sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μ.λ.μ. φυσικα βρε μακη,ετσι θα εβγαινε στο σαλονι .πρόεδρε μετά το χύσιμο στα βυζιά πήγε για μπάνιο ή θα πάω να την γλείψω και θα έχει πάνω της τα χύσια σου
Μ.λ.μ. φυσικα βρε μακη,ετσι θα εβγαινε στο σαλονι .πρόεδρε μετά το χύσιμο στα βυζιά πήγε για μπάνιο ή θα πάω να την γλείψω και θα έχει πάνω της τα χύσια σου
Μ.λ.μ. φυσικα βρε μακη,ετσι θα εβγαινε στο σαλονι .
Μου ειπε οτι εχουν γλυκεια γευση και περιμενη να δοκιμαση και τα δικα σου για να δη την διαφοραλουστ πολλά ακούμε και δεν θα μου άρεσε να πάω να γλείψω τους βύζου της και να είναι ξεραμένα τα χύσια του προέδρου
περαστικα μποι...Χαιρετω συναγωνιστες, Respect για την αψογη ενημερωση προεδρε
Μολις γυρισα απο Μονικα, την πετυχα 11κ30 στο Φ86Β, αλλα μου ειπε οτι θα δουλευε και 3η βαρδια στο επανω οποτε εκανα μια μινι τσαρκα στα τριγυρω και ειδα αυτα που αναφερει ο προεδρος..
11κ45 ξαναμπαινω Φ86Β, και γαμαω...
Δεν τρελαθηκα αλλα δεν ηταν κ ασχημα...
Το κακο ειναι οτι γυρισα και ψηνομαι στον πυρετο :-
Θα γραψω αργοτερα και κριτικη
Μου ειπε οτι εχουν γλυκεια γευση και περιμενη να δοκιμαση και τα δικα σου για να δη την διαφορα
Στα ειχα πη,τυπικη,περαστικα,ετσι ειναι οι μαχημοι χιστες,δεχονται και πληγματα στον αγωνα!!Χαιρετω συναγωνιστες, Respect για την αψογη ενημερωση προεδρε
Μολις γυρισα απο Μονικα, την πετυχα 11κ30 στο Φ86Β, αλλα μου ειπε οτι θα δουλευε και 3η βαρδια στο επανω οποτε εκανα μια μινι τσαρκα στα τριγυρω και ειδα αυτα που αναφερει ο προεδρος..
Χαιρετω συναγωνιστες, Respect για την αψογη ενημερωση προεδρε
Καλα ασε τις φιλες μου και δες την κριτικη!!
πρόεδρε μου έχει ζητηθεί κατά το παρελθόν από κάποια φίλη σου ;) αλλά δεν της έκανα την χάρη
μακη,τωρα αμα γλυψεις βυζι και σου ρθει γευση απο φαλαφελ ρεβυθοκεφτε,ξερεις...
Στα ειχα πη,τυπικη,περαστικα,ετσι ειναι οι μαχημοι χιστες,δεχονται και πληγματα στον αγωνα!!
Καλα ασε τις φιλες μου και δες την κριτικη!!
Πανταπαρόλα αυτά είναι χρέος, τιμή και καθήκον μας ακόμα και με συνάχι να κατεβαίνουμε στο πεδίο της μάχης, ναι;
Εισαι καλο παιδι μακη .την είδα και καύλωσα για τεστ ντραιβ μέσα στην εβδομάδα
να ξέρεις δεν τα χύνω τα κορίτσια και ας μου το ζητάνε ;)
Εισαι καλο παιδι μακη .
Αφου ελαβα υποψιν της πληροφοριες συναγωνιστων και ζυγισα την ψυχολογικη κατασταση της κορασιδας εισηλθα στον αγωνιστηκο χωρο,ξερωντας το αποτελεσμα του αγωνα .ευχαριστω...χθες πρεπει να γινε η ζημια στην 6ωρη τσαρκα...
Προεδρε βλεπω καλα περασες σημερα με τη Σαντρα ;)
Για αυτο γραφης και στον Ρομαντισμο .είμαι παναθεμάμε (καταβάθος.....στο πολύ βάθος όμως είμαι και ολίγον ρομαντικός )
Για αυτο γραφης και στον Ρομαντισμο .
Ευκολο,οποτε θες!!
πρόεδρε έκλεισε πάμε Σάντρα να την πιτσιλίσω
Ευκολο,οποτε θες!!