Τεράστιο και το χθεσινοβραδινό πόρνιασμα,μ'εμένα να καταφθάνω απ'ευθείας μετά τον κατάπλου της F-462 στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας κι ένα απαξιωτικό χέσιμο που έριξα βλέποντας την ρομαντική Σαλαμύκονο(το είχα ανάγκη) .Πήγα κατευθείαν Σπεσιαλίστα όπου κούμπωσα σουβλάκια με κοτόπουλο και στο καπάκι προφιτερόλ ;) ;).Η κοιλιά μου είχε διπλασιαστεί και ήμουν έτοιμος για κωλομπαρίαση αλλά ο μακης 1985 και ο μπέμπας δεν ψηνόντουσαν :- :-.Έτσι τσεκάραμε την 3η βάρδια στην Φυλής και μετά περάσαμε από τον πορνοντίσνευλαντ για να πάρω μια γεύση από πρεζοπιάτσα όπου πραγματικά μου είχε λείψει .Η ιδέα για καυλάντισμα στην Συγγρού με ενθουσίασε αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο δυναμικά :o :o.Το ξανθό μοντελοτραβέλι που είδαμε λίγο μετά τον Κίνκυ με κάβλωσε απίστευτα αλλά και η Σάρα που πετύχαμε στην οδό Πάντου με έφτιαξε πολύ και σε κάποια φάση πάνω στην καβλάντα μου μπήκε στο μυαλό έντονα η ιδέα της παρτούζας .Ο μάκς για άλλη μια φορά δικαίωσε τον τίτλο του και ο μπέμπας έδειξε σημαντικά βήματα πρόοδου
Στρατηλάτη το Σαββάτο τρούμπα φίλε όχι καθημερινές
Φίλε ξεπέρασα τα οριά μου με την Σάρα εχθές πάνω από 1ωρα την καυλάντιζα για να μπορέσω να ρίξω το τείχος που είχε υψώσει απεναντί μου οι προσπαθείες μου δεν πήγαν χαμένες αλλά για κακή μας τύχη φεύγει την Παρασκεύη για Κρήτη
ο μπέμπας αποκτάει εμπειρίες αλλά κουράστηκε στο τέλος και πήγε για ύπνο στον αμάξι δίνωντας λαβή στην Σάρα να μας πει άντε ώρα για ύπνο