sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
.η οδός έχει σχέση με το χρώμα της πόρτας σωστά?
.η οδός έχει σχέση με το χρώμα της πόρτας σωστά?
Λαθος τυπε,δεν ειναι συγκεντρωση του μπου!Εινα του προεδρου και των φιλων του,και της καυλας!Ολοι οι καλοι χωρανε!!αφου ειμαι απιστευτα κατηγορηματικος στης συνευρεσεις του μπου ρε μαν..
κεραμιδι
ωρα και μερος να ρθω να σπασω πλακα γιατι δεν εχει σεφερλη τελευταια και εχω παθει καταθλιψητιμημενη νωντοσυναντηση θα ειναι εμενα με παιρνουν μαζι γιατι ειμαι νωντοφαν οι υπολοιποι ειναι απο τιμημενοι και πανω
Λαθος τυπε,δεν ειναι συγκεντρωση του μπου!Εινα του προεδρου και των φιλων του,και της καυλας!Ολοι οι καλοι χωρανε!!
Το χρωμα της πορτας δεν εχη αλλαξη εδω και ενα χρονο τουλαχιστον!!κεραμιδι
Δες πμ.και εμεις σαβατοβραδο φυλης θα ειμασται!!ωρα και μερος να ρθω να σπασω πλακα γιατι δεν εχει σεφερλη τελευταια και εχω παθει καταθλιψη
αλλα να ξερεις
εγω το σαββατοβραδο θα ειμαι φυλης
Η δικη μας ναι!!πρόεδρε για να ανακεφαλαιώσουμε 19:30 είναι η συνάντηση??????
ποιος ειναι ρε ο προεδρος?
ένας είναι ο πρόεδρος......ποιος ειναι ρε ο προεδρος?
να συγκαλέσουμε συμβούλιο κύριε πρόεδρε και να κάνουμε εισήγηση μετά απο ομόφωνη απόφαση να αποχαρακτηριστεί ο σταμ απο τιμημένος ........ποιος ειναι ρε ο προεδρος?
μην μου λες για σεμπτεμβρη και χρωσταω μαθηματασταμ αδιάβαστοωσε βρίσκω μεταξεταστέος έλα τον σεμπτέμβρη να μας τα ξαναπείς
να συγκαλέσουμε συμβούλιο κύριε πρόεδρε και να κάνουμε εισήγηση μετά απο ομόφωνη απόφαση να αποχαρακτηριστεί ο σταμ απο τιμημένος ........
Ενας ειναι ο τιμημενος προεδρος σταμ,το γραφη στο Αβαταρ μου!!!ποιος ειναι ρε ο προεδρος?
πρόεδρε μεγαλειώδης η σημερινή συγκέντρωση
Εγώ φταίω που σου αποκάλυψα που βρίσκεται η Λάουρα η ψευτοολλανδέζα....
(Του dirty μην του το πεις, να ζηλεύει...)
Απ'ότι κατάλαβα έχετε κάνει δίκαιη κατανομή μπουρδελοκαθηκόντων...ο lust θα χουφτώνει τα κορίτσια κι ο πρόεδρος θα μετρά τα σκαλοπάτια...
φυλης 134 δεξι,η αλινα,μελαχρινη με κωλαρα.οπως κατεβαιναμε,ειπα στον προεδρο που ηταν μπροστα "μια κωλαρα εχει κι αντι να γυρισει να μας τη δειξει ,καθεται και μας κοιταει ".παρατηρησα οτι δε με ειχε προσεξει και πηγα να του το ξαναπω ,οταν συνειδητοποιησα οτι ηταν απορροφημενος μετρωντας τα σκαλοπατια μουρμουριζοντας "6,7,8" ακους ντερτυ?
...
Ιάσωνος 1Β πάνω δεξιά,ΡΟΥΣΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑ!!!!Επιστροφη των ασωτων κορασιδων,λυση για τζοπινο,ντερτι κλπ.
Μετά από τόσα πορνο-χρόνια, νομίζω πλέον ότι έχω υποβιβαστεί στο πνευματικό επίπεδο αλβανού χαζονταβά... Δεν εξηγείται αλλιώςΠολύ πιθανό το αφεντικό τους να τις ξαναγύρισε στο μετάξι τώρα που επέστρεψε η Βικτώρια και η Γιάννα. Η εύα και η ρουσλάνα κάνουν βασικό πρόγραμμα και ίσως να μην είχαν και τόση πελατεία.
Αγελάδα και αγενέστατη θα τη χαρακτήριζα εγώΙασωνος 19 Μαρια ευτραφης απο Πιπινου 1 !!
Τη Μόνικα τη λεττονή λες από φυλής 80 και ρεμούνδου με τη τσατσά κασέτα.Μεγ.Αλεξάνδρου 15 Επιστροφη της παλιας μονικας απο φυλης αδυνατη ψηλη ρωσσιδα με μικρο στηθος και ακολη σχεον,οχι η Μονικα του Φ.84!! !
α οκLust η ειρήνη / ιρίνα ιασ44 όντως δεν ανακοινώνει στο σαλόνι ελ.στοματικό...εγώ της το ζήτησα στο δωμάτιο και δεν είχε πρόβλημα (πριν καμια 10αρια μέρες)