Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
στισ 10 θα ειμαστε πορνοντισνειλαντ  για καπνικι ιδονι στο καθιερομενο μαγαζι!!!
οσοι πιστοι προσελθετε!

πίτσι σήμερα δεν θα μπορώ αλλά το Σαββάτο θα είμαι παρών γιατί το έχω τεράστια ανάγκη ;)

ελπίζω να μην μας κρεμάσεις και να είσαι εκεί :grin:

Επισκέπτης
τωρα χαμογελας maki αλλα οταν βγεις απ το δωματιο θα κλαις :),μιλαμε για σεξ χωρις παθος και χωρις ψυχη
η σαντρουλα ειναι μονο για πισωκολλητο..
να τον ακουτε τον χιλνικ μικροι πορνοι.κατι ξερι και εκινοσ..... ;) ;) ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σμιρνι η βαλερια απο αγκυρας 12(πρωην μιλανα) που γραψες δεν ειναι mlf,μαλλον πρεπει να γινε καποια παρανοηση
την εχω παρει δυο φορες,τη πρωτη με βαθμολογια 10 παρακαλω,και τη δευτερη φορα περασα καλα αλλα ηταν λιγο πιο βιαστικη στο διδυμου 20
Νομιζω οτι στην επιστροφη πρεπει να γυρισε χωρις ουσιαστικα να το επιθυμει..βλεποντας τις κριτικες της
Επισης εχω την εντυπωση οτι γραφεις με λιγο περισσοτερο ενθπουσιασμο για τις <<εμπειριες>> σου,σημαδι οτι περνας καλα εστω και με δυσκολες περιπτωσεις.Εχω την πεποιθηση οτι αν γραφεις μεσα στη κριτικη καποιες φρασεις οπως πχ<<την ξάπλωσα και την έγλυψα και εγώ αλλά δεν είχε καμία απολύτως αντίδραση>> η'<<μόνο σε αυτή την στιγμή της ξέφυγε ένας αναστεναγμός..>>οπως εκανες στη κριτικη αυτη προσωπικα μου εχεις περασει το μηνυμα που μ ενδιαφερει
Συγχαρητηρια σ ολα τα παιδια,προεδρο,σε σενα,στον lust,στον bmw γιατι κανετε καταπληκτικη δουλεια
Οσο για τον πιτσι,το χω αναγκη πολυ,ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οι απόψεις όλων σας θα ληφθούν υπόψιν....αλλά αν βρεθεί κάτι καλύτερο δεν θα ασχοληθώ με καμία από τις 2 :tooth:

Επισκέπτης
δεν αντεχο αλοοοοοοο θελο καπνικι ιδονιιιιιιιιιιιι :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
το εχο αναγκι!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
εσι εχισ πολι αναγκι το μεταλαγμενο στιν πορνοντισνειλαντ!!!!!!!
ακομα να ξιπνισι ο μπεμβε ????

Πιρφόριζε πάλι όλο το βράδι πίτσι  :2funny: :2funny:.Εγώ έπεσα κατά τις 05:00 κι εκείνος συνέχισε την δουλειά  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟ ΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΕΧΟ ΠΑΘΙ ΠΟΡΝΟΠΑΡΑΚΡΟΥΣΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
ΘΕΛΟ ΚΑΠΝΙΚΙ ΙΔΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΞΕΡΟΧΙΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ξέφυγε ένας αναστεναγμός..>>οπως εκανες στη κριτικη αυτη προσωπικα μου εχεις περασει το μηνυμα που μ ενδιαφερει
Συγχαρητηρια σ ολα τα παιδια,προεδρο,σε σενα,στον lust,στον bmw γιατι κανετε καταπληκτικη δουλεια
Οσο για τον πιτσι,το χω αναγκη πολυ,ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Τα σεβη μου χιλνικ!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγώ θα πάρω αμάξι....αν πάρεις και εσύ για να μπορείς να επιστρέψεις(έχει μόνο λεωφορεία σήμερα)σκεφτόμουν 3η φυλής και μέτα σε όλα τα μεταξανιά και περιξ.....μεγα βόλτα.....

Έλα εσύ με την τρίτη φυλής... Να τρέχεις τώρα νυχτιάτικα! Πήγαινε σε καμιά άλλη βάρδια βρε αδερφέ κ εσυ! :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι γαμησετα ..  :grin:
τις 3-4 τελευταιες μερες εχω ενα ηλιθιο προγραμμα να κοιμαμαι 10 το πρωι και να ξυπναω βραδυ  :jerking: , οποτε σημερα θα το παρω σερι μεχρι αυριο βραδυ για να στρωσω... 
αν εμαθες κανενα περι πορνιασματος στειλε πμ και ενημερωσε με :grin: :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
με πηρε ο Κωστακης27, αυτος δεν κρατιεται ειναι ηδη καθοδον για Φυλης, παει να απαξιωσει την Μιχαελα απο Φ136 αν καταλαβα καλα...
εγω τρωω και κατεβαινω φυλης αν ειναι, και κατα τσ 10 θα γινει καπνικη ηδονη στο Μεταξι...  :rockon:
χμμμ εγω με βλεπω να κατεβαινω κατα τις 9 :think:εκτος και μου τη δωσει  :idiot: και ερθω με τα ποδια,οποτε θ αργησω λιγο...

εντος μισαωρου θα σας ενημερωσω :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
χμμμ εγω με βλεπω να κατεβαινω κατα τις 9 :think:εκτος και μου τη δωσει  :idiot: και ερθω με τα ποδια,οποτε θ αργησω λιγο...

εντος μισαωρου θα σας ενημερωσω :grin:
Ηλεκτρικο πρεπη να εχη,μετρο δεν εχη!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246