σημερα  στο ιασωνος 30β που ξερει καλη ποδομαλακια,φερθηκε καλυτερα αυτη τη φορα διοτη ειχε καλη διαθεση, ειχα πει θα κοψω το μεταξι και καταφερα και το κοψα δεν πατησα καν για πολυ καιρο ε, ενα που και που επιβαλεται να το ριχνουμε μην μας αραχνιασει και το πουλι μετα..

Υστερα απο αυτο πηγα ετσι για σπασιμο στην ελεινιδα στο προποτζιδικο να παιξω ενα κινο με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια  :zfuck:

Τα παπαρια μου πηρα  :2funny: 1.5 ευρω τσαμπα  :tickedoff: 

αυτα..

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχθές 3η βάρδυα στην Μεταξούπολη δοκιμάσθει το μίλφ Τάνια από Μεγ.Αλεξάνδρου 15 :rockon: :rockon: :rockon:

οι εντυπώσεις μου άριστες για τις ερωτικές της υπηρεσίες όπου θα ανέβει και κριτική εντός της ημέρας :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
βόλτα απόγευμα Δευτέρας 19.00 με 20.30 έχοντας μεγάλες καύλες τις δυο τελευταίες μέρες...ενημέρωση για όσα μπήκα....

Φωκαίας 19 Ρωξάνα μελαχρινή κανονικό σώμα πεσμένα μεγάλα βυζιά με ακα , Τζουλίαννα(καλά και αυτή τώρα που ξαναγύρισε δίχνει πιο μουνάρα από πριν) μελαχρινή με καυλόφατσα λεπτή κορμάρα με ωραίο κώλο και μικρό βυζί με καυλωμένη ρόγα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Αναστασία κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα παχουλή με μεσαίο βυζί ,ακα και κώλο.
Φυλής 54β Λάουρα μελαχρινή λεπτή με  μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Μαίρη μελαχρινή με ωραίο κορμί και ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή λεπτή άβυζι , με ακα.
Φυλής 66α Ναταλί μελαχρινή χοντρή ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος(όχι η αννα δε θυμάμαι όνομα)ακα και κώλο.
Φυλής 67 Λώρη καστανή ψηλή με λίγη κοιλίτσα και τεράστια μαστάρια ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ενημέρωση)
Φυλής 69α Ελένη ξανθιά ψηλή με ωραίο πρόσωπο και στητά μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Ελενα(δουλεύει και στο 71α)ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό στήθος ,ακα και κώλο.
Φυλής 71α Ανναμαρία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα καστανό πιπίνι λεπτό κοντό με ωραία στητά βυζάκια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αννα(νεα παρουσία)μελαχρινή με κοντό μαλλί λεπτή με πολύ ωραίο κορμί και στητά βυζάκια ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 80 Εμμυ ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό στήθος με κώλο και Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αννα(απο φ80 και παλιότερα φωκαίας 22)ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Καρολίνα(η μεγάλη μου συμπάθεια)ψηλή ξανθιά μουνάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α μια μελαχρινή την είδα ελάχιστα κοντή με 2,5αρια ωραία βυζιά κανονικό σώμα.
Φυλής 86β Μίκη ξανθιά με κανονικό σώμα και ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με ωραίο κορμί άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Γιασμίν ξανθιά με κανονικό σώμα μικρό στήθος  το δυνατό σημείο της η κωλάρα της , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Νίκη μιλφ με ξανθό καρέ μεσαίο βυζί κοντή ,απλό πρόγραμμα έκτος αν η τσα τσα που έλεγε με γλυκό τσιμπούκι εννοούσε ακα.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με μεγάλα βυζιά(για κάποιο λόγο σήμερα με καύλωσε ,αλλά λόγω του ότι έιχα καταθέσει δυο φορές κρατήθηκα)ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18β Αλιονα ξανθιά μιλφ με πλαστικούς βύζους και ωραίο κορμί(για την ηλικία της)ακα τελειωτικό.
Διδύμου 20 Αννα η μελαχρινή λεπτή με τα σιλικονάτα 2αρακια βυζιά ,ακα.
Αγκύρας 12α Βικτόρια ξανθιό καρέ μαλλί χοντρή με μεγάλες βυζάρες ,ακα
Αγκύρας 12β Αλεξάνδρα ξανθό πετίτ μίλφ με ωραίο κορμί και μεσαίο βυζί ,ακα.
η άχρηστη πληροφορία της ημέρας αλλά έμενα μου έκανε εντύπωση ήταν ,ένας τύπος που καθόταν λίγο πιο δεξιά απο το φ61 που ήταν κλειστό και έπαιζε φλογέρα..........         

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η άχρηστη πληροφορία της ημέρας αλλά έμενα μου έκανε εντύπωση ήταν ,ένας τύπος που καθόταν λίγο πιο δεξιά απο το φ61 που ήταν κλειστό και έπαιζε φλογέρα..........         
Αυτό όντως ήταν ρομαντικό σκηνικό...............

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερινη βολτα στους αδειους δρομους της φυλης και των περιξ,στην 2η βαρδεια!!
Συνοδοιποροι μου ο Μεμοσαν η Διας με τους κεραυνους και μετα απο λιγο ο χλεχλεκιας!!
Φωκαιας
27 οροφος Ελενα,κοντη με βυζαρες σιλικονε!!
27 ισογειο η Βικτωρια που βγηκε στην πορτα εξοδου για να μας δη εκανε μεταβολη και εξαφανιστηκε!!
27 υπογειο Γκαμπριελα η χυμωδης με βυζους και αφρατη κωλαρα απο φωκ.27 οροφος!
25 ισογειο η Μονικα η νιαου,τις αρεσε ενα αρωμα και αφου μας μυρισε ολους,βρηκε αυτον που το φοραγε και του λεη ελα μεσα να σε ρουφηξω ολοκληρο,μαζι με το αρωμα σου!!
25 οροφος Αννα με τα σαντουιτς,ηρθε μπροστα μου εσκυψε με ρωτησε τι κανω και συναγωνιστης τις εδωσε κωλοσκαμπιλο,εκανε ααα και εβαλε τα γελια,το ηθελες τις ειπα και εφυγε γελωντας αφου μας καληνυχτησε!
Εντυπωση μου εκαναν δυο μικροι ανηλικοι χιστες κινεζοι εκ τους οποιους ο ενας καπνιζε για να δειχνη πιθανως μεγαλος!!
19
17
24
22
κλειστα!!
Φυλης
54 Λαουρα με καυλωτικο σετακι εσσωρουχων!!
66 Ναταλι η ευσωμη!!
66 κοντη κανονικου σωματος με 1,5 και κωλο!!
59 επιστροφη της ρωσιδας Λινας και ο τσα να λεη για ανανεωση κυταρων,παντως η Λινα εξακολουθη να ειναι αδυνατη,1,75,μικρο στηθος και μαυρισμενη με πιο κοντα μαλλια,ειχε δοκιμασθη πιο παλια στην αρχη της καριερας της στο 59 οροφος με καλη συμμετοχη!!
74 Αννα 1,65 με στητο μικρο βυζι κανονικου σωματος και γλυκου προσωπου,μαυρομαλλικο!!
80 Μαρια με σιλικονε και ανορθωμενο κωλο θελω να πιστευω!!
84 ισογειο Αννα κοντο αδυνατο με σιλικονε βυζακι!!
84 οροφος Καρολινα η εντυπωσιακη δυμετρη γκομεναρα,με ρωτησε για τα παιδια τα φιλαρακια τα καλα!!
86 οροφος κλειστο!!
65 ισογειο η Αλεξανδρα αδυνατο κοντο πιπινι!!
67 επιστροφη του στουντιοκοριτσου Αλισια!!
69 ισογειο Λαουρα η γνωστη,πιο αδυνατη θα ελεγα με τα ωραια βυζια!!
71 οροφος Ελενα απο φυλ.40!!
71 ισογειο Μπαρπαρα ιχα!!
134 οροφος Αννα μαυρομαλλικο αδυνατο πιπινι με μικρο στηθος!!
134 ισογειο Τσεσσικα απο φυλ.65 ισογειο!!
Διδυμου
16 Νικη μιλφ,κανονικου σωματος ξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους!!
18 υπογειο Φωτεινη!!
18 ισογειο Αλιονα καταθεση το ειχα αναγκη!!
Η ωρα κοντευε 12 και θα κλειναν στην Διδυμου,προτειτερα ειχαν κλειση ολα στην φυλης 23,10 και ειχε μεινη ανοιχτο μονο το 84 οροφος και 67!!Ισως αυτο κατι να λεη καθοσον και στα δυο δουλευουν πρωην στουντιοκοριτσα!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επειδη κατα πασα πιθανοτητα μαζεψαν την Ντενισα σημερα απο το φυλ.66 ηταν ολα κλειστα εκτος απο....
Φωκαιας
25 Οροφος η Αννα με τα παντα ολα,χωρις βρακακι και με τις βυζαρες σχεδον ολες εξω,καυλαντιζε με τα παπαρια των συναγωνιστων!!
25 ισογειο η νιαου Μονικα!!
27 υπογειο η Γκαμπριελα με βυζαρες και αφρατη κωλαρα!!
27 ισογειο,Γιαννα και Βικτωρια.
Φυλης
ολα κλειστα!!
Διδυμου
16 Νικη με μικρο βυζακι κανονικο σωμα και καλο κωλο!!
18 υπογειο η Φωτεινη με βυζαρες και αριστοτεχνικη πιπα!!
18 ισογειο χουβερ Αλιονα!!
20 Ελενη με κανονικο σωμα μιλφ κοκκινοπα μαλλια,μικρο βυζι με καλο κωλο!!
Αυτα τα λιγα καθοσον εχθες ηταν στο μεταξι κλειστα σημερα φυλης,εχουν βρη δουλεια και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε την δικια μας  tits  Grin.
Τα παραπανω γεγονοτα στις 22,10!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
στις ο1.00 ακριβός φυλής όλα κλειστά εκτός από

