Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τι εχη σημερα το προγραμμα?

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Μια ημερα χωρις τζουρα πιατσας και το αιμα μου αρχισε να κυλα πιο γοργα στις φλεβες μου!!
Το μνμ.που ηρθε στο κινητο μου ηταν απο τον μπιλυ7.Δωδαμε ραντεβου σε καλτ καφε,και αφου συναντηθηκαμε ξεχυθηκαμε ακρατητοι προς το μεταξι!!
Δεν ειχα νημερωση απο την υπολοιποι ομαδα και κινηθηκαμε προς τους καλτ δρομους του μεταξουργιου!!
Περασαμε απο την Αχαρνων πανω στα συνορα των πακιδων με τους αφρικα!Μας κοιταγαν περιεργα μιας και ειμασταν οι μοναδικοι λευκοι.
Στο υψος του περλα λεοφωρειο ετοιμαζοταν να αναχωρηση για ρουμανια,εγινε ελενχος για κανα καλο τεμαχιο αλλα τιποτα!!
Συνεχιζουμε ποδαρατω την Αχαρνων,εντυπωση μου εκανε οτι οι πακισες με μπουρκα ειναι πλεον περισσοτερες απο τους πακιδες!!
Φτανουμε πλατεια Καραισκακη και ξεκιναμε απο....

Καλλεγη 33,ο Αυγουστης ξεφαντβνε με λαικα,και βγηκε η ευτραφης ρουμανα με πλουσια τα ελεη,και φουλ στα 15,αν θυμαμαι ορθως!
Απο εκει παμε για....
Κολωνου
32Α,καυλωτικο βουλγαρακι,με 2αρια,καλο σωμα και κωλαρα,μας καυλαντιζε και μας καυλωσε μπορω να πω με το ναζι της,ο δε τσατσος καμαρωνε και ελεγε στο τηλ.ελα να δης τι κανονι εχω σημερα!Δεν ειχε και αδικο γιατι το τελευταιο καιρο δεν ειχε κατι ποιοτικο!!
32Γ,κοντο με λιγα χερουλια στις λεκανες και μικρο στηθος,το υπολοιπο σωμα κανονικο,δεν βιαζομε μας ειπε!!
Θελαμε να αποφυγουμε το καραμουζιασμα και δεν ανεβηκαμε στο επανω με την τσα που αναφερη,γαλακτομπουρικο και μπακλαβα!!
30 επανω,κοντο ομορφο πιπινι με μικρο βυζακι,κανονικο σωμα και ομορφο προσωπο!!
30 κατω,Αννα μονο 10 ευρω παιδια θα περασουμε καλα,μονολογουσε λογω αναδουλειας!!
27α Κορινα με το μουστακακι γυρολογος επιπλο της ντισνειλαντ,περιφερετε στο σαλονι,ερχετε μπροστα σου και πιανη το νινι της!!
27 Γ η Αννα η βουλγαρα,ξανθια με 2αρι,κανονικου σωματος!!
27 Β το ρουμανακι απο το 32,ασπριδερη επιδερμιδα,κανονικο σωμα,καλο κωλο,μικρο στηθος μας καυλαντιζε!!
11 υπογα,δυο κορασιδες η συνεθες εδω και καιρο,η ξανθια με τα 2αρια και την κωλαρα,και η κοκκινομαλα με καλο κωλο,αλλα μικρο στηθος,κανονικου σωματος!!
11 ισογειο το γνωστο αβυζο,ομορφο πιπινι απο φυλης πιο παλια!!
Κεραμικου 26 κατω,ευτραφης μικρα,ετοιμολογη,οχι μεγαλου στηθους,αλλα γλωσσας με κομπινεζον!
Κεραμικου 26 επανω,αδυνατο,με μεγαλες βυζαρες και κεκλιμενα ποδια,με φουλ στα 10,κοκκινομαλα που την προτοηδα στο Καλλεργη!
Ξεκιναμε απο τα Ρωσσικα ...
Ιασωνος
1Α αδιαφορη με λιγα κιλα παραπανω κυταριτιδα στον κωλο,καλο βυζι,1,65,ευγενικη χαμογελαστη!
1Β Κλειστο,που ειναι η Ευα και η Ρουσλανα?
1Γ Ερρικα η μποτου!!
20 ισογειο,κασετα η τσα,μας παρουσιασε ενα καλο πιπινι,κανονικου σωματος και ομορφου κωλου,και προσωπου!
20 επανω η Ουαννα με τις βυζαρες απο φυλης!!
20 ισογειο,πεφτω πανω στην κ.Ελευθερια.
Γεια σου κ.Ελευθερια.
Τι το ηθελες μωρε το κυρια με σκοτωσες!!
Χα!Χα! σεβασμος,τι κανης!!
Να τωρα πηρα φαρμακα απο το φαρμακειο!
Τρελοχαπια?
οχι μωρε,για το κρυωμα!Αλλα σε λιγο θα τα περνουμε ολοι.
Αφου ειπαμε και τα πολιτικα μας για πακιδες και χρυση αυγη μας παρουσιασε ψηλο πιπινι κοκκινομαλικο αδυνατου σωματος και ομορφου προσωπου,μικρο στηθος με κοκκινο διαφανες κομπινεζον,Αννα!!
19 ισογειο,πεφτω πανω στον Αλεξανδρο και μου λεη περιμενε να δης τι εχω σημερα,αφου μας χερετησε ευγενικα,οπως παντα!Πρωτη σκαη η Μπετυ,1,70 με κανονικο σωμα και τρωφαντη κωλαρα
και βυζους!Δευτερη τσιγγανοηδες προσωπο αδιαφορο,πεσμενο 1,5,αλλα καλου σωματος καυλαντιζαμε στο σαλονι.Η μπετυ στα υποψη με 10!
19 επανω,η τσα εκανε καλη παρουσιαση,κοντο ελαφρως γεματο!!
27 Α Αλεξια με απλο 10.κωλο στα 15!!
30 υπογειο,δεν ηταν ο σαρουμαν αλλα ο ορεστης ο αλλος δροσερος κοντος μας παρουσιασε την Τζουλιανα με τα πλαστικα βυζακια και το αδυνατο σωμα!!
30 επανω μας παρουσιασε πιπινι αρεστο!!
31 ΧΟΥΛΣΤΕΡ,ευτραφης μικρα κοντη!!
31 υπογα η μιλφ με το κοκκινο κομπινεζον διαφανο,με 1+ στηθος και σωμα που διατηρητε ακομα σε κανονικα επιπεδα,παντα ευγενης!!
36 τσατσος μας παρουσιασε ομορφη σοκολατα με βυζαρες κανονικου σωματος!!Ισως οτι καλυτερο εχω δη απο το καλοκαιρι στο σπιτι αυτο,εξαιρεση μονο η ξανθια ελληνις Ευα,που καθισε μερικες μερες στην βοθριλα αυτου του οικου!!
33 πανω αδιαφορο,η κατσαριδα απουσα!!
37 επανω περιμεναμε την Μαρια που επτελους αργησε και μια φορα!Τσιμουκι μουνι 69 10,κωλος 15!!
37 κατω,κατι νεο ειπε η τσα αλλα στην εμφανιση της εξαφανιστηκαμε!!
44 παλιο η Αννα με περουκα και κωλο στα 15!!
44 νεο η Στελα που την περιμεναμε πανω απο τεταρτο,το δωματιο ασφυκτικα γεματο,18 ατομα μετρησα,μολις βγηκε ηρθε και καθισε αναμεσα σε μενα και τον μπιλ!!
46 επανω Αλεξανδρα ευτραφης με φυλ,γιατι φευγετε ειπε η τσα το κοριτσι μου τα κανη ολα!!
46 αυλη,παλιο ρεμπεταδικο μου θυμιζη,νεα κοπελλα εδωσε ρεστα αφου ηταν στο δωματιο 25 λεπτα και η τσα στο 20λεπτο την φωναξε για να δη αν ειναι καλα!
1,65 ελαφρως γεματο σωμα!!
46 αριστερο το κοντο γεματουλικο με τα 2αρια και φουλ!!!
43 η τσα ανορεκτη πηγε να παρη καρτα κιοι για την βουλγαροτσιγκανα Αννα απο Λιοσιων 91!!Μας ειπαν οτι εχη 2η κοπελλα αλλα αποχωρησαμε,υποθετω οτι θα ειναι η ψηλη νταρτανα!!
Μ.Αλεξανδρου 28 μιλφ,Μαρια με βυζαρες και πιασιματα!!
Μ.Αλεξανδρου 20,πρωτη επισκεψη στο νεο αυτο οικο,ακομα η μπογια μυριζη,η τσα με βουβολικο βλεμμα μας ειπε η κοπελλα ειναι στο δωματιο.
Η μουσικη επαιζε χαμηλα,και ο συναγωνιστης ακουγωταν που κτυπουσε δυνατα την κορασιδα!
1,60 μαυρομαλικο ομιλουσε καλα ελληνικα με λιγα κιλακια παραπανω,μας ειπε οτι δεν βιαζετε και θα περασουμε καλα!!
Κολωνου 53,μιλφ αγριμι Κατερινα αυτη η κοπελλα βγαινη σαν φοβισμενη και μπαινη αμεσως μεσα!!
Η τσα μας ελεγε οτι ειναι φλογα στο δωματιο!!
Κολωνου 48 αδιαφορο,αφου ρομαντισαμε στην κολωνου ξανασυναντησαμε τον Αλεξανδρο,πηγαινε να αναλαβη στο κ.27 ισογειο!!
Μπαινουμε Λεωνιδου και περνωντας απο το στεκι η παρεα κουμπωσε καπνικη ηδονη,πιτσιλιστης,χλεχλεκιας,μιλοπετροζα,χοελοβερ,μπεμβε κλπ.χερετιωμαστε και συνεχιζουμε στο καθηκον....
Ακομινατου 2 επανω ανοικτο,συνεπως Ηρα μερωπη σπανια υπαρχουν αλλαγες!!
Ακομινατου 2 κατω,κοντο με κωλαρα και μικρο βυζι δεν βιαζομαι μας ειπε!!
Δελιωργη κλειστα!!
Ετσι συνεχιζουμε προς Αχαρνων να κουμπωσουμε φαλαφελικη ηδονη!!Ανεβαινοντας πεφτουμε πανω σε σκληρα τραβελια,ενα ξανθο αδυνατο σκυλε προσωπο,ενα μαυριδερο ευτραφουλικο και το τριτο το κοντο δεν το θυμαμαι!!
Μετα το φαγητο χωριζουν οι δρομοι μας με τον μπιλυ7,εκεινος παη σε κωλομπαρο της Λ.Αλεξανδρας και εγω κατεβαινω Σπυρου Πατση,το 25 και 40 ανοικτα,στριβω Ιερα οδος η κινηση περιορισμενη αν και τα κεντρα ηταν ανοικτα!!
Τα γνωστα οχηματα της ηδονης ελειπαν συνεχιζω και στην εισοδο σχεδον της Εβγα,πανω στο καγκελο καθετε μιλφ ξανθο σταυροποδι περιμενοντας κανα πελατη!!
Ετσι τελειωνουν τα σημερινα γεγονοτα της πιατσας αποθανατιζοντας τα δρομενα!!
Ηταν μια πολυ καλτ βραδυα στα στενα της μεταξουπολης προεδρε  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
Είμαι πραγματικά άρρωστος από την έλλειψη ροματζάδας  :headbang: :headbang:. Η απουσία μου απο τις πιάτσες και τα κωλόμπαρα καθως και η συνεχής μάχη με τους πιρφόρους και τα μπάζα της F-462 με έχουν καταβάλει :rockon: :rockon:. Είμαι ένας πορνοστρατιώτης που περιμένει την λύτρωση μέσα από τις καταθέσεις και τα "καλτ" σκηνικά που θα ζήσετε σήμερα :grin: :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αν και τελευταια στιγμη ενημερωθηκα για το ραντεβου στο Χ-Ονειρο,η θεληση νικησε την κουραση και αποφασισα να δωσω ενα παρον!!
Συγκεντρωση για καφε,οπου εκλεκτα μελη,τσεγιεν,πιτσιλιστης μιλοπετροζα,χοελοβερ,μακης1985,
px75,ιπποτης,μπεμβε,αδελφος μαθιου,και ενας παλιος συναγωνιστης που λογω αποστασης και μουσικης δεν ακουσα καλα το ονομα!!
Φυσικα το επικεντρο της συζητησης ηταν για κορασιδες στουντιακες και της πιατσας!Ο τσεγιεν στην παρουσα φαση ειχε τον πορνολογο!!
Η ομας χωριζετε,καποιοι πανε στουντιοτσαρκα και καποιοι για φαλαφελικη ηδονη με σκοπο συναντηση στηνφυλης.
Ειχα σκεφτη σημερα να τσαρκαρουμε Λιοσιων και περιξ,αποφευγοντας την φυλης,για να αποφυγουμε αφενος τα ιδια,και αφετερου το  :tickedoff:.
Ετσι επιλεκτικα πλεον και μεχρι να συγκεντρωθουμε μπηκαμε σε φιλια σπιτακια  :grin:.
Συγκεκριμενα στο..
Φυλης 80,Μαρια η ποντια,και Εμιλυ με κωλαρακι,οπως ειπε ο τσατσος!!
Φωκαιας υπογειο,για να καυλαντιση ο ιπποτης με την Αλινα.Αφου αλλαξαμε τα ρωσσικα ο ιπποτης βρεθηκε να τρωη ξυλο απο την Αλινα  :grin:.
Βγηκαμε ζωντανοι και συνεχιζουμε στην αλλη μεγαλη αγαπη του την Λιλιαν στο Διδυμου 16!!
Συζητηση επιπεδου με την Λιλιαν οπου στο τελος αιχμαλωτισε τον ιπποτη,στο τελος εξηλθε κρατωντας ρωσσικες καραμελες που τις μυρασε σε εμας αλλα και στα γυρω σπιτακια!!
Μπηκαμε και στο διδυμου 18,οπου η Αλιονα ηταν στα λευκα,και της προσφεραμε καραμελα!!
Το ιδιο συνεχιστηκε και διπλα στο 20 στην Βαλερια,πολυ καυλα αυτο το κοριτσι!!
Κατεβαινουμε Αχαρνων οπου απο τις χαζοφωνες του μιλοπετροζα και του χοελοβερ,κουμουνιστες πιθανως νομιζαν οτι θα τους καναμε ντου και ετοιμαστηκαν να μας επιτεθουν.Ευτηχως ενας τυπος μας φωναξε δυνατα,και του ειπαμε οι ειμασται μπουρδελοβιοι και μας ειπε για αυτο τον λογο κοπανιστετη γρηγορα.Αφου φευγουμε αλωβητοι,κατεβενουμε Ιουλιανου με στοχο.....
Χωματιανου 11 κατω,μαυρο στην ξυνησμενη τσα,που μας ειδε πολλους και βγηκε στο παραθυρακι και ειπε δεν εχη...
Χωματιανου 11 επανω,Χριστινα απο πιπινου,λιγα κιλακια παραπανω,1,65 και 1,5 βυζι!!
Λιοσιων
76 κατω η Ευα απο το χουλστερ,20 ευρω,οταν της ειπαμε για 10,μας ειπε ετσι γουσταρω 20,αλλα συγκρατησε τα νευρα της και ειπε χαμογελωντας οποιος μπη θα περαση καλα!
76 επανω στην αγαπημενη μου τσα,καλως τον προεδρο ειπε,εσυ τους εφερες ολους?Ναι τις ειπα και εμφανιστηκε γλυκιτατο κοριτσακι 1,65 με 1,5 και ωραιο κορμακι με ομορφο προσωπο και χαμογελο!Αφου καυλαντησαμε λιγο και η ομας αποχωρησε με συνοδευσε η τσα στην πορτα αγκαλια!
73Α,Η τσα τσιγγανοηδης αναφωνησε και αυτη καλως τον προεδρο και μας εμφανισε την μιλφ Ναταλι,εχω γραψη και κριτικη για την κορασιδα!!
91,Συλβια,1,70,με κανονικο κορμι,μικρο βυζι και κωλαρα!Επαιζε μουσικη σε ρυθμο οριενταλ,οπου βγηκε και αρχισε να κουνιετε στον ρυθμο,πολυ καλα θα ελεγα σαν χορευτρια,ο ιπποτης την καυλαντισε και την συνοδεψε στον χωρο!
Μετα πηγε και καθισε στον χοελοβερ,οπου κουνουσε την κωλαρα της και ο χοελοβερ κοιταζε σαν ζαλισμενος!!
Εξηκιου
18Β,ενω το φως εσβυσε,μπηκαμε μεσα,απο οτι ειπαν τα παιδια ηταν η Ειρην μιλφ,η τσα τους ειπε αντζελα!
18 Αννα,κοντο μιλφ με μικρο στηθος !!
20,η αννα και ο δροσερος αποσια!Ο τσατσος μας παρουσιασε κοριτσι χριστινα αν θυμαμαι καλα,1,65,ελαφρως λιγα κιλα παραπανω στο σωμα και 1,5 στηθος
Βεργας
2 κοντο τσιγγανοηδες,με παραπανω κιλα,και 2αρια,μονιμα εκει!
6 υπογειο,η γνωστη μιλφ με τις αερινες κινησης μας καυλαντισε!!
6 ισογειο,Χριστινα που στραβωσε και μπηκε μεσα,επειδη ο μακης 1985 ηταν σε μικρη αποσταση απο αυτη και μπηκε μεσα!!
Αδανων 2,Μπαρπορα,η οποια βγηκε τελειως γυμην,νομιζω οτι αδυνατισε κιαλλο,απλα διακρινω μια μικρη πλαδαρωτητα,μπηκε ο μπεμβε με αριστες εντυπωσεις!!
Τροφωνιου
Δεν μπηκα,απλα απο την ενημερωση των συναγωνιστων....
11 κατω η Γιαννα,με κωλο!!
11 επανω,Μελινα μας ειπε ρωσσικη ποιοτης!!
13 κατω τσιγγανοηδες κοτο,με μεγαλες βυζαρες πτωτικης τασης!!
13 επανω καποιο μιλφμας αναφερετε παιδες!!
Κνιδου 18 κλειστο!!
Η ομας αραζη στην πλατεια Αττικης και περιμενη μπεμβε και μακη 1985,που του συμπαραστεκετε στην μαχη με την Μπαρπορα!!
Αρκετος κοσμος στην πλατεια,απο την μια μεγαλη θαελεγα και απο την αλλη η νεολεα!!
Αραζουμε και εμεις παγκακια και περιμενουμε!!
Αφου ερχονται καποια στιγμη και προσπαθη ο μπεμβε να συνελθη ,μετα απο λιγο αναχωρουμε για ..
Ρεμουνδου
20 ΕΠΑΝΩ,Βικυ!!
20 Κατω Αννα τσιγγανοηδες με κανονικο σωμα και 2αρια!!
Απο εκει Αλκαμενους...
113 πορτικη ηδονη,δεν μας ανοιξαν!!
115 Μαρια,1,65 με 3αρια φυσικα βυζια και κωλαρα!!
Περγαμου 27Β,πορτα παλι δεν μας ανοιξαν,βγαινοντας εξω ο δρομος μοιραζε ασφυκτικα ψαριλα!!
Περγαμου 27 Α κλειστο!!
Περγαμου 1 επανω Αννα απο μεταξουργιο.αδυνατο σωμα μικρο στηθος σκυλε προσωπο!!
Αγιου Πετρου 7,Λιλι τσιγγανοηδες με 2αρια και λιγο φωρτωμενη κωλαρα,1,70!!
Εδω η ομας αποφασιζη να επιστρεψη,απο Αχανων στο υψος του Αγιου Παντελεημωνα γινονται εργα με αποτελεσμα να δυσκολευωμαστε πεζοι και αυτοκινητα.Καμινη αυτη ειναι η πολι σου,που θα ελεγε ο Κωστακης 27,και Μαυρος Θανατος!!
Φτανωντας φωκαιας η ομας χωριζετε,καποιοι πανε για φαγητο και ανανεωνουν το ραντεβου τους στο Μεταξι στην συνεχεια!!
Εγω αναχωρω,μου κρατα παρεα το ραδιοφωνο,στην πορεια της επιστροφης.Στην Σπυρου Πατση αρκετη κινηση λογω των νυχτερινων κεντρων!!
Το 25 και το 40 ανοιχτα καθως και το 66 της ιερας οδου!!
Αυτη ηταν η σημερινη εικονα της 2ης βαρδειας,και των γεγονωτων της πιατσας!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
από τα Everest στην γωνία :tooth:

πρέπει να ντρέπεσαι. Μακριά απο τα Εβραϊκά Έβερεστ. Ψωνίζουμε πάντα απο τυροπιτάδικό "Βικτώρια" ακριβώς έξω απο τις σκάλες εισόδου για τον σταθμό.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
πρέπει να ντρέπεσαι. Μακριά απο τα Εβραϊκά Έβερεστ. Ψωνίζουμε πάντα απο τυροπιτάδικό "Βικτώρια" ακριβώς έξω απο τις σκάλες εισόδου για τον σταθμό.
Αυτό ειναι Ελληνικό  :think: :think:
Εγω ψηφίζω εβερεστ και φρεντάκι με 1 ευρώ πολυ καβλιάρικο απαναντι απο το χοτελ μπραζιλ!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν μπορώ να κοιμηθώ από το κάζο που έφαγα σήμερα στην Τρούμπα ακούς BmwPower :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.858
Πόντοι
46.232
το οποίο ανήκει σε αλβανό........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.858
Πόντοι
46.232
ήμουν αραχτός για καφεδάκι με σκοπό ποιο μετά να πιατσάρω αφού λόγο δουλείας είχα να κατέβω 10 μέρες... αναπάντητη στο κινητό απο τον λουστ(το φανταράκι μας)...ραντεβού φυλής κανονίστηκε αμέσως....
ένα respect στον λούστ αφού στην πρώτη του έξοδο πήρε τον προαστιακό και κατευθείαν στην πιάτσα...σήμερα ήταν η μέρα της Τζούλιας, αφού και οι δυο καταθέσεις μου ήταν σε κοπέλες με αυτό το όνομα.....
έχουμε και λέμε :
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα με φούλ , ένα μπράβο στην κοπέλα γιατί έχει αρχίσει και ψιλο επανέρχεται στα κιλά της.....
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα και Ειρήνη και οι δυο με ακα τελειωτικό...στα συν ότι σήμερα ο οίκος μοσχοβόλαγε καθαριότητα...φαίνεται μας διαβάζουν.....
Φωκαίας 27α Αναστασία πολύ αδιάφορο μίλφ λεπτό μικρό στήθος με καρέ μαλλί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Τζούλη(α) η γνωστή μελαχρινή κοπέλα(απο διδύμου και φυλής 86α) σήμερα ήταν μέσα στην καύλα και πολύ έντονο βάψιμο στα μάτια....κλείδωσε την πόρτα και μου είπε σήμερα δεν φεύγεις αν δεν περάσεις....
με τα πολλά πέρασα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση), με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αντριάννα βουλγάρα μελαχρινή παχουλούλα με μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Αννα η καστανή ξεβράκωτη κοπέλα , με ακα
Φωκαίας 17α λεπτό πολύ , άβυζο μελαχρινό με πεταχτά δόντια ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 54β Σόνια μελαχρινό μιλφ με μπουτάρες και πολύ κυτταρίτιδα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα ,απλό πρόγραμμα(σαν να ξεφούσκωσαν λίγο οι βυζάρες της  :think: :think:)
Φυλής 40 Αναστασία κατσαρομάλλα χοντρή απο τη μέση και κάτω με ενδιαφέρων βυζιά , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66δ η λεπτή άβυζι με τα πιασμένα πίσω μαλλιά μελαχρινή , με κωλο.
Φυλής 66α Νάταλι χοντρή μελαχρινή και Μαριά μελαχρινή λεπτή κοντή με γλυκό πρόσωπο ,απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 59 κάτω η μιλφάρα Χριστίνα , ξανθιά ψηλή αρχοντική , με ακα.
Φυλής 61 μελαχρινή γυφτοβουλγάρα νταρντάνα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Αννα το πιπίνι με τα σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα(μέσα κάνει και έξτρα με τιμοκατάλογο....)
Φυλής 84β Σόνια η "ιταλίδα" ,απλό πρόγραμμα, προσοχή στο αριστερό παγκάκι του οίκου γιατί είναι ετοιμόρροπο , σε υπόδειξη μου στην τσα τσα να το βγάλει μην πέσει και χτυπήσει κανένας μου απάντησε ότι δεν είναι δουλέια της..... 
Φυλής 84α Ειρήνα η μελαχρινή μουνάρα με φουλ και η άλλη "ιταλίδα" Ιζαμπέλα και αυτή μελαχρινή(φίλη της Σόνιας)απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μικαέλα  η μελαχρινή λεπτή ψηλή κοπέλα με το μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Ξένια η καστανόξανθη κατσαρομάλλα , με ακα
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το ξανθό λεπτό πιπίνι , με ακα
Φυλής 67 Αννα Μαρία με κώλο , η παράξενη φάτσα της και έτσι όπως χαμογελάει είναι για πολλά χυσίματα...
Φυλής 69α Χριστίνα η γνωστή , απλό πρόγραμμα, ο τσατσος που είναι μαζί της της μοιάζει....λες να είναι συγγενείς.
Φυλής 69β η γνωστή στραβωμένη μια ζωή μιλφάρα Τάνια , με ακα
Φυλής 71α Ελενα ξανθιά με κανονικό σώμα και στητό στήθος ασπρουλιάρα , με ακα.
Φυλής 71β Ντάνα μελαχρινή νταρντάνα με βυζάρες , απλό πρόγραμμα και κακές κριτικές....
Φυλής 92β Τζούλια μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και βυζάρες απίστευτες ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Μονής Προδρόμου 16β δυο πολύ χάλια μελαχρινά(όχι αυτά απο το πάνω)με ακα.
Διδύμου 8α η μελαχρινή που είναι σχεδόν πάντα τα πρωινά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν η κοντούλα με το σφιχτό σώμα , απλό πρόγραμμα στα 20!!!!και όχι στα 25 που γράφτηκε.....
Διδύμου 16α Σονια η μιλφάρα με της βυζάρες , ακα.
Διδύμου 18α Ειρήνη η μελαχρινή με το ωραίο προσωπάκι , φούλ πρόγραμμα.
Διδύμου 18β το γκίλφ Αντριάννα , ακα τελειωτικο.
Διδύμου 20 ΒΑΛΕΡΙΑ respect το ομορφότερο μίλφ και με διαφορά....καστανό μακρύ μαλλί , απίστευτο κορμί σφιχτό μεγάλα φυσικά βυζιά πολύ στητά και απίθανο κώλο ,με ακα , την τίμησε ο λουστ.θέλω να πώ ότι καθώς περίμενα τον λουστ πηγαίνοντας πρός το δωμάτιο για να αγωνιστεί με άλλο συναγωνιστή της λέω , είσαι αλήθεια 40 χρονών(την είχα πάρει στο αγκύρας και μου το είχε πει ενω εγώ την έκανα βαριά 30-32)μου απαντάει ναι γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο με ρωτάει ,της λέω έχεις  απίστευτο κορμί και δεν σου φαίνεται , μου ξαναλέει κοίτα να δείς δεν καπνίζω δεν πίνω προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι... της λέω τη γυμναστική και απαντάει μπάσκετ...
μου είπε ότι έπαιζε για χρόνια μπάσκετ πρίν έρθει στην ελλάδα σε μια ομάδα στην Λιθουανία....
Αλκιβιάδου 16α Νταιάννα η ξανθιά μιλφ με ακα , και η μελαχρινή Ελληνίδα φάλαινα Κατερίνα με φούλ.
Αλκιβιάδου 16β Αλίνα η ξανθιά κοντή μίλφ με το κλασσικό άσπρο διάφανο κομπινεζόν που φοράει συνέχεια , με ακα τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16γ έπαθα σοκ  *P *P ,Κατερίνα ψηλή καστανόξανθη νταρντάνα με μεγάλα πεσμένα βυζιά με ακα τελειωτικό...δεν την είχα δει άκουγα παπάδες για την κατερίνα την σέρβα(ρουμάνα είναι)και νόμιζα ότι είναι κάτι κάλο...δεν ξέρω στο δωμάτιο αφού δεν την έχω πάρει...αλλά εμφανισιακά θα με απασχολούσε αν την έβλεπα όπως είναι τώρα αν φτάσω κοντά στα 45-50....
πήγαμε για φαγητό στο λιβανέζικο ενω ο λουστ έμεινε για να συνεχίσει μετάξι μέχρι να περάσει ώρα και να πάρει το κτελ και να γυρίσει στο κέντρο νεοσυλλέκτων....                       

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.858
Πόντοι
46.232

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπέμπα αναμένουμε την κριτική σου για την Μπάρμπορα να μάθουμε τι έκανες γιατί άκουσα έντονο σφυροκόπημα στο δωμάτιο :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν μπορώ να κοιμηθώ από το κάζο που έφαγα σήμερα στην Τρούμπα ακούς BmwPower :grin:
Την πατησες σαν αρχαριος.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιο πολυ καυλαντισες με Πεννυ και Τζενη.

και δωρεαν..................
και πιο ωραια μουνιά.............

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Την πατησες σαν αρχαριος.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιο πολυ καυλαντισες με Πεννυ και Τζενη.

και δωρεαν..................
και πιο ωραια μουνιά.............

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

άρχοντα στο είπα και στην Τρούμπα την πάτησα σαν πρωτάρης :headbang: :headbang:

καλά ναι και οι 2 μουνάρες (Πέννυ-Τζένη) ειδικά η 2η είχε προχωρήσει αρκετά ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι