ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.688
- Πόντοι
- 5.006
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΝα σου χωσει ο γάιδαρος εκεινη π'ωχει.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΝα σου χωσει ο γάιδαρος εκεινη π'ωχει.
Καλα. Μην βριζεις ηρεμα. Αλλα ναι.ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
Μην αντιμιλαςΚαλα. Μην βριζεις.
Καλα ειπα.Μην αντιμιλας
Πολύ ωραία. Τέσσερις μήνες με αναστολήΚονσερβα τονο,σκετη.Φτωχικα και υγιεινα
Τυριά κασερια μια χαρά, έξι μήνες με αναστολή προς το παρόνΦασολάδα
Σαλάτα πατζάρι
Ταραμοσαλάτα
Τυριά,κασερια
Χαλβάς
Προηγήθηκε ένα ακτινίδιο το απόγευμα
Η αντίστροφη μέτρηση για εκτοξευση Σκατ-Οreshnik ξεκίνησε ....ανυπομονώ για την μεγάλη έκρηξη ...η αντίστροφη μέτρηση άρχισε...stay tuned!!![]()
Eννοεις ότι η κονσέρβα ήταν σκέτη η ότι ήταν τονοσαλατα και έφαγες μόνο αυτό;Κονσερβα τονο,σκετη.Φτωχικα και υγιεινα
Τυριά κασερια μια χαρά, έξι μήνες με αναστολή προς το παρόν
Εγώ κρίνω μόνο, αλλά αφού ρωτάς μοσχαράκι γιουβέτσι, σαλάτα λάχανο καρότο, κόλα ζιρο, ζελέ φρούτων
Εσύ τι έφαγες;
Αναμένουμε αύριο πρωί ανταπόκριση στο προσφιλές νήμα του χεσιματοςΦασολάδα
Σαλάτα πατζάρι
Ταραμοσαλάτα
Τυριά,κασερια
Χαλβάς
Προηγήθηκε ένα ακτινίδιο το απόγευμα
Η αντίστροφη μέτρηση για εκτοξευση Σκατ-Οreshnik ξεκίνησε ....ανυπομονώ για την μεγάλη έκρηξη ...η αντίστροφη μέτρηση άρχισε...stay tuned!!![]()
μεξικανικο,με καλαμποκι και φασολια.Προσθεσα και 2 κριτσινια.Αν αντεξω καλα θα ειναι,το πρωι ομως θα γινει παρτυEννοεις ότι η κονσέρβα ήταν σκέτη η ότι ήταν τονοσαλατα και έφαγες μόνο αυτό;
Πολύ άδειο το δείπνο σου...αν κοιμηθεις το πολύ σε δύο ώρες Ο.Κ...αλλιως σε βλέπω να ανοίγεις ντουλάπια και ψυγείο για να τσιμπήσεις κάτι λόγω λιγούρας.
Κάπου κάπου κι εγώ τρώω κάτι τέτοια αλλά με συνοδευτικά .
Το κάνεις πιο δύσκολο τώραμεξικανικο,με καλαμποκι και φασολια.Προσθεσα και 2 κριτσινια.Αν αντεξω καλα θα ειναι,το πρωι ομως θα γινει παρτυ![]()
Πρόσεχε τύπε , σέρνεται σκορβούτοΚονσερβα τονο,σκετη.Φτωχικα και υγιεινα
λες να πιω μια φαντα;Πρόσεχε τύπε , σέρνεται σκορβούτο![]()
Ζελέ φρούτων ?Εγώ κρίνω μόνο, αλλά αφού ρωτάς μοσχαράκι γιουβέτσι, σαλάτα λάχανο καρότο, κόλα ζιρο, ζελέ φρούτων
Στίψε ένα λεμόνιλες να πιω μια φαντα;
Ότι και να μου ρίξεις έχεις φάει ισόβιαΖελέ φρούτων ?
Στον ευαγγελισμό γευμάτισες τύπε ?
Τσακο μια αναφορά από εμένα![]()
Θα τα καταφέρεις!μεξικανικο,με καλαμποκι και φασολια.Προσθεσα και 2 κριτσινια.Αν αντεξω καλα θα ειναι,το πρωι ομως θα γινει παρτυ![]()