Φυλής 134β μελαχρινή παχουλή με μεγάλα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Κλαούντια μελαχρινή γυφτοβουλγάρα λεπτή ωραίο  κώλο μεσαίο βυζί απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
το κρεβάτι
0248.jpg

και ο πολυέλαιος φωτιστικό στο δωμάτιο που είχε αποθανατίσει και ο στρατηγός...
0249.jpg

φεύγοντας από το 109 στο 134 ανέβαινε μια ξανθιά(την είδα απο πίσω)πιθανότατα η Χριστίνα το μιλφ απο φ59.
στις 01.30 στη φυλής άνοιξαν και τα παρακάτω...
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα η ξανθιά νταρντάνα ψηλη ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.(την Τετάρτη την είχε μαζέψει η αστυνομία ,όπως και Πέμπτη απόγευμα την Ντενίσα απο φ66α,μου τα είπε η τσα τσα)
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή λεπτή ωραίο σώμα άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζία. δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμι ξανθοκάστανη κανονικό σωμα μεσαίο βυζί , Ανναμαριά ξανθοκάστανη κανονικό σώμα άβυζι και οι δυο κώλο και παρτούζα....
στη Φωκαίας ήταν ανοιχτά απο πρίν τα παρακάτω που δεν μπήκα όμως
Φωκαίας 27Β πάνω
Φωκαίας 27Β κάτω
Φωκαίας 27α
Φωκαίας 25β και
Φωκαίας 25α Αννα ξανθιά χοντρή με βυζάρες ,ακα και κώλο.
Φωκαίας 19 Τζούλια(απο φ67 τα πρωινά)μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ωραίο κώλο απλό πρόγραμμα. 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το πιο ρομαντικό γαμήσι το 'ριξα με την Τζωρτζιάνα...σκάω μύτη είχε πελάτη για μισή ώρα...περιμένω...και τσουπ...διακοπή ρεύματος...Βγαίνει η Τζωρτζιάνα να βρει φακό...και πετυχαίνει εμένα...την αγκαλιάζω και με απωθεί...μόλις ανάβει το φακό όλο γλύκες...μπαίνουμε μέσα...με το χαμηλό φωτισμό του φακού....τρελό γαμήσι χύστες...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
πρίν καμιά ώρα.....μόνο αυτά ήταν ανοιχτά.....

Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα ξανθιά νταρντάνα ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή λεπτή άβυζη ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά μουνίτσα ωραίο κορμί ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζία ,απλό
Φυλής 80 Ανναμαρια ξανθοκάστανη  άβυζι , με κώλο
Φυλής 86β Καρολίνα ξανθιά ψηλή μουνάρα με καρό φουστίτσα και σέξι εσώρουχα , απλό
Φωκαίας 27α Αγάπη ξανθιά μιλφ ,ακα
Φωκαίας 27Β κάτω Ερίκα η διχασμένη προσωπικότητα τον τελευταίων ημερών κοντό μαλλί κανονικό σώμα μπουτάρες , απλό
Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη σοκολάτα με απλό.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καθοσον καποιοι πινουν μπυρες και καποιοι αλλοι τρωνε,αναλαβα για μια ακομα φορα το εργο της ενημερωσης!!
Φυλης
40 Αννα η πρωινη!!
66 κλειστα!!
59  κλειστο!!
80 δεν μπηκα εκτιμω οτι ηταν η Μαρια η ποντια γιατι οι υπολοιπες κορασιδες του 80 ηταν σε αλλα καταστηματα!!
84 ισογειο Σονια η ιταλιδα!
84 οροφος Τζουλια απο φωκ.25!
86 οροφος η Μονικα το ξανθο μωρο!!
86 ισογειο το αλλο μωρο η Μικυ!!
65 οροφος η Μαιρη απο το φ.92!
67 Εμμυ απο φ.80!
69 οροφος η Ελενα με τα κοντα ξανθια μαλλια!
71 οροφος η Ελενα απο φ.40!!
Φωκαιας
19 η Αννα Μαρια απο φ.80 με το ωραιο κωλι!
25 οροφος η Αννα με τα σαντουιτς!
27 υπογειο η Χριστινα η μιλφαπο φωκ.27 οροφος!!
27 ισογειο Βικτωρια!!
27 οροφος Ελενα η κοντη βυζαρου!!
Αγκυρας
12 δεξι  Ελενα το μιλφ με την βαθεια υγρη πιπα απο διδυμου 20!!
12 αριστ.   Καρινα η γνωστη!!
Σημερα στην πλατεια ειχε και μια εκδηλωση,που μας χαλασε την ησυχια,τα φωτα ηταν κλειστα στην φυλης,που εδειχνε ενα σκοτεινο τοπιο,και μονο το δροσερο αερακι που φυσαγε στον δρομο εδεινε μια πνοη ζωνς στoν ειδη αποπνηκτικο δρομο!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ρομαντικό σκηνικό σήμερα το απόγευμα καθώς ήμουν στο δωμάτιο μου χωρίς να φοράω μπλούζα λόγω ζέστης οπότε το επάνω μέρος του σώματος ήταν γυμνό....καθώς είχα σηκωθεί από την καρέκλα και έξυνα το παπάρι μου από το απέναντι μπαλκόνι μιλφ γειτόνισσα είχε καρφωθεί στο λάγνο μου κορμί ενώ με έτρωγε με τα μάτια της :grin: :grin: Ντράπηκα αλλά εκείνη απτόητη συνέχιζε να με κοιτάει :cheesy:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρομαντικό σκηνικό σήμερα το απόγευμα καθώς ήμουν στο δωμάτιο μου χωρίς να φοράω μπλούζα λόγω ζέστης οπότε το επάνω μέρος του σώματος ήταν γυμνό....καθώς είχα σηκωθεί από την καρέκλα και έξυνα το παπάρι μου από το απέναντι μπαλκόνι μιλφ γειτόνισσα είχε καρφωθεί στο λάγνο μου κορμί ενώ με έτρωγε με τα μάτια της :grin: :grin: Ντράπηκα αλλά εκείνη απτόητη συνέχιζε να με κοιτάει :cheesy:
Ναι μακη ηθελε το κρεατινο ραβδι σου  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom