τι σας εχω,τι σας εχω
επι του πιεστηριου...
περγαμου 27α κλειστο,27β ανοιχτο αλλα δε μπηκα,στην αλκαμενους λαικη...
ρεμουνδου 21 δεξι,κλειστο φως,χτυπησα κουδουνι,μου ανοιξε η τσα2 κι οπως ανεβαινα βγηκε στη σκαλα και μου πε οτι ειναι κλειστο :S"καλα,τι μου ανοιξες?" της ειπα ψιλοτσαντισμενος,"συγγνωμη" μου λεει,δεν πειραζει της λεω...
οταν βγηκα εξω σκεφτηκα μηπως μου ανοιξε επειδη ηθελε να τη
και μηπως εκανα μαλακια που δεν το προχωρησα
ρεμουνδου 21 αριστερο,ενα γυφτακι με φουλ
ρεμουνδου 20 κλειστο
περγμαμου 1 κατω,εχουν μαστορους και δε δουλευει
πανω,η μιχαελα η τουμπανιαρα
αγιου πετρου,κλειστο
φυλης 109 αριστερο.τανια,μελαχρινη με σωματοτυπο κοντοχροντης ελλεηνιδας
φυλης 109 δεξι,αννα πιτσος,μου πε "νομιζω οτι σε ξερω" και με κοιταζε καυλιαρικα οπως συνηθιζει να κοιταει...ισως της φανηκα γνωστος,επειδη προσφατα πριν την γαμησει ενας
φιλος μου,την καυλαντιζαμε στο σαλονι
σ αυτο που ειναι πιπινου και φυλης,ενα πολυ γλυκο μιλφακι,μονικα
φυλης 136,η αλλη μιχαελα,επισης τουμπανιαρα(και ομορφη)
φυλης 134 αριστερο,το παολακι,εχει παχυνει,τρομαξα να τη γνωρισω
μεσαιο,
δεξι,η καστανοξανθη γλυκια γυφτοπουλα που εχει λιγη κυφωση
κατεβηκα και γυρισα στο παολακι να καταθεσω
φυλης 92 αριστερο,μαρια,πρωταθλητρια ενοργανης απο μεταξι.πρεπει να χει χαρει πολυ που πηρε μεταθεση φυλης ,γιατι εχει μεταλλαχτει στο σαλοναρισμα...χαμογελαει,μιλαει,πιανει πουτσους,τραβαει...
φυλης 92 δεξι και μονης προδρομου πανω και κατω,κλειστα
φυλης 71γ,κλειστο
71β,ρενατα ελαφινα,καθε φορα που τη βλεπω θυμαμαι ποσο λαμπαδα ειναι το κορμι της,κριμα που δεν εχει μυαλο
71α,το χριστινακι απο φ69
φυλης 69 κατω,τανια η μπιρμπιλοματα μιλφ
πανω,δεν ανεβηκα
Φυλής 67,νατασσα μις πιγκυ,θελει λιγη ζυγοσταθμιση αυτη,παλατζαρει πολυ οπως περπαταει...εχεις βυζαρες κοπελα μου,αλλα στη φατσα δε βλεπεσαι,χαλαρωσε λιγο
φυλης 65 δεξι,μια μελαχρινη καλη παρουσια,με ταση για να κανει περιφερεια να αχνοφαινεται
φυλης 65 αριστερο,κλαουντια,το ονομα το θυμαμαι ,την κοπελα την ξεχασα
φυλης 86β,μια ξανθουλα γαλανοματα(?),αρκετα ομορφη,με αλβανικα τατου
φυλης 86α,μιχαελα,μελαχρινο αλογο
φυλης 84β,αννα αν δεν κανω λαθος(μαλλον δεν κανω),η ξανθουλα λιγο ασχημη "ρωσιδα",με σιλικονατα βυζακια και τατου πεταλουδα στη μεση,στεγνο κορμακι
φυλης 84α,η σονια στο δωματιο
ηθελα να κανω και δευτερη καταθεση ,αλλα στο 10ευρο,οποτε προς μεταξι κατευθυνομουν
φυλης 61,ο τσατσος δε μ αφηνε να φυγω με τιποτα και μου λεγε οτι η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και καθαρη και δεν προκειται να το μετανιωσω,ετσι κι ετσι αυτη...καστανοξανθη
φυλης 59 κατω,αντα μικροσωμη μαυρομαλλα και ναντια,καστανοξανθη νταρντανα
πανω,χριστινα το αλογο μιλφ
δεν κρτατιομουν αλλο,επρεπε να τον βρεξω
,οποτε πηγα μεταξι και δε μπηκα σε αλλα στη φυλης :'(
ηθελα να βρω την αντριαννα
δεληγιωργη 39,αλινα μπιγκφουτ,τριχωτη γυφτισσα,αγαπημενη του ντερτυ
λεωνιδου 6,η μαρια η ξανθια ασπρη αλβανιδα με τα σαγονια του καρχαρια...μου χαιδεψε λιγο τον πουτσο και πηγα να χυσω
που να ξερε οτι αλλα 3'' να μου τριβοταν θα χα μπει...
κεραμεικου 13,2 μελαχρινα κοντα γεματα μπαζακια,η μια με βυζομπαλα
κεραμεικου 13α,η κοπελα ηταν στο δωματιο,ρωτησα την φαφουτα τσα2 ποια ειναι,μου ειπε η αντριαννα,της λεω "η κοντουλα?","οχι" μου λεει..."κοντουλα με βυζια εχει διπλα πανω" μου λεει
...
...μετα απο λιγο μου λεει "εσυ ποια θες?","ποια αντριαννα ειναι ?με τα μαυρα μαλλια?" της λεω..."ναι" μου λεει
υπεθεσα οτι αυτη που ηθελα ηταν,παρολαυτα οσο περιμενα συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα και πολλη ορεξη να την παρω
τελικα εκατσα για να επιβεβαιωθω οτι ηταν αυτη,με σκοπο να την κανω ομως,αλλα οταν βγηκε και την ειδα,εδωσα τα 10 και μπηκα
καλη ηταν μεσα,αλλα απο εμφανιση με χαλαει λιγο και την εχω βαρεθει κιολας...
*η τσα2 δηλαδη τη θεωρει ψηλη?
αυτα