Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
συγνώμη για να καταλάβω, υπο ποιες προυποθέσεις γίνεται κάποιος τιμημένος;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θυμάσαι τι πέρασα για να γίνω τιμημένος....αξέχαστα τα σκηνικά στις πιάτσες και να έχω τον Στρατηλάτη να ζητάει παρτούζες :2funny:

Bέβαια. Και επειδη μια εικονα = χιλιες λεξεις οριστε ενα δειγμα τι περναει κανεις

Συνημμένα

• masonic-resurrection2.gif
    masonic-resurrection2.gif
    78 KB · Εμφανίσεις: 41

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Την Τρίτη κατά τις 22:30 απόλαυσα καπνική ηδονή μαζί με πίτσι,πιστό ιππότη της ηδονής,χοέλοβερ και πρόεδρο και μετά έριξα ένα απαξιωτικό δεκάρικο στο κορίτσι του φίλου μου ΣΠΙΝΤ (εννοώ φυσικά την Κατερίνα,σύντομα και η κριτική).Προτού γυρίσω σπίτι πέρασα μια  βόλτα και από Συγγρού όπου παρατήρησα 3 καινούρες κουκλάρες(που είσαι Μάκη,όλο τα καλύτερα χάνεις :rolleyes: :o :o) μέσα σε ασημί γκολφ,ένα μπλε σε-4 κι ένα ασημί κορόλα :grin: :grin:.Δυστυχώς τα κορίτσια που αναζητά ο φίλος μάκης ήταν για άλλο ένα βράδι απούσες :headbang: :headbang:.Η εφοδεία μου στην στον δρόμο της μεταλλαγμένης ηδονής έγινε γύρω στις 00:30 ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Την Τρίτη κατά τις 22:30 απόλαυσα καπνική ηδονή μαζί με πίτσι,πιστό ιππότη της ηδονής,χοέλοβερ και πρόεδρο και μετά έριξα ένα απαξιωτικό δεκάρικο στο κορίτσι του φίλου μου ΣΠΙΝΤ (εννοώ φυσικά την Κατερίνα,σύντομα και η κριτική).Προτού γυρίσω σπίτι πέρασα μια  βόλτα και από Συγγρού όπου παρατήρησα 3 καινούρες κουκλάρες(που είσαι Μάκη,όλο τα καλύτερα χάνεις :rolleyes: :o :o) μέσα σε ασημί γκολφ,ένα μπλε σε-4 κι ένα ασημί κορόλα :grin: :grin:.Δυστυχώς τα κορίτσια που αναζητά ο φίλος μάκης ήταν για άλλο ένα βράδι απούσες :headbang: :headbang:.Η εφοδεία μου στην στον δρόμο της μεταλλαγμένης ηδονής έγινε γύρω στις 00:30 ;) ;)

έλα χύστη τι να κάνω κάποιος με γκαντέμιασε....ααααα την Χαρά την βρήκαν οι χύστες εχθές το βράδυ μέσα σε μάυρη slk ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Βρίσκομαι αγκυροβολημένος στο ρομαντικό ''ΜΠΑΤΣΙ Ν.ΑΝΔΡΟΥ'' και πιρφορίζω :grin: :grin:.Τα βίντεο του πορνομετανάστη είναι η συντροφιά μου αυτές τις βαρετές ώρες :rockon: :rockon:.Αναμένω ρομαντικά πορνιάσματα και σκληρές κριτικές(μπεμβε αυτό πάει σε σένα).

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Βρίσκομαι αγκυροβολημένος στο ρομαντικό ''ΜΠΑΤΣΙ Ν.ΑΝΔΡΟΥ'' και πιρφορίζω :grin: :grin:.Τα βίντεο του πορνομετανάστη είναι η συντροφιά μου αυτές τις βαρετές ώρες :rockon: :rockon:.Αναμένω ρομαντικά πορνιάσματα και σκληρές κριτικές(μπεμβε αυτό πάει σε σένα).
Αυτο να δω και κλεινω την πορνικη καριεραμου,μπεμβε εναντιον Ζανας  :2funny:.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

με το παρδόν αλλα απο όσο θυμάμαι απο την θητεία μου το ναυτικό εχει γίνει πιρφοριστικό καθώς έχει γιομίσει με κοπελούδες που γράφουν άριστα στις πανελλήνιες και περνάνε στις σχολές αξιωματικών/υπαξιωμάτικών για να εχουν μόνιμη δουλεία αργότερα. Δεν υπάρχουν εκεί τίποτα κελευστές που να εκπορνευόνται για έξτρα εισόδημα;  :think: :think: :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
:2funny: :2funny: στο υποσχεθηκα Στρατηλατη, θα δεις συντομα κριτικη απο Ζανα (μπορει και Βραζιλιανα..)  :badair:  :tooth:
απο Πορνομεταναστη τι βλεπεις?

Το αγαπημένο μου βίντεο με τους πιρφόρους ;) ;).Δυστυχώς τους τρώω στην μάπα ήδη αυτές τις μέρες,παρέα με τα αγαπημένα τους μπάζα(εννοώ αυτές τις άθλιες ελλεινίδες που έχουμε εδώ μέσα :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman:).Έχει πέσει ήδη πολύ καραμούζα και αναμένεται συνέχεια.Λέω να μην τον :jerking: αυτές τις μέρες για να επιστρέψω δυναμικά στην πιάτσα :rockon: :rockon:.Θέλω να πορνιάσω σε πολύ καλτ κωλόμπαρο

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γιναμε και διεθνης  :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι κατω απο 5%....  :S
Ναι  :rockon: , μετα τη Ζανα πρεπει να καυλαντισω με καμια ομορφη για να συνελθω  :grin: 
Με την πιπα που κανει η Ζανα δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα καφερεις.
Δεν σε φοβαμαι σεαυτο.
Το μετα με ανησυχει που θα συνειδητοποιησεις τι σου συνεβηκε..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Ημουν τακτικος πελατης της Ζανα το 2008

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στην προ studio εποχη μου που ξεκινησε στις 7/3/2009 με την Παολα στο βριλησσου 55 ημουν μεγας μπουρδελακιας.
Μην κοιτας που δεν ηξερα το site τοτε για να εχω αποδεικτικα στοιχεια.
Οι πρωτες μου κριτικες γ΄αυτες τις κοπελες ειναι
Ζανα, Βικυ, Ανδριαννα, Ευα, Σονια, Αγαπη, Λιζα  και ολα τα γνωστα milf ειχαν συναντησει τον "μικρο Cheyenne".......
Μεταξουργειο πηγαινα απο το 1980 και αρκετες απο τις σημερινες τσατσαδες τις εχω τιμησει.

Εχω πολλες ιστοριες να σας πω

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν βλέπω να γίνονται πραγματικότητα τα ονειρά σου :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom