sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Οποιος την νυχτα πολυ αυτα παθαινη .συγχωρεμένος επειδή με βοήθησες να αλλάξω το σκασμένο λάστιχο..... ;)
Οποιος την νυχτα πολυ αυτα παθαινη .συγχωρεμένος επειδή με βοήθησες να αλλάξω το σκασμένο λάστιχο..... ;)
Μακη καλησπερα!Σχολια μπορης να γραψης και απο μονο σου,οπως και ενημερωση αν θελης..Απλα επειδη εκανε ενημερωση ο προφεσορ και ειναι πολυ καλη απλα,εγω την συμπληρωσα!!πρόεδρε καλησπέρα!!!
ανέβασε την πορνοενημερωσή από τα χθεσινά πεπραγμένα γιατί έχω να κάνω πολλά σχόλια
Μακη καλησπερα!Σχολια μπορης να γραψης και απο μονο σου,οπως και ενημερωση αν θελης..Απλα επειδη εκανε ενημερωση ο προφεσορ και ειναι πολυ καλη απλα,εγω την συμπληρωσα!!
εγώ αυτό δεν το λέω επιλεκτική μνήμη..........πρόεδρε όπως ξέρεις έχω επιλεκτική μνήμη θυμάμαι μόνο ότι με ενδιαφέρει ;)
εγώ αυτό δεν το λέω επιλεκτική μνήμη..........
το αποκαλώ μονοφαγάς.... ;)
με θίγεις τώρα αφού ξέρεις ότι δεν είμαι στο επίπεδο του προέδρου.....απλά συγκρατώ κορασίδες που είναι υποψήφιες για πιτσίλισμα ;)
μια από αυτές είναι η Σάντρα Φ71α....εχθές φορούσε κόκκινο διάφανο κομπινεζόν με μαύρο στριγκάκι χωρίς σουτιέν και κόκκινες γόβες
ναι δεν φορούσε τις αγαπημένες μας πράσινες παντόφλες όπως συνήθιζε τις τελευταίες ημέρες
σε ερωτησή μου πως και σήμερα δεν φοράς τα πράσινα πασουμάκια μου απάντησε όταν φεύγει ένας φεύγουν όλοι πέρνωντας αφορμή από την φυγή του πιτσιλιστή
έτσι έτσι....
με θίγεις τώρα αφού ξέρεις ότι δεν είμαι στο επίπεδο του προέδρου.....απλά συγκρατώ κορασίδες που είναι υποψήφιες για πιτσίλισμα ;)
μια από αυτές είναι η Σάντρα Φ71α....εχθές φορούσε κόκκινο διάφανο κομπινεζόν με μαύρο στριγκάκι χωρίς σουτιέν και κόκκινες γόβες
ναι δεν φορούσε τις αγαπημένες μας πράσινες παντόφλες όπως συνήθιζε τις τελευταίες ημέρες
σε ερωτησή μου πως και σήμερα δεν φοράς τα πράσινα πασουμάκια μου απάντησε όταν φεύγει ένας φεύγουν όλοι πέρνωντας αφορμή από την φυγή του πιτσιλιστή
έτσι έτσι....
κάθε αρχή και δύσκολη....
έτσι έτσι....
κάθε αρχή και δύσκολη....
Ευα λεγετε μακη!!αααα ξέχασα να αναφέρω ότι μια ακόμα κορασίδα που μου έκανε εντύπωση ήταν το μωρό στο Διδύμου 20(στα τσιμπουκάδικα που λέει και ο πρόεδρος)
ψιλή καστανή με μακρί μαλλί ωραίο βυζί ενώ φορούσε και γυαλία μυωπίας πραγματά καύλωσα όταν έκανε σαλονάρισμα.... αν θυμάμαι καλά έχει και τελειωτικό στο πρόσωπο ;)
θα ήθελα πολύ να την χύσω στα γυαλάκια της είναι και το απωθημένο μου
Ευα λεγετε μακη!!
Δεν με πειθης ,οταν θες να την μια χαρα την θυμασαι .πρόεδρε πολλά ζητάς δεν λες πάλι καλά που θυμόμουνα και την εμφανισή της!!!!
Πςςςςςςςςς,οοοοοο,το παλιο στεκι μας σουβλακι μολδαβεζικο,τι σκηνικα ειχαν γινη εκει,και σκαγαν και καλα μωρα αλδ.βεβαιως βεβαιως.Αποτελουσε αφετηρια εκκινησης της τσαρκας,γιατι οπως ειναι γνωστο,νηστικο αρκουδι δεν . .
Προεδρε???
Κοιτα εδω......
Δεν με πειθης ,οταν θες να την μια χαρα την θυμασαι .
Δεν ξερης καμια φορα,παντα η δοκιμη πειθηαπότι διάβασα από την ενημέρωση του καθηγητή είναι μιλφάρα γύρω στα 35.....
και η κοπέλα από φ65 το κοντοπούτανο με τα ταττού στο χέρι εχθές χόρευε γύρω από το στύλο στο ρυθμό της μουσικής
καλό μωρό αλλά κομματάκι αδύνατο με μικρό βυζί αν ήταν λίγο μεγαλύτερο θα αξίζε ένα τεστ ντραιβ
Δεν ξερης καμια φορα,παντα η δοκιμη πειθη
Στον καθενα ειναι διαορετικα τα πραγματα μακη,εγω εχω ακουση ασχημα λογια για καποιες που θελω να παω.Πηγα ομως και σε μερικες περασα καλα!!Συμβαινη και το αντιστροφω ομως!!Οι καλες χαλια!!λες πόρνο-πρόεδρε?????
πάντως για να επανέρθω στο μωρό την Σάντρα ο κ.Μπακάλης δεν μου είπε και τα καλύτερα λόγια για πάρτη της
Στον καθενα ειναι διαορετικα τα πραγματα μακη,εγω εχω ακουση ασχημα λογια για καποιες που θελω να παω.Πηγα ομως και σε μερικες περασα καλα!!Συμβαινη και το αντιστροφω ομως!!Οι καλες χαλια!!