Ε ενταξει δεν ειναι λιγες αλλα θα περασουν...
Υπομονη
υπομονή κάνω αλλά.......
Ε ενταξει δεν ειναι λιγες αλλα θα περασουν...
Υπομονη
Αυριο θα γινει η Αλωση της Τρουμπας 2012
Μη φοβασαι Μακη, το ταγμα ειναι πανετοιμο για μαχη....
Το μονο που με ανυσηχει λιγο ειναι η απουσια του Στρατηλατη :-
Αλλα πιστευω με Ιπποτη, Πιτσιλιστη και εσενα αρχηγο, θα το καψουμε ολα
Η αυριανη μερα θα μεινει στη ιστορια και θα την μαθαινουν οι μεταγενεστεροι μπουρδελιαρηδες...
Η Αλωση της Τρουμπας 17/03/2012
Μακη εισαι αξιος ηγετης, με πολυετη εμπειρια σε μαχες στα υπουλα στενα της Τρουμπας...
Να συναντηθουμε απο νωρις να καταστρωσουμε σχεδιο πολεμου, και ολα θα πανε καλα...
Θα επιστρεψουμε νικητες..
Μη στεναχωριεσαι Μακη, χαθηκε μια μαχη, αλλα οχι ο πολεμος ;)
για την φίλη μου την Σόνια που μου γύρισε την πλάτη :'( :'(
ποτέ να μήν αφιερώνεις τραγούδι σε γκόμενα που σε γύρισε την πλάτη. Δεν το αξίζει.
με τρώει ο κώλος μου γιατί πάλι αύριο θα έρθουμε τετ α τετ
Από πληροφορίες αναμένεται έντονη κωλομπαροδραστηριότητα το επόμενο 48ωρο .Νέα ''τιμημένα'' μέλη πρόκειται ενταχθούν δυναμικά στον αγώνα.Σκοπός διοικήσεως η ηδονή της καλτίλας,προτεραιότητα διοικήσεως αναζήτηση καλτ κωλόμπαρου στην περιοχή της Τρούμπας,εθνικοί κανόνες εμπλοκής ελεύθεροι,ερυθρός βαθμός απειλής πορνιάσματος
περιμένουμε να σταθείς αντάξιος των προσδοκιών μας.
δεν ξέρω ρε συ όταν στην μέση υπάρχει γυναίκα κάποια όρια και αντοχές πάνε περίπατο
ξαδελφίτο εχω περάσει αρκετά απο γύναια και μπορώ να σου πώ οτι λίγες αξίζουν.
Στρατηλατη το ταγμα ειναι ετοιμο για την μαχη για την Αλωση της Τρουμπας...
Η απουσια σου ειναι αισθητη και κανει το εργο μας δυσκολο, αλλα ελπιζουμε με το Μακη ηγετη να επιστεψουμε νικητες απ αυτη τη σκληρη μαχη με την Παρακμη και την Καλτιλα σαυτα τα επικυνδυνα στενα του Πειραια..
κοίτα επειδή μου απαντάς σοβαρά θα σου απαντήσω στα ίσα δεν τρέχει κάτι με καμία απλά κάνω χαβαλέ για να διακωμωδήσω την όλη φάση
ο Στρατηλάτης ξέρει και γι'αυτό απαντάει στο άλλο θρεντ με αφιερώσεις απλά για να συνεχίσει τον χαβαλέ
Υ.Γ ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλή ;)
Μπεμβε αν υπάρχει χρόνος να τσεκάρετε και αυτό που σου είχα δείξει ότι παίζει πίσω από τον Αγ.Διονύση(λεπτομέρειες στο θρεντ ''Πιάτσες στον Πειραιά'') γιατί γράφτηκε ότι επανήλθε.Και μια ρομαντική ενημέρωση από Συγγρού θα περιμένω
α, τότε αφού είναι έτσι, θα αφιερώσω και εγω (συν στρατέυοντας τον εαυτό μου στον αγώνα σου.) αυτό το άσμα του ΜΕΓΑΛΟΥ Τάσου Κρυστάλλη: