Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τι,δε με πιστευεις; και να φανταστεις ηταν και το δευτερο συνεχομενο μεσα σε μιση ωρα και παλι με καταφερε...πολυ καλη...
Σε πιστευω ρε, αλλά δεν πιστευω οτι μπορει να ξαναγινει  αυτό  :s&m_3:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:fuck1:τι σας εχω,τι σας εχω :2on1:

επι του πιεστηριου...

περγαμου 27α κλειστο,27β ανοιχτο αλλα δε μπηκα,στην αλκαμενους λαικη...

ρεμουνδου 21 δεξι,κλειστο φως,χτυπησα κουδουνι,μου ανοιξε η τσα2 κι οπως ανεβαινα βγηκε στη σκαλα και μου πε οτι ειναι κλειστο :S"καλα,τι μου ανοιξες?" της ειπα ψιλοτσαντισμενος,"συγγνωμη" μου λεει,δεν πειραζει της λεω...
οταν βγηκα εξω σκεφτηκα μηπως μου ανοιξε επειδη ηθελε να τη  :fuck2: και μηπως εκανα μαλακια που δεν το προχωρησα :dancing:
ρεμουνδου 21 αριστερο,ενα γυφτακι με φουλ
ρεμουνδου 20 κλειστο

περγμαμου 1 κατω,εχουν μαστορους και δε δουλευει
           πανω,η μιχαελα η τουμπανιαρα :tits2:

αγιου πετρου,κλειστο

φυλης 109 αριστερο.τανια,μελαχρινη με σωματοτυπο κοντοχροντης ελλεηνιδας
φυλης 109 δεξι,αννα πιτσος,μου πε "νομιζω οτι σε ξερω" και με κοιταζε καυλιαρικα οπως συνηθιζει να κοιταει...ισως της φανηκα γνωστος,επειδη προσφατα πριν την γαμησει ενας φιλος μου,την καυλαντιζαμε στο σαλονι

σ αυτο που ειναι πιπινου και φυλης,ενα πολυ γλυκο μιλφακι,μονικα
φυλης 136,η αλλη μιχαελα,επισης τουμπανιαρα(και ομορφη)
φυλης 134 αριστερο,το παολακι,εχει παχυνει,τρομαξα να τη γνωρισω
         μεσαιο, :think:
         δεξι,η καστανοξανθη γλυκια γυφτοπουλα που εχει λιγη κυφωση

κατεβηκα και γυρισα στο παολακι να καταθεσω :fuck2:

φυλης 92 αριστερο,μαρια,πρωταθλητρια ενοργανης απο μεταξι.πρεπει να χει χαρει πολυ που πηρε μεταθεση φυλης ,γιατι εχει μεταλλαχτει στο σαλοναρισμα...χαμογελαει,μιλαει,πιανει πουτσους,τραβαει...
φυλης 92 δεξι και μονης προδρομου πανω και κατω,κλειστα

φυλης 71γ,κλειστο
     71β,ρενατα ελαφινα,καθε φορα που τη βλεπω θυμαμαι ποσο λαμπαδα ειναι το κορμι της,κριμα που δεν εχει μυαλο :birdman:
     71α,το χριστινακι απο φ69

φυλης 69 κατω,τανια η μπιρμπιλοματα μιλφ
        πανω,δεν ανεβηκα

Φυλής 67,νατασσα μις πιγκυ,θελει λιγη ζυγοσταθμιση αυτη,παλατζαρει πολυ οπως περπαταει...εχεις βυζαρες κοπελα μου,αλλα στη φατσα δε βλεπεσαι,χαλαρωσε λιγο :jerking: :birdman:
φυλης 65 δεξι,μια μελαχρινη καλη παρουσια,με ταση για να κανει περιφερεια να αχνοφαινεται
φυλης 65 αριστερο,κλαουντια,το ονομα το θυμαμαι ,την κοπελα την ξεχασα :huh:

φυλης 86β,μια ξανθουλα γαλανοματα(?),αρκετα ομορφη,με αλβανικα τατου
φυλης 86α,μιχαελα,μελαχρινο αλογο
φυλης 84β,αννα αν δεν κανω λαθος(μαλλον δεν κανω),η ξανθουλα λιγο ασχημη "ρωσιδα",με σιλικονατα βυζακια και τατου πεταλουδα στη μεση,στεγνο κορμακι
φυλης 84α,η σονια στο δωματιο

ηθελα να κανω και δευτερη καταθεση ,αλλα στο 10ευρο,οποτε προς μεταξι κατευθυνομουν

φυλης 61,ο τσατσος δε μ αφηνε να φυγω με τιποτα και μου λεγε οτι η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και καθαρη και δεν προκειται να το μετανιωσω,ετσι κι ετσι αυτη...καστανοξανθη
φυλης 59 κατω,αντα μικροσωμη μαυρομαλλα και ναντια,καστανοξανθη νταρντανα
        πανω,χριστινα το αλογο μιλφ

δεν κρτατιομουν αλλο,επρεπε να τον βρεξω :2on1:,οποτε πηγα μεταξι και δε μπηκα σε αλλα στη φυλης :'(

ηθελα να βρω την αντριαννα

δεληγιωργη 39,αλινα μπιγκφουτ,τριχωτη γυφτισσα,αγαπημενη του ντερτυ

λεωνιδου 6,η μαρια η ξανθια ασπρη αλβανιδα με τα σαγονια του καρχαρια...μου χαιδεψε λιγο τον πουτσο και πηγα να χυσω :cum:που να ξερε οτι αλλα 3'' να μου τριβοταν θα χα μπει...

κεραμεικου 13,2 μελαχρινα κοντα γεματα μπαζακια,η μια με βυζομπαλα
κεραμεικου 13α,η κοπελα ηταν στο δωματιο,ρωτησα την φαφουτα τσα2 ποια ειναι,μου ειπε η αντριαννα,της λεω "η κοντουλα?","οχι" μου λεει..."κοντουλα με βυζια εχει διπλα πανω" μου λεει :2funny:... :think:...μετα απο λιγο μου λεει "εσυ ποια θες?","ποια αντριαννα ειναι ?με τα μαυρα μαλλια?" της λεω..."ναι" μου λεει :huh:
υπεθεσα οτι αυτη που ηθελα ηταν,παρολαυτα οσο περιμενα συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα και πολλη ορεξη να την παρω :huh: :jerking:τελικα εκατσα για να επιβεβαιωθω οτι ηταν αυτη,με σκοπο να την κανω ομως,αλλα οταν βγηκε και την ειδα,εδωσα τα 10 και μπηκα :headbang: :uglystupid:καλη ηταν μεσα,αλλα απο εμφανιση με χαλαει λιγο και την εχω βαρεθει κιολας...
*η τσα2 δηλαδη τη θεωρει ψηλη? :idiot:

αυτα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
lust πάντα τέτοια φίλε :rockon: :grin:

από εβδομάδα θα κατέβω στην πιάτσα με τα του προέδρου θα είσαι μάχιμος να πιρφορίσουμε τις άτακτες κορασίδες? :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
lust πάντα τέτοια φίλε :rockon: :grin:

από εβδομάδα θα κατέβω στην πιάτσα με τα του προέδρου θα είσαι μάχιμος να πιρφορίσουμε τις άτακτες κορασίδες? :grin:
Σε λιγο θα ειμαι στην δικια σου :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:fuck1:τι σας εχω,τι σας εχω :2on1:

επι του πιεστηριου...

περγαμου 27α κλειστο,27β ανοιχτο αλλα δε μπηκα,στην αλκαμενους λαικη...
Δεν εχασες και κατι,Ναταλι η προκιλφ μπουτου,εχη και χρυση κορονα αν θυμαμαι καλα  :grin:,μονιμα εκει!!
Θυμηθηκα οταν ειχα παη με τον πιτσιλιστη και τον δημητρη,της ειπε ο τελευταιως ακαποτο κανης?Αυτη ειπε οχι,και τοτε ο δημητρης της λεη εγω ηθελα μονο ακαποτο,και πηγαμε να φυγουμε,τοτε αρχισε να λεη θα σου κανω θασου κανω,ελα πισω  :grin:.
Καλη η ενημερωση λαστ,αλλα να γραφης και την ωρα!!!

Επισκέπτης
11 k 30 θα ειμαι μεταξουπολι με asslacta. :rockon: :rockon: :rockon:θα ειναι πολι ρομαντικι ι νιχτα στουσ δρομουσ τισ πορνοντισνευλαντ!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
11 k 30 θα ειμαι μεταξουπολι με asslacta. :rockon: :rockon: :rockon:θα ειναι πολι ρομαντικι ι νιχτα στουσ δρομουσ τισ πορνοντισνευλαντ!
Κουμπομα βλεπω  :2funny:,αν εντοπισω ζαρτιερικο και στοχο σε ενημερωνω :grin: :grin: :grin:.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν εχασες και κατι,Ναταλι η προκιλφ μπουτου,εχη και χρυση κορονα αν θυμαμαι καλα  :grin:,μονιμα εκει!!
Θυμηθηκα οταν ειχα παη με τον πιτσιλιστη και τον δημητρη,της ειπε ο τελευταιως ακαποτο κανης?Αυτη ειπε οχι,και τοτε ο δημητρης της λεη εγω ηθελα μονο ακαποτο,και πηγαμε να φυγουμε,τοτε αρχισε να λεη θα σου κανω θασου κανω,ελα πισω  :grin:.
Καλη η ενημερωση λαστ,αλλα να γραφης και την ωρα!!!
προεδρε οταν γραφω "επι του πιεστηριου" εννοω οτι η ενημερωση  αναφερεται στην τρεχουσα βαρδια...

το πρωι εγινε η βολτα... :fuck2:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
απο τουσ μαχιμοτερουσ χιστεσ τισ πορνοπιατσασ...τον εχισ γνορισι προεδρε?δε γραφι πολι βεβεα....σχεδον καθολου δε γραφι βασικα ....
Θα γινη και αυτο πιτσι,πορνιασα με τον Μαυρο θανατο μεταξουπολι κα εγινε χαμος!! :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.489
Πόντοι
46.232

Stories

Νέο!