στισ 10 θα ειμαστε πορνοντισνειλαντ για καπνικι ιδονι στο καθιερομενο μαγαζι!!!
οσοι πιστοι προσελθετε!
πίτσι σήμερα δεν θα μπορώ αλλά το Σαββάτο θα είμαι παρών γιατί το έχω τεράστια ανάγκη ;)
ελπίζω να μην μας κρεμάσεις και να είσαι εκεί
στισ 10 θα ειμαστε πορνοντισνειλαντ για καπνικι ιδονι στο καθιερομενο μαγαζι!!!
οσοι πιστοι προσελθετε!
να τον ακουτε τον χιλνικ μικροι πορνοι.κατι ξερι και εκινοσ..... ;) ;) ;)τωρα χαμογελας maki αλλα οταν βγεις απ το δωματιο θα κλαις ,μιλαμε για σεξ χωρις παθος και χωρις ψυχη
η σαντρουλα ειναι μονο για πισωκολλητο..
εσι εχισ πολι αναγκι το μεταλαγμενο στιν πορνοντισνειλαντ!!!!!!!οι απόψεις όλων σας θα ληφθούν υπόψιν....αλλά αν βρεθεί κάτι καλύτερο δεν θα ασχοληθώ με καμία από τις 2
εσι εχισ πολι αναγκι το μεταλαγμενο στιν πορνοντισνειλαντ!!!!!!!
ακομα να ξιπνισι ο μπεμβε ????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΠιρφόριζε πάλι όλο το βράδι πίτσι .Εγώ έπεσα κατά τις 05:00 κι εκείνος συνέχισε την δουλειά
Τα σεβη μου χιλνικ!!ξέφυγε ένας αναστεναγμός..>>οπως εκανες στη κριτικη αυτη προσωπικα μου εχεις περασει το μηνυμα που μ ενδιαφερει
Συγχαρητηρια σ ολα τα παιδια,προεδρο,σε σενα,στον lust,στον bmw γιατι κανετε καταπληκτικη δουλεια
Οσο για τον πιτσι,το χω αναγκη πολυ,ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
εγώ θα πάρω αμάξι....αν πάρεις και εσύ για να μπορείς να επιστρέψεις(έχει μόνο λεωφορεία σήμερα)σκεφτόμουν 3η φυλής και μέτα σε όλα τα μεταξανιά και περιξ.....μεγα βόλτα.....
Προσεχε που συνηθηζης το στομα σουδεν αντεχο αλοοοοοοο θελο καπνικι ιδονιιιιιιιιιιιι
το εχο αναγκι!!!!!
ξυπνησες πουλακι μου?Χυστες ποιος θα με ενημερωσει για το σημερινο προγραμμα????
Θα γινει πορνιασμα?
αν εμαθες κανενα περι πορνιασματος στειλε πμ και ενημερωσε μεναι γαμησετα ..
τις 3-4 τελευταιες μερες εχω ενα ηλιθιο προγραμμα να κοιμαμαι 10 το πρωι και να ξυπναω βραδυ , οποτε σημερα θα το παρω σερι μεχρι αυριο βραδυ για να στρωσω...
εσύ τι φοβάσαι....μήπως έχω καμιά συνάντηση που δεν πρέπει??Έλα εσύ με την τρίτη φυλής... Να τρέχεις τώρα νυχτιάτικα! Πήγαινε σε καμιά άλλη βάρδια βρε αδερφέ κ εσυ!
χμμμ εγω με βλεπω να κατεβαινω κατα τις 9 εκτος και μου τη δωσει και ερθω με τα ποδια,οποτε θ αργησω λιγο...με πηρε ο Κωστακης27, αυτος δεν κρατιεται ειναι ηδη καθοδον για Φυλης, παει να απαξιωσει την Μιχαελα απο Φ136 αν καταλαβα καλα...
εγω τρωω και κατεβαινω φυλης αν ειναι, και κατα τσ 10 θα γινει καπνικη ηδονη στο Μεταξι...
Ηλεκτρικο πρεπη να εχη,μετρο δεν εχη!!χμμμ εγω με βλεπω να κατεβαινω κατα τις 9 εκτος και μου τη δωσει και ερθω με τα ποδια,οποτε θ αργησω λιγο...
εντος μισαωρου θα σας ενημερωσω
δεν εχει...Ηλεκτρικο πρεπη να εχη,μετρο δεν εχη!!