Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Drum μπλε καπνο με rizzla γαλαζια χαρτακια πες της  ;)  :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν κατάλαβες άντρας με ρώτησε για εσένα ;)

μάγγες φεύγω έχω αγώνα σε λίγο και δεν μπορεί να αναβληθεί.....μπέμπα αν δεν κατάλαβες πάρε με τηλ σε λίγο να σου εξηγήσω ;) :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αν μου επιτρέπεται ένα τεράστιο πορνο-ρισπέκτ στον μέγιστο σκάουτερ [size=15pt]piatsas[/size] που είχα την τύχη να γνωρίσω το βράδυ στην ρομαντική στάνη :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μια ρομαντική φώτο από σημερινή μου επίσκεψη σε αγαπημένο κορίτσι :cum: :cum: :cum: :cum:

th_323912082_21032012409_123_579lo.jpg

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παρέα με τους Kostakis27 BmwPower και τον γραφόντα μεταβήκαμε προς Καλλιθέα μεριά για να παρκάρει ο BmwPower την μπέμπα αφού πρώτα μας έδειξε το πόσο δυνός οδηγός κάνωντας μερικά 8 στον δρόμο :grin:.....
Η πορεία της ομάδας την προκαθορισμένη θα περνάγαμε από την αγαπημένη μας πιάτσα της Συγγρού για να καυλαντίσουμε σκληρά τραβέλια :cum: :cum: :cum: Ξεκινήσαμε από την αρχή της Συγγρού μετά το Κίνκυ Όπερα όπου η Χαρά έλειπε από το πόστο της αλλά η ομάς δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε την αναζήτηση της μεταλλαγμένης ηδονής :rockon: :rockon:

Αντικρύσαμε ξανθό τράβελο χωρίς μπλούζα μόνο με το σουτιέν :new_shocked: :new_shocked: με πολλά ταττού στο σώμα της με πρόστυχη φάτσα όπου μας ζήτησε 80€ ανά άτομο για να την πηδήξουμε.

Λίγα μέτρα πιο κάτω 2 σκληρά ξανθά τραβέλια μέσα σε στραπατσαρισμένο MX-5 όπου μίλησα εγώ από την ομάδα και η κουβέντα κατευθύνθηκε περί του Αποστόλη Τότσικα :jerking: :jerking: :jerking: απαντώντας ότι δεν με ενδιαφέρει αλλά να μας πουν το κόστος για τις υπηρεσίες τους.....η απάντηση που πήρα ήταν να το γράψω σε έκθεση και να έπιστρέψω να τους την δώσω :jerking: :jerking: τις απαξίωσα αφού είχαμε μια μικρή λογομαχία :rolleyes:

Συνέχιση της ρομαντικής μας βόλτα όπου συναντήσαμε μέσα σε Seat Ibiza μπλέ χρώματος ωραίο τραβέλι με καστανοκόκκινη κουπ όπου μας καυλάντισε την ρωτήσαμε αν θέλει να κάνουμε παιχνίδι....μας απάντησε ότι και οι 3 μαζί δεν γίνεται και τότε ο μπέμπας έθεσε κρίσιμο ερώτημα ποιον από τους 3 μας επιλέγει για την πηδήξει?????ο κλήρος έπεσε σε εμένα απαξιώνοντας τους χύστες Kostakis27 και BmwPower λέγωντας μωρό εσένα θέλω να με πιτσιλίσεις :cum: :cum: :cum:

Αφού είχαμε απογοητευτεί από τα τεμάχια της Συγγρού κατεθυνθήκαμε στο 2ο στενό δεξιά στην οδό Πάντου όπου αντικρύσαμε ξανθό τραβέλι μέσα σε ασημί αμάξι το οποίο ο Στρατηλάτης προσπάθησε να καυλαντίσει αλλά έφαγε άκυρο καθώς του είπε ''καύλα μου'' , ''μιλησέ μου καύλα μου'' ο τράβελος συνέχισε στο απαξιωτικό του ύφος όπου ο Στρατηλάτης το άρχισε στα μπινελίκια :tooth: :tooth:

Καθώς η τσάρκα θα έπερνε πρόωρο τέλος ξαφνικά αντικρύσαμε ξανθό σκληρό τραβέλι με μαύρο κολάν όπου διαγράφονταν οι απίστευτες ποδάρες της,δυνατό μπούστο όπου είχα κολλήσει στις βυζάρες της της οποίες προσπαθούσε να καλύψει με το γουνάκι της γιατί κρύωνε :grin: Το ονομά της Σάρα και η ηλικία της γύρω στα 43 έτη αραγμένο στην οδό Πάντου.....η καυλάντα ξεκίνησε από την μεριά μου αλλά έχωντας τεχνικές δυσκολίες(δεν μας άκουγε καλά :headbang:)αναγκάστηκα να κατέβω από το όχημα να την πλησιάσω και να αρχίσω το καυλάντισμα :grin: Το καυλάντισμα ξεκίνησε από τις 3:45 και τελείωσε περίπου στις 5 το πρωί :o Αρχικά να ανέλαβα μόνος μου την όλη κατάσταση ενώ οι υπόλοιποι χύστες άραξαν αστο αυτοκίνητο απλα΄πέρνωντας μαθήματα καυλαντίσματος :grin: Όταν είδαν να ξεκινάει μια παράσταση ανευ προηγουμένου κατέβηκαν και ήρθαν να συμβάλλουν στον αγώνα μου για να το φορτώσω για μια χαλαρωτική πίπα :pipa2: :pipa2: Κατά την διάρκεια της καυλάντας η Σάρα προσπαθούσε να μου πουλήσει πνεύμα και εξυπνάδα αλλά οι προσπαθειές της έπεσαν στο κενό :2funny: :2funny: Αφού κατάλαβε ότι δεν είμαι κάποιος τυχάρπαστος ο οποίος ήρθε για να σπάσει πλάκα και έχωντας αντιληφθεί ότι είμαι άνθρωπος της πιάτσας άρχισε να αναδιπλώνει κάποιες απο τις κουβέντες που ανταλάξαμε και να δείχνει σημάδια ότι γουστάρει που την καυλάντιζα με έντονο τρόπο :sunglasses: κατά την διάρκεια της κουβέντας μας το χέρι μου χάιδευε τα μπούτια της χωρίς να προβάλει αντίσταση δείχνοντας ότι γουστάρει......Λίγο πριν φύγουμε ανοίγει το πακέτο με τα τσιγάρα της και μου προσφέρει το τελευταίο της τσιγάρο ;) δινοντας μου ταυτόχρονα και φωτιά :sunglasses: Αποδέχθηκα την προσφορά της συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο χούφτωμα στις μπουτάρες της και καυλάντισμα μέχρι τελικής πτώσης :cum: :cum: :cum:

Δυστηχώς την παρασκεύη φεύγει για Κρήτη αλλά μετά τις 15 Απρίλη θα είναι διαθέσιμη για να ολοκληρώσουμε τις επαφές μας οι οποίες έμειναν ημιτελείς :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εχθες ηταν ημερα ζαχαροπλαστικης ηδονης.Προς ζαχαρωση ηταν ο πανοςμπος,ο ζερο,ο ιπποτης της ηδονης.μακης1985,μπεμβεπαουερ,μιμικος ο γιατρος,πιατσας,μπιλυ7 και ο γραφων!!
Αφου κτυπησαμε τα γλυκα τα οποια μας ανεβασαν την διαθεση,συζητησαμε περι πορνικων γεγονοτων παλαιων και νεων!!
Η ωρα κυλησε ευχαριστα και αποφασισαμε να κανουμε μια βολτα στα σκληρα στεκια της πιατσας!!
Κατεβηκαμε για ελενχο μεχρι την πλατεια βαθης,οπου εξω απο το γνωστο ξενοδοχειο,καυλαντησαμε της κορασιδες που κανουν πιατσα.
Επειδη ειμασταν πολλοι,περαστικοι ζηταδες σταματησαν και ρωτησαν τα κοριτσια αν συνεβενε κατι,ο μακης απαντησε οτι καυλαντηζαμε τα κοριτσια,και ενας ζητας ρωτησε την μια κορασιδα(αξιογαμητη)απο που ειναι.
Αυτη απαντησε απο την Αλβανια και ο ζητας ειπα δεν ηξερα οτι βγαζη τεοια φρουτα η Αλβανια :lol:.
Μετα αφου ριξαμε μια ματια στην πιατσα καταληξαμε σε γνωστο ξενοδοχειο της πλατειας λαυριου για μια σταση ακομα,οπου γνωρισαμε ενα ακομα παλιο αξιολογο μελος τον σιζαρ..
Η ομας θα συνεχιζε προφανως για κωλομπαρα,αφου αναμενωταν ο Στρατηλατης!!
Xθεσινες φωτο απο την τσαρκα στις δυσκολες εδρες της πιατσας.......
Το σημειο συναντησης που ειναι και ιστορικο μαγαζι...Σε μια ομορφη βραδυα χαλαρωσης και ανταλλαγης πορνικης γνωσης,πολλες ηδονες συμπυκνωμενες....

th_398396892_21032012410_123_473lo.jpg

Η γραβατα ηταν σαν φιδι απλωμενη στην μεση του δρομου,δυνατος ρομαντισμος,συνηθως κοντα σε εκεινη την θεση,καθονται βουλγαροτραβελα......

th_398407516_21032012411_123_38lo.jpg
[/URL]

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπέμπα 2 παρατηρήσεις:

1ον δεν μου σχολίασες το άγριο καυλάντισμα με την Σάρα :grin:

2ον σε ποιο μπουρδέλο με καυλάντησε άσχημα το πορνίδιο στην Φυλής 3η βάρδυα :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
1 Μακη μου τι να πω για το καυλαντισμα σου δεν εχω λογια....Εδωσες ρεστα πραγματικα...το τραβελακι παρα την αρχικη απαξιωση που μας εριξε, το κερδισες και πιστευω θα το τιμωρησεις στο μελλον αν συνεχησεις ετσι! Εισαι πολυ σκληρος χυστης και πεφτουλας  :rockon: 1ωρα+ καυλαντισμα εχεις σπασει ολα τα ρεκορ  :rockon: :rockon: :rockon:

2 Το πορνιδιο ονομαζεται Μαργαριτα, και δουλευει Φυλης86Β...Η σαβουρα που πηγε να φαει θα μεινει στην ιστορια :tooth:

1. ούτε εγώ δεν το περίμενα ότι θα συνέχιζα επί 1+ ώρα να καυλαντίζω το πολύ καυλιάρικο μωρό Σάρα....εννοείται ότι θα τιμωρηθεί γιατί έδειξε σημάδια ότι ψήνεται για σκληρό πέτσωμα παρά τις αρχικές ενστάσεις :grin: Πω πω τι βυζάρες είχε τρελάθηκα λέμε και να έχω τον Στρατηλάτη να μου λέει χούφτωσε βυζί να καυλώσουμε :tooth: :tooth:

2.  :2funny: :2funny: :2funny: πολύ γέλιο αλλά πήγε να με καυλώσει αφού με έριξε στον καναπέ άρχιζε να πιπιλάει τον λαιμό και μετά άρχιζε να με φιλάει με παθιάρικο τρόπο :bigdick: αλλά όταν σηκώθηκε έπεσε το γέλιο της αρκούδας :grin:

Υ.Γ ο Στρατηλάτης πρέπει να τα είδε όλα στα 8 που έκανες με την μπέμπα όχι ότι εγώ δεν έκλασα μαλλί :badair:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γουσταρεις ρομαντικα παντιλικια ε Μακη?  :tooth: :tooth:
Και αυτα που εκανα δεν ειναι τιποτα....
πρεπει να σας μυησω μια μερα στην οδηγικη ηδονη  :grin:
αλλα σε πιστα..  ;)

ξεροχύνω μπέμπα :cum: :cum: :cum: όταν μπαίνω σε τέτοια αυτοκίνητα :grin:

το φαντάζομαι ότι δεν είναι τίποτα σε στενό δρόμο και έκανες 8αρια που να πάμε σε πίστα :o

φίλε Μαλακάσα έχει πίστα για τρεξίματα εκεί πρέπει να πάμε να του γαμήσεις τα ράμματα μπαίνοντας με τις πάντες στις στροφές :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη ετοιμασου για την απολυτη οδηγικη ηδονη  >:cheesy:

ξεροχύνω μύστη μου είμαι έτοιμος για να ζήσω αυτή την μοναδική εμπειρία :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ άκουσες τι μου είπε η Σάρα σε μια φάση που λεώ ξερόχυσα και μου απαντάει πολύ ξεροχύνεις τόσο γρήγορος είσαι :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

κουιζ για τους χύστες που τρέχει ο λογισμός μου......σε ποιο πρόσωπο :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη μου εχεις τρελαθει με Σαρα ε??  :cum: :cum:

ξερόχυσα κάργα με την πάρτη της παρόλα που είχα ξελαφρώσει το απόγευμα αλλά η μαγεία της καυλάντας με οδήγησε σε μεγαλύτερες καύλες :grin:

έμαθα τι λέγατε μέσα στο αμάξι με τον Στρατηλάτη μέχρι να κατεβείται αλλά είδατε μόνος μου στο πεδίο της μάχης ειδικά η κίνηση που έκανα την κόμπλαρε δεν το περίμενε....δεν ήξερε τι να απαντήσει :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

δεν μπορώ το έχω ανάγκηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αφού είχαμε απογοητευτεί από τα τεμάχια της Συγγρού κατεθυνθήκαμε στο 2ο στενό δεξιά στην οδό Πάντου όπου αντικρύσαμε ξανθό τραβέλι μέσα σε ασημί αμάξι το οποίο ο Στρατηλάτης προσπάθησε να καυλαντίσει αλλά έφαγε άκυρο καθώς του είπε ''καύλα μου'' , ''μιλησέ μου καύλα μου'' ο τράβελος συνέχισε στο απαξιωτικό του ύφος όπου ο Στρατηλάτης το άρχισε στα μπινελίκια :tooth: :tooth:

σκανδαλώδες. Παρακαλώ να ενημερωθεί για το ποιόν σας η κύρια ωστε να μήν επαναλάβει αυτο το λάθος.  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
Τεράστιο και το χθεσινοβραδινό πόρνιασμα,μ'εμένα να καταφθάνω απ'ευθείας μετά τον κατάπλου της F-462 στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας κι ένα απαξιωτικό χέσιμο που έριξα βλέποντας την ρομαντική Σαλαμύκονο(το είχα ανάγκη) :grin: :grin:.Πήγα κατευθείαν Σπεσιαλίστα όπου κούμπωσα σουβλάκια με κοτόπουλο και στο καπάκι προφιτερόλ  ;) ;).Η κοιλιά μου είχε διπλασιαστεί και ήμουν έτοιμος για κωλομπαρίαση αλλά ο μακης 1985 και ο μπέμπας δεν ψηνόντουσαν :- :-.Έτσι τσεκάραμε την 3η βάρδια στην Φυλής και μετά περάσαμε από τον πορνοντίσνευλαντ για να πάρω μια γεύση από πρεζοπιάτσα όπου πραγματικά μου είχε λείψει :rockon: :rockon:.Η ιδέα για καυλάντισμα στην Συγγρού με ενθουσίασε αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο δυναμικά :o :o.Το ξανθό μοντελοτραβέλι που είδαμε λίγο μετά τον Κίνκυ με κάβλωσε απίστευτα αλλά και η Σάρα που πετύχαμε στην οδό Πάντου με έφτιαξε πολύ :cum: :cum: και σε κάποια φάση πάνω στην καβλάντα μου μπήκε στο μυαλό έντονα η ιδέα της παρτούζας :rockon: :rockon:.Ο μάκς για άλλη μια φορά δικαίωσε τον τίτλο του και ο μπέμπας έδειξε σημαντικά βήματα πρόοδου  :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom