Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακράν ο χειρότερος πορνο-μαθητής που συνάντησα ποτέ :headbang: :headbang:.Δεν θέλω ούτε να τον ξέρω :rockon: :rockon:.Δεν θα γίνει τιμημένος ΠΟΤΕ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη όταν θα γυρίσεις από το πορνο-τάξιδο σου θα πάμε παρέα να ρομαντζάρουμε στην Τρούμπα :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εριχνε το ψιλοχιονονερο,φυσαγε και ενα παγερο αερακι,καυλα σκεφτηκα,τι βολτα θα γινη σημερα,δυνατη!!
Παιρνω τον πιτσιλιστι τηλεφωνο..
Ελα πορνε μου,τι κανης?ισχυη το ραντεβου?
Πιτσι,ετοιμαζω τους πορνομιωνες μου,ισχυη προεδραρα,Στανη.
Εγω,παιρνω μετρο και ερχομαι!!
Η συναντηση στην ακριβη ωρα ηταν γεγονος!!
Μπηκαμε με τον πιτσι στην στανη,και πιασαμε συζητηση με τους υπευθηνους που μας ειπαν οτι ειναι το παλιοτερο ζαχαροπλαστειο απο το 1938!!
Πηραμε το μιλφειγ που ηθελε ο πιτσι γιατι ειπε οτι ηταν κορυφη,τελειωνοντας μας πηρε και ο Ακορεστος,ο οποιος ηρθε και αυτος και τιμησε το ιδιο με καλες εντυπωσεις!!
Ξεκινησαμε απο Πλατεια Γερανιου,οπου φτανοντας εκει συναντησαμε μια αμαδα πεζου περιπολου της αστυνομιας.
Μια αστυνιμικινα,καπνιζε και εκτοξευε τον καπνο στο πλαι,ανταλαξαμε αμοιβεες ματιες!
Καποια κοριτσια ειχαν χωθη σε καποια καφε διπλα!
Η πιατσα νεκρη,και λεω να παμε στο Μενανδρου 45!!Ανεβαινοντας της 29 σκαλες,αν θυμαμαι καλα,ειδαμε και μια συριγγα στα σκαλια,πιθανως καποιο ζακι ειχε κανη χρηση και την παρατησε εκει.
Συνεχιζουμε με αποτερο στοχο την Πλατεια Λαυριου!!
Και εκει δεν υπηρχε τιποτα,στην παρεα ομως προστεθηκε και ο γιατρος!!
Πεπαταμε πατησιων και στο γνωστο μπουρδελοξενοδοχειο συνανταμε 3 μαυρουλες να κανουν πιατσα,μολις τις κοιταξαμε,την εκαναν διακριτικα,πιθανως φοβηθηκαν!!
Κατεβαινουμε προς βαθης,στο δρομο βρισκουμε ρομαντικα πραγματα,γελαμε,βεβαια βγηκαν καποιες φωτο,αλλα θα τις δουμε αργοτερα!!
Βγαινοντας προς βαθης πεφτουμε πανω σε ενα μπουλουκι με γκομενες,περναμε απο μεσα τους καποιες μας κοβανε περιεργα!
Εκει επεφτε ξυλο,2 ζακια,μια γυναικα και ενας αντρας πλακωνοντουσαν με ενα πακι,ο πακις κτυπησε την γκομενα,ο αλλος πηγε απο πισω και κτυπησε τοπακι,και μετα κυνηγιοντουσαν ανταλλασοντας κτυπηματα εκατεροθεν!!
Καναμε μια σταση να κουμπωσουμε στο νεο φαλαφελ,κατι,για να παρουμε δυναμεις.
Διπλα ακριβως υπαρχη παλιο κτηριο το οποιο ειναι η προσοψη του σκεπασμενη,με πρασινο δυχτι,και χιαστα απο μεσα μεχρι το 2ο οροφο.
Κατι τυποι κατεβηκαν απο πανω πιθανως κατοικοι,σαν πιθηκοι που κατεβενουν απο δεντρα!!
Συνεχιζουμε με χιονονερο και φτανουμε Διδυμου!!
Τσιμπουκαδικα Διδυμου
20,Η καυλοΒαλερια μιλφ,απο Αγκυρας,φορωντας ενα γαλαζιο σετ εσσωρουχων,συναγωνιστης μεσα στο δωματιο φαραγε δυνατα,καθοσον περιμεναμε απο εξω για να βγη,και ακουγαμε τα πλατς πλατς, :grin:!!
18 ισοογειο η Αλιονα με ενα νεο καυλε προκλητικο σιθρου,στριφογυριζε την γλωσσα της γυρω απο τα χειλια της,μας ελεγε θα σας πιω και την τελευταια σταγονα!!
18 υπογα,Ειρηνη ξεπετα,απο Φυλης 86,φοραγε ενα μαυρο κομπινεζον,δυχτιωτο,διαφανες,κρατωντας την αλοιφη υπο χειρας μας καραμουζιασε οτι παμε συνεχεια και δεν μπαινουμε!!
16 Λιλιαν ρουφηχτρα.
8 κατω,Καρμεν,ηταν στο Δωματι μας ειπε η τσα και ην καναμε!
8 επανω νεα αφιξη Χριστινα,1,60,κανονικου σωματος,ωραιου κωλου,μικρου στηθους,μαυρης κομις,στριφογηρησε χαμογελωντας μπροστα μας!!!

