sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Δες πμ.καλά και τίμια εργαζόμενα![]()
![]()
ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να με γνωρίσουν???????
Δες πμ.καλά και τίμια εργαζόμενα![]()
![]()
ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να με γνωρίσουν???????
Εγω παντως θα ειμαι. ;)Ειναι καλα κοριτσιαΘα εισαι παρων αποψε?Υπαρχη ενδιαφερον να σε γνωρισουν
.
Εγω παντως θα ειμαι. ;)
Ενημερωσα και τον στρατηγο.........
Ολα τα λεφτα λουλουδιαΕγω παντως θα ειμαι. ;)
Ενημερωσα και τον στρατηγο.........
Μου φαινετε θα παιξουμε μπιζ σημερατοίχο τοίχο
μην σας πετυχω σημερα και εχω ορεξεις![]()
Μου φαινετε θα παιξουμε μπιζ σημερα.Αν θελης να μας βρης ξερης....
πρεπη να καταλαβης οτι τα μελοι δεν υπαρχουν,ειναι αψυχα νικ!Εμεις ειμασται φιλαρακια και δεν θεωρουμε οτι συναντιωμαστε σαν μελοι,αλλα σαν φιλοι!!ναι ρε σωτηρακι
αλλα ρε μαν.. ειναι ιδεολογικο το θεμαεχω δηλωσει και παλια οτι ειμαι κατηγορηματικος στης συνευρεσεις μελων διοτη ειναι ανουσιες
με κανα δυο στρακια μπορει να υπαρξει συνουσια πχ μεμος+νωντας
αλλα παντα ακολουθω της συνευρεσεις σας.. αλλα σε στυλ ντεντεκτιβ![]()
![]()
πρεπη να καταλαβης οτι τα μελοι δεν υπαρχουν,ειναι αψυχα νικ!Εμεις ειμασται φιλαρακια και δεν θεωρουμε οτι συναντιωμαστε σαν μελοι,αλλα σαν φιλοι!!
πρεπη να καταλαβης οτι τα μελοι δεν υπαρχουν,ειναι αψυχα νικ!Εμεις ειμασται φιλαρακια και δεν θεωρουμε οτι συναντιωμαστε σαν μελοι,αλλα σαν φιλοι!!
Μαλλον μικρος![]()
![]()
![]()
εισαι μεγαλος
Εσυ ενημερωθηκες γιαπρόεδρε κάθεσαι και εξηγείς αφού σου λέει δεν μου αρέσουν οι συγκεντρώσεις έχει τους λόγους του(μπορεί να ντρέπεται το παιδί![]()
)
πάμε παρακάτω και καλή καρδιά!!!![]()
Φαινονται οι εμπειροι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλοι που εχουν μια κοινή..........αδυναμία
Ετσι...............Φαινονται οι εμπειροι,αλλα και πορεια θα συμπληρωσω
.
Εχω καταστρωση τα πλανα,τις κινησης,το ταγμα αθανατωνΠρόεδρε φτιάξε το πρόγραμμα για σήμερα. Θέλω να πορνιάσω μέχρι πρωίας. Το έχω ανάγκη πολύ!!!![]()
![]()
![]()
Εχω καταστρωση τα πλανα,τις κινησης,το ταγμα αθανατων,Εχθες δεν κτυπησες στοχο?
.
Πππσσσσσσσσσσ ο στοχος?Χτες δεν έχυσα γιατί ο πιτσιλιστής δούλευε το πρωί και έπρεπε να τον πάμε σπίτι. Έριξα όμως ένα πιτσίλισμα το πρωί στην Φυλής!!!!