sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Η ομας φτανη στην φυλης,ειμαστε ακριβως πανω στην αλλαγη1Στην παρεα μπαινη και ο Οπεθ!!
Πολλες κορασιδες αναχωρουν ντυμενες,το χριστινακι απο Φ69 επανω με στενο τζινακι και ασπρο μπουφανακι,λεμε τι μουακι ειναι αυτο οσπου γυριζη το προσωπο της και την αναγνωριζουμε!!Η τζουλιανα περναη απο μπροστα μας με σμαρτακι και μας χαιρεταη,ερχετε και η Αλιονα φουριζα και ψαχνη που θα μπη,μπερδευη τα νουμερα .
Ολα αυτα συμβαινουν εξω απο το Φ.84!!
Φυλης 84 Μαργαριτα,οπου γινετε το περιστατικο που ειπα πιο πανω!!
Φυλης 59 κατω,δυο νεες παρουσιες.Η μια κοντη με αδυνατο σωμα,και η αλλη πιο ψηλη με κανονικο σωμα!!
Φυλης 59 επανω,Λινα και καταθεση,μου αρεσαν τα τσακπινικα που εκανε στο σαλονι,με την συμπαρασταση του σπιντ!!
Φωκαας 17 κατω,Μαρια με φουλ!!
Φωκαιας 17 κλειστο,για μια φορα ακομα!!
Η παρεα αποφασιζη να παμε και στην Τροφωνιου!!
Αρχιζη να πεφτη βροχη!!
Τροφωνιου 11 κατω,η καζακστανη απο Μ.Προδρομου,επανω!!
Τροφωνιου 11 επανω η Ελβιρα με φουλ!!
Τροφωνιου 13 κατω,η θεια ολγα!!
Τροφωνιου 13 επανω ,απο βεργας 6 ισογειο μιλφ!!
Δυναμωνη η βροχη και εδω η ομαδα χωριζετε,και ακολουθουμε διαφορετικες πορειες!!
Εγω με τον σπιντ πηγαινουμε να συναντησουμε τον τσεγιεν με τον ζινταν,και οι αλλοι οδευουν προς μεταξι!!!
Αλλη μια δυνατη πορνοημερα τελειωσε,με πολυ γελοιο,καταθεσεις,και ανταλλαγη εμπειριων και αποψεων!!!
Πολλες κορασιδες αναχωρουν ντυμενες,το χριστινακι απο Φ69 επανω με στενο τζινακι και ασπρο μπουφανακι,λεμε τι μουακι ειναι αυτο οσπου γυριζη το προσωπο της και την αναγνωριζουμε!!Η τζουλιανα περναη απο μπροστα μας με σμαρτακι και μας χαιρεταη,ερχετε και η Αλιονα φουριζα και ψαχνη που θα μπη,μπερδευη τα νουμερα .
Ολα αυτα συμβαινουν εξω απο το Φ.84!!
Φυλης 84 Μαργαριτα,οπου γινετε το περιστατικο που ειπα πιο πανω!!
Φυλης 59 κατω,δυο νεες παρουσιες.Η μια κοντη με αδυνατο σωμα,και η αλλη πιο ψηλη με κανονικο σωμα!!
Φυλης 59 επανω,Λινα και καταθεση,μου αρεσαν τα τσακπινικα που εκανε στο σαλονι,με την συμπαρασταση του σπιντ!!
Φωκαας 17 κατω,Μαρια με φουλ!!
Φωκαιας 17 κλειστο,για μια φορα ακομα!!
Η παρεα αποφασιζη να παμε και στην Τροφωνιου!!
Αρχιζη να πεφτη βροχη!!
Τροφωνιου 11 κατω,η καζακστανη απο Μ.Προδρομου,επανω!!
Τροφωνιου 11 επανω η Ελβιρα με φουλ!!
Τροφωνιου 13 κατω,η θεια ολγα!!
Τροφωνιου 13 επανω ,απο βεργας 6 ισογειο μιλφ!!
Δυναμωνη η βροχη και εδω η ομαδα χωριζετε,και ακολουθουμε διαφορετικες πορειες!!
Εγω με τον σπιντ πηγαινουμε να συναντησουμε τον τσεγιεν με τον ζινταν,και οι αλλοι οδευουν προς μεταξι!!!
Αλλη μια δυνατη πορνοημερα τελειωσε,με πολυ γελοιο,καταθεσεις,και ανταλλαγη εμπειριων και αποψεων!!!