sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
tnx!!Kαρολινα...
αλλα δεν ειναι μονιμη στη Φυλης, κατι εκτακτες βαρδιες αναλαμβανει...
θα τη βρεις στα στουντιο Κασσανδρας αν θες, παλι με το ονομα Καρολινα, με 50 ευρω βεβαια...
εσι εχισ πολι αναγκι το μεταλαγμενο στιν πορνοντισνειλαντ!!!!!!!
ακομα να ξιπνισι ο μπεμβε ????
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ πιρφορε μου εχισα καργαααααααααααααααααααααααααα!!!!!πο πο πο!!!!!γκαυλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!χορευο με dj kostaki!!!!!χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΣήμερα θέλω να μαζευτούμε
ναι χύστη μου το έχω ανάγκη αλλά θέλω να με συνοδεύσουν εσύ και ο Στρατηλάτης(γιατί φοβάμαι μόνος μου )
Εχω αναγκη να βγω στα μπουρδελα να μπω,τα κοριτσια να δω!!
Εμείς θα είμαστε μάκη ;) ;).Ο άλλος ο πριφόρος ο μπεμβε όμως,θα πιρφορίζει με τις προβατίνες του στον κάμπο
Εδω δεν φωναζουμε μακη τα κανουμε στην πραξη . .
αυτά φωνάζαμε στον Ε.Σ
Εδω δεν φωναζουμε μακη τα κανουμε στην πραξη . .
Και σημερα ειμαι παρων,κακος δεν ερχεσε στο Χ-Ονειρο!!χύστη μου μου το υπόσχεσαι ότι θα περάσουμε μια βόλτα από πορνοντισνευλνατ??????
το έχω ανάγκη να καυλαντίσω με το μεταλαγμένο και άσε τον BmwPower να γαμάει προβατίνες
Και σημερα ειμαι παρων,κακος δεν ερχεσε στο Χ-Ονειρο!!
Στις 19,00!!Θα ειμασται ολοι εκειτι ορα θα σιναντιθι ι ομαδα χ ονιρο?
στισ 9 και 30 θα βρισκομε στιν αγρια και παγερι πιατσα.θελο ελινικο μονο χορισ ζαχαρι με 3 γιουρακια χ ονιρο!
Ασε μακη σαν gilf κρινιαζης!!Στις 17,00 κανονιστηκε!!πρόεδρε βαριέμαι να ανέβω τώρα κέντρο.....άσε που τα αυτά τα λένε νωρίτερα μέσω ασυρμάτου(το έχω πει και στους άλλους αλλά με γράφουν στα παπάρια τους )