Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
βόλτα Πέμπτη βράδυ 21.40 μέχρι 22.55 που γύρισα και τίμησα την Αντρεα.

Φωκαίας 27Β πάνω Αντρεα καστανό πιπίνι κοντό με ωραίο κωλαράκι και 2αρακι βυζί , απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα και Ειρήνη , ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 27α Καρίνα ξανθιά κοντό μαλλί μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιαου ,απλό πρόγραμμα?
Φωκαίας 19 Ρωξάννα μελαχρινή κανονικό σώμα και βυζιά σε πτώση ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Λόρι μελαχρινή τα μαλλιά αλογοουρά ,κανονικό σώμα μεγάλα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 20 Αλεξάνδρα κοντή ξανθιά με μικρό στήθος και ωραίο κορμί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Διδύμου 18β Αλιονα το μιλφ με το ωραίο κορμί και τα σιλικονάτα βυζιά ,ακα.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με βυζάρες , φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Γιασμίν ξανθιά με ωραίο κορμί μικρό στήθος ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Νατάσα ξανθό μίλφ με περίεργη φάτσα μεσαίο βυζί κανονικό σώμα , δυνατό της σημείο ο κώλος της!!! ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Αναστασία κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα παχουλή , με κώλο.
Φυλής 54β Λάουρα μελαχρινή ψηλή λεπτή άβυζι , Ελενα ξανθιά κοντή άβυζι ,απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 66α Αντριάννα ξανθιά λεπτή μικρό στήθος ωραίο κορμί ,Τζούλια μελαχρινή κοντή με βυζάρες ,και οι δυο απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ μελαχρινή κατσαρομάλλα παχουλή με τουρλωτό κώλο και 1,5 βυζί ,με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Αντα(επέστρεψε απο το νησί)μελαχρινί κοντό πιπίνι με ωραίο κορμάκι και 2αρακια βυζιά,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Μαίρη μελαχρινή με ωραίο κορμί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα κοντό λεπτό ξανθό πιπίνι άβυζο με ακα και Κατερίνα ξανθιά με ανοιχτή περιφέρεια απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Ανναμαρία κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 69α Κρίστη μελαχρινή με πολύ μακριά μαλλιά μεχρι τον κώλο λεπτή μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Τζούλια κοκκινομάλλα κοντή μεσαία βυζιά , με κώλο.
Φυλής 71α Σάντρα διπλοβάρδια απο το πρωί ,απλό πρόγραμμα?
Φυλής 71β Μπάρμπαρα το καστανομελί πιπίνι με το λαχταριστό κορμάκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμυ κανονικό σώμα άβυζι , με κώλο και Σιμέλα(Αννα)ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά , πρόγραμμα ύστερα από συνεννόηση στο δωμάτιο.
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.         
Φυλής 84β Καρολίνα  :smitten: :smitten: ο ξανθός μούναρος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί και πολύ ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Μίκυ ξανθιά κοντή μεσαίο βυζί ωραίο κορμί και πολύ καλό κωλαράκι , με κώλο. Εντύπωση μου?μήπως έχετε παρατηρήσει ότι έχει γίνει πολύ πιο σεξι...την είδα και στα σαλονάρισμα αλλά και μετά στις 00.00 που
έφευγε ,με πολιτικά ρούχα είναι μέσα στην καυλα.

Μετά την κατάθεση στην Αντρεα πήγα για φαΐ και επέστρεψα στην 3ή της Φυλής επιλεκτικά.....
Φυλής 66α Νικολέτα η ξανθιά μουνάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω Ρωξάνα η ξανθιά ψηλή με την κωλάρα και τα 2αράκια βυζιά ,απλό  πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιονα
Φυλής 86α συνέχισε η Μόνικα
Φυλής 86β μεταφέρθηκε η Καρολίνα.   
Ωραιος  :rockon: :rockon: :rockon:.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Την Πέμπτη που μας πέρασε παίχτηκε πολύ ρομαντικό σκηνικό στον όροφο του ΓΡΗΓΟΡΗ στον ηλεκτρικό στον Πειραιά :grin: :grin:.Καθώς περίμενα μαύρη γαζέλα για ρομαντικό πορνομπάνιο σε απαξιωμένη παραλία παρατήρησα 2 τραπέζια δίπλα μου καλτ ζευγάρι που αποτελούσαν μουστακαλής παππούς με μακρύ κομπολόι και ρομαντικό πρεζάκι με γυαλάκια :S :S.Εντελώς τυχαία χτύπησε το κινητό και στην άλλη γραμμή βρισκόταν ο πρωθυπουργός της Τρούμπας :o :o,όπου άκουσε μια λάιβ περιγραφή του σκηνικού :rockon: :rockon:.Το πρεζάκι δεν έβαλε γλώσσα μέσα του  :headbang: :headbang: και ο παππούς έκανε πως άκουγε με ενδιαφέρον όσα του έλεγε,ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε και μπουτάκι :grin: :grin:.Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι τα έξοδά του ήταν ένας καφές της τάξης του 1 ευρώ κι ένα πακέτο μάρλμπορο κόκκινο μαλακό.Σε κάποια φάση το χούφτωμα έγινε πιο έντονο,ώσπου πέσαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα :grin: :grin:.Όπως καταλαβαίνετε συναγωνιστές ο παππούς είχε κανονίσει το ακα γαμήσι με το πρεζάκι έναντι 4,5 ευρώ :2funny: :2funny:.Το σχόλιο του συνομιλητή μου ήταν ΄΄μαλάκα λοβέρδο αυτό είναι το κράτος υγείας σου''.Εγώ πιστεύω είναι το νέο σχέδιο για τα ακα γαμήσια με πρεζάκια :rockon: :rockon:,τα ξεμοναχιάζεις σε κάποιο ΓΡΗΓΟΡΗ,κερνάς κανα καφέ,κανα τσιγάρο και μετά όλα μέσα :pipa1: :knockinb: :zfuck: :fuck2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Την Πέμπτη που μας πέρασε παίχτηκε πολύ ρομαντικό σκηνικό στον όροφο του ΓΡΗΓΟΡΗ στον ηλεκτρικό στον Πειραιά :grin: :grin:.Καθώς περίμενα μαύρη γαζέλα για ρομαντικό πορνομπάνιο σε απαξιωμένη παραλία παρατήρησα 2 τραπέζια δίπλα μου καλτ ζευγάρι που αποτελούσαν μουστακαλής παππούς με μακρύ κομπολόι και ρομαντικό πρεζάκι με γυαλάκια :S :S.Εντελώς τυχαία χτύπησε το κινητό και στην άλλη γραμμή βρισκόταν ο πρωθυπουργός της Τρούμπας :o :o,όπου άκουσε μια λάιβ περιγραφή του σκηνικού :rockon: :rockon:.Το πρεζάκι δεν έβαλε γλώσσα μέσα του  :headbang: :headbang: και ο παππούς έκανε πως άκουγε με ενδιαφέρον όσα του έλεγε,ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε και μπουτάκι :grin: :grin:.Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι τα έξοδά του ήταν ένας καφές της τάξης του 1 ευρώ κι ένα πακέτο μάρλμπορο κόκκινο μαλακό.Σε κάποια φάση το χούφτωμα έγινε πιο έντονο,ώσπου πέσαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα :grin: :grin:.Όπως καταλαβαίνετε συναγωνιστές ο παππούς είχε κανονίσει το ακα γαμήσι με το πρεζάκι έναντι 4,5 ευρώ :2funny: :2funny:.Το σχόλιο του συνομιλητή μου ήταν ΄΄μαλάκα λοβέρδο αυτό είναι το κράτος υγείας σου''.Εγώ πιστεύω είναι το νέο σχέδιο για τα ακα γαμήσια με πρεζάκια :rockon: :rockon:,τα ξεμοναχιάζεις σε κάποιο ΓΡΗΓΟΡΗ,κερνάς κανα καφέ,κανα τσιγάρο και μετά όλα μέσα :pipa1: :knockinb: :zfuck: :fuck2:

από τα πλεόν καλτ σκηνικά που έχω ακούσει μέσω τηλεφώνου :rockon: :rockon: :rockon:

ρισπεκτ στον παππού που με 4,5€ καβάτζωσε ακα γαμήσι με πρεζάκι :helpplea:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτά είναι τα ωραία..............ρε τον παππού! :dancing:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Τι συμβαινει με τον προεδρο??????Εξαφανιστηκε απο την πιατσα και τον εχουν πρωτο θεμα οι εφημεριδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Image.ashx.jpg
    Image.ashx.jpg
    165,1 KB · Εμφανίσεις: 27

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για την ψηφοφορια

εμενα με ελκη

απο οχηματα το ελκηθρο

και απο πονους τα δωδεκαδάκτυλα στο στομάχι

:rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Την επομένη του σκηνικού που περιγράφω παραπάνω έγινε τελικά το ρομαντικό μπάνιο με την μαύρη γαζέλα σε παραλία της Αγ.Μαρίνας(ακριβώς κάτω από το μεζεδοπωλείο η ''ΦΙΛΙΑ'').Είχα όρεξη για  :fuck2: :zfuck: στην αμμουδιά  αλλά χωρίς να χαλάσω τα κέρατά μου όπως θα έκανε ένας πιρφόρος.Έτσι λοιπόν έχουμε μια κάρτα φρογκ των 5 ευρώ(αναγκαστικά γιατί δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε :jerking: :jerking:) και ένα ''ΤΣΑΚΙΡΗΣ'' κλασσική γεύση :grin: :grin:.Αν κι έκανα τα χιλιόμετρά μου για να φτάσω (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ) αποζημιώθηκα από ένα ακάποτο λαρυγγωτό τελειωτικό και μετά 2 συνεχόμενα απαξιωτικά σκληρά γαμήσια πάνω στην ψάθα :2funny: :2funny:.Στην επιστροφή πήγαινα από την δεξιά για να παίρνω μάτι τα κορίτσια που έκαναν πιάτσα στην παραλιακή και η μαύρη με ρωτούσε συνέχεια ''τι βλέπεις εκεί???''.Της είπα αν έχει πρόβλημα να πάει με τα πόδια  :grin: :grin: κι αμέσως το βούλωσε  ;) ;) :cheesy: :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την επομένη του σκηνικού που περιγράφω παραπάνω έγινε τελικά το ρομαντικό μπάνιο με την μαύρη γαζέλα σε παραλία της Αγ.Μαρίνας(ακριβώς κάτω από το μεζεδοπωλείο η ''ΦΙΛΙΑ'').Είχα όρεξη για  :fuck2: :zfuck: στην αμμουδιά  αλλά χωρίς να χαλάσω τα κέρατά μου όπως θα έκανε ένας πιρφόρος.Έτσι λοιπόν έχουμε μια κάρτα φρογκ των 5 ευρώ(αναγκαστικά γιατί δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε :jerking: :jerking:) και ένα ''ΤΣΑΚΙΡΗΣ'' κλασσική γεύση :grin: :grin:.Αν κι έκανα τα χιλιόμετρά μου για να φτάσω (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ) αποζημιώθηκα από ένα ακάποτο λαρυγγωτό τελειωτικό και μετά 2 συνεχόμενα απαξιωτικά σκληρά γαμήσια πάνω στην ψάθα :2funny: :2funny:.Στην επιστροφή πήγαινα από την δεξιά για να παίρνω μάτι τα κορίτσια που έκαναν πιάτσα στην παραλιακή και η μαύρη με ρωτούσε συνέχεια ''τι βλέπεις εκεί???''.Της είπα αν έχει πρόβλημα να πάει με τα πόδια  :grin: :grin: κι αμέσως το βούλωσε  ;) ;) :cheesy: :cheesy:
Είσαι πολύ σκληρός τελικά............ :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Aυτο σημαινη Στρατηλατης  :grin: :grin: :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τι συμβαινει με τον προεδρο??????Εξαφανιστηκε απο την πιατσα και τον εχουν πρωτο θεμα οι εφημεριδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για αυτο εκοψε τις βολτες η ΔΙΑΣ στην πιατσα λειπω  :grin: :grin: :grin:.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Φυλής και πέριξ.........Σάββατο βράδυ 22.00 - 23.00

Φωκαίας
27β πάνω Ζιζέλ η πιο άσχημη απο τις 3 μαυρούλες που δουλέυουν εκει ,απλό πρόγραμμα και Χριστίνα η γνωστή ξανθια λεπτή με σιλικονάτο βυζί ,απλό.
27β κάτω Ειρηνη ξανθια κανονικό σώμα και Βικτορία ξανθιά κανονικό σωμα ωραίο 2αρακι βυζι αλλά έτσι όπως έχει κάνει το μαλλί είναι σαν λάχανο...ακα και οι δυο.
27α Καρίνα ξακθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
25β Μόνικα νιαου νιαόυ μελαχριν λεπτή , με ακα.
25α Σύλβια(απο διδύμου 18)ξανθιά παχουλή με μεγάλα βυζιά ,φούλ πρόγραμμα.
19 Μαίρη(απο φ65α)μελαχρινή κανονικό σώμα ωραιο κώλο και ψευτικο σαλονάρισμα ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής

40 Αναστασια χοντρή κατσαρομάλλα με πεσμένα βυζια , με κώλο.
54β Λάουρα μελαχρινή ψηλή λεπτη ,απλό πρόγραμμα.
66α Ελενα ξανθιά λεπτη αδιάφορη και Ναταλί μελαχρινή κοντή χοντρη ,απλό και οι δυο.
66δ μελαχρινή κανονικό σώμα άβυζι , με κώλο.
61 Μαιρη μελαχρινή τσιγγανοκάτι με κατσαρα μαλλία ανοιχτη περιφέρεια και πεσμένα βυζια ,απλό.
80 Εμμυ  καστανη κανονικό σωμα μικρό βυζι ,απλό πρόγραμμα.
84α Σόνια μελαχρινή λεπτ η μοκρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
86α Μόνικα ξανθιά μουνάρα λεπτή άβυζι ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
86β Μίκη όπως έχω ξαναγράψει έχει γίνει μουνάρα , ξανθιά ωραίο κορμί ωραιο κώλο , με κώλο.
65β Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ λεπτή  με ακα και Κατερίνα ξανθιά με ανοιχτή περιφέρεια  απλό πρόγραμμα.
67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,με κώλο.
69α Τζούλια κοκκινομάλλα μέτριο ύψος στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
69β μελαχρινή κανονικό σωμα άβυι ,απλό πρόγραμμα.
71α Σάντρα λεπτή ψηλή σιλικονέ βυζιά ,ακα.
109α Μόνικα ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα και βυζιά , με χάλασε το πρόσωπο ,απλό πρόγραμμα.Δουλέυει και σε στούντιο στην Κατεχάκη.
109β Αννα πίτσος ,μελαχρινή λεπτή ,απλό πρόγραμμα.
134 Τζέσικα με τα γυαλάκια λεπτη ψανθιά με ωραίο΄σώμα και σιλικονέ βυζια ,απλό προγραμμα.
136 Πάολα ξανθιά παχουλή με τατου΄χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.

Διδύμου

20 Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή με ωραίο κόρμι ,με ακα.
18β Αλιόνα γκίλφ με σιλικονάτα βυζιά ,με ακα.
18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με μεγάλα βυζια ,με κώλο .
16 Λίλιαν ξανθό μίλφ με πεσμένα βυζιά και μεγάλη κωλάρα ,με ακα.
8β Γιασμίν ξανθιά άβυζι με ωραίο σώμα ,απλό πρόγραμμα.
8α Σάντρα μελαχρινή πγεματούλα με ωραίο χαμόγελο και ωραίο 2αράκια βυζια ,απλό πρόγραμμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής και πέριξ.........Σάββατο βράδυ 22.00 - 23.00

Φωκαίας
86α Μόνικα ξανθιά μουνάρα λεπτή άβυζι ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
86β Μίκη όπως έχω ξαναγράψει έχει γίνει μουνάρα , ξανθιά ωραίο κορμί ωραιο κώλο , με κώλο.
Αυτές τις έχεις πάρει? Ειδικά τη Μόνικα την είδα την Πέμπτη και όντως είναι πολύ μουνί! Μιλάμε για μεγάλη καύλα,αλλά ένας τυπάκος μου είπε ότι δε λέει και πολλά στο δωμάτιο και έτσι πήρα για ακόμα μια φορά τη μικρούλα Μπάρμπαρα! :fuck2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Αυτές τις έχεις πάρει? Ειδικά τη Μόνικα την είδα την Πέμπτη και όντως είναι πολύ μουνί! Μιλάμε για μεγάλη καύλα,αλλά ένας τυπάκος μου είπε ότι δε λέει και πολλά στο δωμάτιο και έτσι πήρα για ακόμα μια φορά τη μικρούλα Μπάρμπαρα! :fuck2:
η μίκη που την έχω πάρει πολλές φορές τόσο Κολοκυνθού όσο και φυλής 92 (υπάρχουν κριτικές μου και στα δυο μαγαζιά)έχω περάσει πολύ καλά.
για την Μόνικα (υπάρχει και για αυτήν κριτική μου)αν και έχει ωραίο σώμα μέσα είναι τυπικότατη και όχι για πολλά πολλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Φυλής και Φωκαίας και για όσα ήταν ανοιχτά βράδυ Σαββάτου 3η βάρδια γύρω στις 00.30............

Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη και Τζού οι μαυρούλες ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερρικα ξανθιά άβυζι κανονικό σώμα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Μαρία απο Φ80 με σιλικονάτα βυζιά και ανορθωμένο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά πετίτ μουνάρα με ωραίο κορμί στητά βυζιά και υπέροχο κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ρόζα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα η  ξανθιά ουγγαρέζα τούμπανο νταρντάνα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Νικόλ καστανή λεπτή κοντή ωραίο κορμάκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμυ που συνέχισε απο απόγευμα , με κώλο.
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό μίλφ με σιλικονάτα βυζιά ,με ακα.
Φυλής 86α Μόνικα συνέχισε απο την απογευματινή βάρδια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή άβυζι λεπτή ,Κατερίνα συνέχισε απο απογευματινή βάρδια  ξανθιά με ανοιχτή περιφέρεια  , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια(πρώην Αντριάννα)ξανθιά λεπτή με τατου και σιλικονούχα βυζιά σε σχήμα λεμονιού...., δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα αλλά λογικά με κώλο...
καλό ξημέρωμα να έχουμε......... 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η μίκη που την έχω πάρει πολλές φορές τόσο Κολοκυνθού όσο και φυλής 92 (υπάρχουν κριτικές μου και στα δυο μαγαζιά)έχω περάσει πολύ καλά.
για την Μόνικα (υπάρχει και για αυτήν κριτική μου)αν και έχει ωραίο σώμα μέσα είναι τυπικότατη και όχι για πολλά πολλά
Θα την πάρω για μια φορά,επειδή είναι πολύ όμορφη.... Την είδα με κάτι παιδιά με ρούχα (κολάν) - όταν έπιανε δουλειά - και μείναμε με το στόμα ανοικτό..... :s&m_1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Εχθές περί την 20:30 περπατούσα αμέριμνος επί της οδού Φυλής :sunglasses: :sunglasses:.Στο ύψος του Βερόπουλου ακούω τον ήχο ενός αυτοκινήτου που κάποιος προσπαθούσε να βάλει μπρος.Κοιτάζω να δω πόσο σάπιο είναι το αμάξι που παλεύει να ξεκινήσει ο μεσήλικας μαλλιάς και βλέπω ότι προσπαθούσε να το βάλει μπροστά με τα καλώδια κάτω από το τιμόνι :o :o :o :S :S :S.Από το σημείο διέρχονταν μόνο πακιστανοί και κελεμπίες οι οποίοι δεν έδιναν σημασία στο περιστατικό.Απομακρύνηθηκα λίγο και αμέσως πήρα τηλ. στην Άμεση Δράση επειδή ποτέ δεν χώνευα τους τελειωμένους μαλλιάδες που κλέβουν αμάξια.Παραθέτω λοιπόν τον διάλογο ανάμεσα στην μπατσίνα του τηλεφωνικού κέντρου κι εμένα

Μ:Καλησπέρα πως μπορώ να εξυπηρετήσω???
Σ:Γεια σας θα ήθελα να αναφέρω κάτι ύποπτο που είδα
Μ:Ναι πείτε μου
Σ:''Περιγράφω το σκηνικό λέγοντας το χρώμα-μάρκα αυτοκινήτου και πινακίδα''
Μ:Μου είπατε επι της οδού Φυλής,αλλά σε ποια περιοχή Ίλιον,Χασιά??
Σ:Ποιον Ίλιον κυρά μου,στη Φυλής στα μπουρδέλα λέω
Μ:Ναι αλλά τι περιοχή είναι εκεί,Αγ.Ανάργυροι,Μενίδι δεν μου είπατε??
Σ:Αθήνα κέντρο σου λέω γαμώ το κέρατό μου,πάνω από τον Αγ.Παντελεήμωνα ύψος
Μ:Εντάξει δώστε μου και μια περιγραφή του δράστη και προς τα που πήγε
Σ:Μεσήλικας με αλογοουρά,ξυρισμένος στο πρόσωπο,πήγαινε προς Ομόνοια
Μ:Θέλετε ανώνυμη καταγγελία ή επώνυμη??
Σ:Ανώνυμη
Μ:Εντάξει ενημερώνω αμέσως

Με τα πολλά ο διάλογος κράτησε κανα 5λεπτο :tickedoff: :tickedoff:,τουλάχιστον πιστεύω να τσίμπησαν τον μαλλιά :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom