Ωχ! ποια ποια???
ιππότη αυτά δεν λέγωνται από εδώ μόνο μέσω ασυρμάτου ή δια ζώσης ;)
Ωχ! ποια ποια???
Drum μπλε καπνο με rizzla γαλαζια χαρτακια πες της ;)
[size=30pt]στισ 20.00 θα κουμποσουμε ζαχαροπλαστικι ιδονι!οσοι πιστοι προσελθετε![/size]
[size=30pt]στισ 20.00 θα κουμποσουμε ζαχαροπλαστικι ιδονι!οσοι πιστοι προσελθετε![/size]
Και κανελα .ξεροχυνω λέμε.......θα έχει και χυσαμολη για κρέμα
1 Μακη μου τι να πω για το καυλαντισμα σου δεν εχω λογια....Εδωσες ρεστα πραγματικα...το τραβελακι παρα την αρχικη απαξιωση που μας εριξε, το κερδισες και πιστευω θα το τιμωρησεις στο μελλον αν συνεχησεις ετσι! Εισαι πολυ σκληρος χυστης και πεφτουλας 1ωρα+ καυλαντισμα εχεις σπασει ολα τα ρεκορ
2 Το πορνιδιο ονομαζεται Μαργαριτα, και δουλευει Φυλης86Β...Η σαβουρα που πηγε να φαει θα μεινει στην ιστορια
Γουσταρεις ρομαντικα παντιλικια ε Μακη?
Και αυτα που εκανα δεν ειναι τιποτα....
πρεπει να σας μυησω μια μερα στην οδηγικη ηδονη
αλλα σε πιστα.. ;)
Μακη ετοιμασου για την απολυτη οδηγικη ηδονη >
Μακη μου εχεις τρελαθει με Σαρα ε??
Αφού είχαμε απογοητευτεί από τα τεμάχια της Συγγρού κατεθυνθήκαμε στο 2ο στενό δεξιά στην οδό Πάντου όπου αντικρύσαμε ξανθό τραβέλι μέσα σε ασημί αμάξι το οποίο ο Στρατηλάτης προσπάθησε να καυλαντίσει αλλά έφαγε άκυρο καθώς του είπε ''καύλα μου'' , ''μιλησέ μου καύλα μου'' ο τράβελος συνέχισε στο απαξιωτικό του ύφος όπου ο Στρατηλάτης το άρχισε στα μπινελίκια
σκανδαλώδες. Παρακαλώ να ενημερωθεί για το ποιόν σας η κύρια ωστε να μήν επαναλάβει αυτο το λάθος.