Φυλης
54 κλειστα!
66 Α ,Νικολετα,Ναταλι,και ο χωρος μικρος και γεματος!!!!
66 Δ,Τζουλια απο Φ,40!!
59 ΚΑΤΩ,Χριστινα,Νταιανα,και εδω κοσμος τα κοριτσια στροφαρισαν και μπηκαν μεσα!!
61,ενοικιαζετε,το χαρτι μπηκε ξανα με το τηλεφωνο  :grin:.
80 3 κορασιδες,Μαρια η ποντια,στα δυχτιωτα ,2 πιπινες ιδιου υψους σχεδον,1,65,αδυνατο σωμα μικρο στηθος στα δυχτιωτα και αυτες!!
65 επανω,Εμαννουελα!!
65 κατω,Τζουλια,Αλεξανδρα οχι η Ξανθια,μαυρο μαλλι,1,60,ελαφρως γεματο σωμα,μικρο στηθος!!
67 Αλισια,με καυλωτικες νεες ζαρτιερες γνωρισε και αρχισε να καυλαντιζη με τον γιατρο τον οποιο και χασαμε!
84 Τζουλια,η οποια καυλαντισε λιγο με τον πιτσι και εμενα!!
86 Μιχαελα!!
86 κατω,Μαργαριτα μας  :free-party-smileys-473:,ολο βολτα,δεν μπαινετε ποτε μεσα!!
69 επανω,Χριστινακι!!
69 κατω,Αννα η καστανη!!
71 επανω,Σαντρα με γουνακια στα ποδια,σαλοναρισε περιφανα,και η καΝικη μου ελεγε διαφορα!!
71 κατω,Μαιρη,την αναλαβε η Ευα,ισως δουμε καλυτερες μερες!!
Μ.Προδρομου,βαπορι και υπογειο κλειστα!!
92 δεξι,Μπαρπαρα ιχα!!
92 Μικι!!
109 κατω,Αννα πιτσος,θα περασουμε καλα μας ειπε!!
134 ισογειο,Μικαελα,εντυπωσιακη παρουσια σε δυχτιωτο,καστανη με καλο βυζι,κωλο και κανονικο σωμα!!
134 υπογειο,Αννα Μαρια με απλο,απο φ.80!!

Φωκαιας
17,ψηλο ξανθο κανονικου σωματος,1,5 στηθος ονομα  :free-indifferent-smileys-746:
19, Τζουλια απο φ92!!
25 ισογειο Μονικα!!
25 υπογειο Αλινα μιλφ,καυλαντισαμε εγω και ο πιτσι,με λευκη εμφανιση και μποτα!!!
22 υπογειο,Αλεξανδρα,συζητηση με την τσα,περι αναδουλειας και οτι η πιτσι δεν εχη περαση ποτε,τοσα χρονια που τον ξερη.Βαλε ζαρτιερες στην κοπελα και θα μπη τις ειπα στο αυτι και εβαλε τα γελια!!
22 αριστερο,κλειστο!!
22 δεξι,Αννα με τα βαμνα χειλη,καυλαντισε με ακορεστο και πιτσι!
Μενανδρου 45 δυο κορασιδες,η μια πιοψηλη και ευσωμη με 1,5+και η αλλη αδυνατη με 1+στηθος αδυνατη,στις σκαλες υπηρχε συριγγα απο ζακι παρατημενη!!
Η τσαρκα στην φωκαιας εγινε επιλεκτικα με σκοπο να αποφυγουμε το  :free-party-smileys-473:
Αλλη μια μερα με χιονονερο, σασπενς,φαγητο,επιδορπιο,καταθεσεις και καυλαντισμα,μπορη να εφτασε στο τελος της,αλλα το ραντεβου εχη κλειστη για σημερα.!!
Τιποτα τιποτα δεν μας σταματα,ειπαμε και αναχωρησαμε!!!
Τα γεγονοτα συνεβησν στη χθεσινη 2η βαρδεια!!

Επισκέπτης
στισ 9 και 30 σιμερα για καπνικι ιδονι στο γνοστο μαγαζι!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ας ποστάρω ένα ρομαντικό τραγουδάκι για τους χύστες(ακούς Στρατηλάτη :tooth:)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ξεκινησαμε απο Πλατεια Γερανιου,οπου φτανοντας εκει συναντησαμε μια αμαδα πεζου περιπολου της αστυνομιας.
Μια αστυνιμικινα,καπνιζε και εκτοξευε τον καπνο στο πλαι,ανταλαξαμε αμοιβεες ματιες!

συναδελφε μήν καυλαντίζεις με μπατσίνες όταν υπάρχουν συνάδελφοί τους τριγύρω. Οι άντρες μπάτσοι γίνονται πολύ μαλάκες όταν θέλουν να "προστατέψουν" και καλά τα θηλυκά της αγέλης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
συναδελφε μήν καυλαντίζεις με μπατσίνες όταν υπάρχουν συνάδελφοί τους τριγύρω. Οι άντρες μπάτσοι γίνονται πολύ μαλάκες όταν θέλουν να "προστατέψουν" και καλά τα θηλυκά της αγέλης.

Ελα καμια μερα πορνε μου για ομαδικο σεργιανι στην πιατσα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ειναι τελειωμενοι μπροστα μου,δεν ανυσηχω  :grin: :grin: :grin:.

Επισκέπτης
μι σκισουν κανα καλσον οι χαζοχιστεσ!οι μπουλιδεσ οι πιρφοροι!αυτοι κατεσρεψαν τιν ελλαδα!!!!οι πιρφοροι!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ελα καμια μερα πορνε μου για ομαδικο σεργιανι στην πιατσα!

δύσκολο μαν, τα απόγευματα την αράζω μετα την δουλεία και σ/κ ασχολούμαι με άλλα. Χώρια που εχω αρχίσει να συνδέομαι συναισθηματικά με νεαρή δεσποινίδα ιδιωτική υπάλληλό και δεν ξερω τι επιπτώσεις θα έχει στην πορνοκαριέρα μου αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom