Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μη φοβασαι Μακη, το ταγμα ειναι πανετοιμο για μαχη....  :rockon:
Το μονο που με ανυσηχει λιγο ειναι η απουσια του Στρατηλατη  :-
Αλλα πιστευω με Ιπποτη, Πιτσιλιστη και εσενα αρχηγο, θα το καψουμε ολα  :rockon: :rockon:
Η αυριανη μερα θα μεινει στη ιστορια και θα την μαθαινουν οι μεταγενεστεροι μπουρδελιαρηδες...
Η Αλωση της Τρουμπας 17/03/2012  :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χύστη με πορνο συγκινείς ταμάλα με τα γραφομενά σου κρίμα να λείπει ο Στρατηλάτης από τέτοια μάχη αλλά θα έχουμε για
προς την επιτυχία την πορνο-εμπειρία μου :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη εισαι αξιος ηγετης, με πολυετη εμπειρια σε μαχες στα υπουλα στενα της Τρουμπας...
Να συναντηθουμε απο νωρις να καταστρωσουμε σχεδιο πολεμου, και ολα θα πανε καλα...
Θα επιστρεψουμε νικητες..  :rockon: :rockon:  :tooth:

:rockon: :rockon: :rockon:

εννοείται χύστη γι'αυτό είμαι εδώ να αναπληρώνω το κενό του Στρατηλάτη(δύσκολο βέβαια αλλά εφικτό :grin:)

απλά εσύ να έχεις μαζί σου τα πολεμοφόδια γιατί οι μάχες θα είναι δύσκολες και σε πολλά μέτωπα :grin:

τα υπόλοιπα σε πμ αν και σου έχω δώσει την γενική ιδέα για αύριο ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
για την φίλη μου την Σόνια που μου γύρισε την πλάτη :'( :'(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μη στεναχωριεσαι Μακη, χαθηκε μια μαχη, αλλα οχι ο πολεμος  ;)  :2funny:

μου στοίχισε φίλε αλλά ευτυχώς μου στάθηκε ο Στρατηλάτης και πήγαμε παρακάτω :-

αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει :'( :'(

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.367
Πόντοι
7.885
Από πληροφορίες αναμένεται έντονη κωλομπαροδραστηριότητα το επόμενο 48ωρο :rockon: :rockon:.Νέα ''τιμημένα'' μέλη πρόκειται ενταχθούν δυναμικά στον αγώνα.Σκοπός διοικήσεως η ηδονή της καλτίλας,προτεραιότητα διοικήσεως αναζήτηση καλτ κωλόμπαρου στην περιοχή της Τρούμπας,εθνικοί κανόνες εμπλοκής ελεύθεροι,ερυθρός βαθμός απειλής πορνιάσματος :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Από πληροφορίες αναμένεται έντονη κωλομπαροδραστηριότητα το επόμενο 48ωρο :rockon: :rockon:.Νέα ''τιμημένα'' μέλη πρόκειται ενταχθούν δυναμικά στον αγώνα.Σκοπός διοικήσεως η ηδονή της καλτίλας,προτεραιότητα διοικήσεως αναζήτηση καλτ κωλόμπαρου στην περιοχή της Τρούμπας,εθνικοί κανόνες εμπλοκής ελεύθεροι,ερυθρός βαθμός απειλής πορνιάσματος :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα υπάρξει αξιολόγηση των νέων μελών να δω αν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της πιάτσας :cheesy:

ελπίζω το πνεύμα σου Στρατηλάτη να μας ακολουθεί στα υγρά στενά της πιάτσας :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν ξέρω ρε συ όταν στην μέση υπάρχει γυναίκα κάποια όρια και αντοχές πάνε περίπατο :(

ξαδελφίτο εχω περάσει αρκετά απο γύναια και μπορώ να σου πώ οτι λίγες αξίζουν.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ξαδελφίτο εχω περάσει αρκετά απο γύναια και μπορώ να σου πώ οτι λίγες αξίζουν.

κοίτα επειδή μου απαντάς σοβαρά θα σου απαντήσω στα ίσα δεν τρέχει κάτι με καμία απλά κάνω χαβαλέ για να διακωμωδήσω την όλη φάση :grin:

ο Στρατηλάτης ξέρει και γι'αυτό απαντάει στο άλλο θρεντ με αφιερώσεις απλά για να συνεχίσει τον χαβαλέ :sunglasses:

Υ.Γ ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλή ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Στρατηλατη το ταγμα ειναι ετοιμο για την μαχη για την Αλωση της Τρουμπας...  :rockon: :rockon:
Η απουσια σου ειναι αισθητη και κανει το εργο μας δυσκολο, αλλα ελπιζουμε με το Μακη ηγετη να επιστεψουμε νικητες απ αυτη τη σκληρη μαχη με την Παρακμη και την Καλτιλα σαυτα τα επικυνδυνα στενα του Πειραια..  :rockon: :rockon: :rockon:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κοίτα επειδή μου απαντάς σοβαρά θα σου απαντήσω στα ίσα δεν τρέχει κάτι με καμία απλά κάνω χαβαλέ για να διακωμωδήσω την όλη φάση :grin:

ο Στρατηλάτης ξέρει και γι'αυτό απαντάει στο άλλο θρεντ με αφιερώσεις απλά για να συνεχίσει τον χαβαλέ :sunglasses:

Υ.Γ ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλή ;)

α, τότε αφού είναι έτσι, θα αφιερώσω και εγω (συν στρατέυοντας τον εαυτό μου στον αγώνα σου.) αυτό το άσμα του ΜΕΓΑΛΟΥ Τάσου Κρυστάλλη:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.367
Πόντοι
7.885
Μπεμβε αν υπάρχει χρόνος να τσεκάρετε και αυτό που σου είχα δείξει ότι παίζει πίσω από τον Αγ.Διονύση(λεπτομέρειες στο θρεντ ''Πιάτσες στον Πειραιά'') γιατί γράφτηκε ότι επανήλθε.Και μια ρομαντική ενημέρωση από Συγγρού θα περιμένω :cum: :cum: :cum:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μπεμβε αν υπάρχει χρόνος να τσεκάρετε και αυτό που σου είχα δείξει ότι παίζει πίσω από τον Αγ.Διονύση(λεπτομέρειες στο θρεντ ''Πιάτσες στον Πειραιά'') γιατί γράφτηκε ότι επανήλθε.Και μια ρομαντική ενημέρωση από Συγγρού θα περιμένω :cum: :cum: :cum:

ηγέτη θα το τσεκάρουμε θέλει δεν θέλει ο BmwPower αφού είναι τιμημένος θα κάνει το πορνο-σκάουτινγκ από Περαιά ;)

τώρα για Συγγρού τον φοβάμαι μην μου μείνει στα χέρια δεν αντέχει την μεταλλαγμένη ηδονή :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
α, τότε αφού είναι έτσι, θα αφιερώσω και εγω (συν στρατέυοντας τον εαυτό μου στον αγώνα σου.) αυτό το άσμα του ΜΕΓΑΛΟΥ Τάσου Κρυστάλλη:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

κάτι τέτοια ακούμε στην Τρούμπα και ερχόμαστε στο τσακίρ κέφι :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.367
Πόντοι
7.885
Μόλις ανέβηκε η ρομαντική κριτική μου για το κορίτσι του φίλου μου σπιντ ;) ;).Αναμένω τα σχόλιά σας :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom