Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να συμπληρωσω προεδρε στο 71 επανω,ενας γερος χυστης ζηταγε απο την τσα2 να μαθει αν ειναι επαρκης ο φωτισμος στο δωματιο.Πηγε και ελεγχε το φως στο δωματιο,ηθελε να βλεπει λεει :2funny:,το ειδαμε και αυτο στην 20ετη μπουρδελοκαριερα μας :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να ηταν μεγιστος χυστης :grin: :knockinb:
Ναι και ειπε οτι δεν τον ενδιαφερη η καθαριοτητα :2funny:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάκη και μια αφιέρωση για την φίλη μας την Σάρα :rockon: :rockon:

καλησπέρα μύστη μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ξερόχυσα με το τραγούδι που αφιέρωσες εκφράζει 100% τα σκηνικά που ζήσαμε με την Σάρα κρίμα που φεύγει όμως :headbang: :headbang:

Υ.Γ μετράω τις ώρες μέχρι αύριο που θα βρεθούμε :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

ρε συ σε τρώει ο κώλος σου να πετάξεις 50€???????

προχθές τα έλεγα με συναγωνιστή πολύ γνώστη των πραγμάτων(ξέρεις ποιον λέω μην αναφέρεις όνομα ;))μην μπαίνεις στο τρυπάκι να σπρώξεις Αναστασία για δικό σου καλό ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πηγα χθες με τα λεφτα στο χερι, αλλα ηταν ψυχρη στο σαλοναρισμα και εφυγα....  :-
παντως μαρεσει πολυ και μαλλον θα το ρισκαρω καποια στιγμη  :cum:

μαλάκα ξεκώλα το μυαλό σου αν θες πιπίνι δυνατό που θα γουστάρεις(γλωσσόφιλα και τέτοια :grin:) θα σου πω εγώ που να πας και δεν θα κλάψεις 50€ μην ρισκάρεις από εκείνη την μεριά ;)

έλα μην τα λέμε συνέχεια γιατί θα μας που και κακοπροαίρετους σκέψου ότι ήταν για καλό που δεν τα έσπρωξες εχθές :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχω σεληνιαστει Μακη μου θελω να πιρφορισω 50ρικο (40ρικο εννοειται παντα..  :grin: )
Αναμεσα σε Αντζυ και Αναστασια ειμαι...  :cum:
Αυτο που λες για την Αναστασια ισως εχεις δικιο παντως...

να σου δώσω και μια 3η επιλογή που δεν την έχεις πάρει πρέφα αλλά είναι στα μέτρα που την θέλεις?????

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ξερω ποια λες μακη μου...
καλη ειναι, αλλα εχω και την Αντζυ που ξερω οτι θα περασω πολυ καλα
εχει τεσταριστει στην Κασσανδρας πριν κανα χρονο  ;)

έχω 3 επιλογές να σου κάνω που θα χάσεις την μπάλα....και δεν λέω για το δικό μου στανταράκι δεν είναι στα μέτρα που θες :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αυτες ειναι σκυλια(με την καλη την εννοια) ρε Μακη, εμενα ξερεις οτι μαρεσουν οι αγαπουλες και τα γλυκα κοριτσακια  :grin:
Αυτες ειναι για τσοντα και σκληρα γαμησια...

εεεεεε μαλάκα εντάξει να πούμε τι θέλεις να σου βρω το συνεσταλμένο κοριτσάκι που ψάχνει τον πραγματικό έρωτα σε στούντιο και αναμένει τον BmwPower με την κόκκινη Bmw να την ερωτευτεί :idiot: :idiot:

από τις 3 που σου ανέφερα η Τζένυ είναι ελαφρώς πιο ήρεμη σε σχέση με τις άλλες 2 αλλά αν θες πες της ότι θέλω τρυφερότητα και αγαπουλίαση στο σεξ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

γελάς εεε??????

όταν θα φυτιλιάσεις το 50€ και θα πάρεις από τα 3 το μακρύτερο (που λέει και το τραγούδι :tooth: :tooth:) θα κλαις και θα μου λες Μάκηηηηηηη την πάτησα, κομοδίνο το κορίτσι τότε θα πέσει η καραμούζα της ζωής σου που δεν με άκουσες >:(

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω προεδρε στο 71 επανω,ενας γερος χυστης ζηταγε απο την τσα2 να μαθει αν ειναι επαρκης ο φωτισμος στο δωματιο.Πηγε και ελεγχε το φως στο δωματιο,ηθελε να βλεπει λεει :2funny:,το ειδαμε και αυτο στην 20ετη μπουρδελοκαριερα μας :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να ηταν μεγιστος χυστης :grin: :knockinb:
Kαμμιά καμερούλα θα είχε μαζί του! Γι'αυτό ρώταγε μάλλον για το φωτισμό! ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πάρτε ένα τραγουδάκι από την αγαπημένη Άντζυ Σαμίου :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μεγάλη εντύπωση μου έκανε το μωρό στην Ιασ.1Γ που πήδηξε ο Στρατηλάτης το έταιρο τεμάχιο που φορούσε ροζ κορμάκι με μαύρες ζαρτιέρες :cum: :cum: και ροζ γόβες.....όταν την είδα ξερόχυσα με το σύνολο και μου μπήκαν αμαρτωλές ιδέες :o

ακους Μπέμπα εκεί θα πάμε να ξεδώσεις :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
1Α οχι 1Γ...
Ναι η αλεξια ειναι, πολυ καλο και τιμιο πορνιδιο...  :cum:
Θα της δωσω ενα απαξιωτικο 10ρικο καποια στιγμη  ;)

γράψε λάθος :grin:

για έπιπλο μου φάνηκε κατά το σαλοναρισμά της άσε που δεν μου έδωσε καθόλου σημασία :-

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μπέμπα θα είσαι πάνω αύριο?????

θα είναι τεράστια η νύχτα γιατί θα περάσουμε από κάλτ στέκια στα πραάστεια του Πειραιά :grin:

ετοιμάσου γιατί θέλω και λίγη οδηγική ηδονή ξέρεις εσύ :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εννοειται θα ειμαι μαχημος Μακη μου  :cum: :cum:
Τωρα τη Μπεμπα δεν ξερω αν θα την παρω γιατι εληξε η ασφαλεια, και ειναι λιγο επικινδυνο να τη βγαλω εξω σαββατο που εχει μπατσους παντου  :-

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγώ έχω μείνει με το αμάξι από μπαταρία και δεν είχα ασφάλεια(είχε λήξει προ πολλού :grin:)και στάματησαν οι Διας για να με βοήθησουν :tooth:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγώ έχω μείνει με το αμάξι από μπαταρία και δεν είχα ασφάλεια(είχε λήξει προ πολλού :grin:)και στάματησαν οι Διας για να με βοήθησουν :tooth:
Eίχα καιρό να κατέβω Μετάξι και λογω μιας δουλίτσας σήμερα έκανα μια βόλτα να δω τι γίνεται. Σε 3-4 μπήκα, δεν κατέθεσα, απλά μου έκανε εντύπωση εκεί στα Κολωνού 30-32, μια ματιά που έκλεψα από τα δωμάτια ήταν σε καλύτερη κατάσταση από Φυλής! Μάλλον δεν μπήκα στο θρυλικό hostel αν και στην πρώτη κάθετο της Καλλέργη (δεν θυμάμαι όνομα) είδα ένα ετοιμόρροπο γκρίζο κτίριο που ήταν οίκος ανοχής! Απίστευτο να γαμάνε κάποιοι εκεί! Αλλά παίρνουν και Πάκηδες όπως είδα, δεν είμαι ρατσιστής, όμως μειώνεται κι άλλο το επίπεδο υγιεινής όπως και να το κάνουμε. Ευχάριστο ήταν που μια ομάδα αστυνομικών ήταν πάνω στην πλατειούλα, και ένιωθες πιο ασφαλής. Πάντως ελάχιστους Έλληνες είδα ρε παιδιά. Παρόλο που ήταν μέρα, επειδή ήμουν μόνος, κοίταζα αριστερά-δεξιά μη μου την πέσει καμμιά μαύρη ομαδούλα. Μάλλον θέλω ακόμα πολύ ψήσιμο για να περπατήσω αγέρωχα στους μεταξένιους δρόμους!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ένα ρομαντικό τραγουδάκι για τους χύστες :cum: :cum:

Stories