Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
.

Συνημμένα

• Δωμάτιο Φυλής 59 κατω.jpg
    Δωμάτιο Φυλής 59 κατω.jpg
    211,8 KB · Εμφανίσεις: 27

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
αυτό είναι ρομαντισμός...........

Συνημμένα

• Φωτογραφία0127.jpg
    Φωτογραφία0127.jpg
    371,9 KB · Εμφανίσεις: 31

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
.

Συνημμένα

• Φωτογραφία0128.jpg
    Φωτογραφία0128.jpg
    386,3 KB · Εμφανίσεις: 24

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.434
Πόντοι
46.232
.

Συνημμένα

• Φωτογραφία0129.jpg
    Φωτογραφία0129.jpg
    381 KB · Εμφανίσεις: 26

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
αυτό είναι ρομαντισμός...........
Αυτο είναι απλά ένα αντίγραφο από Terry Rodgers (και, επομένως, μάλλον ρεαλισμός).
Η αποθέωση της επίσημης αισθητικής μορφολογικά και θεματολογικά
αποδίδει το κιτς και ίδιου του μαγαζιού (Διδύμου 8 κάτω), όπου παίζουν οι πίνακες αυτοί,
το οποίο έχει να φέρει γκόμενα της προκοπής από το Σοφάκι (στα αλβανοϊνδιάνικα, "Βαθύ Λαρύγγι"),
προ 6ετίας.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αυτη θα ξαναγινη το Σαββατο μπιλ!!!Επιτυχης κρινετε η επαναφορα του μακη στους αγωνιστικους χωρους της φυλης,με την πορνοδες Τζουλια του Φ.84 :grin:.

ο πρόεδρος έβαλε τα μεγάλα μέσα σε ισχύ απειλώντας την κορασίδα να με περιποιηθεί όσο καλύτερα μπορούσε αλλιώς θα  :s&m_1:  :grin:

επίσης πρόεδρε έχω λοκάρεκι ακόμα 2 στόχους :fuck1: οι οποίοι πρέπει να δοκιμασθούν πάραυτα!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
σήμερα η αλήθεια είναι ότι αν και η μέρα άρχισε με ψιλόβροχο το απογευματάκι κατέληξε με μιά ωραία βραδιά χωρίς καθόλου κρύο, το ραντεβού με τους συναγωνιστές είχε οριστεί για τις 20.00 ,

Φυλής 84α Τζόυλια μελαχρινή κοντή(αυτή που σε κοιτάει μέσα στα μάτια)με φούλ πρόγραμμα.

θα ακολουθήσει κριτική για τα πεπραγμένα.....

Φυλής 65β Κατερίνα μελαχρινή ψηλή άβυζι κανονικό σώμα , Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή κοντή άβυζι και οι δύο απο Φ59 ,Πατρίτσια μελαχρινή μετρίου αναστήματος άβυζι και τατού χαμηλά όλες με ακα , οι δύο πρώτες δεν ανέφεραν όνομα και όταν της παρουσίασα στους υπόλοιπους συναγωνιστές ρώταγε απο που της ξέρω  :think: :think:, στην κυριολεξία πήδηξε στην αγκαλιά μου και δεν με άφηνε να φύγω , την πήγα μέχρι την πόρτα όπου ο lust της έπιασε τον κώλο και κατέβηκε επείδη τρόμαξε.....

να σημείωσω ότι μετά το πιάσιμο του κώλου της από τον lust έκανα κίνηση να φτάσω τον πρόεδρο που ήταν σχεδόν στην έξοδο,τότε κοντοπούτανο με αστραπιαία κινησή με στρίμωξε με τον κώλο της στον τοίχο :grin: με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω!!! :kissass:

Φυλής 71α Σάντρα το μελαχρινό ψηλό με το πλαστικό βυζί , έχει καθιερώσει πιά της πράσινες παντόφλες(της ζήτησα να τραβήξω φωτο της παντόφλές και με χαρά δέχτηκε)με ακα         

σε σύντομο διαλόγο με την κορασίδα μου είπε δεν σου αρέσω με τις παντόφλες????αν έρθω στο δωμάτιο έτσι δεν θα μπορείς να με πηδήξεις????

και της απαντάω μωρό μου έχουμε και εμείς τα αγοράκια κάποια βίτζια θέλουμε η γυναίκα να στολίζει τα πόδια της με ψηλοτάκουνα μας καυλώνει περισσότερο....κατά την διάρκεια της κουβέντας αυτής είχε ένα μόνιμο χαμόγελο απορώ αν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσα :think:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θα ακολουθήσει κριτική για τα πεπραγμένα.....

α)να σημείωσω ότι μετά το πιάσιμο του κώλου της από τον lust έκανα κίνηση να φτάσω τον πρόεδρο που ήταν σχεδόν στην έξοδο,τότε κοντοπούτανο με αστραπιαία κινησή με στρίμωξε με τον κώλο της στον τοίχο :grin: με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω!!! :kissass:

β)σε σύντομο διαλόγο με την κορασίδα μου είπε δεν σου αρέσω με τις παντόφλες????αν έρθω στο δωμάτιο έτσι δεν θα μπορείς να με πηδήξεις????

και της απαντάω μωρό μου έχουμε και εμείς τα αγοράκια κάποια βίτζια θέλουμε η γυναίκα να στολίζει τα πόδια της με ψηλοτάκουνα μας καυλώνει περισσότερο....κατά την διάρκεια της κουβέντας αυτής είχε ένα μόνιμο χαμόγελο απορώ αν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσα :think:
Το ειπα και στο λαστ,μονο παρτουζα δεν την πηρατε!! :2funny: :2funny:
Το ξερω οτι ολες θελουν να φτασουν τον προεδρο,αλλα ξερης μακη λογω της φημης μου και της σοβαροτητας μου στην πιατσα δεν μπαινω στην διαδικασια,οταν ομως ειμαι μονος ξερης καλα τι γινετε :grin:.
Η Σαντρα σου αρεσε μακη? :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτο είναι απλά ένα αντίγραφο από Terry Rodgers (και, επομένως, μάλλον ρεαλισμός).
Η αποθέωση της επίσημης αισθητικής μορφολογικά και θεματολογικά
αποδίδει το κιτς και ίδιου του μαγαζιού (Διδύμου 8 κάτω), όπου παίζουν οι πίνακες αυτοί,
το οποίο έχει να φέρει γκόμενα της προκοπής από το Σοφάκι (στα αλβανοϊνδιάνικα, "Βαθύ Λαρύγγι"),
προ 6ετίας.
Ο Ν,Σμυρνη φιλε δεν αποκαλη ρομαντισμο του πινακες,αλλα την διαδικασια!!Εξαλου ειναι αισθητιτικα τουλαχιστον ενα απο τα καλυτερα μαγαζια,των πορνοδρομων της φυλης!!!
Και η γιασμιν που εχη τελευταια μια χαρα ειναι!!!

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ο Ν,Σμυρνη φιλε δεν αποκαλη ρομαντισμο του πινακες,αλλα την διαδικασια!!Εξαλου ειναι αισθητιτικα τουλαχιστον ενα απο τα καλυτερα μαγαζια,των πορνοδρομων της φυλης!!!
Και η γιασμιν που εχη τελευταια μια χαρα ειναι!!!
Όχι, μωρέ, ένα λογοπαίγνιο πήγα να κάμω νυχτιάτικα. Ηλίθιο, βέβαια. Οπότε, μην αγχώνεσαι.
Η Γιασμίν όντως πρέπει νά ’ναι κάτι το διαφορετικό (δεν την έχω πάρει),
αφού είναι η πρώτη που έχει καταφέρει να με εκνευρίζει χωρίς να την ξέρω.
Τα € 25 ένεκα...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Όχι, μωρέ, ένα λογοπαίγνιο πήγα να κάμω νυχτιάτικα. Ηλίθιο, βέβαια. Οπότε, μην αγχώνεσαι.
Η Γιασμίν όντως πρέπει νά ’ναι κάτι το διαφορετικό (δεν την έχω πάρει),
αφού είναι η πρώτη που έχει καταφέρει να με εκνευρίζει χωρίς να την ξέρω.
Τα € 25 ένεκα...
Δεν τρεχη και κατι,απλα μια εξηγηση εδωσα!Η τσα αρκετα καλη,σε σχεση με τις αλλες εχθες,αλλωστε στο αναλογο θρεντ,οι καλυτερς και χειροτερες τσατσαδες-ους τα λεω οπως πρεπη,για αυτες-ους!!
Ειναι γυμνασμενη και την εχω παρη,εμεινε μεσα 18 λεπτα,αν θυμαμαι καλα!!Δες τις κριτικες μου!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Το ειπα και στο λαστ,μονο παρτουζα δεν την πηρατε!! :2funny: :2funny:
Το ξερω οτι ολες θελουν να φτασουν τον προεδρο,αλλα ξερης μακη λογω της φημης μου και της σοβαροτητας μου στην πιατσα δεν μπαινω στην διαδικασια,οταν ομως ειμαι μονος ξερης καλα τι γινετε :grin:.
Η Σαντρα σου αρεσε μακη? :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μωρό ψηνότανε για ξεκώλιασμα και από τους 3 μας(εμένα,τον lust και τον νέασμύρνη!!!)

είπαμε εσένα δεν μπορούν να σε αγγίξουν όλα τα άτακτα πορνίδια!!!!! :grin:

Η Σάντρα μου άρεσε αν και μελαγχρινή αλλά έχει ένα μόνιμο χαμόγελο το οποίο με φοβίζει σε ότι και αν της πεις θα χαμογελάσει :think:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μωρό ψηνότανε για ξεκώλιασμα και από τους 3 μας(εμένα,τον lust και τον νέασμύρνη!!!)

είπαμε εσένα δεν μπορούν να σε αγγίξουν όλα τα άτακτα πορνίδια!!!!! :grin:

Η Σάντρα μου άρεσε αν και μελαγχρινή αλλά έχει ένα μόνιμο χαμόγελο το οποίο με φοβίζει σε ότι και αν της πεις θα χαμογελάσει :think:
Ξερη αυτη μην στεναχωριεσε,προεδρου παροντος.... :grin:.
Φυσικα και δεν μπορουν να με αγγιξουν,μονο εγω οταν θελω,που να τις αφηση το ταγμα των αθανατων που με συνοδευη :grin:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ξερη αυτη μην στεναχωριεσε,προεδρου παροντος.... :grin:.
Φυσικα και δεν μπορουν να με αγγιξουν,μονο εγω οταν θελω,που να τις αφηση το ταγμα των αθανατων που με συνοδευη :grin:.

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς έτσι!!!!

αν κανονίσεις εσύ με τον δικό σου τρόπο τότε κάτι θα γίνει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom