Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τεράστιο και το χθεσινοβραδινό πόρνιασμα,μ'εμένα να καταφθάνω απ'ευθείας μετά τον κατάπλου της F-462 στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας κι ένα απαξιωτικό χέσιμο που έριξα βλέποντας την ρομαντική Σαλαμύκονο(το είχα ανάγκη) :grin: :grin:.Πήγα κατευθείαν Σπεσιαλίστα όπου κούμπωσα σουβλάκια με κοτόπουλο και στο καπάκι προφιτερόλ  ;) ;).Η κοιλιά μου είχε διπλασιαστεί και ήμουν έτοιμος για κωλομπαρίαση αλλά ο μακης 1985 και ο μπέμπας δεν ψηνόντουσαν :- :-.Έτσι τσεκάραμε την 3η βάρδια στην Φυλής και μετά περάσαμε από τον πορνοντίσνευλαντ για να πάρω μια γεύση από πρεζοπιάτσα όπου πραγματικά μου είχε λείψει :rockon: :rockon:.Η ιδέα για καυλάντισμα στην Συγγρού με ενθουσίασε αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο δυναμικά :o :o.Το ξανθό μοντελοτραβέλι που είδαμε λίγο μετά τον Κίνκυ με κάβλωσε απίστευτα αλλά και η Σάρα που πετύχαμε στην οδό Πάντου με έφτιαξε πολύ :cum: :cum: και σε κάποια φάση πάνω στην καβλάντα μου μπήκε στο μυαλό έντονα η ιδέα της παρτούζας :rockon: :rockon:.Ο μάκς για άλλη μια φορά δικαίωσε τον τίτλο του και ο μπέμπας έδειξε σημαντικά βήματα πρόοδου  :sunglasses: :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη το Σαββάτο τρούμπα φίλε όχι καθημερινές :grin:

Φίλε ξεπέρασα τα οριά μου με την Σάρα εχθές πάνω από 1ωρα την καυλάντιζα για να μπορέσω να ρίξω το τείχος  που είχε υψώσει απεναντί μου :( οι προσπαθείες μου δεν πήγαν χαμένες αλλά για κακή μας τύχη φεύγει την Παρασκεύη για Κρήτη :(

ο μπέμπας αποκτάει εμπειρίες αλλά κουράστηκε στο τέλος και πήγε για ύπνο στον αμάξι δίνωντας λαβή στην Σάρα να μας πει άντε ώρα για ύπνο :tooth:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885

Στρατηλάτη το Σαββάτο τρούμπα φίλε όχι καθημερινές :grin:

Φίλε ξεπέρασα τα οριά μου με την Σάρα εχθές πάνω από 1ωρα την καυλάντιζα για να μπορέσω να ρίξω το τείχος  που είχε υψώσει απεναντί μου :( οι προσπαθείες μου δεν πήγαν χαμένες αλλά για κακή μας τύχη φεύγει την Παρασκεύη για Κρήτη :(

Εννοείτε μακη έχει κλείσει το Σάββατο η Τρούμπα :rockon: :rockon:.Σήμερα ξύπνησα γύρω στις 19:00 και δεν είχα δυνάμεις να πορνιάσω :headbang: :headbang:.Έχω καβλώσει με το ξανθο μοντελοτραβελάκι που πετύχαμε χθες αλλά και με την βραζιλιάνα που ξαναδα με τον ρομαντικό πακιστανοτσάτσο.Θα γίνει χαμός... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εννοείτε μακη έχει κλείσει το Σάββατο η Τρούμπα :rockon: :rockon:.Σήμερα ξύπνησα γύρω στις 19:00 και δεν είχα δυνάμεις να πορνιάσω :headbang: :headbang:.Έχω καβλώσει με το ξανθο μοντελοτραβελάκι που πετύχαμε χθες αλλά και με την βραζιλιάνα που ξαναδα με τον ρομαντικό πακιστανοτσάτσο.Θα γίνει χαμός... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

:rockon: :rockon: :rockon:

ξεροχύνω κάργα με την Σάρα φίλε δεν αντέχω το έχω τεράστια ανάγκη :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

καλά ρε φίλε μετά το απαξιωτικό γαμήσι στο Ιασ.1α όπου πραγματικά σε προσκύνησα όταν βγήκες από το δωμάτιο,έχωντας ακούσει το τι πόνο έδωσες στην κοπέλα δεν είχαμε λόγια μαζί με τον μπέμπα για να εκφράσουμε αυτό που ακούσαμε :o :o

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Τεράστιο και το χθεσινοβραδινό πόρνιασμα,μ'εμένα να καταφθάνω απ'ευθείας μετά τον κατάπλου της F-462 στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας κι ένα απαξιωτικό χέσιμο που έριξα βλέποντας την ρομαντική Σαλαμύκονο(το είχα ανάγκη) :grin: :grin:.Πήγα κατευθείαν Σπεσιαλίστα όπου κούμπωσα σουβλάκια με κοτόπουλο και στο καπάκι προφιτερόλ  ;) ;).Η κοιλιά μου είχε διπλασιαστεί και ήμουν έτοιμος για κωλομπαρίαση αλλά ο μακης 1985 και ο μπέμπας δεν ψηνόντουσαν :- :-.Έτσι τσεκάραμε την 3η βάρδια στην Φυλής και μετά περάσαμε από τον πορνοντίσνευλαντ για να πάρω μια γεύση από πρεζοπιάτσα όπου πραγματικά μου είχε λείψει :rockon: :rockon:.Η ιδέα για καυλάντισμα στην Συγγρού με ενθουσίασε αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο δυναμικά :o :o.Το ξανθό μοντελοτραβέλι που είδαμε λίγο μετά τον Κίνκυ με κάβλωσε απίστευτα αλλά και η Σάρα που πετύχαμε στην οδό Πάντου με έφτιαξε πολύ :cum: :cum: και σε κάποια φάση πάνω στην καβλάντα μου μπήκε στο μυαλό έντονα η ιδέα της παρτούζας :rockon: :rockon:.Ο μάκς για άλλη μια φορά δικαίωσε τον τίτλο του και ο μπέμπας έδειξε σημαντικά βήματα πρόοδου  :sunglasses: :sunglasses:

αν πετύχατε και πρέζακα να χτυπάει ένεση στο μαραμένο πέος του είστε πολύ τυχεροί!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
:rockon: :rockon: :rockon:

ξεροχύνω κάργα με την Σάρα φίλε δεν αντέχω το έχω τεράστια ανάγκη :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

καλά ρε φίλε μετά το απαξιωτικό γαμήσι στο Ιασ.1α όπου πραγματικά σε προσκύνησα όταν βγήκες από το δωμάτιο,έχωντας ακούσει το τι πόνο έδωσες στην κοπέλα δεν είχαμε λόγια μαζί με τον μπέμπα για να εκφράσουμε αυτό που ακούσαμε :o :o

Σ'ευχαριστώ μάκη μου,το είχα τεράστια ανάγκη μιας και αν θυμάσαι το πρωί είχε προηγηθεί καραμούζα και τραμπούκισμα με την ελληνίδα μπριζόλα αρχικελευστίνα :tickedoff: :headbang:,η οποία απαξίωσε εμένα αλλά και όλη την ομάδα :birdman: :birdman:.Πλέον θα βρίσκομαι στην αναζήτηση των τίμιων 10ευρων στο μετάξι ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σ'ευχαριστώ μάκη μου,το είχα τεράστια ανάγκη μιας και αν θυμάσαι το πρωί είχε προηγηθεί καραμούζα και τραμπούκισμα με την ελληνίδα μπριζόλα αρχικελευστίνα :tickedoff: :headbang:,η οποία απαξίωσε εμένα αλλά και όλη την ομάδα :birdman: :birdman:.Πλέον θα βρίσκομαι στην αναζήτηση των τίμιων 10ευρων στο μετάξι ;) ;)

όταν ερχότανε στο δωμάτιο η κοπέλα κρατούσε το 10€ τα ρέστα σου δλδ και σηκώνει το baby doll που φόραγε και κολλάει το 10€ στην μουνάρα της :new_shocked:

εγώ μαζί με τον μπέμπα χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας με αυτό που είδαμε......ενώ όταν ακούσαμε πόσο έντονα γάμαγες το δύσμοιρο κορίτσι καυλώσαμε :cum: :cum:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

αλήθεια εσύ τι βαθμό εχεις;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
αλήθεια εσύ τι βαθμό εχεις;

Επικελευστής 27η σειρά(εξού και το νικνέιμ) :grin: :grin:.Και μια αφιερωσούλα στις σοκολάτες υγείας του Φώκαιας 27β που καβλάντισαν έντονα ο μπέμπας και ο μάκης :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επικελευστής 27η σειρά(εξού και το νικνέιμ) :grin: :grin:.Και μια αφιερωσούλα στις σοκολάτες υγείας του Φώκαιας 27β που καβλάντισαν έντονα ο μπέμπας και ο μάκης :2funny: :2funny:

έτσι Στρατηλάτη έχω καυλαντίσει μαυρούλα μουνάρα μέσα στην ίδια της την πατρίδα θα κόλαγα στην μαύρη του Φωκαίας 27Β :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

επικελευστής ρε μαν και αφήνεις μια αρχικελευστίνα να στην λεέι; Πες της να πα'να πλύνει κανα πιάτο.

μια φορά ενας πλωτάρχας με έστειλα να βάλω κατι κολονάκια στο πάρκιν. Αφού τα έβαλα εστειλε έναν πυρφόρο να δεί αν είναι σωστά. Του λέω τότε:
"Κύρ'πλωτάρχα δεν με εμπιστευεστε;"
"Όχι δεν σε εμπιστευόμαι" με είπε
"Τότε γιατι δεν τα βάζετε μόνος σας;" τον ρώτησα.

true story bitches.  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
επικελευστής ρε μαν και αφήνεις μια αρχικελευστίνα να στην λεέι; Πες της να πα'να πλύνει κανα πιάτο.

μια φορά ενας πλωτάρχας με έστειλα να βάλω κατι κολονάκια στο πάρκιν. Αφού τα έβαλα εστειλε έναν πυρφόρο να δεί αν είναι σωστά. Του λέω τότε:

:2funny: :2funny: :2funny:,ωραίος Dawn.Κι εγώ από εδώ και μπρος θα την απαξιώνω εντελώς :rockon: :rockon:.Της λέω θέλω ο χώρος της βάρδιας μου να μοιάζει με τσαρδί στο μετάξι και δεν το καταλαβαίνει η μαλάκω :jerking: :jerking:.Όλο μου λέει να αδειάζω τα τασάκια,να πετάξω τα κουτιά από τις μπύρες και τις κοκο-κόλες που βρίσκονται παντού εκτός από τα σκουπίδια  :grin: :grin: και να αδειάζω το καλαθάκι των απορριμάτων γιατί είναι συνέχεια γεμάτο :headbang: :headbang:.Ξενέρωτη ελλεινίδα μπριζόλα,μου έσπασε τα παπάρια σε ένα ακόμα ταξίδι :jerking: :jerking:.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τεράστιο και το χθεσινοβραδινό πόρνιασμα,μ'εμένα να καταφθάνω απ'ευθείας μετά τον κατάπλου της F-462 στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας κι ένα απαξιωτικό χέσιμο που έριξα βλέποντας την ρομαντική Σαλαμύκονο(το είχα ανάγκη) :grin: :grin:.Πήγα κατευθείαν Σπεσιαλίστα όπου κούμπωσα σουβλάκια με κοτόπουλο και στο καπάκι προφιτερόλ  ;) ;).Η κοιλιά μου είχε διπλασιαστεί και ήμουν έτοιμος για κωλομπαρίαση αλλά ο μακης 1985 και ο μπέμπας δεν ψηνόντουσαν :- :-.Έτσι τσεκάραμε την 3η βάρδια στην Φυλής και μετά περάσαμε από τον πορνοντίσνευλαντ για να πάρω μια γεύση από πρεζοπιάτσα όπου πραγματικά μου είχε λείψει :rockon: :rockon:.Η ιδέα για καυλάντισμα στην Συγγρού με ενθουσίασε αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο δυναμικά :o :o.Το ξανθό μοντελοτραβέλι που είδαμε λίγο μετά τον Κίνκυ με κάβλωσε απίστευτα αλλά και η Σάρα που πετύχαμε στην οδό Πάντου με έφτιαξε πολύ :cum: :cum: και σε κάποια φάση πάνω στην καβλάντα μου μπήκε στο μυαλό έντονα η ιδέα της παρτούζας :rockon: :rockon:.Ο μάκς για άλλη μια φορά δικαίωσε τον τίτλο του και ο μπέμπας έδειξε σημαντικά βήματα πρόοδου  :sunglasses: :sunglasses:
τυπε δεν σε ειχα προσεξει καλα εσενα...εισαι μεγαλη μορφη του σαιτ τελικα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
Μάκη και μια αφιέρωση για την φίλη μας την Σάρα :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μάκη και μια αφιέρωση για την φίλη μας την Σάρα :rockon: :rockon:

αν και δνε ειμαι σκυλοφαν ωραιο ακουγετια τυπε.για διασκευη α λα ριφιφοιβος που φαινεται ομως...τελος παντων.στα αρχιδια μας.η πορνοαφιερωση εγινε οποτε μια χαρα το πηγες μαγκα μου. :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
:2funny: :2funny: :2funny:,ωραίος Dawn.Κι εγώ από εδώ και μπρος θα την απαξιώνω εντελώς :rockon: :rockon:.Της λέω θέλω ο χώρος της βάρδιας μου να μοιάζει με τσαρδί στο μετάξι και δεν το καταλαβαίνει η μαλάκω :jerking: :jerking:.Όλο μου λέει να αδειάζω τα τασάκια,να πετάξω τα κουτιά από τις μπύρες και τις κοκο-κόλες που βρίσκονται παντού εκτός από τα σκουπίδια  :grin: :grin: και να αδειάζω το καλαθάκι των απορριμάτων γιατί είναι συνέχεια γεμάτο :headbang: :headbang:.Ξενέρωτη ελλεινίδα μπριζόλα,μου έσπασε τα παπάρια σε ένα ακόμα ταξίδι :jerking: :jerking:.

το μυστικό είναι ό,τι και να κάνεις να το κάνεις σκατά για να μήν σε ξαναβάλει να το κάνεις. Ειδικά κάτι μαλακισμένες που νομίζουν οτι εχουν προσωπικούς υπηρέτες πρέπει να τιμωρούνται με διπλοβάρδια στο μετάξυ.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χθεσινη τσαρκα στην 2η Βαρδεια.Η ομας διασπαστηκε στους μπασκετοφιλους και στους μπουρδελοφιλους!!
Ετσι ξεκινησαμε την τσαρκα εγω ο χλεχλεκιας και ο μπιλυ 7!Οι υπολοιποι ηταν ο μιλοπετροζα η μυθριδατης  :grin: :grin:,χοελοβερ,μετα προστεθηκε ο πιτσιλιστης,μπεμβε και κουασιμοδος!!
Εγω πιο πριν ειχα πιη χαλαρωτικο καφεδακι και ανταλαγη πορνικων αποψεων με τον Χιλνικ!!
Ξεκινησαμε την τσαρκα απο....
Διδυμου...
20 Νινα νομιζω,ψηλο αδυνατο τσιγγανοηδες,μαυρο μαλλι,μικρο βυζι και ζαρτιερικο!!
18 ισογειο Αλιονα!!
18 υπογειο Φωτεινη με τους μεγαλους βυζους,ψιλοκαυλαντισε για λιγο,αρχισε να ξεψαρωνη!!
16 η Λιλιαν,σταθερη αξια!!
8 Γιασμιν η πολωνεζα,αβυζη,αλλα με κορμαρα!!
8 επανω η Αντινα με το καλο κωλαρακι!!
Η Ομας εδω συναντιετε με Ακις 30 και τον καπελακια!!
Συνεχιζουμε για Φυλης ενω οι υπολοιποι πανε για μεταξι!!
Φυλης
54 Λαουρα Ναταλι!!
66 Ντενιζα Νικολετα!!
66 Αριστερο,Ευτραφης αδιαφορη,το πιο καλο τσιμπουκι της περιοχης ειπε η τσα!!
59 19 χρονων σαρκωδη χειλακια,σκαφτη μεσουλα ομορφο και καλο το μωρο θα περασετε υπεροχα ειπε ο τσατσος σε μια ακομα παρασταση που εδωσε!!
Δεν παιζης μεγαλε κεντας  :grin: :grin:.η Ναντια!!
80 Εμιλυ Εμυ!!
65 επανω αδυνατο πιπινι μαυρομαλικο με μικρο στηθος και γλυκο προσωπακι,με τατου στο πλευρο!!
67
69 Επανω Χριστινα!!
69 Αννα η καστανη αδυνατο,μικρο στηθος,1,60 υψος!!
71 επανω η Μαρια η ποντια.Ρεσιταλ η καινουργια η τσα που ειπε οτι κανη ελευθερη επαφη η κοπελα!!
71 Ρενατα!!
71 υπογειο κλειστο!!
92 Αρ.Μικυ!!
92 Δεξ.Μπαρπαρα ιχχαα!!!
Μ.Προδρομου βαπορι η Μαρια απο το 71 υπ.οπου καυλαντησαμε χουφτωνοντας της βυζαρες της και τον κωλο της!!
86 κατω τα δυο νεοφερμενα πιπινια,Καρμεν και Ντιανα!!!!
86 επανω Μονικα με μαυρα καυλε εσσωρουχα!!
84 πανω η Μαργαριτα και η Ολγα με κιλα παραπανω!!
84 κατω η Ειρηνη η γυρολογος που ηταν ενα διαστημα και στο υπογειο 18 της Διδυμου!!
74 αρ,Αλεξανδρα απο φωκ.22!!
74 δεξ.Νομιζω οτι ηταν η Λορυ,αδυνατο πιπινι με καλο σωμα και μικρο στηθος!!
Φωκαιας
17 Μαρια οχι η κοντη γνωστη,1,65,μαυρο μαλλι,κανονικου σωματος με αχλαδωτη κωλαρα!!
19 Μαιρη απο φ.92!!
25 επανω Αννα με φουλ προγραμμα!!
25 Μονικα νιαου!!
27 υπογα Αλινα και η αδυνατη μιλφ τσεχα!!
27 κατω Βαλερια Γιαννα!!
27 επανω Ελενα!!
24 Υπ.Κλειστο!!
24 αρ.Η Νατασσα απο φυλ.74 υπογειο!!
24 δεξ.Η Αννα χωρις βαμενα χειλη σημερα,χειμωδες κοντο,κανονικου σωματος 2+στηθους!!
Και εδω τελειωνη η βολτα,νεα συναντηση στην Διδυμου,αφου τελειωσε και το ματς και εμφανιζετε ο Σμηναρχος Μαθιου!!
Χωριζονται η ομαδες αλλοι αποχωρουν και αλλοι πανε στουντιοτσαρκα!!

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Χθεσινη τσαρκα στην 2η Βαρδεια.Η ομας διασπαστηκε στους μπασκετοφιλους και στους μπουρδελοφιλους!!
Ετσι ξεκινησαμε την τσαρκα εγω ο χλεχλεκιας και ο μπιλυ 7!Οι υπολοιποι ηταν ο μιλοπετροζα η μυθριδατης  :grin: :grin:,χοελοβερ,μετα προστεθηκε ο πιτσιλιστης,μπεμβε και κουασιμοδος!!
Εγω πιο πριν ειχα πιη χαλαρωτικο καφεδακι και ανταλαγη πορνικων αποψεων με τον Χιλνικ!!
Ξεκινησαμε την τσαρκα απο....
Διδυμου...
20 Νινα νομιζω,ψηλο αδυνατο τσιγγανοηδες,μαυρο μαλλι,μικρο βυζι και ζαρτιερικο!!
18 ισογειο Αλιονα!!
18 υπογειο Φωτεινη με τους μεγαλους βυζους,ψιλοκαυλαντισε για λιγο,αρχισε να ξεψαρωνη!!
16 η Λιλιαν,σταθερη αξια!!
8 Γιασμιν η πολωνεζα,αβυζη,αλλα με κορμαρα!!
8 επανω η Αντινα με το καλο κωλαρακι!!
Η Ομας εδω συναντιετε με Ακις 30 και τον καπελακια!!
Συνεχιζουμε για Φυλης ενω οι υπολοιποι πανε για μεταξι!!
Φυλης
54 Λαουρα Ναταλι!!
66 Ντενιζα Νικολετα!!
66 Αριστερο,Ευτραφης αδιαφορη,το πιο καλο τσιμπουκι της περιοχης ειπε η τσα!!
59 19 χρονων σαρκωδη χειλακια,σκαφτη μεσουλα ομορφο και καλο το μωρο θα περασετε υπεροχα ειπε ο τσατσος σε μια ακομα παρασταση που εδωσε!!
Δεν παιζης μεγαλε κεντας  :grin: :grin:.η Ναντια!!
80 Εμιλυ Εμυ!!
65 επανω αδυνατο πιπινι μαυρομαλικο με μικρο στηθος και γλυκο προσωπακι,με τατου στο πλευρο!!
67
69 Επανω Χριστινα!!
69 Αννα η καστανη αδυνατο,μικρο στηθος,1,60 υψος!!
71 επανω η Μαρια η ποντια.Ρεσιταλ η καινουργια η τσα που ειπε οτι κανη ελευθερη επαφη η κοπελα!!
71 Ρενατα!!
71 υπογειο κλειστο!!
92 Αρ.Μικυ!!
92 Δεξ.Μπαρπαρα ιχχαα!!!
Μ.Προδρομου βαπορι η Μαρια απο το 71 υπ.οπου καυλαντησαμε χουφτωνοντας της βυζαρες της και τον κωλο της!!
86 κατω τα δυο νεοφερμενα πιπινια,Καρμεν και Ντιανα!!!!
86 επανω Μονικα με μαυρα καυλε εσσωρουχα!!
84 πανω η Μαργαριτα και η Ολγα με κιλα παραπανω!!
84 κατω η Ειρηνη η γυρολογος που ηταν ενα διαστημα και στο υπογειο 18 της Διδυμου!!
74 αρ,Αλεξανδρα απο φωκ.22!!
74 δεξ.Νομιζω οτι ηταν η Λορυ,αδυνατο πιπινι με καλο σωμα και μικρο στηθος!!
Φωκαιας
17 Μαρια οχι η κοντη γνωστη,1,65,μαυρο μαλλι,κανονικου σωματος με αχλαδωτη κωλαρα!!
19 Μαιρη απο φ.92!!
25 επανω Αννα με φουλ προγραμμα!!
25 Μονικα νιαου!!
27 υπογα Αλινα και η αδυνατη μιλφ τσεχα!!
27 κατω Βαλερια Γιαννα!!
27 επανω Ελενα!!
24 Υπ.Κλειστο!!
24 αρ.Η Νατασσα απο φυλ.74 υπογειο!!
24 δεξ.Η Αννα χωρις βαμενα χειλη σημερα,χειμωδες κοντο,κανονικου σωματος 2+στηθους!!
Και εδω τελειωνη η βολτα,νεα συναντηση στην Διδυμου,αφου τελειωσε και το ματς και εμφανιζετε ο Σμηναρχος Μαθιου!!
Χωριζονται η ομαδες αλλοι αποχωρουν και αλλοι πανε στουντιοτσαρκα!!

Να συμπληρωσω προεδρε στο 71 επανω,ενας γερος χυστης ζηταγε απο την τσα2 να μαθει αν ειναι επαρκης ο φωτισμος στο δωματιο.Πηγε και ελεγχε το φως στο δωματιο,ηθελε να βλεπει λεει :2funny:,το ειδαμε και αυτο στην 20ετη μπουρδελοκαριερα μας :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να ηταν μεγιστος χυστης :grin: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom