Επειδη εχη γραφτη ειδη η ενημερωση του προφεσορ την μεταφερω σε κοπυ,συγνωμη καθηγητα και περαστικα....
Γεια σας λεβέντες!! Ανταπόκριση σήμερα απο την απογευματινή βάρδια στην Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Alλκιβιάδου 16Γ ήταν η Βικτώρια σε ντουέτο με την Κατερίνα την Σέρβα,στο 16Β ήταν η Αλίνα που η τσατσά εσκεμμένα την παρουσίασε ως Αννίτα.Ξεκαθαρίζω οτι υπάρχουν 2 κοπέλες στις αλυσίδες αυτές η μία είναι μιλφ πιο ψηλή με μακριά ξανθά μαλλιά και πιασίματα που είναι γνωστή σαν Αλίνα-Αννίτα και η άλλη η Αννίτα που είναι κοντή πιο νεαρή με πιασίματα.Σήμερα ήταν η μιλφ.
Τα Διδύμου 25&27 παραμένουν κλειστά.Στο Διδύμου 20 σήμερα δούλευε η Ρωσίδα Εύα ψηλή,τριανταπεντάρα με καστανά σγουρά μαλλιά κανονικών κιλών και σήμερα φορούσε και γιαλάκι μυωπίας σοφιστικέ σαν δασκάλα.Σίγουρα όσοι την ψάχνουν την συγκεκριμένη θα χαρούν ιδιαίτερα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο ήταν η Ανδριάννα,στο υπόγειο η Αλιόνα και στο Διδύμου 16 η Σόνια πρώην Εύα σταθερά.
Στο Φυλής 40 ήταν η Έλενα πρώην Χριστίνα απο
Φυλής 66Δ καινούρια όμορφη κοπέλα που έχει δοκιμαστεί απο μένα τρεις φορές και έμεινα ευχαριστημένος.Αλλά ενημερώνω οτι η απόδοση της ήταν πτωτική με γεωμετρική πρόοδο.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό το οποίο το αποφεύγει μέσα.
Στο Φυλής 54 όροφος η κοντή μιλφ με τα ξανθά μαλλιά και το σώμα φασόλας που δουλεύει τελευταία εκεί.Κάνει κώλο.
Στο
Φυλής 66Δ ήταν η Κάτια η συμπαθητική Ρουμανίτσα η λεπτούλα με τα μαύρα μαλλιά απο Φυλής 40,Φυλής 80,Αγαθουπόλεως 54 και τώρα εδώ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλο με τελείωμα στα βυζιά.Την έχω πάρει 3 φορές με θυμόταν και με κοίταζε με παράπονο που δεν μπήκα μέσα.Είναι αρκετά συμπαθητικό κορίτσι.
Στο Φυλής 61 ο Αλβανός τσάτσος μου παρουσίασε κοπέλα ψηλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά κανονικών κιλών με κυτταρίτιδα σε ανεκτό επίπεδο.Καινούρια με βασικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 ισόγειο 2 καινούριες κοπέλες καβλόμουνα.Η μιά ήταν μιλφ γύρω στα 35 με ξανθά μακριά μαλλιά κανονικών κιλών με ωραία καπούλια για καβάλημα και την έλεγαν Χριστίνα και η άλλη περίπου 27 με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών πιο λεπτή με όνομα Νάντια.Η μίλφ μου άρεσε περισσότερο αλλά κάνουν βασικό πρόγραμμα.
Στον όροφο μας παρουσιάστηκε κοπέλα μιλφ γύρω στα 30 απο Ρωσία σύμφωνα με την τσατσά με κατάξανθα μαλλιά κανονικών κιλών με πιασίματα σε μαύρο διχτυωτό εσώρουχο.Πολύ κάβλά.Ανακοινώθηκε 69 και ισπανικό και δεν άκουσα για ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα ήταν ψηλή και αρκετά φιλική.Ήταν η Λίνα αυτή η κοπέλα;;
Στο Αγκύρας 12 αριστερά ήταν η Βαλέρια η οποία είναι η πρώην Μιλάνα που δούλεψε για λίγο Διδύμου 20 και Αγκύρας το καλοκαίρι.Ευτυχώς εγώ ήμουν απο τους τυχερούς που την πήρα όταν ήταν καινούρια και δεν είχε ξινίσει ακόμα.Κριτική μου υπάρχει με τον τίτλο "Η Νάρκισσος Λετονή" να φανταστείτε.Στο σαλόνι εμφανίστικε με μαλλιά καστανά πιασμένα,αρκετά κουρασμένη και ξινισμένη,εμφανώς εκτελούσα αγγαρία και όχι αεράτη όπως την πρώτη φορά.Κάνει γυμνό τσιμπούκι το οποίο δεν είναι τελειωτικό,(ούτε και τότε που την πήρα ήτανε) και τώρα επιπλέον δεν δέχεται χύσιμο στο σώμα της.Κρίμα και είναι ωραίο μιλφάκι!
Στο Φώκαιας 22 υπόγειο ήταν η Αλεξάνδρα κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά με πρωκτικό.Στο Φώκαιας 24 ήταν ένα καινούριο μπάζο με ξανθά κανονικά μαλλιά και παχουλή με μαύρο ολόσωμο.Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Άννα απο Ρωσία (όταν δούλευε στην Διδύμου 25 ήταν απο Βουλγαρία) γεματούλα με ξανθά μαλλιά και με κώλο,χύσιμο στο στόμα και στο πρόσωπο και παρτούζα.
Στο Φώκαιας 27 όροφος ήταν η Ελένη η βυζαρού.Στο ισόγειο ήταν η Βικτώρια με γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και η καινούρια η Ειρήνη με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα αλλά ομορφούλα και μεγάλο τατού νομίζω κοκκινο τριαντάφυλλο πάνω στο στήθος της.Η Ειρήνη κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και θα την έχω στα υπόψιν.
Να προσθέσω οτι στο look h Eiρήνη μοιάζει με την Βικτώρια και φένεται σαν να είναι η μεγαλύτερη της αδελφή.
Στο υπόγειο ήταν 2 κοπέλες η μιλφ Ρωσίδα Αλίνα (όχι η πρώην Αγάπη,άλλη κοπέλα) η οποία είναι λίγο γεματούλα όχι σε ενοχλητικό βαθμό με καστανά μακριά μαλλιά,πλαδαρό λευκό σώμα που καλύπτεται απο μαύρο ολόσωμο.Κώλος και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η άλλη είναι η καινούρια γνωστή σε πολλούς Γαλλίδα μιγάδα η Ζακλίν με κανονικά κιλά και μαύρα καρέ μαλλιά.Κώλος και γυμνό τελεειωτικό τσιμπούκι.Δέχεται και παρτούζες ακόμα και με 5 άνδρες σύμφωνα με τα λεγόμενα της και δεν ξέρω αν υπερβάλλει!!Την πήρα και έμεινα ευχαριστημένος.Κριτική θα ανεβάσω απο αύριο.
Στο Φυλής 65 ήταν η Καρίνα η οποία είναι Ρουμάνα,με λευκό δέρμα,κοντούλα,πετιτ,νεαρή,λεπτή με τατού πεταλουδίτσες κατά μηκός του ένα της χεριού.Μιλάει καλά Αγγλικά αλλά δεν είναι Αγγλίδα αλλά Ρουμάνα.Γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα και έμεινα μέσα στο δωμάτιο 25 περίπου λεπτά χωρίς να με ενοχλήσει η ευγενική υπηρεσία και δεν θα έφευγε η κοπέλα αν δεν με τελείωνε.Απο συστολή αναγκάστηκα να την διώξω αφου πρώτα την ευχαρίστησα.
Λίγο οτι ειχαν μπει κάτι πιτσιρικάδες στο σαλόνι και έκαναν φασαρία,λίγο οτι είχα καταθέσει σε σύντομο διάστημα στην Ζακλίν και λίγο οτι διαπίστωσα βγαίνοντας οτι έβηχα,με πονάγαν τα κόκκαλα και κρύωνα ανεβάζοντας πυρετό έφυγα άσφαιρος.Sorry λεβέντες αλλά αρρώστησα ξαφνικά!! Η κοπέλα πάντως έδειξε άρτιο επαγγελματισμό και την ευχαριστώ πολύ για αυτό! Στο ισόγειο όχι μία,όχι δύο αλλά τρεις παρακαλώ κοπέλες όλες απο την Φυλής 59.Το πιπίνάκι η Αλεξάνδρα που ακόμα δεν έχω πηδήξει,η Κατερίνα η ψηλή νταρντανογκόμενα με τα μαύρα μαλλιά και τα πιασίματα και μιά με ξανθά μαλλιά και πιασίματα μέτριας εμφανίσεως.Όλες με γυμνό τσιμπούκι και αν είχες και 60 ευρώ έκανες και παρτούζα και με τις τρεις.
Το Μονής Προδρόμου αετοφωλιά κλειστό.Στο Φυλής 71 υπόγειο ήταν η ίδια κοπέλα με τα μαύρα μαλλιά και τα περιττά κιλάκια που δουλεύει εκεί.Μέτριας εμφανίσεως επιπέδου Μεταξουργείου.Το Φυλής 92 νεό κλειστό.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η Ντιάνα η γιαγιά με τα πάντα όλα! Στο Καλύμνου 48 ισόγειο ήταν η μουνάρα μιλφ Μαρίνα με ξανθά μαλλιά και ωραία μάτια! Παλιά καραβάνα η οποία περνώντας τα χρόνια έχει ομορφύνει πολύ.Είχε δουλέψει πριν 8 χρόνια που είχε κάνει την εμφάνιση της στο Διδύμου 8 ισόγειο και στο Περγάμου 1 για λίγο.Μετά Καλύμνου και έπειτα την έκανε για studio.Δεν αναφέρομαι στην Μαρίνα που δουλεύει τώρα Βέργας και Λ.Ιωνίας.Η Μαρίνα δεν κάνει εξτρά δυστυχώς αλλά κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν μιλφ λίγο γεματούλα κε καστανοκόκκινα μαλλιά και πρόσωπο αδιάφορο.Κάνει κανονικό πρόγραμμα.
Το Πιπίνου και Φυλής γωνία κλειστό.Το Φυλής 136 είχε την Κατερίνα Ρουμάνα τριαντάρα με μαύρα μαλλιά και λεπτό όμορφο σώμα.Δεν είναι η Λολίτα μιλφ.Κανονικό πρόγραμμα με 69 και χύσιμο στο σώμα.Το Φυλής 134 υπόγειο είχε την Ηρα η Ίρα αν το όνομα της προκύπτει απο το Ίρινα κοπέλα με ξανθά κανονικά μαλλιά,κανονικών κιλών,λευκή,άκωλη με φαρδιές πλάτες.Στο ισόγειο παιδιά δούλευε μια μουνάρα η Ουάννα.Είναι ψηλή,λεπτή,με λευκό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά δυστυχώς κάνει βασικό πρόγραμμα.Στον όροφο η Αλίνα με βασικό πρόγραμμα και έξτρα το οποίο διαπραγματεύεσαι με την κοπέλα.Είναι κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά με σώμα και πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.
Στο Φυλής 109 ισόγειο ήταν η Άννα Πίτσος με γυμνό τσιμπούκι.Αμφίρροπες κριτικές! Η σε ξεπετάει η σε ικανοποιεί πλήρως.Εγώ ήμουν στην πρώτη κατηγορία.
Στον όροφο η Λάουρα όμορφη κοντή κοπελίτσα κανονικών κιλων με μακριά ξανθά μαλλιά με κρύο βλέμμα και βασικό πρόγραμμα.Δουλεύει κλασσικά εκεί.
Παιδιά σας αφήνω τώρα για να ηρεμίσω γιατί η ίωση αρχίζει και με ταλαιπωρεί!! Καλή Κυριακή να έχετε!
Επισης συμπληρωνω και τα υπολοιπα σπιτακια για να ειναι πληρης η ενημερωση....
Παράθεση από: professorx στις σήμερα στις 12:55:57 am
Στο
Φυλής 66Δ ήταν η Κάτια η συμπαθητική Ρουμανίτσα η λεπτούλα με τα μαύρα μαλλιά απο Φυλής 40,Φυλής
Στο αλλο 66 ηταν η Νικολετα..Στο 59 στον οροφο οντως ηταν η Λινα που εχη δοκιμασθη..Στο 65 κατω η τριτη καθηγητα ηταν η πατριτσια...Στο Μ.Προδρομου υπογειο,νεο πιπινοηδες κανονικο κορμι,καλη παρουσια!!
Στο 71 υπογειο η Μαρια,ολα τα πιπινου ηταν κλειστα εχθες...Η ηρα η ιρενε ειναι η γνωστη απο Φ.71 ισογειο..Η ουανα στο 134 ισογειο,απο Φ.65 επανω και μετα Διδυμου 8 επανω..Το καλυμνου 36 δεν το προλαβαμε γιατι εκλεινε....
Ιουλιανου 71 η Βικυ τωρα Βικτωρια..Αλκιβιαδου 16Α,Η μιλφ Βαλια...Φωκαιας 17 η Μαρια...Επανω κλειστο,εδω και μερες...Στο Φωκαιας 19 ρωξανα...Στο Φωκαιας 25 επανω αννα η χειμωδες με φουλ,κατω η Μονικα νιαου..Στο υπογειο του Φωκ.22 η Αλεξανδρα,επανω η Μαριαννα αν θυμαμαι καλ...
Αδανων 2 κλειστο...
Κνιδου 18 ενδιαφερον ευμφανισημο ψηλο,ρουμανοηδες.
Τροφωνιου 11 κατω η καζακστανη απο Μ.Προδρομου επανω.
Τροφωνιου επανω η Μελινα.
Τροφωνιου 13 κατω η θεια ολγα,επανω δεν θυμαμαι..
Εξηκιου 18 μιλφ ελλη
Εξηκιου 18 επανω κλειστο
Εξηκιου 20 η χοντρη μιλφ Αννα.
Παιωνου 47 μιλφ,Ειρηνη!!
Λιοσιων 91 δυο τεμαχια με μποτες μια αδυνατη κανονικου υψους με κοντα μαλια και μια ιδιου υψους με μαλια μεχρι τους ομους ευτραφης που εκανε και την τσα!!
Λιοσιων 79 Αγνωστη τσιγγανοηδες γυρολογος με βαρεια φωνη,κανονικου σωματους και 1,5 στηθος
Λιοσιων 76 κατω,Ευα απο
ιασωνος 31 επανω.
Λιοσιω 76 επανω τρεις κορασιδες,η Αντζελικα του Ν.Σμυρνη,μια χοντρη και μια αδιαφορη επιασαν αιχμαλωτους μερικους συναγωνιστες .
Χωματιανου 11 κατω η Αντζελικα με την Μαρια.
Χωματιανου 11 επανω,το ονομα της οδου ταιριαζη μια χαρα!!
Δεν περιγραφω αλλο,καθως η τσαρκα συνεχιστηκε και η ενημερωση μου συμβαλη στην ολοκληρωση της ενημερωσης του προφεσορ!!
Επισης...
Αγιου Πετρου 7 εκλεινε
Ρεμουνδου 20 κλειστο
Ρεμουνδου 21 επανω τσιγγανοηδες με φουλ,νομιζω χριστινα.
Ρεμουνδου 21 κατω,κοντο τσιγγανοηδες το οποιο τσακωνοταν με πελατη και μπηκε η κινεζοηδες τσα και την εβγαλε μεσα..Σημειωτεον ο πελατης ειχε 25 λεπτα μεσα και δεν μπορουσε να τελειωση και εξω υπηρχε πληθος κοσμου..Η μικρα παρολο την ασχημη καταστασης της καταφερε να σαλοναρη εστω και λιγο χαμογελαστη!!
Κοντη με ασπρη επιδερμιδα,κανονικου σωματος και 1,5 βυζι!!