Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αφου ειμαι απιστευτα κατηγορηματικος στης συνευρεσεις του μπου ρε μαν..  :birdman:
Λαθος τυπε,δεν ειναι συγκεντρωση του μπου!Εινα του προεδρου και των φιλων του,και της καυλας!Ολοι οι καλοι χωρανε!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τιμημενη νωντοσυναντηση θα ειναι  :rockon: :rockon: εμενα με παιρνουν μαζι γιατι ειμαι νωντοφαν :rockon: οι υπολοιποι ειναι απο τιμημενοι και πανω  :rockon:
ωρα και μερος  :birdman: να ρθω να σπασω πλακα  :birdman: γιατι δεν εχει σεφερλη τελευταια και εχω παθει καταθλιψη  :birdman:

αλλα να ξερεις

εγω το σαββατοβραδο θα ειμαι φυλης  :birdman:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ωρα και μερος  :birdman: να ρθω να σπασω πλακα  :birdman: γιατι δεν εχει σεφερλη τελευταια και εχω παθει καταθλιψη  :birdman:

αλλα να ξερεις

εγω το σαββατοβραδο θα ειμαι φυλης  :birdman:
Δες πμ.και εμεις σαβατοβραδο φυλης θα ειμασται!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πρόεδρε για να ανακεφαλαιώσουμε 19:30 είναι η συνάντηση??????

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποιος ειναι ρε ο προεδρος?  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
ποιος ειναι ρε ο προεδρος?  :think:
να συγκαλέσουμε συμβούλιο κύριε πρόεδρε και να κάνουμε εισήγηση μετά απο ομόφωνη απόφαση να αποχαρακτηριστεί ο σταμ απο τιμημένος ........

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
πρόεδρε μεγαλειώδης η σημερινή συγκέντρωση :grin:

ποιο μεγαλειωδης απο αυτην που καναμε με ολα τα μεγαλα ονοματα του σαιτ....φαρκελι,μπακαλης κλπ δεν νομιζω :grin:
Πιστευω ενημερωθηκες απο τον προεδρο,ηταν μια απο τις μεγαλυτερες τσαρκες της καριερας μας!!!!!!!!! :rockon:

Επισκέπτης
...
(Του dirty μην του το πεις, να ζηλεύει...)
Εγώ φταίω που σου αποκάλυψα που βρίσκεται η Λάουρα η ψευτοολλανδέζα.  :headbang:  :2funny:

Παρεπιπτόντως είχα βγάλει ωραία βίντεο σε στυλ αφήγησης, απ΄τους μπουρδελόδρομους στις hyper τσάρκες, αλλά άστα να πάνε...φαίνονται πεντακάθαρα φάτσες, πινακίδες κλπ οπότε δεν τα ανέβασα.

@ lust, sotirof είστε ωραίο δίδυμο  :rockon:

...
φυλης 134 δεξι,η αλινα,μελαχρινη με κωλαρα.οπως κατεβαιναμε,ειπα στον προεδρο που ηταν μπροστα "μια κωλαρα εχει κι αντι να γυρισει να μας τη δειξει ,καθεται και μας κοιταει :ak:".παρατηρησα οτι δε με ειχε προσεξει και πηγα να του το ξαναπω ,οταν συνειδητοποιησα οτι ηταν απορροφημενος μετρωντας τα σκαλοπατια μουρμουριζοντας :2funny: "6,7,8" :2funny:ακους ντερτυ? :2funny:
...
:think: Απ'ότι κατάλαβα έχετε κάνει δίκαιη κατανομή μπουρδελοκαθηκόντων...ο lust θα χουφτώνει τα κορίτσια κι ο πρόεδρος θα μετρά τα σκαλοπάτια  :2funny:

Lust η ειρήνη / ιρίνα ιασ44 όντως δεν ανακοινώνει στο σαλόνι ελ.στοματικό...εγώ της το ζήτησα στο δωμάτιο και δεν είχε πρόβλημα (πριν καμια 10αρια μέρες)

Ιάσωνος 1Β πάνω δεξιά,ΡΟΥΣΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑ!!!!Επιστροφη των ασωτων κορασιδων,λυση για τζοπινο,ντερτι κλπ. :cheesy:

Πολύ πιθανό το αφεντικό τους να τις ξαναγύρισε στο μετάξι τώρα που επέστρεψε η Βικτώρια και η Γιάννα. Η εύα και η ρουσλάνα κάνουν βασικό πρόγραμμα και ίσως να μην είχαν και τόση πελατεία.
:think: Μετά από τόσα πορνο-χρόνια, νομίζω πλέον ότι έχω υποβιβαστεί στο πνευματικό επίπεδο αλβανού χαζονταβά...  :2funny: Δεν εξηγείται αλλιώς

Ιασωνος 19 Μαρια ευτραφης απο Πιπινου 1 !!
Αγελάδα και αγενέστατη θα τη χαρακτήριζα εγώ

Μεγ.Αλεξάνδρου 15 Επιστροφη της παλιας μονικας απο φυλης αδυνατη ψηλη ρωσσιδα με μικρο στηθος και ακολη σχεον,οχι η Μονικα του Φ.84!! !
Τη Μόνικα τη λεττονή λες από φυλής 80 και ρεμούνδου με τη τσατσά κασέτα.

@ BmwPower, kantilanafths  να στε καλά παιδιά

@ bakalhs
Κι εσείς στη σέχτα του sotirof; (ο jopino με έβαλε να το πω...)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Lust η ειρήνη / ιρίνα ιασ44 όντως δεν ανακοινώνει στο σαλόνι ελ.στοματικό...εγώ της το ζήτησα στο δωμάτιο και δεν είχε πρόβλημα (πριν καμια 10αρια μέρες)
α οκ

εγω της ειπα να βαλει καποτα και μου λεει "με καποτα κανω.ακουσες για ελευθερο στοματικο?" και μετα συμπληρωσε "στη φυλης εκανα.εδω δεν κανω"

γι αυτο το ειπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom